BLESTEMUL SATANIC AL COMUNISMULUI

Interesant dar chestiunea e mult mai complexa. Comunismul nu-i o inventie a evreului Karl Marx , ci o componenta a NOII ORDINI MONDIALE gandita inaintea lui de catre illuminatii finantati de ruda sa prin alinanta Rothschild. Karl Marx a fost mason , s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul, ci au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului.

Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

La acea data 477 din cei 545 de oficialitati bolsevice erau evrei. Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea:

Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

Normal, erau fortele celor ce au finantat revolutia bolsevica. Si aici se cuvine sa amintim de:

Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial.

In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri.

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie. A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve. De asemenea a fost director la New York City National BankEquitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

Completari de pe Saccsiv.wordpress.com

 1. Carstea Stefan
  Februarie 26, 2010 la 2:01 pm

  Un articol aberant!!!

  • gigi
   Martie 9, 2013 la 5:27 pm

   aberant prin ce? omul si-a expus argumente care sa ii sustina afirmatia. Daca nu poti sa argumentezi de ce este aberant articolul, risti ca interventia ta sa devina aberanta. ce ti-e si cu oamenii astia care se trezesc comentand fara o baza care sa le sustina afirmatiile…

 2. jan11
  Iunie 22, 2014 la 6:25 am

  D-l Carstea probabil traieste pe alta planeta.Articolul este intr-adevar aberant dar nu din vina autarului ci din cauza adevarurilor aberante pe care le prezinta.Mai rau este ca naravurile celor care au innecat Rusia in sange in 1917 si dupa s-au propagat pana in zilele noastre,pentru ca Rusia continua sa fie o amenintare pentru lumea actuala(inclusiv pentru propriii cetateni).

 3. razvan
  Februarie 28, 2015 la 8:49 pm

  nu inteleg de ce rusia e o amenintare? deoarece nu se intelege cu america ? fiindca incearca sa.si recupereze teriitorile vechi cum ar fi ucraina ?ma bucur din rasputeri ca incearca sa indeparteze SUA de europa deoarece datorita bazelor lor NATO vom fi printre primele state luate in vizor de rusia

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: