Razboi terorist pe calea undelor

Publicitate

3 gânduri despre „Razboi terorist pe calea undelor

 1. MERCENARI TERORISTI DISTRUG ROMANIA

  A VENIT VREMEA sa ganditi cu MINTEA VOASTRA si nu cum vor alti, de 20 de ani.

  VIATA VOASTRA, FAMILIA VOASTRA si VIITORUL COPIILOR VOSTRI sunt in PERICOL.

  Mercenari si teroristi adusi de actionarii de la FMI in Ungaria in 1989 din AMERICA- VLADIMIR TISMANEANU, EMIL HUREZEANU, FRANTA TEODOR BACONSKY, DJUVARA, MONICA LOVINESCU, ITALIA, OLANDA si altele, sa participe alaturi de generali NATO SI GRU -SOVIETIC sa pregatesca refugiati romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989

  Vladimir Tismaneanu fiul tortionarilor comunisti evrei Leonte Tismaneanu si Hermina Marcushon criminalii si asasinii poporului roman in perioada 1944-1964, emigreaza in 1981 in SUA si se angajeaza profesor de stiinte politice la Universitatea Maryland-USA.
  Vladimir Tismaneanu este trimis de CONGRESUL SUA (finanteaza EUROPA LIBERA) in martie 1989 la Budapesta, Ungaria sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989..

  Mercenari si teroristi semneaza DECLARATIA DE LA 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA pentru atacarea militara terorista a romaniei in decembrie 1989, provocand REVOLTA de la Timisoara din 15 decembrie 1989 sustinuti de trupe NATO, GRU, agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB, VATICAN-BISERICA CATOLICA, ambasade straine occidentale, ISRAEL si AMERICA acreditate in Romania, agentii de presa straine ale actionarilor de la FMI , respectiv: CNN, NEWS VIS, BBC, EUROPA LIBERA si altele.

  http://www.partidulcivicmaghiar.com/Articol.asp?ID=27

  si din 2004 fac parte din comisiile prezidentiale BASESCU INFRACTORUL SI TERORISTUL ROMANIEI care ataca romania si extermina poporul roman la ordinul actionarilor de la FMI.

  Membri in Comisia Prezidentiala pentru Analiza Dictaturii Comuniste DIN Romania si ministrul de externe TEODOR BACONSKY

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Analiza_Dictaturii_Comuniste_din_Rom%C3%A2nia#Membrii_Comisiei

  Vladimir Tismaneanu a fost numit de presedintele Basescu în functia de presedinte al Comisiei. Din aceasta Comisie au mai facut parte: Sorin Alexandrescu, Mihnea Berindei, IPS Nicolae Corneanu (s-a retras cu cateva zile inaintea publicarii raportului), Radu Filipescu, Paul Goma (a fost inlaturat de Tismaneanu dupa numai 8 zile), Monica Lovinescu, Virgil Ierunca (decedat inainte de finalizarea raportului), Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.

  Comisii PREZIDENTIALE BASESCU alcatuite din mercenari si teroristi actionarii de la FMI impreuna cu generali NATO si GRU SOVIETIC in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU se pisa pe CONSTITUTIA ROMANIEI, pe toti romani, pe toti parlamentarii romaniei si pe toate PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA.

  Fabrica legi in 10 zile si CONSTITUTIA ROMANIEI dupa cum doresc actionarii de la FMI din AMERICA: REGIONALIZAREA Romaniei si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA, iar in R. MOLDOVA vor infiinta REPUBLICA PALANCA..

  Creditele de la FMI se duc de 20 de ani la firmele actionarilor de la FMI -SOROS, EMIL HUREZEANU, TERODOR BACVONSKY, VLADIMIR TISMANEANU si alti, cum spune ILIE SERBANESCU in direct la TV:

  80 de miliarde de euro din creditele de la FMI s-au dus la FORD, EADS, BECHTEL, AIRBUS, RENAULT si altele si sunt scutite de taxe si impozite de alte cateva zeci de miliarde de euro.

  Pentru Romani este CRIZA, dar pentru programele GUVERNAMENTALE in care se duc banii de la FMI, adica la firmele lor private, HOTELURI, RESTAURANTE DE LUX, EUROCONSTRUCT, TEHNOLOGICA RADION si altele, NU ESTE CRIZA, iar romanilor le sunt reduse salariile si pensiile, pentru ca beneficiarii creditelor sa poate plati creditele si dobanzile inapoi la FMI pe suferinta si necazul romanilor.

  Dopresc sa fac precizarea ca pregatirea militara din UNGARIA pentru ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI a inceput in perioada martie si a tinut pana in decembrie 1989 si la care a participat personal SOROS actionar FMI si din cand in cand mai pleca in America sau la Londra la ION RATIU, adresa de contact, date si altele sunt mentionate in rapoarte KGB, DIA, SIE si altele, respectiv: Manchester Square, 18 Fitzhardinge Street, London W1H 6EQ UK si il inmforma pe ION RATIU de stadiul pregatirilor militare pentru atacarea Roimaniei pentru ca era bolnav si nu se putea deplasa la Budapesta, Ungaria.

  Soros conduce toata media din R. Moldova si o parte din media din Romaniei si are numeroase FUNDATII in ROMANIA si R. moldova cu care organizeaza actiuni si demonstratii de forta in strada.

  Tot in martie – aprilie 1989 au inceput aplicatii militare comune maghiare -ruse -romane, iar armata rusa conducea armata Maghiara, aplicatii care au avut loc pe teritoriul romaniei si numerose tancuri sovietice au ramas pe teritoriul romaniei.

  In vara anului 1989 au fost invitati un grup ofiteri importanti romani la Budapesta, Ungaria printre care si VICTOR ATANASIE STANCULESCU si IULIAN VLAD (au plecat la date si ore diferite in Ungaria, dar au stat la aceiasi masa in Ungaria) piese importante ale LOVITURI DE STAT DIN DECEMBRIE 1989.

  LOVITURA DE STAT MILITARA in dimineata zilei de 22 decembrie 1989, ora 10.

  Victor Atanasie Stanculescu a permis agentilor CIA, MOSSAD, FSB-KGB, M16 si alti, deghizati in uniforme militare romane afara insemne militare sa traga in militari si civili, a retras armata in cazarmi.

  Iulian Vlad a permis agentilor CIA, MOSSAD, FSB-KGB, M16 si alti, sa se instaleze pe acoperisurile cladirilor din jurul actiunilor militare planificate de NATO-GRU in Romania si sa impuste civili si miltari pentru a creste presiunea cetatenilor si a retras securitatea si militia lasand institutiile statului fara paza si protectie.

  In perioanda martie-decembrie 1989 in diverse centre de refugiati din Ungaria, respectiv DEBRECEN, BALATON si altele, s-au facut pregatiri militare pentru atacarea militara terorista a Romanie la care participau refugiati romani si maghiari si erau invatati cum sa foloseasca STICLE INCENDIARE.
  Sticlele incendiare erau aruncate de refugiati romani si maghiari din randul doi sau trei, pentru ca militari romani sa nu vada ca vin pregatiti cu sticle incendiare sa-i atace.

  Misiunea era sa lase unitati de armata -militie sa se aproprie si acestia trebuiau sa arunce din apropiere lor cu sticle incendiare asupra militarilor romani, lucru care s-a si intamplat si daca urmariti toate actiunile teroriste GDS in 16 – 21 decembrie 1989 si 13-15 iunie 1989 din Romania s-au facut cu ajutorul sticlelor incendiare.

  De asemenea, trebuiau sa dea foc la cauciucuri in holurile blocurilor pentru a scoate cetatenii timisoarei in strada sa se alature actiunilor teroriste.

  Puscasi marini si agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB si alti au folosit cartuse VIDIA impotriva civililor si militarilor, pentru a ucide cat mai multi cetateni romani pentru a creste presiunea asupra cetatenilor instigati de propaganda sionista EUROPA LIBERA, VOCEA AMERICI SI ALTELE sa-l atace pe Ceausescu si institutiile statului Roman pentru ca sa ajunga actionarii de la FMI-SOROS si membri EUROPA LIBERA, ulterior GDS in in institutiile statului Roman si acum dupa 20 de ani pun in aplicare ce au semnat in 16 iunie 198 la Budapesta, Ungaria.

  Au provocat REVOLTA DE LA TARGU MURES 15 IUNIE 1990 pentru AUTONOMIE MAGHIARA.

  Revolta din 13-15 iunie 1990 provocata de membri GDS -EUROPA LIBERA sustinuti si finantati de FMI care le-au adus corturi cu cei de la CRUCEA ROSIE INTERNATIONALA pentru atacarea intstitutiilor statului Roman cu sticle incendiare pentru a ajunge in institutiile statului pentru ca sa conduca si sa distruga romania, adica INCERCAREA DE LOVITURA DE STAT RATATA nu este numita REVOLUTIE, ci MINERIADA.

  Au implentat in 1989 PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA in Romania pentru scoaterea Romaniei la vanzare, asa cum cum parintii lor LEONTE TISMANEANU, WALTER NEULANDER ROMAN au implantat COMUNISMUL in 1944 si au ucis milioane de romani, atunci si acum, prin privatizari ilegale si abuzive aruncand milioane de romanii in strada fara serviciu, salariu si pensie.

  Dupa alegerile din 2004 beneficiarii privatizarilor nu sunt cei care au vrut GDS-EUROPA LIBERA si sunt arestati de Basescu, cazul MARIAN IANCU de la Politehnica Timisoara si sub presiunea ca va face PUSCARIA i-a cedat RAFO care acum este al lui BASESCU-PDL si pentru asta guvernul BOC-BASESCU au virat 360 de milioane de euro in contul RAFO-BOC-BASESCU si romanilor le spune ca este CRIZA.

  Tot dupa alegeri a fost arestat PATRICIU, iar sub presiunea ca va face PUSCARIE trebuia sa-i treaca ROMPETROL pe numele lui BASESCU si PDL si nu in proprietatea STATULUI ROMAN.

  Priviti arestarile din fotbal.

  Acestea se fac la ordinul lui BASESCU care a pus SRI SI STS sa asculte convorbirile si pe urma cu ajutorul comisiei sale juridice condusa de VALERIU STOICA VANZATOR DE COIPII SI ORGANE DE COPII fabrica dosare penale, iar cu ajutorul CSM alcatuit din membri GDS emit avize de arestare si dosarele sunt fabricate cu sigla SRI si nu au voiue sa le vada judecatorul de caz si numai judecatori cu atestate, nu au voie sa vada dosdarul arestatul si nici avocatul sau si se judeca pe un raport emis de DNA pe inregistrari fabricate de STS, SRI si comisia prezidentiala.

  Sub presiunea dosarelor penale si sub amenintarea lui Basescu ca ii baga la puscarie cu comisiile lui prezidentie, multi deputati si senatori au fugit la INDEPENDENTI, adica in subordinea lui Basescu si asa are parlament cu care conduce romania si face legi in 10 zile si va face implanturi cu CIP la ordinul actionarilor de la FMI pentru exterminarea in masa a romanilor printr-o simpla tasta de PC din America, deoarece acest CIP emite unde elctromagnetice care afecteaza ogani vitale din corpul uman si duce la moartea individului.

  Stolojan vrea alocatii doar pentru elevii care vin la scoala si sunt vaccinati.

  Vaccinuri pline de virusi cancerigeni, substante radioactive nuclerare care provoca moartea si sterilitatea individului si altele

  Joi, 29 Aprilie 2010, ora 12:32

  Stolojan sustine ca tendinta la nivel mondial este ca ajutoarele sociale sa fie legate de obligatii ale beneficiarilor.

  Priviti si la Turca PDL: RALUCA TURCAN membra in echipa lui STOLOJAN, sotia lui VALERIU TURCAN consilier presidential al lui BASESCU in 2009 solicita cetatenilor din SIBIU vaccinarea fetitelor din SIBIU cu vaccin antiuterin pentru uciderea si sterilizarea lor la ordinul lui STOLOJAN-FMI, fost director la BANCA MONDIALA a actionarilor de la FMI.

  Daca doriti salariu, pensie sau ajutor social veniti sa va implantam CIP american de la actionarii de la FMI sa va ucidem in masa sa nu mai aiba cine sa ne conteste crimele si jafurile de 20 de ani. adica sa nu mai vorbim despre vanzarea flotei, resurselor naturale din Marea Neagra de catre BASESCU sau jefuirea romaniei de catre UDREA, VIDEANU, BERGOVICI-JIDANUL si alti.

  Priviti cine indatoreaza Romania la actionarii de la FMI:

  Teodor Baconsky negociaza in numele Romaniei si al poporului roman cumpararea de avioane F16, fiare vechi americane utilizate in razboiul din IRAK, iar motoarele lor sunt distruse de nisipul din asia.
  TEDOR BACONSKY negociaza instalarea scutului antiracheta si trecerea armatei romane si Romania in subordinea militara a actionarilor de la FMI-NATO.

  Scut american antiracheta pentru care a fost ucis presedintele POLONIEI in Rusia, iar persoanele ranite care au scapat din tragicul accident aviatic au fost impuscate la locul accidentului, sa nu mai ramana martori pentru ca s-au opus instalarii lui in Polonia si a refuzat sa predea autoritatea militara poloneza celor de la FMI.

  OPERATIUNEA MATRIX

  SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA

  ROMANIA IN STRADA

  JOS DICTATURA MERCENARA TERORISTA FMI

 2. MANOLIU VALENTIN un MASON ruso-european , ce instiga poporul roman la revolta in strada din partea MASONERIEI ce este considerata o ORGANIZATIE CRIMINALA in Romania si nu numai…

 3. Mason nu sunt, dar ROMAN TICALOS SUNT si lupt impotriva everimii mondiale ciriminale teroriste planetare ASASINI FIINTEI UMANE SI sa ma pis pe morti mati si pe mata care te-a KAKAT si leganat.

  ASTA CA SA VEZI CAT DE MASON SUNT si sa-ti fut mortii matii de evreu spurcat ori spurcata priveste in gatii matii de evrei spurcati si criminali cine sunteti:

  http://ciuma-cancerulevreiescplanetar.blogspot.com/

  TRAFICUL SI CONTRABANDA DE ARME SUNT SUPRAVEGHEATE SI CONTROLATE DE EVREIMEA MONDIALA, PRIN ONU, NATO, UE SI ALTELE

  EVREIMEA MONDIALA ATACA, DISTRUGE, JEFUIESTE SI UCIDE DE 70 DE ANI PENTRU INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE

  O sa para un lucru banal si neimportant, dar este o dorinta si actiune mai veche evreiasca,, iar la 27 septembrie 1940 este încheiat, la Berlin, „Pactul Tripartit” între Germania, Italia şi Japonia, prin care cele trei ţări îşi promit ajutor multilateral pentru instaurarea unei „noii ordini mondiale„
  Gargara si vrajeala evreiasca planetara cu HITLER SI nazismul, ANTISEMITISMUL SI HOLOCAUSTUL sunt LOZINCI FABRICATE SI IMPUSE ABUZIV SI AGRESIV DE EVREIMEA MONDIALA, pentru a ATACA militar, DISTRUGE, JEFUI SI UCIDE oriunde pe fata planetei si pentru a nu da socoteala pentru faptele lor criminale si teroriste.
  Union Banking Corporation din NEW YORK a finatat venirea lui HITLER la putere in GERMANIA, adica A NAZISMULUI EVREIESC, dar era si banca in care nazisti evreii isi spalau bani in seifurile lor, milioane de dolari de la nazisti evreii.
  UBC a fost acuzata pentru violareas LEGI SCHIMBULUI cu inamici, iar director al UBC era Prescot Bush, bunicul lui BUSH junior si tatal lui BUSH senior, ambi fosti presedinti ai AMERICI.
  Pe viitor cand auziti de HITLER, nu va mai sinucideti, ci scuipati in ochi pe cei care va ataca ori va condamna de HOLOCAUST, ANTISEMITISM, EXTREMISM, XENOFOBIE, SATANISM, VAMPIRISM, RASISM, intrucat evreii sunt adevaratii ASASINI AI FINETI UMANE si ei finanteaza si sustin militar ACESTE GHERILE PLANETARE DE :HOLOCAUTISTI, ANTISEMITI, ETREMISTI, SATANISTI, VAMPIRISTI SI RASISTI, arme cu care lupta pentru distrugerea fiintei umane si COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA.

  PRIVITI SI INVATATI

  Rezervei Federale a SUA, o bancă privată, ce nu se află sub controlul guvernului SUA.
  Acţionari sunt familia Rotschild (80%) şi Rockefeller (20%).
  De care sunt legate organic Banca Mondiala si FMI
  Bilderberg Group ,
  Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, Secretary of Defense sub presedintele Gerald Ford (1975–1977), si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House. Membru Bohemian Grove.
  Fondator si membru activ Project for the New American Century (alaturi de Elliott Abrams, Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Robert Zoellick).
  Interes de afaceri cu Bechtel Group in ROMANIA, deja romania este datoare la infinit LA BECHTEL.

  George Pratt Shultz (1920-), intre 1974-1982, fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations, a fost director la Bechtel. MEMBRU Bilderberg Group . Membru Bohemian Grove.
  In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger .Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

  Richard Holbrooke, emisar special al Departamentului de Stat al lui OBAMA
  Paul Volcker,
  James Steinberg,
  generalul Keith Alexander directorul Agentiei Nationale pentru Securitate (NSA)
  Robert Zoellick, presedintele Bancii Mondiale
  miliardarul David Rockefeller
  academicianul Barnett Rubin
  Richard Perle
  Paul Wolfowitz.
  Larry Summers
  Timothy Geithner,
  Henry Kissinger strategul REVOLTELOR PUPULARE, RAZBOAIE CIVILE, LOVITURI DE STAT, inclusiv ROMANIA si ATACURI MILITARE : VIETNAM -laureate al premiului NOBEL pentru PACE dupa ce a aruncat cu BOMBE CU NAPALM ASUPRA POPULATIEIE CIVILE, COREEA, GAMBOGIA, LAOS, IRAK, AFGANISTAN, IUGOSLAVIA si altele, iar toti generalii NATO sunt CRIMINALI DE RAZBOI SI TRAFICANTI DE ARME, DROGURI, CARNE VIE si altele.
  John Edwards
  printul Bernhard al Olandei,
  Joseph Retinger,
  Denis Healey si alti.
  URSS a finantat miscarile de extrema stanga din Germania anilor 70 la ordinul evreimii mondiale REZERVELE FEDERALE AMERICANE. Actiuni finantate de Moscova care au antrenat membri ai miscarilor de extrema stanga pentru a ucide, rapi, pune bombe in Germania, membra NATO si EU, dar si cu soldati EVREI americani stationati aici.
  Actiuni supravegheate de ONU, NATO si UE.
  URSS a finantat Brigazile Rosii din Italia, alt membru NATO si UE, iar Aldo Morro a fost ucis pentru ca vroia sa DIVULGE IN PARLAMENTUL ITALIAN implicarea URSS si a AMERICI in TERORISMUL DE STAT INTERNATIONAL pentru COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA..
  Si ce au facut evreii din institutiile statului ITALIAN?
  Au dat vina pe BRIGAZILE ROSII pentru rapirea si asasinarea lui ALDO MORRO si au ucis doua probe, sefi grupari extremiste si pe ALDO MORRO.
  Asa a facut si NERO, a dat foc ROMEI si a dat vina pe crestini.

  La 6 octombrie 1981, în timpul unei parade militare la Cairo, Muhammad Anwar Al-Sadat este asasinat de membri ai trupelor sovietice (cu sprijinul serviciilor secrete CIA, MOSSAD si altele) care defilau in fata tribunei in care se afla Muhammad Anwar Al-Sadat si au dat vina pe membri ai partidului Jihadul islamic, sub motivaţia că acesta a negociat cu duşmanul principal al naţiunii arabe, Israelul, minciuna criminala evreiasca, deoarece Muhammad Anwar Al-Sadat era cel mai important dusman al ISRAELULUI in calea COLONIZARI EVREIESTI A TUTUROR STATELOR DIN ASIA..

  La data de 4 septembrie 1970 – Salvador Allende devine presedinte al republicii Chile cu sprijinul MOSCOVEI.
  Pe 22 octombrie 1970 generalul Rene Schneider, seful de stat major al armatei chiliene, a fost asasinat, în urma unei actiuni orchestrate de CIA.

  Santiago de Chile, 11 septembrie 1973, cu complicitatea Statelor Unite si URSS care avea trupe militare in CHILE a avut loc lovitura de stat a generalului Pinochet impotriva socialistului Salvador Allende. Si atacarea palatului prezidential de catre fortele aeriene. Zeci de morti si inceputul unui regim de teroare si exterminare 15 ani de zile, asa se intampla in Romania de 20 de ani saracie, foamtete si crime pentru exterminarea poporului roman.
  La 11 septembrie 1973 in Chile a avut loc o lovitura militara (la fel si in 1989 in ROMANIA si acest lucru este recunoscut de VICTOR ATANASIE STANCULESCU dupa 20 de an, care l-a inlaturat de la putere si l-a asasinat pe presedintele ales democratic al tarii, Salvador Allende. Lovitura a fost planificata cu maiestrie (identica cu LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din ROMANIA cu atacare institutiilor statului de catre armata dirijata de Ion Iliescu). Pe langa bombardarea palatului “La Moneda” au fost adunati zeci de mii de posibili adversari ai juntei pe Stadionul National din Santiago si mii din ei au fost asasinati. Implicarea CIA in acest act de terorism este deja un lucru stiut, la fel ca si finantarea actiunii de compania multinationala cu capital american ITT.
  Presedintele de atunci al SUA, Richard Nixon a condamnat atrocitatilor din Chile, dupa ce a finantat si ordonat executarea acestor atrocitati si asta face parte din planul de exterminare umana planetara a evreimii mondiale.
  Fostul preşedinte american Richard Nixon s-a consultat în 1971 cu omologul său brazilian despre modul de a obţine căderea preşedintelui chilian Salvador Allende, cu doi ani înainte pentru ca Salvador Allende să fie răsturnat de la putere printr-o lovitură de stat,
  Acesta LOVITURA DE STAT si asasinarea lui Salvador Allende de catre serviciile secrete sovietice KGB a fost supravegheat de ONU, institutie evreiasca pentru a apara si proteja toate actiunile criminale si teroriste evreiesti pe aceasta planeta.
  Noul regim al dictatorului Pinochet a fost acceptat si recunoscut de URGENTA la ONU, inclusiv de fostele tari socialiste URSS si altele.
  Ce a avut imperialismul american cu guvernul Frontului Popular, ales prin vointa poporului in Chile? Allende voia sa nationalizeze industria cuprului – exploatarea de Chuquicamata, cea mai mare din lume – precum si transmisiunile telefonice, proprietate a concernului ITT.
  Lovitura de stat a fost incununarea unei campanii murdare de sabotare a chilienilor, la fel cum se practica si astazi acolo unde interesele americane o cer si cum s-a practicat cu succes in anii ‘80 – ‘90 in Nicaragua, Romania, Afganistan, Yugoslavia si Irak.

  Mihail Gorbaciov primeşte la data de 15 octombrie 1990 Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile sale de a detensiona Războiul Rece – CACEALMA SI MINCIUNA EVRIEASCA şi pentru reformele din URSS.
  Mihail Gorbaciov anunţă in data de 25 decembrie1991, într–o declaraţie televizată că demisionează din funcţia de preşedinte al URSS, având în vedere situaţia creată odată cu formarea CSI (Comunitatea Statelor Independente actiune evreiasca masonica : DESMEMBREAZA, distruge SI jefuieste.)

  ORGANIZATII EVREIESTI INFIINTATE PENTRU A PROTEJA TOATE ACTIUNILE LOR CRIMINALE SI TERORISTE PLANETARE si pentru colonizare PLANETARA EVREIASCA.

  Visul evreimii mondiale de secole si pentru care a fost finantat HITLER:
  O TARA, UN POPOR, UN LIDER.

  ONU
  Organizaţia Naţiunilor Unite este cea mai importantă organizaţie internaţională din lume. Fondată în 1945 după Al Doilea Război Mondial, are 192 de state membre. ONU are misiunea de a asigura pacea mondială, respectarea drepturilor omului, cooperarea internaţională şi respectarea dreptului internaţional. Sediul central al organizaţiei este situat în New York.
  ONU lucrează cu următoarele organizaţii autonome: UNESCO, OIS, OIM, BIRD, FMI, BANCA MONDIALA şi altele.

  ONU si LOVITURA DE STAT DIN 1989 DIN ROMANIA
  Luna martie 1989, 6 comunişti care deţinuseră funcţii importante în Partidul Comunist Român: Gheorge Apostol, Alexandru Bârlădeanu, Constantin Pârvulescu, Corneliu Mănescu care la 19 septembrie 1967 a fost ales preşedinte al celei de-a XXII-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, Silviu Brucan şi Grigore Răceanu i-au adresat lui Nicolae Ceauşescu o scrisoare deschisă, citită la postul de radio „Europa liberă”, cunoscută drept Scrisoarea celor şase.
  10 iulie 1989 Dumitru Mazilu FABRICA un RAPORT catre ONU pentru a CONDAMNA ROMANIA, COMUNISMUL EVREIESC STALINIST SI BOLSEVIC implementat de regele Mihai dupa arestarea si asasinarea maresalului ANTONESCU si de evreii rusi ANA PAUKER, NEWLANDER ROMAN, tatal lui PETRE ROMAN, SILVIU BRUKAN, si pentru al ataca pe CEAUSESCUpentru ca scosese Romania din ghiarele evreilor de la FMI si BANCA MONDIALA, pentru a se creea motivele unei LOVITURI DE STAT in ROMANIA pentru a ataca, distruge si jefui Romania si pentru exterminarea poporului roman.
  Toate actiunile acestor persone au fost sustinute de institutii evreiesti precum, ONU, CURTEA INTERNATIONALA DE LA HAGA, Posturile de radio Europa Liberă, BBC, Deutsche Welle, RFI şi Vocea Americii au relatat pe larg aceste evenimente si la care au participat: REGELE MIHAI, AUREL DARGOS MUNTEANU, DORU BRAIA, EMIL HUREZEANU si alti care instigau cetateni romani sa iasa in strada si guvernele FRANTEI, SUA si RUSIEI.
  Dumitru Mazilu, Silviu Brukan (avea pasaport diplomatic eliberat de IULIAN VLAD, unghiul lui Cristian Tudor Popescu) si vizita AMBASADA MOSCOVEI LA BUCURESTI, Virgil Magureanu si alti erau arestati la domiciliu, dar asta nu insemna ca nu putea circula ori merge pe strada la cumparaturi.
  Experienta anilor scursi din 1990 il indeamna pe MAZILU la o concluzie cu doua taisuri:
  „M-am convins ca, intr-adevar, revolutiile sunt concepute de idealisti GRUPUL MASONIC BILDERBERG, sunt infaptuite de luptatori, MASA DE MANEVRA INSTIGATA sa lupte impotriva rudelor si a familiei lor si sunt valorificate de profitori CORPORATIILE EVRIESTI : BECHTEL, EADS, FORD, RENAULT, „.
  Dumitru Mazilu despre Grupul Bilderberg si „UN GUVERN FINANCIAR MONDIAL”
  http://evreii.blogspot.com/2009/08/dumitru-mazilu-despre-grupul-bilderberg.html
  Asa a fost fabricat si Raportul ONU pentru ca AMERICA si evreimea mondiala sa atace IRAKUL, precum ca fabrica arme de distrugere in masa, dar tinta era petrolul IRAKIAN.
  Trebuia o justificare international pentru a inarma si finata extremismul, separatismul si xenofob maghiar din Romania, prin TOKES pentru a ataca si distruge Romania de catre evreiemea mondiala impreuna cu BISERICA CATOLICA.
  Acestea fiind implicate si cu finantarea si inarmarea extremistilor, separatistilor si xenofobilor bosniaci mususlmani din IUGOSLAVIA si albanezi in KOSOVO pentru ATACA, DISTRUGE SI DESMEMBRA IUGOSLAVIA.
  In realitate gruparile extremist, separatist si xenophobe de pe intreaga planeta sunt sutinute finaciar si inarmate pentru a ataca tari si popoare pentru COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA.

  ONU a colaborat cu companii aeriene implicate in traficul de armament
  Mediafax 13 .05 2009.
  Companii aeriene cargo implicate in trafic ilicit de armament si de droguri au colaborat in mod repetat cu Organizatia Natiunilor Unite (ONU) la transporturi umanitare, arata un raport al Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI). Cel putin 90% din companiile mentionate in rapoartele Consiliului de Securitate al ONU privind traficul de arme au colaborat si cu Natiunile Unite, UE, state membre ale NATO si organizatii neguvernamentale la transporturi umanitare. Raportul arata ca aceste companii aeriene implicate in transporturi umanitare si operatiuni de mentinere a pacii au transportat arme si cocaina, diamante sau alte minerale pretioase.
  Drept exemplu, SIPRI arata cum misiunea ONU in Sudan a continuat sa utilizeze avioane ale companiei Badr Airlines chiar si dupa ce Consiliul de Securitate recomandase sanctionarea acesteia pentru incalcarea restrictiilor privind traficul de armament.

  Romania sfideaza rezolutiile ONU, Ziua, 17 Martie 2006

  SUA, acuzate ca-l protejeaza pe traficant
  In 2004, Statele Unite ale Americii au fost acuzate ca il protejeaza pe Bout de eventuale sanctiuni ale Organizatiei Natiunilor Unite, pentru ca ar fi implicat in transportul de echipamente militare pentru trupele americane dislocate in Irak. Ajutate de Marea Britanie, SUA ar obstructiona eforturile depuse de Franta, in incercarea de blocare a conturilor lui Victor Bout, unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnica de lupta ai rebelilor si ai fortelor guvernamentale din zonele de conflict din Africa. ONU tocmai incepuse elaborarea unei liste a persoanelor carora urma sa le fie blocate bunurile, pentru presupuse legaturi cu fostul lider liberian Charles Taylor, inlaturat de la putere in 2003. Potrivit mai multor diplomati occidentali, exista rapoarte care mentioneaza faptul ca o companie aeriana asociata lui Bout ar fi implicata in transportul de echipamente catre trupele americane din Irak. „Fortele de aparare americane utilizeaza avioanele lui Bout in operatiunile de logistica”, afirma in 2004 un responsabil ONU. „Suntem dezgustati de faptul ca Bout nu va fi pe lista, desi el este principalul traficant de arme din regiune. Daca vrem sa fie pace in Africa de Vest, este evident ca ar trebui sa fie pe lista”, a subliniat un fost diplomat occidental.
  Autoritatile americane sustineau ca activitatile lui Victor Bout ar trebui sa faca obiectul unor masuri separate decise de Natiunile Unite, referitoare la traficantii de arme. Guvernul britanic a fost aspru criticat si de parlamentari pentru lipsa de transparenta in ceea ce priveste exportul de armament, in conditiile in care exista suspiciuni ca tehnica de lupta de provenienta britanica ar fi fost folosita in zone in care s-a inregistrat incalcarea drepturilor omului. Acuzatiile au venit din partea unei comisii parlamentare din care au facut parte membri ai comisiilor pentru Aparare, Externe, Comert exterior si Comert si Industrie din cadrul Camerei Comunelor. In raportul sau, comisia recomanda un control mai strict al exporturilor de armament ce ar putea ajunge in mainile teroristilor sau ale combatantilor din tarile afectate de razboaie civile.
  In timpul discursului tinut in Parlament, liberal-democratul Tom Brake a facut referire la dezvaluirile facute de Financial Times, exprimandu-si temerea ca Marea Britanie ar putea sprijini presupusele eforturi ale SUA de a-l proteja pe Victor Bout.
  Evreii proveniti din fosta URSS dau batai de cap Israelului, Adevarul 17 Septembrie 2007
  Proprietar al unui club de fotbal foarte popular in Israel, Arcadi Gaydamak face, din decembrie 2000, obiectul unui mandat international de arestare pentru implicarea sa intr-o afacere cu trafic de arme catre Angola.

  NATO

  Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (abreviat NATO în engleză şi OTAN în franceză) este o alianţă politico-militară stabilită în 1949, prin Tratatul Atlanticului de Nord semnat în Washington la 4 aprilie 1949.
  Trupele ONU,OSCE SI GUAM sunt subordinate NATO, in realitate sun tot trupe NATO, dar este o alta CACEALMA PLANETARA pentru a cotropi, distruge si jefui.

  În mod repetat, trupele Naţiunilor Unite au atacat şi măcelărit civili în Haiti, atribuind în mod oficial aceste crime „anarhiştilor” sau oponenţilor regimului de dictatură militară. Femei, copii şi bătrâni au fost ucişi de trupele ONU, care apoi au blocat accesul Crucii Roşii în zonele respective, violând astfel Convenţia de la Geneva. Presa internaţională nu a publicat aceste informaţii, în ciuda documentării solide (inclusiv înregistrări video) oferite de unii jurnalişti locali.

  Militarii ONU au vandalizat picturile rupestre din Sahara

  unde INTALNITI evreii ucidetii, daca nu o faceti va ucid ei pe voi

  Un ROMAN TICALOS ORTODOX

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s