The Big Picture (Vederea de ansamblu)

V-aţi rătăcit prin hăţişurile conspiraţilor? Nu mai ştiţi ce e real şi ce este minicună? S-ar putea ca acest documentar să vă clarifice anumite aspecte şi să vă ajute să uniţi şi mai multe puncte ale imaginii de ansamblu, să mai completaţi încă o bună parte din imensul puzzle al conspiraţilor şi astfel să vedeţi ţesătura dintr-o perspectivă mai înaltă.
Una din ideile de baza ale acestui documentar este că mulţi dintre cei care simt că este ceva în neregulă cu lumea din jur, care chiar văd conspiraţia, se pierd în detalii neesenţiale risipindu-şi astfel enorme cantităţi de energie şi timp în van. Ba mai mult se lasă manipulaţi de teorii mai mult sau mai putin posibile despre 2012 de exemplu (în special de cele „foarte importante şi esenţiale” ale sosirii planetei Nibiru) , care proiectează mintea omului într-un viitor al speranţei şi salvării făcându-l să uite de prezentul cel dur în care este înşelat, furat, tâlhărit, hăituit, umilit , călcat în picioare de mafiotii care ne conduc, aici şi acum.
Ceea ce mi-a mai plăcut foarte mult este un citat din Jonh F. Kennedy (repetat de mai multe ori în film) care a descris conspiraţia globală astfel :

„Ne confruntãm în întreaga lume… cu o conspiraţie monoliticã şi nemiloasã, care se bazeazã în mod primordial, pe „jurăminte secrete”şi pentru a-şi extinde sfera de influenţã, se bazeazã pe infiltraţie în loc de invazie, pe subversiune în locul alegerilor democratice, pe intimidare, în locul libertãţii de a alege. Este un sistem ce concentreazã vaste resurse umane şi materiale pentru creerea unei maşinãrii unitare, deosebit de eficiente ce combinã :
armatã, mijloace diplomatice, inteligenţã (servicii secrete), mijloace economice, ştiinţifice şi operaţiuni politice. Operaţiunile îi sunt ascunse, nu publicate, greşelile îi sunt ingropate, nu apar în ziare, dizidentii îi sunt aduşi la tãcere … nu încurajaţi, nici o cheltuialã nu îi este anchetatã nici un secret nu îi este dezvãluit…”

Cunoşteam mai multe motive pentru care Kennedy a fost omorât, dar asta este cireaşa de pe tort. Nu ştiam că a spus asta. A avut un curaj extraordinar. Din păcate a devenit un martir şi momentan prea prea puţini mai inspira exemplul său de curaj.

Criza din anii 30 a durat 4 ani (între 1929 şi 1933). Simptomele de atunci şi de acum sunt identice pentru cei care ştiu istoria. Criza actuala a început anul acesta şi se preconizează că va dura tot 4 ani, aparent întâmplător, bineînţeles, până în 2012. Mulţi aşteapta salvarea în 2012. S-ar putea să vină … Salvarea (Ambulanţa) să-i culeagă de pe străzi că sunt morţi de foame.
Să rămânem centraţi în prezent, cu ochii în 4 la şmenarii la costum şi 4 ace care ne dau târcoale clipa de clipă încercând să ne ţepuiască şi zăpăcească în fel şi chip. Ca în vorba aia, „dacă nu reuşeşti să-i convingi, zăpăceşte-i!”
Era şi un banc: Care e diferenţa între unul care împăiază şi FISC? Primul mai păstrează pielea, blana, penele … pe când celalalt … ba.
Oamenii se lasă orbiţi de jocurile politice, de fel şi fel de lucruri fără sens, de circăraiile fără de sfârşit de la TV, de divertismentul hipnotic şi degradant, stând cu ochii în gol ca oile bete la păscut, iar lupii în blană de oaie îşi fac de cap. Lăsaţi fratilor hipnotizorul tembelizant mai moale, si mai puneţi si voi mana pe o carte o revista ceva si faceti o septica, un tabinet ceva sau eventual niste cornete pentru seminte, dar nu mai faceti atata audienta tuturor televiziunilor de kko din Romania care fara atentia voastra sunt moarte.

Sursa: http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/secretele-interzise-ale-pmntului.html

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s