Zeitgeist: Addendum

Zeitgeist: Addendum (cu subtitrare în lb Română)

Un produs de film documentar, în 2008, de Peter Joseph ca si continuare a filmului Zeitgeist: The Movie. Filmul are ca temă de Sistemul Monetar … Sistemul Rezervei Federale al Statelor Unite, CIA, si altele, în incheiere promovand Proiectul Venus, creat de pe un inginer sociale Numele de Jacque Fresco

Analiza preluata de pe : www.saccsiv.wordpress.com

Productia cuprinde trei parti :

1 ) Un atac ateu acerb impotriva crestinismului . Se incadreaza in politic corect .

2 ) 09.11.2001 . Non politic corect .

3 ) PAPUSARII din finante – banci : Federal Reserve sau Rockefeller , JP Morgan . Si aceasta parte este non politic corecta .

Subiectele de la 2) si 3) sunt catalogate de catre politicul corect ca fiind „ teorii ale conspiratiei „ si erau de obicei dezbatute de catre non-atei de diferite religii . Voi arata de ce de aceasta data acest Joseph „ ataca „ PAPUSARII „ de pe pozitii atee ( preponderent anti crestine ) .

Pentru aceasta , sa analizam

PARTEA 1 )

Filmul incepe cu un desen animat ce sugereaza conceptia evolutionismului ateu de la bacterie pana la omul ce scrie Biblia ( realizatorii straduindu-se spre final sa o invoce ca fiind sursa tuturor relelor ) .

Urmeaza o bascalie la adresa lui Dumnezeu , a legilor Lui , a iadului , a iubirii Lui fata de oameni .

In continuare realizatorii dau dovada faptului ca nici Sfanta Scriptura n-au citit-o si nici nimic din crestinism n-au inteles . Doresc ei sa demitizeze nasterea din Fecioara a Domnului , Fecioara , precum si activitatea pe pamant , rastignirea , moartea , invierea si inaltarea  lui Iisus la ceruri , „ explicand „ ca si alte zeitati conform altor religii au facut identic iar toate au un mit comun : Horus .

Si incep ei a da exemple :

Attis din Frigia

FALS .

Conform cultului orgiastic al Cybelei , Attis n-a fost Fiul lui Dumnezeu , n-a propovaduit ce a propovaduit Iisus , a desfranat cu zane si nimfe si in final geloasa Cybele i-a luat minţile şi, într-un acces de nebunie, acela s-a automutilat , dupa care a fost metamorfozat de Cybele în pin . Care Cybele a fost si a ramas o curva iar cultul ei era unul al curviei . Toate acestea n-au nici o treaba cu crestinismul .

Dionisos

FALS .

Acela , în mitologia greacă era zeul vinului şi al viţei de vie, denumit (la romani) şi Bacchus . Era fiul lui Zeus cu o muritoare , dar Zeus avea nevasta pe zeita Hera si ii placeau pamantencele . Deci Zeus nu seamana cu Dumnezeu . Dionisos „ propovaduia „ cultul lui pe tot pamantul ( hal de cult , al betiei … ) dar pe cei ce nu-i primeau cuvantul ii pedepsea aspru . Deci nu seamana cu Iisus , caci El n-a pesepsit pe nimeni . Mai mult , la serbarile dionisiace , totul se termina cu o orgie . Deci n-are nici acesta nici o treaba cu crestinismul .

Si mai dau ei exemple de zeitati , unele de-a dreptul macabre , ce doreau chiar sacrificii umane , predilect copii .

Toti acestia , deci inclusiv Iisus , ar porni de la un mit comun , prim , acela al lui Horus . Dar Horus era fiul lui Osiris si al sotiei ( si in acelasi timp sorei ! ) lui , Isis . Deci nu era fiul lui Dumnezeu iar Osiris nu era nici atat Tatal Ceresc . Ba mai mult , un alt zeu ,  Typhon , l-a omorat pe Osiris , iar cand Horus a crescut , si-a razbunat tatal … O nebunie .

Intr-adevar , unii inviau dar nu era vorba de invierea de tip Iisus si inaltare la cer , nu era vorba de o inviere de tipul celei de care vor avea parte toti oamenii la Judecata finala de obste . Mortile si invierile acelora simbolizau moartea si invierea naturii , perpetuu , dupa anotimpuri . A amesteca lucrurile , inseamna a nu avea nici o treaba cu teologia si cu istoria religiilor .

Si ce este cel mai important , realizatorii n-au inteles nimic din ceea ce inseamna Sfanta Treime si cum este cu ipostasurile …

Mai observa ei ca toate religiile vechi vorbesc de potop . Si vin cu o explicatie tembela , cum ca istoria lui Noe este copiata dupa mitul lui Ghilgames . Dar pamantul este mare … Tocmai faptul ca toate popoarele vechi , fara legatura intre ele , vorbesc despre potop , ar trebui sa-i faca sa se gandeasca daca nu cumva chiar a existat acel dezastru …

Urmeaza apoi tot felul de „ demonstratii „ din ce in ce mai chinuite de care nu merita sa mai amintim . La final , citeaza ei un „ specialist „ ,  Thomas Paine .

Individul asta a fost un soi de revolutionar de profesie , participand si la cea americana si la cea franceza . Deşi nu cunoştea bine limba , a fost ales membru al Adunării Naţionale Franceze în 1792 . De ce ? Deoarece era o marioneta de prim rang a iluminatilor . Asadar vorbim despre NOUA ORDINE MONDIALA si malefica ei doctrina , abolirea religiilor , a patriotismului si a familiei traditionale . ( vezi articolul PAPUSARII – inceputuri ) Si intelegem astfel de ce individul este atat de pornit impotriva crestinismului . Deoarece religia iluminatilor ( si a gradelor superioare ale masoneriei , dupa unirea acestora cu iluminatii la congresul de la Wilhelmsbaden ) era ritul paladin , adică închinarea la lucifer ( NOTA 1 ) .

Referitor la urmatoarele parti ale filmului , ele sunt aproximativ corecte , dar cu mari omisiuni la ultima parte , dar vom vedea si de ce .

PARTEA 2 )

Despre 11.09.2001 s-a tot vorbit , nu intru in detalii acum , merita vazuta . Pentru o imagine mai completa insa , va invit sa cititi un articol cuprinzand mai multe documentare , fotografii , detalii despre sforari , ce a urmat si mai ales ce vor sa urmeze dupa acele evenimente :

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

PARTEA 3 )

E corecta dar are mari omisiuni . Cronologic , face o scurta si insuficienta referire la inceputurile greilor din finante-banci , trecand apoi direct la prima parte a secolului 20 . Ca institutii si personaje , vorbeste preponderent despre Federal Reserve , Rockefeller , JP Morgan . De parca acestia ar fi aparut din neant , peste noapte si nesustinuti de nimeni ar fi pus mana pe fraiele SUA si apoi ale planetei . Dar daca luam in considerare atacul crancen asupra crestinismului si amiratia fata de Thomas Paine intelegem de ce nu vorbeste acest Joseph despre secolul 19 si inceputurile PAPUSARIEI din secolul 18 . Anume , protejarea iluminatilor . De aceea nici despre familia Rothschild ( in traducere , SCUTUL ROSU ) nu vorbeste , caci precum stim , sub conducerea familiei Rothschild, cu sprijinul altor familii de evrei bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor” in sec. 18 . Ba mai mult , familia Rothschild a finantat si inscaunat dinastii financiare ca Rockefeller (monopolul petrolului) , Carnegie (monopolul otelului), Harriman (caile ferate). Casatorinduse intre ei, acestia formeaza de acum o unitate atat biologica, cat si financiara ( NOTA 2 ) .

Mai zic ei in film despre relatiile de afaceri dintre Standard Oil ( Rockefeller ) si IG Farben ( german ) din timpul celui de-al doilea razboi mondial . Corect , dar omit a spune ceva despre cel ce l-a influentat cel mai mult pe Hitler , Albrecht Georg Haushofer , pe jumatate evreu ! Mai mult , tatal acestuia , Karl Haushofer, prin intermediul lui Rudolf Hess sau direct , l-a influentat si el pe Hitler si nazismul … ( NOTA 3 ) Acest Haushofer a fost initiat de lama tibetani in ratacirile lor , inclusiv malefica Shambala . Si astfel ne amintim ca cercetatori nazisti faceau studii in Tibet si-si cautau originile arienilor acolo . Astfel , influenta malefica a Shambalei a dus la dezastrul pe care-l stim cu totii . Dar sa nu ne miram . Iluminatii se inchina lui lucifer si au planuit inca din sec. 18 necesitatea producerii a trei razboaie mondiale pentru a pune lucrurile pe fagasul dorit de ei . Doua deja au fost … Indiferent de tipul de criza mondiala generata de PAPUSARI ( razboi sau economica ) , ei s-au superimbogatit ( asta se spune si in film ) si de fiecare data au mai facut un pas major spre Noua Ordine Mondiala ( dar asta nu se mai spune in film ) .

In concluzie , partile 2 ) si 3 ) merita vazute , dar trebuie atras atentia asupra a ceea ce doreste producatorul Joseph cu el : atacul impotriva crestinismului , unul din cele mai importante puncte ale doctrinei iluminatilor . Si face aceasta profitand ca au aparut foarte multe materiale ce vorbesc de PAPUSARI . Astfel , constient de faptul ca „ teoriile conspiratiei „ au inceput sa prinda la public , intre doua adevaruri , baga si o mare minciuna . Si merge la mai multe capete :

sau crestinii , vazand aberatiile partii 1) nu le cred nici pe celelalte , caz in care sforarii au de castigat

sau cei slabi in credinta vazand corectitudinea ultimelor parti o vor considera aidoma si pe prima si iar sforarii au de castigat

sau printre necrestini induce sentimentul de frica paralizanta si iar sforarii au de castigat .

In film se vorbeste spre final de cipurile pentru controlul populatiei fara de care nu vei putea nici vinde si nici cumpara ceva pentru nevoile zilnice . ( NOTA 4 ) Unul din planurile lui Rockefeller si prietenii . Dar asta a profetit si Sfantul Ioan in Apocalipsa . Si multi alti prooroci de-a lungul timpului . Cititi va rog si articolul

APOCALIPSA

Deci ce observam ?

Pe de o parte cei ce urasc crestinismul ( si o dovedesc din plin in tot ceea ce fac ) si care conduc real lumea doresc sa ne implanteze cipuri .

Pe de alta parte , crestinismul spune de 2000 de ani de NOUL BABILON ( structuri megastatale de tipul celor enumerate in film , uniunea europeana si cea nord americana ) pe care il mai numeste si DESFRANATA ( si vedem bine explozia de sexualitate si cel mai grav , promovarea homosexualitatii ce o practica ele precum si incurajarea uciderii de prunci nenascuti ) ( NOTA 5 ) . Si tot crestinismul spune de semnul fiarei de pe frunte sau mana dreapta , fara de care nici nu poti cumpara si nici nu poti vinde … Cititi va rog si articolul

PAPUSARII – Uniunea Europeana

Sursele folosite de producatorii documentarului Zeitgeist pentru partea 1 ) :

Lucrarea

The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy

Scrisa de Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ) , gradul 33 , mason , ritul scotian . In 1934 , Hall fondeaza Philosophical Research Society ,

In cartea „ The Lost Keys of Freemasonry „ , pag. 48 , a scris :

Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

Lucrarea

Origin and Evolution of the Human Race

Scrisa de Albert Churchward ( 1852 – 1925 ) , mason .

Lucrarea

The Jesus Mysteries :  Was the “Original Jesus” a Pagan God? “

Scrisa in 1999 de Timothy Freke & Peter Gandy , considerata de The Daily Telegraph ca fiind cartea anului .

Cei doi au mai scrisJesus and the Lost Goddess “ , despre care Dan Brown spune ca l-a inspirat in scrierea The Da Vinci Code .

Lucrarea

Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning

Scrisa de Edward Carpenter ( 1844 – 1929 ), socialist , poet , filosof . Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster.

In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia indiana .

A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale . Membru Fabian Society .

In 1892 il sprijina pe Fred Charles ( Walsall Anarchists ) .

In 1893 fondeaza , impreuna cu George Bernard Shaw , Independent Labour Party .

Printre primii activisti pro homosexualitate . Cartea sa din 1908 , The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru LGBT movements in secolul 20 . Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA .

In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor , avorturi , sterilizari , aspecte legate de prostitutie . ( NOTA 5 )

Lucrarea

“ Anacalypsis “

Scrisa de Godfrey Higgins ( 1772 – 1833 ) , mason . Unul din conducatorii Order of Druids, fondat de John Toland in 1717 .

Lucrarea

“ Ancient Egypt: The Light of the World “

Scrisa de Gerald Massey ( 1828 – 1907 ) , unul din sefii Ancient Order of Druids .

Lucrarea

The Secret Doctrine

Scrisa de H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , legaturi apropiate cu Scottish Rite

Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .

In 1875 fondeaza Theosophical Society .

Multe din teoriile sale au fost preluate de New Age si Thule Society ( NOTA 6 ) .

Ulterior incepe sa viziteze India .

In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata .

Dupa deces a fost INCINERATA .

Inclusiv Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile lui Helena Petrova Blavatsky l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .

Aceasta scria inThe Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

„ In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp

DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

Alte cateva filme remarcabile despre Bilderberg , Federal Reserve , Rothschilds , Rockefeller , JP Morgan , 09.11. , eugenie , manipulare , indoctrinare si multe altele , gasiti la

Noua Ordine Mondiala

NOTE :

( NOTA 1 )

Albert Pike ( 1809 – 1891 ) , ( gradul 33 , considerat a fi cel ce a creat din ritul scotian forta pe care o stim cu totii ) a formulat dogma divinităţii lui Lucifer în “Morals and Dogma”  :

Lucifer, zeul luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, lucifer e dumnezeu“.

Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

Despre francmasoneria , Albert Pike sustinea in aceeasi lucrare ca:

Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „

Cititi va rog si articolul :

Oreste , Pavel Corut , B1tv : Elogiu masoneriei , new age si Noii Ordini Mondiale

( NOTA 2 )

Cititi va rog si articolele :

Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA

( NOTA 3 )

Au fost mult mai multe ELITE implicate in finantarea nazismului . Cititi va rog si articolul :

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

( NOTA 4 )

Chestiunea cu microcipurile este o realitate cat se poate de terifianta . Detalii , link-uri spre site-urile producatorilor , filme , gasiti la

CIPURI , IMPLANTURI , 666 , SEMNUL FIAREI…

( NOTA 5 )

In spatele miscarilor pro sodomie , pro avort si tot ce mai strica societate stau aceleasi ELITE finantatoare . Cititi va rog si articolul :

IARNA DEMOGRAFICA : declinul familiei umane

( NOTA 6 )

Initiatoarea amplei miscari New Age , Alice Bailey ( 1880 – 1949 ) , este continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky . Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “ maestri ai intelepciunii “ , non oameni din zona Tibetului . A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut

In 1921 s-a maritat cu Foster Bailey ( 1888 – 1977 ) , grad 32 mason .

Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust .

Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul United Nations !!! La indicatia ei , in cladirea UN se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia , unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale . Vedeti si :

INGERUL DIGITAL , filmul si completari necesare

Theosophical Society a carei sigla o redau mai jos

Sursa foto :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

a influentat masiv Thule Society ( Rudolf Steiner , Rudolf Sebottendorff , Philipp Stauff , Anton Drexler , Rudolf Hess )  din Germania , care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …

Sursa foto :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Thule-gesellschaft_emblem.jpg

Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de diavolii din zona Tibetului , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii .

Publicitate

Un gând despre „Zeitgeist: Addendum

  1. vreau sa te intreb cum este cu monitorizarea ta? a mea ? stii ca AU infintat SOCIETATEA JOHN BIRCH impotriva masoneriei, iluminate,dar de fapt este o noua capcana de ai identifica si ulterior distruge pe acei impotrivitori!!!!LA FEL POATE FI SI BLOGUL TAU , UN MAGNET PENTRU AI IDENTIFICA SI STARPI IN FAZA INCIPIENTA ORICE IMPOTRIVIRE de ce numai teoriticieni pe toate forumurile?? ma bucur enorm cand vad antiglobalisti prin elvetia etc dar romanii care au un cod genetic inscris in adn acela de a se pleca tatarilor, inaltei porti otomane, fanariotilor, habsburgilor, austroungarilor , rusilor, ucrainienilor si mai nou lui ROTSCHILD !!! VOR FACE CEVA??? NU CRED–POATE SA DEA DIN GURA IN ASA CUM CRED EI INCOGNITO INSA SA NU SE INSELE NIMENI !!! TOTI SUNTEM INREGISTRATI !!!TOTI CARE BAT PE TASTATURA LOR O SERIE DE CUVINTE BAGATE DE EI IN PROGRAME DE URMARIRE PE WWW GEN ILUMINATI, ROTSCHILD ROKEFFELER RHODES BILDERBERG CFR TRILATELAR COMISION SI ATUNCI …..CU UN BLOG CA A TAU DESI IL GASESC EXCEPTIONAL , MAI MULT CHIAR…. CU O FLOARE NU FACEM PRIMAVARA , PE CAND EI STAPANESC TOTULLLLLLL ORICE ZIAR, ORICE TELEVIZIUNE,SISTEM SPITALICESC NATIONAL ETC ETC IAR TURMA :???? BATE-VOI PASTORULSI OILE SE VOR IMPRASTIA!!! EI ISI ASCUND PASTORUL LOR DACA INTELEGETI CE VREAU SA VA ZIC !!! DAR ACEA CURVA DE PASTOR UITA CA ARE UN FICAT, UN PANCREAS, 2 RINICHI, 2 PLAMANI, 1 GLANDA TIROIDA –-SI INDIFERENT DE UNDE S-AR ASCUNDE –POATE FI TRAS AFARA SI PLATIT PENTRU BLASFEMIILE IMPOTRIVA DUMNEZEULUI VIU SI ADEVARAT TRINITAR SI RAUL PRODUS MILIARDELOR DE OAMENI IN DECURSUL SECOLELOR DE PE LA 1717 INCOACE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s