Nostradamus şi clarvăzătoarea Vanga au văzut că pe 11 noiembrie 2010 va izbucni cel de-al Treilea Război Mondial

.

Atât Nostradamus, cât şi Vanga, clarvăzătoarea bulgaroaică ce a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobîl, căderea URSS sau moartea prinţesei Diana, au văzut că pe 11 noiembrie în acest an se va declanşa cel de-al al Treilea Război Mondial.

Cei doi şi, mai nou, profeţii digitali, proorocesc evenimente speciale pentru omenire în luna noiembrie a acestui an, scrie monitorulexpres.ro. Şi nu par deloc să fie optimiste. Clarvăzătoarea bulgăroaică Vanga a „văzut“ în noiembrie 2010 izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial. Acelaşi lucru l-a notat în catrenele sale şi Nostradamus, precizînd ziua exactă: 11 noiembrie. În acelaşi timp, tehnologia Web-Bot, specializată în predicţii pe baza informaţiei care circulă pe Internet, a anuţat că pe data de 8 noiembrie va izbucni o mare conflagraţie mondială.. Absolut toţi aceşti cititori în viitor au făcut predicţii corecte, ceea ce le-a şi atras celebritatea, dar şi predicţii false.

„Se spune că după profeţiile Vangăi se ghida şi Gorbaciov“, scria Pavel Pavlov, în cartea pe care i-a dedicat-o prezicătoarei. Vangelia Gushterova, sau simplu, Vanga, a fost o femeie din Bulgaria care avea darul tămăduirii, dar şi pe cel al clarviziunii. S-a născut la 31 ianuarie 1911 în oraşul Strumita din Iugoslavia, în familia unor plugari săraci. La 12 ani a orbit pentru totdeauna. Prima prezicere a făcut-o în 1940, cînd a descris cu lux de amănunte începutul războiului, ba chiar şi numele celor din sat care se vor întoarce vii. Vestea s-a dus şi, de la această întîmplare, Vanga a devenit tot mai căutată pentru puterea ei de a citi viitorul. Fiindcă prezicea evenimente politice, au început s-o caute şefi de stat. Printre ei, şi Ceauşescu.

Au avut mare răsunet prezicerile exacte ale bulgăroaicei despre moartea lui Stalin (pentru care a făcut şi puşcărie), evenimentele de la Praga din 1968, dezastrul de la Cernobîl, victoria Indirei Gandhi, conflictul din Oseţia de Sud, Perestroika, căderea URSS-ului, moartea prinţesei Diana, scufundarea submarinului Kursk, atentatele de la World Trade Center. A murit în 1996, la vîrsta de 84 de ani, prezicînd chiar şi ziua şi ora propriei morţi.

„Groază! Groază! Fraţii noştri din America se prăbuşesc de la mare înălţime, înjunghiaţi de moarte de ciocurile unor păsări de oţel!“, a prezis bulgăroaica în 1989. Impresionanta predicţie, înţeleasă abia după 11 septembrie 2001, a lansat-o pe Vanga în categoria celor mai credibili clarvăzători. Analiştii au transformat-o într-un Nostradamus din Balcani. Au început să studieze cu mai multă atenţie profeţiile ei, cu aceeaşi frenezie cu care sînt întoarse pe toate părţile catrenele lui Nostradamus.

Vanga a revenit în actualitate la alegerea preşedintelui Obama, în 2008. Ea a anunţat că Statele Unite vor fi conduse de un preşedinte de culoare, iar mandatul lui va începe cu o criză economică majoră. Ea a mai spus că „omul negru“ va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, deoarece SUA se vor diviza în mai multe state independente.

Apoi, în 2011, europenii rămaşi în viaţă vor pieri într-un război chimic pornit de musulmani. Apocalipticul viitor prezis de Vanga va continua cu o omenire bolnavă de tot felul de cancere, iar în 2016, Europa va fi un continent practic lipsit de viaţă. Anul 2018 va răsturna actuala scenă economică şi politică, iar China va fi puterea mondială numărul 1. Orbita Pămîntului se va înclina prin 2023, peste 10 ani, calota polară se va topi, iar peste încă 10 ani, musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare. Cu bani destui, cercetarea va atinge înălţimi nebănuite: vom crea primul om sintetic, iar pentru cei obişnuiţi, vor fi la discreţie organe artificiale. În 2076, va domni din nou comunismul pe Pămînt.

Predicţiile Vangăi ajung pînă în 5079, cînd va fi sfîrşitul lumii.

Sursa ziuaveche.ro

Publicitate

11 gânduri despre „Nostradamus şi clarvăzătoarea Vanga au văzut că pe 11 noiembrie 2010 va izbucni cel de-al Treilea Război Mondial

  1. 14.11.2010 aceasta va fi data cand va incepe cel de al-III-lea razboi mondial, nu vine sfarsitul ci doar se va imputina lumea, Romania nu va fi implicata direct in acest conflict, dar vom avea in 2011 o mare revolutie cu varsare de sange, ADEVARATA REVOLUTIE. DOMNUL NA NE AJUTE!

  2. Si eu as putea pregati o REVOLUTIE cu caracter de LOVITURA DE STAT cu mase populare in strada , daca as avea o ARMA CU MICROUNDE si una PSIHOTRONICA . As putea face si eu pe clar vazatoarea ,tot pe baza acelor ARME CU MICROUNDE si PSIHOTRONICE , dar nu am . Dar cine are asemenea ARME isi poate permite multe, sa preconizeze anumite evenimente ce le au ei in plan , sa planuiasca soarta unor oameni, conducatori de tara sau popoare , etc.

  3. deci acuma suntem in 11.27.2010 si uite „razboiu, nu-i razboiu”, deah din astia care s-au trezit peste noapte prezicatori stim, si asa nu citeste nimeni ziaru si postul asta asa ca mhuieeee

  4. Nu stiu ce sa zic despre tanti Vanga, dar 11 nov, in calendarul iulian coincide cu 24 nov in calendarul gregorian, iar slavii inca masoara timpul dupa vechiul calendar iulian .In noaptea de 23 spre 24 nov. Coreea de N ataca Coreea de S. Un astfel de razboi, poate oricand sa degenereze intr-un conflict de amploare, avand in vedere situatia politica mondiala la ora actuala.

  5. ORICUM AL TREILEA RAZBOI MONDIAL” O INCEPUT… DAR NU CUM ZIC FABRICANTII DE MARIONETE CARE INCEARCA’ CE VRAJEALA LA PATRAT”. AL TREILEA RAZBOI MONDIAL O INCEPUT DE LA CATEVA ZILE DE DUPA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL” DE AU IMPARTIT TARILE SI PARCELE ANEXATE DIN ALTE STATE. DUPA BUNUL PLAC” SI DE ACOLO SAU INTERPUS DE LA SINE PARTEA ECONOMICA”””ALA” E RAZBOIUL MOCNIT SI MAI PERVERS DECAT A LUI HITLER…
    ECONOMICUL INFLUENTEAZA MENTALU” SUBJUGA … ESTI NEVOIT CU JAPCA SA ACCEPTI PRIN TOT FELU DE TERTIPURI MARSAVE…ALE AMERICANILOR, CARE SE DAU MARII SI EI AS UN FEL DE JAPCARII DE INFORMATIE SPECULA”” CAND INCOLO EI SANT CEI MAI MARI DATORII MULTOR STATE CU SUME DE 14 TRILIOANE DE DOLARI. RESTU E PROSTEALA PE FATA TOTII SE FURA INTRE EI . CARE FURA MAI MULT” ARE PREMIU LIBERTATEA DE FACE CE VREA”” NESIMTIREA DIN EI” …….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s