Profeţiile lui Gupta Swami despre România

Profeţii recente care arată cum se va transforma în viitorul apropiat faţa României şi a planetei noastre

Recent, România a fost vizitată de R.A. Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din ţara sa natală cât şi din întreaga lume. Necunoscut publicului român, profesorul indian care este celebru în afara Indiei mai ales ca faimos prezicător şi clarvăzător, a făcut unele profeţii referitoare la evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu, anticipându-le cu o acurateţe cu totul extraordinară. Amintim printre acestea: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea de la putere şi execuţia cuplului Ceauşescu. Mai ales din această cauză, de-a lungul timpului indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne care l-au consultat cu privire la viitor.

Aflat în vizită în Bucovina, “trimis de ceea ce se va petrece acolo în viitor”, faimosul profesor indian a făcut o serie de preziceri cutremurătoare, profeţii care, dacă se vor adeveri, vor transforma mult atât faţa României cât şi a planetei:

“Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare… Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta după ce, de curând, am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, care sunt în mod genial concretizaţi în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.

Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţă în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică.

Militarii români, ce vor fi aduşi înapoi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa dobândită acolo în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât acelea ale înaintaşilor lor. Toate acestea vor fi atunci posibile, deoarece tot poporul ROMÂN va avea un ţel nobil, o cauză şi un conducător puternic şi plin de înţelepciune care o să-l călăuzească.

În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii. Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea celui de-al III-lea şi de fapt ultimul război mondial. Ţările care vor fi puternic spiritualizate vor dobândi imediat, la sfârşitul acestui ultim război, supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni atunci pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi de comunism printr-o mişcare socială ce va fi cu mult mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, ce va fi bazată cel mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii de piaţă care cel mai adesea sunt complet lipsite de suflet.”

Sursa yogaesoteric.net

Publicitate

32 de gânduri despre „Profeţiile lui Gupta Swami despre România

 1. Indienii(ca sunt 2) si baba Vanga prezic cum ca in Romania va curge lapte si miere si va fi pilda intre popoare si ca in al treilea razboi mondial romanii nu vor suferi ca celelalte natii care vor fi decimate.In schimb, sfintii parinti spun ca se va alege praful atat de Romania cat si de celelalte natii.Si mai spun ca multi vor veni sa se inchine si sa se roage in Romania dar aceasta nu va ajunge niciodata la nivelul de infrastructura, medicina, tehnica al tarilor civilizate. Vom trai si vom vedea cine a avut dreptate.

 2. Nu prea ma intereseaza ce va fi in secolele urmatoare, ma intereseaza ce va fi luna, anul viitor. Nu pot sa cred asa ceva! Nu stiu de unde apar tot felul de …. si nu stiu de ce suntem noi asa DE PROSTI SA-I ASCULTAM! B AZACONII!

  1. D-zeu să aibă milă de noi. Un creștin adevărat nu poate accepta așa ceva. Musulmani au coranul și alah,indieni il au pe buda și induismul lor,dar crestini adevărați il au pe Dumnezeul Cel Viu și Veșnic. Așa că fie că trăim,fie că murim importante e să ajungem obiectivul creștinului care este ….CERUL !!

 3. nu va intereseaza …dar nu va ganditi la urmasii vostrii?…copii ,nepoti ,stranepoti?…Dumnezeu sa aiba mila de noi…ca deja nu mai poate rabda atatea cate facem toti…sa aiba mila si dupa ce toate vor fi incheiate…cei ramasi sa li se inchine intrutotul Lui…cum noi am fost facuti din mana Lui,tot din mana lui vom pieri:(

 4. pina nu vom pune osu la munca , la lupta , vom ramine in continuare sub cizma occidentului. romani sa ne unim . Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in traista.

 5. aberatii,minciuni,inventii sa ne imbatam cu apa rece in timp ce se duce tara de rapa,rusine sati fie indianule paranoic,ce sa mai zic de conationalu mital care suge bine de tot romania

 6. Fratilor din cate stiu si eu si Indienii si tiganii afara de culoarea lor comuna mai au si boala de a prezice tot felul de minuni dar eu nici macar nu ii bag in seama

 7. Apropo de Romania , de profetii si de profetii ei
  Uitati-va aici la o profetie care s-a adeverit in cele mai mici amanunte si care a sfidat pur si simplu vointa si interesele a 5 televiziuni si a 3 mari partide politice .
  Eu am avut un soc mai ales dupa ce am vazut cine este acest roman , cate carti a scris dar mai ales si cu ce se ocupa el de douazeci de ani incoace :

 8. Mai Gupta drogheaza te mai putin si lasa mistoul …cat despre tov. Basescu nici vorba de paranormali ….illuminati il tin in carca sa distruga aceasta minunata tara definitiv ….

 9. Asasinarea viitorului presedinte?

  In lucrarea noastra anterioara am aratat despre existenta unui curent mistic subteran romanesc, sionist, dar ne-evreiesc (chiar anti-evreiesc, uneori), in sensul ca anumiti „prezicatori” lanseaza ideea unui viitor rol mesianic al poporului roman in lume (curente asemanatoare existand si la alte popoare in lume, acolo unde sentimentul nationalist depaseste sfera rationalului).
  Nici mai mult, nici mai putin, Romania va fi Noul Ierusalim mondial. Acest curent pleaca de la ciobanul profet Petrache Lupu, trece pe la celebrul crestin indian Sundar Singh si ajunge in zilele noastre prin mai multe curente subterane laice ale Bisericii crestin-ortodoxe. Clericii ce au aderat la curent, precum Irineu Bistriteanu, au fost insa indepartati in exil peste granita de catre conducerea sinodala.
  Cu un mesaj neasteptat, curentul „mesianismului romanesc” s-a relansat in prima parte a anului 2004, urmare vizitei unui profesor indian in Romania. Indianul R.A. Gupta Swami este cunoscut in lume ca prezicator si clarvazator, prevazand cu acuratete mai multe evenimente, motiv pentru care ar fi fost contactat de mai multe guverne sau sefi de state. Chemat in 1983 in Romania de catre Elena Ceausescu, acesteia i-a prezis cum va sfarsi cuplul dictatorial, motiv pentru care a fost dat afara din tara ca sarlatan. Cunoscut ca guru sau maestru spiritual pentru discipolii sai, Gupta Swami este doctor in istoria religiilor.
  „Trimis de viitor” sa faca o vizita in Romania anului 2004, in Bucovina, el ar fi facut urmatoarele premonitii reproduse doar de o foarte mica parte a presei romanesti:

  „Dupa ce actuala guvernare va castiga din nou alegerile, la jumatatea mandatului se va declansa alta revolutie romana, una cu totul diferita de cea din 1989. Guvernarea va fi brutala si va arata aproape ca o dictatura, desi se va numi, in continuare, democratie. Romanii o vor duce extrem de rau.Viata lor va fi mai crunta decat in vremea lui Ceausescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violenta si necrutatoare…
  Concomitent, in lume va incepe un scurt si infiorator razboi mondial – al III-lea si ultimul – programat, declansat si intretinut de fortele oculte care conduc omenirea. Romania va participa la razboi inca inainte de extinderea si mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducatorilor ei.
  Tinerii romani vor muri pe capete in tari straine, in locul unor straini, pentru o cauza straina de interesele romanilor. Presedintele Romaniei va fi ucis intr-un atentat pus la cale de opozanti din propriul partid, de guvernamant. Moartea sa si fariseismul ucigasilor aflati la conducerea Romaniei vor declansa explozia sociala care se va rostogoli ca un bulgare de zapada pe covorul nenorocirilor romanesti.
  Mii de romani vor muri sub pretextul infaptuirii dreptatii pe care o asteptau de atatia ani. Va incepe o adevarata vanatoare de vrajitoare impotriva si a ceea ce dumneavoastra numiti . Romania se va scalda intr-o baie de sange… Temporar, autoritatea de stat va disparea. Opinia publica internationala, socata, dar preocupata de propriile griji ale razboiului va sta in expectativa si nu va interveni…
  Nici Rusia nu va mai fi ceea ce a fost… Un caz aparte il va constitui Israelul… in urma razboiului si acest stat va disparea, incepand pentru evrei o noua pribegie… Cred ca Israelul se va dizolva pentru ca politicienii care l-au condus au uitat scopul pentru care acest stat a fost refacut… Puterea mea de previziune imi arata, spre mijlocul celui de-al III-lea secol al actualului mileniu, un puternic stat evreu, bazat pe pace, credinta si buna intelegere intre popoare.
  Raportul de forte se va schimba total in lume la incheierea ultimului razboi mondial. Tarile puternic spiritualizate vor dobandi suprematia mondiala. Tarile noastre, India si Romania, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua oranduire internationala. Grecia, Japonia, Franta sau Rusia vor deveni polii noii dezvoltari mondiale, bazata mai mult pe spiritualitate, cultura, religie si arta decat pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.
  Structurile statale lipsite de suflet si istorie, precum SUA, UE, NATO, se vor prabusi. SUA au picioare de lut, fiinca au fost consolidate pe false premise. Slabiciunea lor va fi demonstrata in al III-lea razboi mondial, in urma caruia vor disparea.
  Ceea ce mi-a purtat pasii spre binecuvantatul pamant al Bucovinei e faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intalnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care o va cunoaste, poate, mileniul care a inceput. Un conducator care nu va mai fi ceea ce este. Am venit sa ma familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mantuitorul omenirii viitoare… Din Bucovina se va ridica un om bun si credincios, tare ca o stanca. O mana de fier, un om intelept si drept, de nimeni cunoscut astfel pana la acea data. El va opri prabusirea natiunii romane si tot el o va inalta in fruntea statelor de pe glob. Romania va ajunge in scurt timp la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si la cea mai mare inflorire economica. Militarii romani, adusi in tara de pe fronturile unde luptau fara nici un tel, isi vor folosi experienta in obtinerea unor victorii si mai glorioase decat ale inaintasilor lor… Secolele urmatoare, Romania va juca un rol preponderent in viata politica, sociala si economica a lumii.”[1]

  ––––––––––––––––
  [1] Previziunile au fost publicate si de cotidianul Monitorul de Bucuresti, motiv pentru care am luat legatura cu seful ziarului, Ovidiu Zara (de care ne leaga o puternica amicitie, de cand lucra la Evenimentul Zilei, la investigatii). Ne-a dovedit ca povestea nu este inventata si ca profetul indian exista. Zilele urmatoare, Monitorul a continuat sa reproduca diverse previziuni (inclusiv cea ca Ion Iliescu ar putea fi cel ce va fi omorat, intr-un „accident” de masina, chiar daca nu va mai fi presedinte). A doua zi, autoritatile statului au descins in redactie si au interzis aparitia ziarului. Este primul ziar interzis din Romania, asa cum postul OTV fusese primul post tv inchis din ratiuni politice.

 10. Revin,cu aprecieri si multumiri,si nemultumiri,partiale,motivate,pe de o parte,de completarea introdusa, iar,pe de alta parte,pentru ca nu ati piblicat comentariul meu,precum si pentru ca ati mentinut si vechiul text,falsificat (situatie de natura a iintroduce o ambiguitate,grava,ca semnificatie,intr-o asemenea profetie,care,pana in prezent,s-a adeverit intr-o mare masura),iar, in textul introdus,probabil nu din neatentie,ati „scurtat” o fraza, determinanta, insa,ca semnificatie,omisiunea,in cauza,fiind remacabila (prin lipsa de sens a respectivei fraze) de catre orice lector atent.Fraza este urmatoarea:”Va incepe o adevarata vanatoare de vrajitoare impotriva „comunistilor” si a ceea ce dumneavoastra numiti „securisti”. Anca Vahnovan-Timisoara-19.11.2013.

 11. iohanis este intradevar din Bucovina dar sa nu uitam ca nu depinde de el viitorul Romaniei desi ar fi bine, pare o persoana serioasa, dar cu nu el conduce Romania, mai avem de asteptat.

  1. Elena tu nu traiesti in lumea aceasta. Iohannis este nascut si crescut in Sibiu (Transilvania). O parte din Bucovina este in partea de nord a Moldovei (Romania) si cealalta bucata in Ucraina.

  1. Profetia lui G.S. se va implini in urmatorii, cel mult, doi ani, cel ucis, se pare ca va fi, actualul presedinte, de oameni din guvernul liberal care va fi instalat anul urmator, si vina crimei va fi aruncata spre pesedisti… Razboiul va fi inceput deja si tot ce urmeaza spune in continuare G.S….

 12. Eu sunt aceea persoana pe care o cautati si de care se vb .Va urmaresc pasii in fiecare zi cu multa umilinta si intelegere …pana acum am stat ascunsa ca sa pot descifra tot buclucul lumii intregi,si va pot spune ca in sfarsit am reusit .Sunt in stare sa ma arat fratilor mei,pentru ca ii iubesc din toata inima si vreau sa ne salvam familile intregi .Va multumesc.in scurt timp ne vom vedea fata in fata ,si vom vb cu totii impreuna …ma numesc Mihaela Iosif si am 29 de ani :si sunt jumatate bucovineanca si jumatate Vranceanca .Ma puteti contacta prin adresa mea de email …va iubesc pe toti aveti grija de voi!!!

  1. Ce oameni răi si prosti au indrazneala sa spună că ei sunt acea persoană. Cum aveţi indrăzneala nesimţiţilor si murdăriilor ce sunteţi ? Răutăcioşilor ce vreţi bani să vă imbogăţiţi ? Oameni de o răutate incredibilă ce sunteţi .

 13. M-am uitat şi am văzut aici in comentarii niste oameni mizerabili care spun că ei sunt acea persoană. Ei vor doar bani să se imbogăţească. Altceva nu-i intetesează pe mizerile astea. Acea persoană este in România si este cunoscut in toată lumea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s