Baba Vanga a anticipat catastrofa nucleară din Japonia

Foto: kalublog.com

Coincidenţă sau nu, Baba Vanga, recunoscută pentru predicţiile ei referitoare la istoria lumii, a anticipat catastrofa din Japonia. Mai exact, Vanga a spus că animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice.

În plus, prezicătoarea a indicat că un conflict armat de amploare mondială va începe la finalul anului 2010, începutul anului 2011, lucru confirmat de situaţia actuală din lumea arabă.

Japonia se apropie de un dezastru nuclear cu fiecare oră care trece. Ochii întregii lumi se îndreaptă îngroziţi spre cele 6 reactoare care cedează rând pe rând. Teroarea nucleară însă abia începe. După tsunami, cutremur şi zeci de replici, a venit şi ninsoarea. Japonia îngheaţă sub o zăpadă radioactivă. Între o replică seismică şi restul ameninţărilor, autorităţile numără.

Ultimul bilanţ oficial: peste 4300 de morţi şi mai mult de 9000 de dispăruţi. Neoficial însă ar fi murit 11.000 de suflete.

Ce a mai prezis Baba Vanga:

2011 – Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi

2014 – Majoritatea oamenilor se vor îmbolnăvi de cancer

2016 – Europa va rămâne aproape nepopulată

2018 – China se va transforma în cea mai mare putere mondială

2023 – Orbita Pământului se va înclina

2033 – Calota polară se va topi

2043 – Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.

2066 – Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.

2076 – Va domni din nou comunismul pe Pământ.

Predicţiile Babei Vanga se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii.

În urmă cu doi ani, în luna mai a anului 2008, casa clarvăzătoarei Vanga din oraşul Petrich, Bulgaria, a fost transformată în muzeu.

Cine este Baba Vanga?

Clarvăzătoarea Vanga, pe numele ei adevărat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în 1911 şi a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscută după ce mai mult de 80% dintre predicţiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat că poate vedea viitorul încă de pe când era copil şi a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse.

La 12 ani, a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost trantită într-un lan de grâu de o furtună puternică iar localnicii au găsit-o cu genele acoperite de nisip.

La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.

Sursa : antena3.ro

Publicitate

2 gânduri despre „Baba Vanga a anticipat catastrofa nucleară din Japonia

 1. minciuni!!! pf..nici nu cred in asa ceva shi de ce ma rog musulmanii vor conduce europa?
  dac china devine putere mondiala cum spune-ti voi atunci picior de musulman nu va domina europa
  s-apoi se spune c sfirshitul lumii va fi in 2012 ceea ce nu ma sperie deloc fiindca totul este o minciuna
  faptul ca Vanga a prezis al 2-lea razboi mondial aceasta este adevarat
  „Japonia îngheaţă sub o zăpadă radioactivă. Între o replică seismică şi restul ameninţărilor, autorităţile numără.” ce prostie mai e shi asta?
  pf minciuni faptul ca are loc incalzirea globala shi topirea ghetarilor este adevarat fiindca in atmosfera se degaja tot mai mult co2 iar ca japonia ingheata …voi sinteti prosti.

 2. musulmanii vor conduce Europa cu puterea banilor, e foarte clar. Arabii cumpara deja tot ce altii vind de nevoie: cele mai mari structuri economice cum ar fi si Alitalia.
  Eu nu as spune cuiva ca e prost cu atata usurinta fara sa-mi masor cuvintele, oricat de mult am studiat. Sunt fenomene in lume ca nesunul, cat ar fi el
  de invatat, le poate explica…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s