2 gânduri despre „Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă

  1. direle chemtrails au un rol pe care multi nu il baniesc.Majoritatea oamenilor cred ca direle chemtrails sint create cu scopul decimarii populatiei.Ei bine,asta este unul din scopurile secundare.Adevaratele motive ale imprastierii direlor sint aratate in cartile de joc ale lui Steve Jackson http://www.youtube.com/watch?v=vOQM45vQwZ4 .Cauza? http://www.youtube.com/watch?v=TSuJLGf3uns .Uitate la serie si pune faptele cap la cap.Pe cartile lor de „joc” arata clar avionul care imprastie dire de chemtrails cum „confisca” norul.Chemtrails sint imprastiate pt ca sa poata functiona antenele HAARP.Daca nu s-ar mai imprastia chemtrails,HAARP nu ar mai functiona.

  2. direle chemtrails au un rol pe care multi nu il baniesc.Majoritatea oamenilor cred ca direle chemtrails sint create cu scopul decimarii populatiei.Ei bine,asta este unul din scopurile secundare.Adevaratele motive ale imprastierii direlor sint aratate in cartile de joc ale lui Steve Jackson http://www.youtube.com/watch?v=vOQM45vQwZ4 .Cauza? http://www.youtube.com/watch?v=TSuJLGf3uns .Uitate la serie si pune faptele cap la cap.Pe cartile lor de „joc” arata clar avionul care imprastie dire de chemtrails cum „confisca” norul.Chemtrails sint imprastiate pt ca sa poata functiona antenele HAARP.Daca nu s-ar mai imprastia chemtrails,HAARP nu ar mai functiona.Dupa cum am mai spus,pune faptele cap la cap[te rog sa nu te superi,dar am mai scris comentariul din nou sa pot vedea prin e-mail daca imi raspunzi.Scuze de neplaceri].

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s