Dezvaluiri socante despre -CERN Geneva


Se pare ca experimentul de sub pamânt, si anume CERN – Geneva, nu numai ca a început, dar s-a si finalizat înainte ca lumea sa aiba habar despre acest lucru.

A înteles oare cineva dintre noi, profanii, ce se întâmpla acolo? Oare ce descoperiri se fac si s-au facut? Ca într-un joc de copii, ne-am amuzat si am cochetat cu niste cuvinte si informatii: teleportare, universuri paralele, crearea universului, cât si forma lui de fiintare… si multe altele. A înteles oare cineva cu adevarat aceste cuvinte?

La 12 august 1943, în America, la Eldridge, se dadea startul unui experiment ce avea sa revolutioneze tot ceea ce omul cunostea despre fizica, univers, timp si spatiu – experimentul Philadelphia. Doua creiere gigantice, Einstein si Tesla, s-au pus “neuron la neuron” pentru a crea posibilitatea ca un vas de marina cu echipaj sa dispara si sa reapara într-un alt loc al lumii bine
determinat. Acest fenomen se numeste teleportare si a fost descoperit în urma cu 65 de ani! Oare ce putem descoperi în 2008, într-un experiment situat la 100 de metri sub pamânt, pe o arie de 27 de kilometri, în care s-au investit cel putin 9 miliarde de euro si la care lucreaza în jur de 5.000 de fizicieni din toata lumea, plus participarea a 20 de state? Au existat si înca exista experimente care întrec cu mult imaginatia noastra si tocmai din aceasta cauza noi, astia din lumea de jos, de pe biciclete, ramânem siderati si nu putem decât sa aducem un argument foarte puternic, “prostii, domne… ce tâmpenii mai scot si astia!” Trebuie sa facem pasul de flatulatie mentala de la gândire!

Un interviu cu domnul profesor Lucian Iordanescu.
Personalitate cunoscuta în domeniul stiintei aplicate, dar si a metafizicii, ne aduce constant noi informatii si explicatii extraordinar de interesante. Lincentiat într-o varietate de domenii ca: psihologia (Moscova), energetica (Moscova), filologia, institut de studii si cercetari în teologie
(Germania) si drept, Lucian Iordanescu aduce cunoastere si cunostinte acolo unde samânta este roditoare.

– Vom disparea, dupa câte se zvoneste, într-o gaura neagra?
– Aceste cuante de energie din CERN au ca ipoteza matematica – deci IPOTEZA matematica – ca atunci când se lovesc, sa dispara spatiile intraatomice si sa devina un nucleu atât de dens cu o gravitatie inimaginabil de mare. De pilda, într-o gaura neagra, un om dispare ca volum si ramâne un punct care are în gravitatia respectiva o greutate cam cât un cluster galactic.
Un cluster galactic înseamna cam 11.000 de galaxii… materia se prabuseste în sine.
– Deci vorbim de niste ecuatii, si nu de o realitate a gaurilor negre?
– Nimeni nu a pipait pâna acum aceste gauri negre, numai matematic.
Ipoteza matematica este pur si simplu o forma abstracta de fiintare care nu are nici o reprezentativitate la ceea ce stiu eu material.
– Totusi în istoria fizicii, dupa câte stiu, aceste gauri negre au fost studiate si analizate, sunt întregi teorii… varii posibilitati a ceea ce se poate întâmpla cu o gaura neagra.
– Hai sa lamurim ce este o gaura neagra. Este o poarta prin care materia trece la loc în informatie. La fel ca apa care se vaporizeaza si trece la loc în informatie, dupa care ciclul revine, informatia trece la loc în energie si materie, materia trece la loc…
– Redescoperim ceea ce spuneau chinezii în urma cu 3.000 de ani: nimic nu se pierde, nimic nu se distruge totul se transforma.
– Absolut. Este absurd sa spun ca dispare, ca se pierde. Cum sa se piarda? Pai, daca s-ar pierde, ar însemna ca ceva din universul asta lipseste. Si nu are cum sa lipseasca pentru ca e la mintea elementara…
– Chinezii au dat în câteva cuvinte definitia perfectiunii si a echilibrului total.
– Asa este. Si atunci partea spirito-stiintifica a experimentului de la CERN sa terminat acum vreo doi ani si ceva!
– Stiu ca în luna septembrie au spus ca i-au dat drumul. Asa ne-au informat.
– Da. Asta pentru spectatori si impresia artistica. De ce credeti ca s-au întâlnit acolo 20 de state? – S-a vehiculat ca s-au investit în jur de 9 miliarde de euro.
– Asta se spune cu voce tare. Sunt doua parti: într-una se spune cu voce tare, iar în cealalta mai pe soapta sau în gând. Acolo s-au facut niste descoperiri extraordinare. Am mai spus despre asta. E vorba de zirconiu. Care nu este un material natural, ci unul de laborator si are aplicatii în tehnologia militara, a reactoarelor etc. Este un material extraordinar de fiabil si pur. Toate statele invitate au interese în diverse forme de aplicare a descoperirlor de la CERN. Si atunci au fost invitati reprezentantii, li s-a expus si fiecare si-a ales. Ca la târg.


– Aveti cunostinta despre ce “exponate” ar fi vorba?
– Am spus zirconiu sau putem vorbi despre energii neconventionale.
– Zirconiul în ce cazuri poate fi utilizabil?
– În special în armata si aviatie. Sunt anumite aparate care au nevoie de un anumit suport material, care sa nu fie influentat si sa nu absoarba anumite câmpuri de energie. De pilda, reactorul nuclear de la Cernavoda. Vasul Calandria, unde stau tevile de zirconiu în care sunt pastilele de uraniu, ele sunt asezate dupa o geometrie perfecta (4 microni toleranta) pentru ca
neutronul rapid care porneste are o traiectorie foarte precisa. Loveste în atomul de alaturi si sparge neutronul, iar de acolo începe o reactie în lant. Zirconiul, daca nu e pur, absoarbe o parte din energia neutronului care trece prin el si atunci nu se mai duce exact la tinta, ci cade mai alaturi, mai încolo sau mai încoace. Vasul Calandria are un diametru de 12 metri pe când (cu desoperirile de la CERN) as putea sa-l fac numai de un metru. Si are aceeasi eficienta.
– Spuneati ca experimentul s-a terminat acum vreo doi ani si jumatate.
Credeti ca s-a lamurit problematica spatiului si a timpului? A ceea ce Einstein si Tesla dezvoltau în urma cu 50 de ani?
– Sigur. Mai ales ca anumite forme de experiment de la CERN se refera la teleportare. Dar teleportarea în trepte de vibratie diferite fata de cea actuala. Sa zic ca plec din 14 hertzi si ajung în 20 de hz, 70 hz… asta înseamna ca ma mut în lumile paralele. Pentru ca Einstein a lasat legaturile lui (ca si Tesla), numai câtorva minti foarte bine pregatite. Sa nu ne imaginam ca numai noi putem pleca încolo si încolo vine spre noi! Si sunt de mult printre noi aia de dincolo. Einstein a avut legaturi precise cu ei.
– Ce înseamna „ei”? Ce înseamna „de dincolo”?
– De dincolo de vibratia noastra. De pilda ADN-ul nostru vibreaza cam cu 80 de Ghz pe secunda adica 80 de miliarde de hz pe secunda. Imaginati-va o fiinta care vibreaza la 500 de TERA HERTZI. ~la ar fi lumina – pai, pe asta nu îl mai vad, dar e lânga mine. Iar el îsi încetineste sau îsi modifica cumva propria vibratie si încep sa-l vad pe strada si sa stau de vorba cu el.
– Vorbim de entitati încarnate? De o lume a spiritelor?
– Nu încarnate, ci întrupate. Alte civilizatii extra-Terra. Noi suntem suntem spirit care am parcurs trei stari de agregare: informatie, am ajuns în energie, iar acum suntem în materie. Tot spirite suntem, dar în a treia stare de agregare. Sunt spirite care nu sunt în a treia stare de agregare, ci în prima stare de agregare sau în a doua. Si mergând mai departe… materia e iadul. Ce înseamna iad, rau? Înseamna ceva care se desface, se distruge si se transforma tot timpul – ceva care construieste înseamna binele.

– Sa întelegem ca cei de la CERN ar fi descoperit în urma cu doi ani si jumatate posibilitatea de a trece granitele timpului si spatiului?
– Au descoperit-o ei acolo si o descoperisera si rusii la Dubna si altii, numai ca ei merg pe un palier superior având un generator, un accelerator de particule. Ce înseamna sa accelerezi o particula pâna la viteza luminii? O transformi direct în informatie. Fiindca fotonul în univers este purtatorul informatiei, este postasul care trimite informatia în tot univesul. Intra si în corpul nostru sub forma de fotoni si iese sub forma de fotobioni, iar specialistii o vad în aura – informatia. Ei au acolo posibilitati tehnologice de a urca pe un plan superior al experimentelor în ceea ce priveste timpul si spatiul. Nu e chiar o stiinta care se gaseste pe taraba în piata Moghioros.
– Banuiesc ca nu ar fi util si nici indicat si nici bine ca toate acestea sa fie pe piata…
– Sa ne imaginam o hrana spirituala greu de digerat. Noi, suntem majoritatea un fel de copii. Ia sa ne imaginam ca îi dai unui copil de trei luni o vodca mare, vreo doua friptane si o sticla de bere. Pai, ce face? Moare. Deci proportional cu evolutia spirituala luam o hrana din ce în ce mai grea. Multi spun: “vreau si eu sa stiu”. Si ce faci cu ce sti?
– Cum ne putem imagina evolutia spirituala în alte planuri? Evolutia spirituala are loc numai pentru oameni, numai aici pe Terra, numai pentru cei încarnati în aceasta vibratie?
– În univers spiritul are sapte planuri de evolutie.
– La CERN se pot descoperi aceste planuri despre care dumneavoastra vorbiti?
– Sigur ca da. Pentru ca anumite particule, anumite forme de cuarc despre care am amintit mai devreme, au ca definire simpatia. Ce caracteristica are simpatia? Simpatizeaza cu particula cealalta. S-a descoperit ca doua particule care sunt despartite de o mie de miliarde de kilometri si de o mie de miliarde de ani lumina, ele se comporta ca si cum ar fi una si aceeasi. Stiu una de alta la distantele astea incomensurabile de timp si spatiu. Dar sunt si particule care se razvratesc una împotriva celeilalte. Asa si cu experimentul asta de la CERN, e greu de spus oamenilor în ce consta. Sa nu uitam ca informatia este un eveniment perceput, o actiune perceputa.

– Si atunci ce putem spune despre Big-Bang?
– E o ipoteza. Si zic: “înainte de Big-Bang ce a fost?” – nu se stie. Ba se stie, universul era în potential. Si nici nu sunt convins ca a fost o explozie, a fost o aparitie, o revelatie, dintr-odata el s-a relevat în miscare. Statea în potential si dintr-odata a început sa se miste. Ei considera aceasta miscare la scara universului explozie.
– Sa revenim la nivelurile spiritului despre care vorbeati. Vad ca aveti si o plansa.
– Spiritul cel mai de jos care are secunda cea mai lunga este pamântul. El are ca personalitate forma amorfa. Când zic lunga, la el înseamna o secunda, o suta de milioane de ani. Un nivel superior este piatra, care e primara, dar are mai putin de o suta de milioane de ani – secunda. Dar sa revin la graficul pe care îl am în fata. Oameni cu spirit amorf avem 1.999%, oameni cu spirit primar avem 29%, urmeaza primitivul care este de forma vegetala sau lemnul, care reprezinta în oamenii din jurul nostru 47%, o proportie de 14%, care sunt abilii si care au ca reprezentativitate apa-apa, nu poate fi comprimata, dar are o calitate, ia forma vasului în care sta, ea se modeleaza imediat în orice situatie -, urmeaza desteptii care sunt ca aerul, aproape nul. Îi bagi în seama – ai nevoie de ei, îi simti, sunt necesari – ei sunt numai 6%, vin inteligentii – au ca reprezentativitate vântul, miscarea – sunt numai 2% si ultima treapta a spiritului ca evolutie este înteleptul – ca reprezentativitate focul – iar distributia în oameni este de 0.001%. Astea sunt cele sapte trepte de evolutie ale spiritului în întregul univers dinamic. Universul pe care îl
cunoastem noi din prima lege a Kybalionului…

Sursa : dincolo de limite.com

Publicitate

11 gânduri despre „Dezvaluiri socante despre -CERN Geneva

 1. Draga scriitorule, evolutia spirituala nu consta in a bea o votca mare si a manca o friptana ca apoi s-o dai pe bere!
  Nimeni n-ar dezvalui nimic daca n-ar fi premeditat si nu s-ar urmari un scop ascuns, iar dezvaluirile n-ar trebui sa fie neaparat adevarate.
  In fond nu-mi foloseste la nimic ce am citit aici. Stiam de mai inainte de existenta lumii spirituale si tot tacamu. Aici se da doar o explicatie la existenta acestei lumi spirituale, de care ma indoiesc ca este asa cum ziceti dumneavoastra.
  De aici si pana la Dumnezeu este cale lunga frate. Nu uita ca Dumnezeu e iubire. Asa ca asa zisele cunostinte dobandite prin experimentele de la CERN nu ma mantuiesc si nu-mi folosesc la nimic, iar lumea nu s-a facut mai buna.

 2. Un talmes-balmes de notiuni culese de careva novice din diverse surse si aruncate fara noima intr-o gramada uriasa de gunoi, care nu spune de fapt nimic.

  Asa ceva nu ajuta nimanui, asa ca te sfatuiesc sa te lasi de aceasta „meserie”…

  Si inca ceva, sa stii ca „sa stii” se scrie cu doi de i.

  1. Gramatica, e mama oricarei limbi.
   Printr-o simpla greseala de ortografie, se poate schimba complet sensul propozitie.

   Si un caine isi da seama. Tu ?

 3. Le stiti voi pe toate. Ce drak ati facut mere cu pere e secunda cea mai lunga. Perșe. Notiunea de spirit este atribuita doar fiintelor vii. In latina veche unde a aparut insemna suflare. Daca mai folositi psihocucii ajungeti la Obregia.

 4. „80 de miliarde de hz pe secunda” 🙂 persoana care a afirmat asta, cu siguranta nu are nici cea mai mica legatura cu fizica … O frecvență de 1 Hz corespunde la o perioadă de repetare a unui fenomen de o secundă, 2 Hz la o jumătate de secundă, etc. Deci, domnule Lucian Iordanescu hz/secunda, vorba lui Vanghelie, mai citeste niste „almanahe” 😉

 5. Vai de pula mea ce e cu articolul asta frate oricine care a studiat putina filosofie stie ca informatia o avem de al Sfanta Scriptura se stie ca Dumnezeu este totul peste tot intru tot, dar nicaieri in acelasi timp. Ce inseamna asta, inseamna ca el este Alfa si Omega adica inceputul si sfarsitul. Dumnezeu a creat lumea, adica materia si a lasat legea universului adica a atractiei „cu ce mana dai cu aia primesti” „ce sadesti aia culegi” etc. Se mai spune si legea universului de care stiu si englezii si toti pagani este si o carte scrisa care exact asa se numeste „legea universului” a atractiei. Deci pe langa ca Dumnezeu este ziditorul universului vazut, fiindca sunt si cele nevazute, adica raiul si iadu, le poti spune universurile avansate la care noi cand iesim din trup adica cand murim acolo plecam spre ele, e foarte simplu. Tot ce a fost creat e de folos omului si tot ce exista in existenta noastra e de folos omului, inclusiv moartea. Dar pe langa toate astea, Dumnezeu fiind Tatal, Fiul Si Duhul, inseamna IUBIRE, noi nu putem sa avansam ca fiinte fara iubire, iubirea este o stare infinita, cum ajungem la aceasta iubire puteti citii o gramada de carti religioase lasate de Sfinti ca Arsenie Boca, il puteti urmarii pe parintele Calistrat. Puteti studia Sfanta Scriptura etc. Lucrurile sunt simple din acest punct de vedere. S-a mai spus in Sfanta Scriptura adica o putei numii si legea omenirii, ca pamantul se va modela intr-un final, va avea o noua forma. Deci aici ajung la idea ca, deci toate astea nu imi lasa sa cred decat ca organizatia cern are cu totul alta tinta se vrea altceva acolo, ceva ocult si mistic, vedeti voi cunoasterea asta a tainelor Dumnezeiesti nu duce la nimic, degeaba cunosti tainele daca tu incalci legea universului in fiecare zi daca calci cele 7 porunci, definitorii existentei tale pe pamant(universul vazut). Cele 7 porunci sunt date pentru noi, numai prin iele si prin virtutiile ortodoxe care sunt cele DREPTE lasate de la apostoli incoace noi putem evolua spiritual adica in iubirea lui Dumnezeu prin Isus in Rai, alta cale nu exista pentru noi oamenii.

 6. la intrare se afla o ,,,statuie,,, ce reprezinta zeita hindusa a distrugerii….in teoria conspiratiei se mentioneaza scopul construirii acestui accelerator si anume acela de a deschide o ,,,poarta,,,pentru eliberarea ingerilor cazuti care sa lupte impotriva Creatorului…..CERN,poate fi cheia adancului mentionat in scriptura,iar ,,,aliatii,,,acestor ingeri sunt reprezentantii de elita ai NWO hibrizi ai speciei reptiliene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s