A inceput exterminarea! Romania isi ucide cetatenii, conform directivelor „Codex Alimentarius”

Fabrica Titan produce paine conform Codex Alimentarius
Pe pachetele de paine “Titan” scrie deja ca painea este fabricata conform Codex Alimentarius. Se pare ca experimentul “Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea “Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
Dupa cum s-a mai spus in alte articole care abunda in presa, “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cieca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca “beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta.” Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.
Neoficial, conform cercetatorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda, 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.
Initium otraveste hrana romanilor…
Din cate tari sunt pe planeta, doar Romania se grabeste sa foloseasca o substanta noua, foarte toxica, pentru culturile de cartofi, rosii, castraveti, ceapa, cat si pentru plantatiile de vita de vie. Aceasta, numita INITIUM, sporeste pana la 65% riscul de cancer de colon. BASF, un consortiu german de produse chimice, a dezvaluit ca Romania este prima tara din intreaga lume care a autorizat produsul sau Initium. Compania sustine ca „produsul fungicid va ajuta viticultorii sa treaca mai repede la o productie de inalta calitate“. Daca inalta calitate inseamna otravirea populatiei, atunci afirmatia este adevarata…
De asemenea, purtatorul de cuvant al companiei a afirmat ca in afara de produsul Initium pentru struguri, care va fi disponibil in Romania incepand din 2010, sub numele de Enervin, s-a acordat de asemenea autorizatie pentru Zampro, un produs Initium pe baza de fungicid pentru culturile de cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Adica exact legumele de baza in alimentatie… Compania pretinde ca „ambele produse au fost testate pe larg in teren si au demonstrat selectivitate ridicata si eficacitate impotriva unor daunatori“. Speram ca nu se refera la ceva „daunatori umani“ despre care Noua Ordine Mondiala considera ca suprapopuleaza planeta!
Roland Ringel, sef Proiectului de Dezvoltare al Global Initium, a declarat cu un cinism incredibil: „Din cauza profilului foarte favorabil de mediu al Initium, produsele au fost autorizate intr-un timp record de patru ani. si, de fapt, produsele Initium au nu numai un grad ridicat de compatibilitate cu mediul, dar ele sunt, de asemenea, foarte usor de utilizat – se dizolva rapid si in apa, economisind astfel timp.“
Michael Hess, sef al Crop Protection pentru Europa Centrala, a declarat si el, cu un cinism specific tuturor managerilor de la marile companii transnationale de produse chimice: „fermierii romani doresc sa concureze cu succes pe piata europeana. Din acest motiv, exista un mare interes in domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre foarte eficiente si ecologice de protectie a culturilor vor permite viticultorilor si fermierilor sa produca randamente ridicate si culturi sanatoase cu niveluri de reziduuri minime, in conformitate cu reglementarile UE.“
Produsele Initium vor completa portofoliul alaturi de alti compusi, cum ar fi recent lansatul Cabrio Top, un multi-fungicid anti-imbolnavire pentru struguri. Dupa Enervin, se afirma propagandistic despre Cabrio Top ca este de asteptat sa devina „o forta propulsoare in materie de protectie a plantelor pentru vita de vie in Romania“. Despre ce „propulsie“ si „protectie“ poate fi vorba, daca strugurii vor fi pur si simplu otraviti precum marul din povestea Alba ca Zapada, nu stim. Sa fim, oare, propulsati mai rapid spre lumea de dincolo? Se asteapta ca produsele Initiumsa fie inregistrate in tarile de Jos si in Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010, si alte tari europene vor urma.
Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a starnit multe discutii contradictorii, mai ales din cauza ca in acest an, conform Codexului, tara noastra este obligata sa foloseasca experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care contine o substanta chimica extrem de toxica, numit INITIUM, care va fi utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, ne informeaza ca un gram de INITIUM care este introdus in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Daca ingurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodata din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge pana acolo incat spune ca pentru a putea sa-ti faci seara un ceai de tei va trebui sa iei reteta de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piata nu vor mai ramane decat foarte putine.
Directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.
Iata in ce constau acestea:

• Se intentioneaza eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite cu 28 de produsi de sinteza farmaceutica (prin urmare toxici), care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Magazinele noastre de produse naturiste si suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care exista pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe lista (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adica, daca le folosesti, te duci la inchisoare. Medicina naturista (acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc.) va fi progresiv si insidios interzisa.
• Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu asa numita agricultura bio. in anul 2001, 12 substante chimice, despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie sa fie iradiate. Acum nu avem decat sa mancam rosii cu INITIUM, sa asteptam sa vedem daca murim ca sa stie UE daca fungicidul nemtilor este sau nu toxic.
INITIUM este un produs toxic
Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine.
Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a carui structura chimica o puteti consulta. Produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv si dezvolta toxicitate, neurotoxicitate, si toxicitate acuta.
Faptul ca nu s-au facut publice date concrete cu privire la efectele acestei substante asupra organismului uman, asa cum ar fi fost normal sa existe in orice raport de cercetare si evaluare, este foarte ingrijorator. Dar in felul acesta nimeni nu poate fi facut responsabil de efectele grave care ar putea sa apara mai tarziu la oameni in urma consumarii alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.
Este foarte dubios faptul ca raportul de evaluare pe care se bazeaza concluziile Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara (EFSA), NU fusese analizat in mod independent si de alti cercetatori – asa cum o cer normele – la momentul la care acestia au tras concluziile si au dat recomandarea. Acest lucru este mentionat chiar in raportul respectiv:
Deoarece raportul de evaluare nu a fost inca analizat si de alti cercetatori, concluziile la care s-a ajuns in urma rezultatelor obtinute trebuie sa fie considerate provizorii si vor putea fi reconsiderate o data cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.
Deci, din datele oficiale existente la ora actuala nu reiese decat ca exista aceasta substanta si ca ea va fi testata in Romania. in rest, trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei de la EFSA ca substanta este inofensiva pentru organismul uman. Dar nu exista dovezi clare pentru aceasta.
Modalitatea extrem de facila si totodata criminala prin care s-au facut aceste recomandari, pentru introducerea acestei substante in circuitul alimentar fara existenta unor studii si evaluari riguroase prealabile, este la fel de „stiintifica“ precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin il mai poti refuza… inca. Dar cum te feresti de astfel de experimente criminale, in conditiile in care legea cu privire la utilizarea acestei substante nu impune avertizarea consumatorilor…
Perspective sumbre
– in 30 de ani ar putea muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte doua din cauza bolilor cauzate de substantele toxice introduse in alimentatie
– directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si a vitaminelor
– animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
– cine va folosi produse naturale va face inchisoare
– usturoiul, menta si alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
– medicina naturista si medicinile alternative vor fi eliminate treptat
– produsele alimentare BIO vor fi interzise
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea Codexului, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Tera nu mai poate hrani pe toata lumea in mod natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Aceasta masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de manipulat.
Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura produse pe baza de INITIUM, furnizate de compania germana BASF si care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca „beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata de obtinere a recoltei.“
Conform cercetatorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. Asa cum INITIUM ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce si la marirea tumorilor maligne.
Dar ce este „Codex Alimentarius”?
Codex Alimentarius este un instrument al fortelor care promoveaza un guvern mondial, controlat de corporatii.
Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale. O adevarata mixtura care nu poate produce decat ceva letal. In loc sa isi propuna sa monitorizeze starea hranei si modul ei de ai se produce comisia si-au propus sa promoveze scoaterea in afara legii a suplimentelor alimentare si ale vitaminelor limitand drastic dozajul in care pot fi eliberate si disponibilitatea lor. Adevarata menire a acestui Cod este pur si simplu sa scoata in afara legii produsele naturale promovand organismele modificate genetic sau ale caror moduri de preparare sunt practic necunoscute si sa scoata de pe piata sau sa faca inacesibila procurarea vitaminelor cu exceptia cele produse sub stricta lor supraveghere. Practic, un tsunami gigantic ameninta tot ceea ce ar putea fi un potential concurent pentru industria farmaceutica. Boli precum cancerul, SIDA, maladiile cardio-vasculare, care ar putea fi tratate prin metode naturiste, vor fi lasate in seama medicamentelor de sinteza, care si-au dovedit, in majoritatea cazurilor, ineficienta si chiar periculozitatea. Totul, pentru a nu periclita uriasele profituri ale industriei farmaceutice mondiale. Codex Alimentarius este promovat si poate fi aplicat cu forta de catre Organizatia Mondiala a Comertului (WTO-World Trade Organization) care in cazul nefavorabil in care o tara refuza adoptarea noului cod poate forta acceptarea lui prin diferite mijloace de presiune: retragerea diferitelor privilegii in comertul exterior,etc.
Ce aduce Codex Alimentarius?
Suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv nici terapeutic vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica usturioul sau menta , alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor niciun fel de eticheta nefiind necesara. Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce peste 3 MILIARDE de victime umane, 1 miliard murind din cauza lipsei de hrana alte 2 miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile. Sunt sanse sa oprim implementarea lui!
Sursa :
newsro123.blogspot.com
Publicitate

27 de gânduri despre „A inceput exterminarea! Romania isi ucide cetatenii, conform directivelor „Codex Alimentarius”

 1. Sa incepem corectia cu lucrurile simple. Personal mi-am cumparat un aparat de facut paine (350 RON)- e super gustoasa sau aduc apa de la un izvor apropiat. Se poate…

 2. Codex Alimentarius a fost adoptat de 169 de state,printre care si Romania.Acest Codex face parte din planul de depopulare al planetei,mai pe romaneste,trebuie sa murim cat mai multi,pt ca asa doreste Oculta Mondiala.Ce politicieni avem,daca au acceptat ca romanii sa fie otraviti cu alimente pline de E-uri,coloranti aditivi,hrana modificata genetic,fructe iradiate si vaccinuri care contin mercur si aluminiu,formol si alte substante deosebit de toxice pt organismul uman ? Unde este Ministerul Sanatatii si Ministerul Agriculturii si cum au acceptat asa ceva ? Stiati ca rosiile,ceapa,strugurii etc sunt stropite cu INITIUM,care este cel mai toxic pesticid ,pe care alte tari l-au refuzat categoric ;ei bine ,politicienii nostri si cei care ar trebui sa protejeze sanatatea romanilor,l-au acceptat cu zambetul pe buze,ca sa fie multumita UE si FMI,ca sa ne dea cat mai multi bani.De ce nici un medic si nici un inspector sanitar nu vorbeste despre acest lucru;pt ca nu li se da voie si atunci romanii se otravesc in continuare,atata timp cat nimeni nu informeaza populatia.Nu observati ca numarul bolnavilor de leucemie,de cancer si de infarcturi a crescut ingrijorator de la un an la altul;oare nimanui nu-i pasa de noi?

  1. Nu ii pasa nimanui de o masa de insecte asa ca nu mai puneti suflet ca tot ce trebuie sa se intample se va intampla usor usor sau ocupat de asta respectivele persoane….putem vorbi cat vrem dar adevarata valoare a ceea ce gandim si simtim este data de actiune nu de vorba si scris….aste nu fac decat sa …decat sa nimic…..

 3. Daca populatia este in crestere la ce dracu faceti altii?! Plus ca nu aveti nici timp sa va cresteti copii, dati fuga cu ei pe la parinti sau crese cu program prelungit ori fugiti in italia la cules de castraveti….hai sictir….

  1. de unde stii tu ca toti isi lasa copii la parinti sau nu au cu ce sa-i creasca,nu toata lumea pleaca in italia sau alte tari pt a trai cei carora le place munca pot munci si la noi,nu include pe toata lumea,doar pt ca tu face asa ceva nu inseamna ca toti suntem ca tine,inainte sa scrii sau sa zici asa ceva mai binete-ai gandi de 2 ori si apoi ai vorbi,din cauza celor ca tine cu mintea ”ingusta”care gasesc solutii doar pt moment si nu pe un timp indelungat suntem in situatia asta.

 4. de preferat ar fi un referendum ptr a ne retrage din UE,eliminarea sub orice forma a varfurilor,interzicerea intrarii tuturor produselor agr-alimentare pe piata romaneasca si toate masurile necesare ptr a ne proteja

 5. ce de lume tampita, frate…. si astia care scriu bazaconii, si astia care cred intr-o asemenea imbecilitate.
  Mai puneti dracu mana pe-o carte si informati-va ce e Codex Alimentarius, capre…

 6. Voi chiar trebuie sa va duceti putin pe la scoala, sau eventual la spitalul 9 de nebuni. Lasati toate cacaturile de teori ale conspiratiei, ca daca erau adevarate numai 0,001% dintre ele, eram cu totii morti de mult timp.

 7. Vai de noi de nu ne pocaim ! Vai de copiii nostril ! Vai de toti cei care arunca cu praf in vant, pt ca praful se intoarce impotriva lor ! Moartea vine oricum …,nu traim vesnic pentru acest pamant , dar voi toti care credeti ca aveti in maini controlul lumii…va inselati amarnic ! Controlati doar cei destinat pieirii ,caci Dumnezeu e Creator,Atotputernic,Sfant…., Tata Salvator ! Voi cei care controlati partea materiala, nu sunteti decat niste puteri trecatoare,fara viitor -vesnicie fericita si binecuvantata….! Va veni timpul in care va fi VAI DE VOI , DRAGI CREATURI A LUI DUMNEZEU, ORBITE DE DIAVOLI ! DUMEZEU SA VA LUMINEZE SA VA SALVATI SUFLETELE VOASTRE -AMIN !

  1. Maria tu chiar nu esti in stare sa ti dai seama ca ceva e gresit aici ? Razboaie, boli, moarte, distrugere, foamete, mizerie, saracie, tortura, crima, coruptie. Cam astea sunt lucrurile prezente in realitatea noastra de astazi. Stiai ca doar in sudul si estul Africii mor 5.500 de copii in fiecare zi ? Daca atat poate dumnezeul tau .. eu zic ca e un bulangiu, dar .. EL NE IUBESTE.. Rezultate ca astea nu apartin unei fiinte supreme.. si sa nu mi bagi acel bullshit ca e voia lui …. Fiecare cu ce crede.. nu incerc sa va schimb credinta.. dar sunteti redusi sincer va spun!

 8. Oricum omenirea moare inevitabil indiferent ca manci natural sau manci artificial nu scapa nimeni. La toata lumea le vine ceasul. Asa ca simptitiva bine si fiti fericiti cate zile mai aveti fara sa mai puneti la suflet orice text care apare pe net. Oricum suntem bombardati cu prea multa informatie ca nici nu sti ce sa mai crezi. Doar Nervi in Zadar

 9. mai „realitate” !cum de ai aparut ?nu ai fost un bebelus sau …?Dragilor conspiratia impotriva omenirii exista ca multi nu o vad este usor de inteles.Intreaba un cetatea european cate ceva cultura generala ca sa nu vorbim de religie credinta…Romania ,Grecia si cam peste tot unde mai exista RELIGIA ORTODOXA sunt tari care ‘intampina probleme” si au ‘NEVOIE” de imprumuturi si programe de „ajutorare”.Si inca ceva ca argument final :cea mai perfida lucrare a diavolului a fost si este inducerea in mintea omeneasca a ideii ca nu exista;de ce nu „exista ” nu te temi nu te feresti..Asa si conspiratia.Nu este locul si nici momentul dar daca insirui doar cateva intrebari „FARA RASPUNS” :Daca agricultura este ecum prioritara dupa toate manariile cu terenurile DE CE NU A FOST IN 90 cand Iliescu cheltuia banii platind somaj tehnic la tot taranu’ in loc sa-l puna la sapa .?

 10. Maria tu chiar nu esti in stare sa ti dai seama ca ceva e gresit aici ? Razboaie, boli, moarte, distrugere, foamete, mizerie, saracie, tortura, crima, coruptie. Cam astea sunt lucrurile prezente in realitatea noastra de astazi. Stiai ca doar in sudul si estul Africii mor 5.500 de copii in fiecare zi ? Daca atat poate dumnezeul tau .. eu zic ca e un bulangiu, dar .. EL NE IUBESTE.. Rezultate ca astea nu apartin unei fiinte supreme.. si sa nu mi bagi acel bullshit ca e voia lui …. Fiecare cu ce crede.. nu incerc sa va schimb credinta.. dar sunteti redusi sincer va spun!

 11. sintem un stat fara justitie avem o grupare politica de tip mafiot moscovita formata din membri pcr ,securitate,c.i,k.g.b,in diverse partide politice,justitia colaboratori ai securitatii,dupa colaborarea juridica la jaful nmational ;bankorex 6 miliarde dolari,flota rosie 300 vapoare comerciale in garantie in anii 90″service inclus de catre rolls royce ptr motoare si construite dupa 79-80 valoare 70 miliarde euro martori snc,portul constanta,procurori maritimi ucisi,vapoare instrainate,insusite de catre dna traian basescu din deviza DA sau NU ?ATLETICUL JUDICIAR IN FUGA SA FELICITATA DE JUSTITIE,topul miliardarilor e cu mult in fata altora „trafic de droguri cu avioanele 1997 ministru transport comandant suprem demis ptr omor calificat DA,VIRUSII DELTA DNA BASESCU,CREEAREA DE PANICA PTR CONFISCAREA PUTERII NU”VACCINAREA CRIMINALA CU EFECTE DE CASTRARE A FEMEILOR TRAIAN BASESCU DE LA SOIA LA OTRAVURI SI CRIME DUPA JAF NATIONAL,GAZ-CRIZA AGENT DUSMAN RUS”DA

 12. puneti mina si cultivati ce puteti. dupa ce o sa moara prostii si o parte din politicienii care nu au stiut ce voteaza, poate majoritatea va fi a celor inteligenti. Deocamdata ne conduce gloata si minoritatile. Asa ca sunt de acord cu disparitia celor mentionati, iar cei care au minte vor avea si proba acestui program de depopulare, si poate ca vor reactiona. Daca nu o vor face… vor pierii ca sobolanii. Cit despre bratul armat al implementarii politicii criminale, adk astia care-s barbati cu babele de la Pungesti dar cu ungurii stau pe dupa cires… va informez ca cele mai multe experimente ale ocultei se fac pe prostii de soldati americani (vaccinari, expuneri intentionate la agenti patogeni, medicatie psihotropa, radiatii, etc. )
  Mai ales dupa experimentul Euromaidan, cind veteranii din Afganistan i-au organizat pe demonstranti, puterea de orice natura nu va mai dori asemenea specimene prin ograda. O sa crapati repede si nici nu o sa stiti de ce…. Ar mai fi o sansa, dar trebuie sa fi italian ca sa pactizezi cu demonstrantii… pe cind bizonii nostrii sunt neimblinziti… si vor murii precum fratii lor nord-americani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s