Este Basescu condus de fortele oculte de sub pamant?

Este Basescu condus de fortele oculte de sub pamant?

CLICK PENTRU ARTICOL AICI :

https://2blackjack1.wordpress.com/2010/12/06/este-basescu-condus-de-fortele-oculte-de-sub-pamant/

Publicitate

4 gânduri despre „Este Basescu condus de fortele oculte de sub pamant?

  1. Se tot vorbeste de fortele oculte de sub pamant dar nimeni nu a dovedit cum ne conduc si cine sant cu adevarat .Intrega lume se indreapta spre distrugere si haos este adevarat cineva doreste sa distruga intreaga rasa umana .

  2. Romania si intraga lume este condusa de forte oculte(fmi. banca mondiala si alte forte financiare mondiale) ale fracmasoneriei care se succed la conducerea planetei. Ponta si ai lui sunt marionetele acestor papusari care va amagesc in toate campaniile electorale oferinduva diverse pomeni electorale(zahar, orez,ulei,faina,malai,bani). Indiferent cine va fi la putere se va supune acestor forte iar noi vom fi pentru totdeauna sclavii acestra. Un dicton roman spune” da poporului tau piine si circ” daca ai minte intelegi.

  3. in continuarea comentariului, vreau sa spun ca aceste forte oculte prin distrugerea economiei nationale(fabrici,uzine,combinate,etc.) prin care le faceam concurenta pe piata mondiala a ajuns sa-i faca pe romani sa se dusmaneasca intre ei si sa-i aduca in sapa de lemn. Nici-un conducator de la Ceausescu in coace na mai fost nationalist sa tina cu poporul. Toti sau vindut sa aserveasaca fortele oculte swtraine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s