Un e-mail primit inaintea cutremurului din Haiti

CNN)– Peggy Bourland nu poate manca. Cand se pune in pat sa doarma, ea se lupta cu impulsul de a iesi afara si de a dormi incolacita pe pamantul rece si tare.

Ken nu poate manca acum. Nu poate dormi in patul nostru,” spune ea, avand placutele militare de identificare ale sotului ei in jurul gatului. ”Nu  o sa am ceea ce nici el nu are”.

Martea trecuta, din camera lui din Hotelul Montana din apropierea orasului Port-au-Prince, Haiti, maiorul Fortei Aeriene a SUA, Ken Bourland a trimis un e-mail sotiei sale in care ii spunea ca este bine si ca abia s-a aranjat si pregatit pentru ceea ce urma sa fie un interesant si lung curs de pregatire in caz de cutremure.

Era 4:51 p.m. ora estica.

La mai putin de 10 minute mai tarziu, un cutremur a nivelat mare parte din capitala haitiana, inclusiv Hotelul Montana.

Eu abia inchisesem e-mailul si incercam sa gasesc niste desene animate la care sa se uite copiii”, spune ea.”Si am vazut noutatile la stiri. Un cutremur. M-am gandit, ‘A fost iar California lovita?’ Apoi am vazut Haiti

Bourland si-a deschis laptopul si a lansat un e-mail:”Te rog spune-mi ca esti ok.”

Sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/21/se-stia-un-e-mail-din-haiti-si-cateva-minute-dupa-un-cosmar/

Publicitate

2 gânduri despre „Un e-mail primit inaintea cutremurului din Haiti

  1. Daca americanii au provocat cutremurul din Haiti eu personal ii felicit , ca la cutremur majoritatea victimilor erau negrii deci nici o pierdere pentru umanitate ci mai degraba o dezinfectare de virusul negru(poate fi asociat cu buba neagra) dar dezamagirea mea este ca s-au oprit doar la Haiti dar negrii mai sunt si in Africa si in sudul Americii…pe aia cui i-au lasat ? Ar trebui si prostovanii astia de Americani sa invete de la marele ADY Hitlerica mancu-i gurita lui de rasist autentic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s