Osama bin Laden e mort încă din decembrie 2001!

Se pare că avem confirmarea şi dovada că Osama bin Laden e mort din 13 decembrie 2001. Sursa articolului este site-ul Sovereign Independent.

Fostul colonel în Marina Americană Bob Pappas spune de câţiva ani că bin Laden e mort de ani buni, dar puţini l-au crezut. Adevărul e că teroristul arab e mort încă din 13 decembrie 2001. Totuşi, faptul că s-au cheltuit sute de milioane de dolari pe operaţiunile forţelor speciale privind căutarea lui bin Laden, ştiindu-se că acesta era mort demult, e un lucru de o gravitate imensă. Cine răspunde pentru cei 200 de milioane de dolari cheltuiţi aiurea pe aceste operaţiuni? Fostul preşedinte american George Bush, fostul secretar de stat al Apărării, Donald Rumsfeld, precum şi fostul vicepreşedinte Dick Cheney, au vorbit Americii şi lumii întregi despre faptul că bin Laden continua să ameninţe lumea, deşi ştiau perfect că el este mort. De ce-au făcut acest lucru? Probabil că din motive politice…dar cine va răspunde pentru asta? De ce, din când în când, au fost aduse la cunoştinţa publicului diverse casete video sau audio falsificate cu bin Laden, care ameninţa lumea cu noi atentate teroriste?
În raportul militar al generalului Stanley McChrystal nu se mai menţionează de “bin Laden” ca fiind o ameninţare teroristă, ci de “Mullah Omar”, mâna dreaptă a lui bin Laden. În discursul său de la Academia Militară West Point, preşedintele Obama n-a adus aminte nici el de bin Laden. Toate acestea sunt semne precum că administraţia Obama încearcă să recunoască, indirect, faptul că Osama bin Laden n-ar mai fi în viaţă.
Toată conducerea SUA ştia că bin Laden e mort din 13 decembrie 2001. Şi în loc ca această moarte să fie adusă la cunoştinţa publicului, să fie un punct de plecare pentru reunirea Americii, s-a preferat jocul acesta pervers al diversiunii şi înşelătoriei. S-a preferat continuarea războiului din Afghanistan, cu scopul declarat de a-l căuta pe bin Laden.
A fost cu adevărat bin Laden organizatorul atacurilor teroriste de pe 11 septembrie? Greu de crezut!
Înşelătoria bin Laden a fost una dintre cele mai mari farse din istoria omenirii. De fapt, nici măcar nu se ştie dacă Osama bin Laden este cu adevărat responsabil pentru atentatele teroriste de la World Trade Center din 11 septembrie 2001.
Ce fel de om era, de fapt, bin Laden? Făcând parte dintr-o bogată familie saudită, Osama s-a dus să lupte în anii 1980 împotriva ruşilor care invadaseră Afghanistan-ul. Americanii l-au ajutat atunci pe bin Laden, văzându-l ca un mare erou împotriva comuniştilor. Apoi, în anii 1990, bin Laden a avut o atitudine ostilă împotriva Israelului şi guvernului SUA, dar, din documentele de până în prezent, tonul său era moderat şi nu unul războinic. Din discursurile ţinute în anii 1990, se poate observa faptul că Osama n-a făcut niciodată ameninţări teroriste împotriva poporului american.
Bin Laden a negat întotdeauna orice legături cu actul terorist de pe 9/11. Şi a făcut asta de cel puţin 4 ori, cât mai era încă în viaţă. În plus, el i-a condamnat pe cei care au făcut atentatul terorist. Dar, ce-au făcut în schimb americanii? Au angajat actori care aduceau cu bin Laden, actori care contraziceau mărturiile publice ale lui bin Laden, şi care au pretins că ar fi Osama, cu mulţi ani după moartea acestuia.
În ziarele din Pakistan se ştia încă din 15 decembrie 2001 faptul că bin Laden a fost omorât, dar, cu toate acestea, guvernul SUA făcea presiuni publice (de ochii lumii) asupra guvernului pakistanez pentru prinderea lui bin Laden! Ce credibilitate ar mai putea avea astfel americanii în ochii lumii arabe? Că sunt doar nişte mincinoşi sau cu adevărat proşti!
Sursa : surse.org
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s