AH1N1

Despre efectele secundare ale compusilor din vaccinuri

Al 5-lea Simpozion  despre vaccinuri din 16 iulie 2009 – Stuttgart/Germania (fragmente traduse din Simpozion)

La acest simpozion au tinut prelegeri  4  medici, 2 jurnalisti , un invatator s.a.

1.) Dr.med. Klaus Hartmann:” Efectele secundare ale compusilor din vaccinuri” si “Siguranta vaccinurilor?”

2.) Dr.med. Georg Kneissl:”Hexavaccinul si efectele lui secundare. Ce trebuie sa fac pentru sanatatea copiilor mei?”

3.) Friedrich Klammrodt – invatator si organizator al Simpozionului:  “Sindromul ADHD (Deficit de Atentie/Tulburare Hiperkinetica.) – efect secundar al vaccinurilor?”

4.) Jurnalist Hans Tolzin: Gripa porcina si pandemia artificiala”

5.) Dr. Jenö Ebert: Un Premiu Nobel controversat”

6.) Jurnalist Bert Ehgartner :”Capusa vaneaza oameni?”

7.) Dr. Michaela Glöckler: “Sa nu ne temem de bolile copilariei”

1.) Dr. Med. Klaus Hartmann

a.) “Efectele secundare ale compusilor din vaccin”

Dr. med. Klaus Hartmann a lucrat timp de 10 ani la Institutul Paul-Ehrlich din Germania. La numeroasele conferinte unde a fost invitat, ne relateaza despre experienta lui in domeniul vaccinurilor, punand accent mai ales pe efectele secundare ale componentilor din vaccinuri.

Ideile principale din conferinta despre aceste efecte secundare:

Efectul mercurului ( din diverse surse precum : amalgamul din plombe, Thiomersal, etc) asupra dezvoltarii sistemului nervos a fost studiat pentru prima data de catre o Universitate de Medicina din Calgary – California, studiul fiind finantat doar de catre Facultate,  fiind deci un studiu privat, fara contributia unor institutii de interes precum companii farmaceutice, industria chimica, etc. (vezi pe youtube studiul video: http://embedr.com/playlist/5-6-stuttgarter-impfsymposium). Acest studiu realizat in anul 2001 a fost publicat in Jurnalul Medical local si a trezit interesul multor oameni de stiinta. Se arata in studiu cum in mod normal in primul an de viata al copilului se dezvolta neuronii si axionii ( celulele nervoase si prelungirile lor) precum si sinapsele neuronale ( conexiunile dintre neuroni), prin stimularea acestui proces de insasi celulele nervoase. In momentul in care se introduce o cantitate de mercur ( mult mai mica decat cea continuta in vaccinuri!), se observa cum aceste conexiuni nu mai inainteaza ci dimpotriva, se rup, fiind un proces definitiv! Ca urmare nu se mai dezvolta un numar mare de conexiuni nervoase care nu pot avea decat un efect  dezastruos asupra dezvoltarii sistemului nervos la copil. Din pacate nu avem studii care sa arate dezvoltarea nervoasa dupa mai mult timp. S-a observat ca Thiomersalul se descompune in componentele lui ( mercur + GTP) la nivelul creierului, unde mercurul fiind eliberat, actioneaza  in acelas mod descris anterior asupra celulelor nervoase.

Pentru ca vaccinul sa-si faca efectul propus, este nevoie de inducerea unei “infectii” de catre virusul continut in vaccin. Daca virusul folosit este “viu”, se va realiza asa zisa “infectie originala” iar daca virusul este mort sau  este vorba de toxine ( spre exemplu  cea tetanica ), este nevoie de un al treilea component “secret si murdar” numit adjuvant care va induce o infectie “artificiala”. In cazul vaccinului antitetanos, adjuvantul este un compus al aluminiului ( hidroxid de aluminiu) care este considerat un adjuvant necesar,  fara de care nu are loc o reactie imunologica!

Observatie : Dr. med. Klaus Hartmann atribuie Aluminiului rolul de  “adjuvant” pentru vaccin fara de care  nu are loc stimularea imunitatii, spre deosebire de cei care promoveaza vaccinurile si care il considera a fi conservant,  ba chiar exclud faptul ca acesta ar avea efecte toxice asupra sistemului nervos.

Indiferent de virusul din vaccin ( viu sau atenuat/mort), va fi indusa infectia in organism iar celelalte substante din vaccin ( aluminiu spre exemplu) vor distruge neuronii si conexiunile lor. Asa s-a realizat spre exemplu ”Sindromul razboiului din Golf”, cand s-a constatat cu mirare ca de fapt de acest sindrom sufereau nu doar soldatii plecati in Irak, ci si soldatii care erau pregatiti in America dar care nu plecasera la razboi! La toti acestia se facusera mai multe vaccinuri pentru prevenirea unor infectii specifice din Golf, inclusiv cel antitetanos. Toate vaccinurile contineau aluminiu. Continutul cel mai mare in aluminiu l-a avut vaccinul impotriva “Antraxului “ administrat soldatilor.

Se stie ca vaccinul fara conservanti si adjuvanti nu are nici un efect asupra sistemului imun! De aceea este nevoie de aceste substante pentru a crea o stare de imunitate fata de o infectie.

b.) “Siguranta vaccinurilor?”

Dr. med. Klaus Hartmann  ne vorbeste din experienta traita la Institutul Paul Ehrlich (IPE)  din Germania despre cat de “sigure” sunt vaccinurile.

Acest medic ne relateaza ca de cate ori se intampla sa fie contestate efectele secundare grave dupa vaccinuri, explicatia data este intotdeauna aceeasi :”Este pura coincidenta, nu exista nici o legatura cu vaccinul!” Este tot o coincidenta faptul ca  la conducerea  cunoscutei organizatii medicale EMEA (Agentia Europeana pentru Medicamente) nu este altul decat D-ul Gűnter Verheugen ? Stim despre acest om ca nu are nici o legatura cu lumea medicala si studiul vaccinurilor, dar are o functii inalte, de Comisar European pentru Industrie si Intreprinderi si de Vicepresedinte al Comisiei Uniunii Europene, facand legatura intre utilizarea vaccinurilor si Mafia Industriei Chimice! EMEA este cea care “face legea” pentru Uniunea Europeana, de ea depinzand daca un vaccin este acreditat sau nu. Trebuie remarcat faptul ca “nimeni de la Institutul Paul-Ehrlich nu se poate opune folosirii unui vaccin!” Orice cerere facuta catre EMEA este intotdeauna respinsa ! EMEA este cea care pregateste “terenul favorabil” pentru Producatorul vaccinurilor. Acesta este singurul mecanism dupa care functioneaza EMEA. Deseori cei angajati la IPE ne miram ca un vaccin sau medicament cu o gama larga de efecte secundare periculoase putea fi pus pe piata, dar acest lucru se intampla intotdeauna fara ca cineva sa se mai enerveze sau sa comenteze. Recent a aparut un articol despre “siguranta vaccinurilor” in Germania, scris de catre un membru al Institutului Paul-Ehrlich  precum si de Dr. Burkhard Schneeweiss (  lucreaza la Firma Glaxo-Smith -Kline! ) care scriu doar despre siguranta vaccinurilor, fara sa dea nici un fel de alte explicatii ( recunoasterea efectelor secundare, trierea lor, cautarea cauzelor si eliminarea lor, etc) folosindu-se de lipsa de cunoastere si experienta a celor din alte domenii.

2.) Dr.med. Georg Kneissl:”Ce trebuie sa fac pentru sanatatea copiilor mei ?”

Acest medic detine un cabinet in Műnchen unde, impreuna cu sotia sa, folosindu-se de tratamente naturiste, trateaza pacientii care s-au imbolnavit din cauza vaccinurilor. La cabinetul lor se prezinta pacienti din Germania si din alte tari din Europa, care sufera de boli grave datorate vaccinurilor dar care nu au putut fi vindecati cu medicamente (de Medicina alopata). El descrie cateva dintre cazurile grave la copii  pe care le-a tratat dar a initiat la cabinet si programe de prevenire ale acestor boli.

Neurodermita este una din bolile grave datorata vaccinurilor. Este vorba de leziuni foarte grave ale pielii la copii ( vezi imagini pe youtube). Am observat ca aceasta leziune apare in special dupa Hexavaccinul administrat copiilor. Unul dintre primele cazuri care s-a prezentat la mine la cabinet a fost un baiat de 3-4 ani la care boala a debutat la varsta de 2-3 luni. Fata ii era plina de rani dar era si extrem de agitat, deoarece suferea si de sindromul ADHD ((Deficit de Atentie/Tulburare Hiperkinetica) fiind nevoie de 3 adulti ca sa poate fi tinut sub control. Multe asemenea cazuri grave s-au prezentat la mine la cabinet la care a esuat orice tratament medical facut in diferite Institutii Medicale din tara si strainatate. Am initiat la toti acesti copii un tratament naturist.

Psoriazisul este o alta consecinta a vaccinurilor. Am observat forme foarte extinse si foarte grave la copii.  Se stie ca aceasta afectiune este cronica si nu exista un tratament alopat eficace.

Contractii musculare necontrolabile ( asemanatoare cu cele din tetanos), este o alta afectiune grava care apare dupa Hexavaccin. La o fetita din Viena aceste contractii au aparut dupa a doua doza de Hexavaccin la varsta de 6 luni. Avea peste 50 contractii /zi, un retard motor si psihic grav, nu se putea comunica deloc cu ea. Dupa tratament au disparut in timp aceste contractii iar fetita care are acum 8 sau 9 ani poate sa sada in fund si chiar merge sustinuta dar nu exista nici o sansa de comunicare cu ea .

3.) Friedrich Klammrodt : invatator

“Sindromul ADHD (Deficit de Atentie/Tulburare Hiperkinetica) – efect secundar al vaccinurilor?”

Acest invatator este tata a 3 copii care sufera de acest sindrom si, in incercarea de a-si trata copiii, a observat ca exista o legatura intre vaccinuri si aparitia acestei boli. El este si organizatorul simpozionului din Stuttgart.

Acest sindrom  nu era cunoscut in trecut, cand inca nu existau vaccinuri si nici in anii 1972-76 cand existau un numar de doar 5 vaccinuri in total,  necombinate intre ele. Acest sindrom a aparut recent, dupa introducerea unui numar mare de vaccinuri obligatorii ( combinate mai ales) la sugari si copil . Sa vedem pe scurt  istoria vaccinurilor:

– in anul 1972 existau 5 vaccinuri obligatorii la sugari! Toate vaccinurile erau administrate separat. Tot in acest an ia fiinta organizatia nationala STIKO in Germania (Comisia permanenta pentru vaccinuri).

– in anul 1975 inca nu a aparut sindromul ADHD!

– in 1976 creste numarul vaccinurilor deja la 12 si este pentru prima data cand se administreaza simultan 2 vaccinuri !

– in  continuare a crescut numarul vaccinurilor la 14 , apoi la 32 !

– in 1995 se foloseste trivaccinul (3 vaccinuri combinate), apoi tetravaccinul (4 vaccinuri combinate!).

– in 2006 s-a ajuns la 40 de vaccinuri la un singur copil, dozele fiind administrate intre 1-6 ani! In 2006  se introduce pentru prima data hexavaccinul la sugar (6 vaccinuri simultan!). Din acest an, frecventa sindromului  ADHD creste foarte mult.

4.) Hans Tolzin – jurnalist german “Gripa porcina si pandemia artificiala”

Hans Tolzin este un jurnalist cunoscut din Germania, redacteaza revista “Impfreport” (Informatii despre vaccinuri) si participa la numeroase conferinte despre vaccinuri.

De data aceasta doresc sa fac o paralela intre cele 3 gripe “pandemice”: gripa porcina  actuala, gripa porcina din 1976 si gripa spaniola din 1917. Toate cele 3 gripe au un lucru comun: au aparut initial la soldati, deci barbati tineri si sanatosi, spre mirarea oamenilor de stiinta, dupa care s-a extins si la restul populatiei. Gripa “porcina” actuala ar trebui definita ca fiind “gripa mexicana”, fiind locul unde a “aparut” asa zisa “pandemie”. Aceasta gripa era deja cunoscuta din anul 1976, cand, datorita unui singur deces al unui soldat (care a murit mai probabil datorita suprasolicitarilor decat a gripei), au fost vaccinati 40 de milioane de soldati! D-na Eleanora I.Mc Bean care a fost de fata,  ne relateaza in multele ei scrieri ca au paralizat 500 de soldati si 30 au decedat in urma vaccinurilor  impotriva gripei porcine. Toti acesti soldati au fost vaccinati imporiva gripei cu scurt timp inainte!

Se stie ca exista laboratoare speciale ale Armatei unde sunt “cultivati” astfel de virusuri “pandemice”.

Organizatia WHO (World Health Organization) este implicata in “crearea” actualei  “pandemii artificiale de gripa porcina”. WHO este o organizatie subordonata CDC (Centrul de Control al Bolilor din SUA). CDC poate oricand si oriunde declara o stare de pandemie!

5.) Dr. Jenö Ebert: “Un premiu Nobel controversat!”

Dr.Jenö Ebert este medic internist si dezvaluie cateva date interesante legate de premiul Nobel acordat medicului german Harald zur Hausen ( pentru decoperirea virusului HPV) si despre o posibila coruptie legata de decernarea acestui premiu.

Firma Astra-Zeneca are un contract “secret” cu “Comsia pentru premiile Nobel”. Aceasta firma este de fapt sponsorul principal pentru premiile Nobel.  Firma a castigat peste 200 de milioane de Euro in anul 2007 din afacerea cu vaccinul destinat infectiei cu HPV! Cum? Bo Angelin este la conducerea firmei Astra-Zeneca si este totodata membru al Comisiei Pentru Premiile Nobel, iar B.Friedholm – presedintele Comisiei – a inaintat 2 mari contracte catre Astra-Zeneca in 2006. Secretarul Comisiei – prof. Hans Jörwall-, a fost singurul care a recunoscut ca are “dubii serioase” in ceea ce priveste “legalitatea” acestui premiu dat pentru descoperirea virusului HPV, afirmand ca poate fi vorba de un interes economic…

Dintre cei care su-au dat seama de coruptia existenta, a fost si D-na Christa van der Knast – Procuror general la Departamentul de Stat Anticoruptie din Suedia – care a inaintat o plangere privind posibila coruptie legata de premiul Nobel dat prof. Harald zur Hausen. Stirea a aparut  in data de 10 12. 2008 si la TAZ  ( www.taz.de).

Ce ne relateaza Dr. Jenö Ebert despre reactiile secundare ale vaccinurilor indreptate impotriva HPV?

Un studiu din SUA efectuat de catre VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) in legatura cu efectele secundare ale vaccinului creat impotriva HPV arata ca in perioada iulie 2006 –  aprilie 2009, pe un lot de 13.422 de copii vacccinati impotriva HPV, in 15% din cazuri au fost reactii secundare grave, respectiv : tulburari grave de vedere, paralizii si sindromul Guillain-Barré. De asemenea statisticile arata ca bolile autoimune apar de 3 ori mai frecvente (in comparatie cu cei nevaccinati), iar din 42 de gravide vaccinate din greseala (!) au avortat 18! Tot acest studiu VAERS arata ca au avut loc decese care s-au datorat acestui vaccin :22 decese in 2007, 16 in 2008 si 3 in 2009! Multe decese au avut loc si din cauza altor vaccinuri!

5.) Bert Ehgartner – jurnalist austriac  :”Capusa vaneaza oameni…”

S-a creat in mod voit o stare de panica legata de o infectie la om produsa de capusa. Este vorba de Borelioza, numita si boala lui Lyme sau febra recurenta Lyme. Datorita unor publicitati excesive, parca scoase din filmele lui Hitchcock, oamenii se simt “amenintati” de bietul animal numit capusa  care a devenit peste noapte “un monstru”. Oamenii se  tem sa mai paseasca pe un camp sau sa se plimbe cu copiii lor prin parcuri de teama unei intalniri cu acest monstru. Singurul scop al acestui teatru este vaccinul! Vaccinul a fost produs pentru prima data in Austria de catre Prof. Dr. Kunz. Dar in curand au inceput sa apara efecte secundare la acest vaccin. Atunci firma austriaca, care monopoliza pe vremea aceea piata cu un singur vaccin existent impotriva infectiei data de capusa,  a fost cumparata de catre firma Baxter care a creat o filiala la Heidelberg in Germania. In felul acesta utilizarea vaccinului s-a extins si in Germania. Din nefericire, efectele secundare ale vaccinului nu sunt recunoscute nici de catre STIKO (Comisia pentru vaccinuri) din Germania.

6.) Dr. Michaela Glöckler din Elvetia : “.Sa nu ne temem de bolile copilariei!”

Dr. M.Glöckler este medic pediatru si Coordonatorul Sectiei Medicale Goetheanum din Elvetia.

Stim cu totii ca, indiferent de metodele folosite, contagiozitatea in cazul gripei nu poate fi niciodata controlata, de catre nici un vaccin, mai ales in conditiile zilelor noastre cand se circula prin lume in doar cateva ore de la un capat la altul.

Dar oare nu este o stare de normalitate cand in cazul unei epidemii de gripa, se imbolnaveste doar 5-10% din populatie, iar un procent de 90-95% ramane sanatoasa? Aceasta arata ca de fapt se creaza o imunitate naturala la infectie, iar orice epidemie  are la un moment dat un declin si dispare. Este un lucru normal si natural.

Sursa : http://apologeticum.wordpress.com/

Articole :

Autoritatile au exagerat amenintarea gripei porcine

Revolta medicilor romani : refuzam vaccinarea impotriva AH1N1

Febra vaccinării a lovit România, “va scapa” cineva nevaccinat ?

Pandemia A/H1N1, un fals în favoarea firmelor farmaceutice

Presa internaţională scrie despre “isteria vaccinării” din România

NU va vaccinati! Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

Publicitate

Un gând despre „AH1N1

  1. Toata lumea a intrat in febra vaccinarilor, chiar si ai mei sunt panicati de acest asa-zis misterios virus. Ei, desi ai mei se vaccineaza, eu refuz sa ma vaccinez. Dar pe ei inca nu i-am informat. Chiar am inceput sa iau un antibiotic, intentionat, ca sa am o scuza oficiala, sa nu ii bulversez pe cei care sunt pro-vaccin, din familia mea. Ia sa vad, mor sau nu mor? ei, si daca o sa mor, ce? si acesta este un fenomen obligatoriu, mai necesar decat o nastere…mai scade populatia tarii. Un rebel mai putin; se vor bucura ca vor fi scapat de mine. Dar e o vorba, cu care eu sunt partial de acord, cand este vorba despre propria persoana: drac mort si rata innecata…eu fac parte din categoria ratelor…cele salbatice…dracu’ poate mai moare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s