Ierarhia Conspiratorilor

Dr. John Coleman este un fost ofiter profesionist de informatii al MI6, care dupa retragere a scris o carte cu mare cautare in strainatate. Lucrarea se numeste „Ierarhia Conspiratorilor”, iar serviciile secrete din SUA si Marea Britanie au incercat in repetate randuri sa-i opreasca aparitia. Pana la urma cartea a fost editata si tiparita in strainatate si a inundat reteaua de librarii a statelor europene, pana cand a fost preluata si in SUA si Marea Britanie.
Cartea, care a stabilit recorduri de audienta, a fost tradusa si in Romania si a aparut pe piata in 2007 si a fost reeditata in cursul anului 2010. Reeditata si adaugita, cu niste informatii foarte interesante despre Oculta Mondiala, considerata a fi povestea Comitetului Celor 300. Un guvern mondial, paralel si secret. „De-a lungul carierei mele ca ofiter profesionist de informatii am avut numeroase ocazii de a obtine accesul la documente top secret. In perioada cat am lucrat pe teren in Angola mi s-a oferit prilejul de a vedea o serie de documente strict confidentiale care erau neobisnuit de explicite. Ceea ce-am citit acolo m-a umplut de furie si revolta, facandu-ma sa ma lansez pe un drum de la care nu m-am mai abatut – si anume, acela de a descoperi Comitetul celor 300, o ierarhie de oameni puternici care controleaza si administreaza guvernele Marii Britanii si Statelor Unite”, spune Coleman.
Cu ajutorul unui cititor al Agentiei de Investigatii Media am izbutit sa rezumam intreaga carte la o schema, la o veritabila organigrama a celor care conduc lumea si pe care o punem la dispozitia utilizatorilor site-ului Agentia.org. Schema este suficient de clara pentru ca oricine sa poata sa inteleaga care este planul conspiratorilor mondiali, stransi in tot soiul de organizatii secrete, precum Bilderbereg, aripi masonice, Illuminati etc.  Grupurile prezentate in organigrama trancesd aceste formatiuni care sunt cunoscute cititorilor, grupuri care chiar au fost lasate sa se propage sub aceste titulaturi ca sa dea „o fata umana” Guvernului Mondial.
De cand a publicat lucrarea, Coleman este haituit, discreditat si agresat, insa el declara ca nu se lasa, pana cand nu va dezvalui tot ceea ce stie. Deja o a doua carte este gata sa iasa de sub tipar, una care se anunta a fi de pe acum un best seller care va da multa bataie de cap conspiratorilor planetari. Interesant este ca acelasi fapt se petrece acum si cu fondatorul Wikileaks, cel care a dezvaluit numeroase documente secrete in aceste zile si care este considerat si el inamicul public numarul 1 al politicienilor SUA.
Iata si organigrama rezultata din cartea lui Coleman, in imaginea alaturata.
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s