Hackerii care sustin WikiLeaks vor sa atace site-ul Amazon. Urmeaza Facebook


Grupul de hackeri care a revendicat atacurile informatice asupra site-urilor MasterCard, PayPal şi Visa a anunţat, joi, că următoarea sa ţintă este compania Amazon, care a refuzat să mai găzduiască site-ul WikiLeaks, relatează Sky News, preluat de Mediafax. Grupul Anonymous a făcut anunţul într-o postare pe site-ul de microblogging Twitter: „Amintiţi-vă, astăzi avem nevoie de voi mai mult ca oricând. Vom arunca tot ce avem către http://www.amazon.com”.

Cu puţin timp înainte, un purtător de cuvânt al grupului a declarat, pentru Sky News, că una dintre următoarele ţinte ale hackerilor ar putea fi Facebook. Conturile de Facebook ale membrilor grupului, utilizate pentru coordonarea atacurilor şi menţinerea legăturii cu susţinătorii acestuia, au fost anulate.

Hackerii au revendicat atacurile care au blocat site-urile Visa, MasterCard şi PayPal, după ce acestea au anulat serviciile către WikiLeaks, şi au ameninţat că şi Twitter ar putea deveni o ţintă a atacurilor informatice în campania Operation: Payback.

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestat la Londra, în baza unui mandat emis de Suedia într-o anchetă de agresiune sexuală. Site-ul a început să publice, la 28 noiembrie, peste 250.000 de documente diplomatice americane, provenite de la ambasadele SUA din întreaga lume.
Sursa :ziuaveche.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s