Scandalul WikiLeaks, Romania si Noua Ordine Mondiala

Scandalul WikiLeaks, Romania si Noua Ordine Mondiala

De cateva luni, atentia mass-mediei internaționale este atintita asupra scandalului Wikileaks si a fondatorului sau, hakerul Julian Assange. Acesta a facut publice peste 260.000 de documente secrete, majoritatea fiind interceptari ale comunicatiilor diplomatice dintre Departamentul de Stat al SUA si ambasadele acesteia.

Au fost facute publice nu numai documente scrise, ci si probe video ce atesta politica terorista a SUA dusa impotriva civililor din tarile in care Administratia Americana duce razboaie de ocupatie.

Per ansamblu, imaginea prezentata de materialele dezvaluite de Wikileaks depasesc cele mai sumbre temeri, si ne dezvaluie o Administratie SUA paranoica, interesata sa obtina prin orice mijloace informatii de orice natura din alte tari, despre cetatenii planetei, fara nici un respect fata de morala sau lege.
Directivele Departamentului de Stat American, impun personalului diplomatic al USA culegerea de informatii pe teritoriul altor state, precizandu-se ca “nu li se cere sa se consulte cu guvernele-gazda in privinta acestei solicitari“. Cu alte cuvinte diplomatilor americani li se traseaza ca sarcina oficiala SPIONAJUL in tarile in care acestia sunt rezidenti.

Pana aici, nimic, deosebit, ar spune unii malitiosi, care ne explica cu un aer doctoral ca de cand lumea, diplomatia a mers mana in mana cu spionajul (culegerea de informatii).
Problema este insa mult mai sensibila, cand vorbim de americani. Dupa asa-zisele ”atacuri teroriste” de la 11 septembrie, SUA a inceput in toata lumea o campanie agresiva la adresa drepturilor si libertatilor cetatenesti.

Masurile de ”securitate” luate – mereu impotriva cetatenilor – (caci familiile lui Osama Bin Laden si ale altor asa-zisi extremisti musulmani circula libere si acum, nu-i asa ?!), ne ingradesc pe nesimtite libertatea de miscare, ne invadeaza intimitatea si pregatesc zorii unei Noi Ordini Mondiale dictatoriale.

Cati dintre noi isi mai amintesc cum era inainte de anul 2001 ?!
– Fara ”porti” de detectare a metalelor (nefolosite in fapt, montate doar pentru intimidarea cetateanului, caci – daca ar fi pornite, ar duce in scurt timp, prin acumulare, la imbolnavire prin iradiere electromagnetica) la intrarile in institutii (de la cea mai banala institutie publica si pana la instantele judecatoresti).
– Fara atata jandarmerie (care a inlocuit se pare politia). Fara atatea servicii de securitate private, de care te impiedici la tot pasul. Se pare ca avem mai multe forte de menținere a ordinii, acum, in ”democratie” decat pe vremea dictaturii comuniste.
– Fara controale corporale si descaltari prin aeroporturi.
– Fara ambasade SUA inconjurate de parapeti de beton si garduri de sarma ghimpata – de parca s-ar afla sub permanent asediu. De remarcat ca, potrivit documentelor diplomatiei americane, dezvaluite de wikileaks, ambasadorul SUA îi vede pe români ca fiind ”un popor de sălbatici” (probabil că așa se justifică paranoia buncărului cu sârmă ghimpată numit Ambasada SUA din București). Dorim să îi amintim d-lui Ambasador că pe vremea când NOI apăram creștinătatea de invazia adevăraților sălbatici, cu arma în mână, strămoșii dumnealui dansau în jurul focului și vânau bizonii cu arcul. Obrăznicia li aroganța unui individ aflat la prima generație de încălțați, ne obligă să îi amintim de lungul nasului !
– Fara camere de luat vederi la fiecare colt de strada, la fiecare intersectie.
– Fara pasapoarte electronice (se pare ca urmeaza si buletinele…).
Si mai jenanta este atitudinea servila a actualilor conducatori ai Romaniei fata de americani. Istoria recenta – de dupa `90, nu este decat o tragica insiruire de compromisuri si slugarnicii, fata de locatarii de moment ai Casei Albe.
– Rusinoasa pactizare cu invadatorul american in blocada impusa bravilor nostri vecini sarbi, intr-un razboi nedrept.
– Achizitionarea repetata de echipamente militare invechite (care in America ar fi fost date la casat) de la ”partenerul strategic” american și israelian, pe sume fabuloase (care daca ar fi fost investite in institute de cercetare romanesti, tinerii nostrii ingineri ar fi putut realiza echipamente mult mai avansate tehnologic, pe care poate ca ni le-ar fi cumpărat americanii !!).
– Acordarea de licitatii pentru constructia de centimetrii de autostrada (pe an), pe sume scandaloase antreprenorilor americani.
– Umilirea romanilor nevoiti sa solicite in continuare viza e calatorie in SUA, in conditiile in care s-a promis Romaniei ca daca va adopta pasapoarte electronice (de mentionat ca americanilor nu li se impune sa aiba pasapoarte electronice !!!) si va respecta conditiile programului Visa Waiver, se va ridica conditia necesitatii vizelor (spre deosebire de noi, Ungaria lui Soros, desi nu a indeplinit nici una dintre cerintele impuse noua de americani, pleaca fara viza in America). Asta ca sa nu mai vorbim de respingerea cererilor de viza – nemotivata, si care nu poate fi contestata nicaieri – curat democratie americana !
– Participarea soldaților romani (care au ajuns mercenari platiti) la ”misiuni de mentinere a pacii” – in razboaie declansate de SUA – ce adopta comportamente de pradator in raport cu tarile unde o poarta interesele sale economice.
– Impunerea in societatea civilă românească a unor anti-valori cu radacini comunistoide – cum este cazul ”ilustrului” Vladimir Tismăneanu, odrasla de comuniști sositi in România pe tancurile sovietice, care astazi este ridicat la mare cinste si facut profesor de stiinte politice in SUA !!!
În acest context, este evident că imperialismul american a devenit cel mai nepopular regim de pe suprafața planetei (in unele sondaje, devanseaza ca loc chiar China comunista !!!).
Pentru cosmetizarea imaginii, este nevoie de ”cozile de topor” autohtone, care sa ne convinga de contrariul evidentei.
Un astfel de ”gurist” autohton, este aplaudacul basescian Victor Roncea, cel mai vocal ”menestrel” de casa al familiei Basescu-Udrea, ce se auto-denumește, în lipsa de alta ocupatie ”ziarist on-line”.

Conform retetelor de manual ale serviciilor specializate in dezinformare si manipulare (pe care le-a asimilat pe perioada instruirii in SUA), acesta preia de ceva vreme tema wikileaks (nu putea sa o ignore, nu-i asa, cand toata lumea vorbea despe asta !?), prezinta – fara comentarii informatiile ce explodau rand pe rand in presa, pentru ca mai apoi, usurel, sa schimbe macazul spre activitatea pentru care este de fapt, remunerat: DEZINFORMAREA PROSTILOR CARE SE UITA IN GURA LUI.

Impreuna cu alte doua ”somitati” ale presei romanesti contemporane, Ion Cristoiu si Corneliu Vlad, ”gugulanul” ne arunca nada otravita: WikiLeaks: o diversiune CIA.

Argumentele invocate de cei 3 ”grei” ai ”literaturii de WC” sunt prea puerile pentru a fi amintite. Respectivii dovedesc doar faptul ca nu au lecutrat nimic din ORIGINALELE documentelor făcute publice de wikileaks. Faptul ca documentele respective confirmă lucruri deja stiute sau banuite, era o chestiune firească. Reaua credință (sau ignoranța prostească) a așa-zișilor ”grei” (de cap) scripturiști se vădește din obstinația cu care aleg să ignore dezvăluiri importante, necunoscute anterior publicului, despre acțiunile administrației americane. Spre exemplu, se trece sub tăcere informația privind colectarea datelor biometrice ale liderilor altor state (inclusiv Romania), a datelor si informatiilor cu caracter confidențial, aspecte care ar fi trebuit să scandalizeze pe orice ziarist de bună credință.
În schimb, cele două gogoașe grele expirate își varsă oful cum că Julian Assange este – vezi Doamne – doar un prăpădit de homeless – (o transpare aici ciuda CIA că nu are o adresă cunoscută de unde să îl înhațe, sau proprietăți imobiliare pe care să i le confiște ”democratic”, căci conturile i le-a bloat deja !?), creând imaginea falsă a unui boschetar prăpădit, ne-demn de crezare, încercându-se astfel minimalizarea informațiilor obținute de Julian Assange.

Singurul argument inteligent – care ar putea pune în dubiu acțiunile lui Julian Assange – este ratat cu imbecilă grație de cei trei cântăreți în strune americane. Anume că minunatul spectacol de sunet și lumini marca wikileaks va fi platit scump de catre contribuabilul american, cand i se vor lua din buzunar banii pentru re-securizarea retelelor de comunicație alde Departamentului de Stat American. Motiv suficient pentru o eventuală fumigenă de presă, dar care totuși nu justifică amploarea informațiilor oferite de wikileaks.
In schimb, nu putem ignora disperarea cu care SUA aresteaza pe orice are legatura cu wikileaks (vezi http://www.wired.com/threatlevel/2010/06/leak/), interzice soldaților americani sa citeasca inormatiile de pe site-ul wikileaks, blocheaza conturile bancare ale wikileaks si ale fondatorului sau, si chiar obtine arestarea lui Julian Assange in Anglia, pentru… raporturi sexuale fara prezervativ (semn ca si in lumea ”libera” se poarta fumigene de genul mascaradei cu Grig Bivolaru). S-a ajuns pana acolo incat Pentagonul a declarat ca prejudiciile aduse securitatii nationale au fost atat de mari incat, s-ar putea afla in situatia sa oprească presa, pentru prima oara in istoria Statelor Unite (vezi declaratia llui Daniel Ellsberg) !!!

Seriozitatea încleștării dintre Julian Assange și autoritățile americane este dovedită de avertismentul făcut public de Julian Assange, precum că dacă va fi arestat (și i se va întâmpla ceva…), va avea grijă să fie făcută publică parola de 256 de caractere cu care a cifrat arhiva de documente denumită insurance.aes256 ce conține anumite documente deosebit de compromițătoare pentru Administrația Americană și compania British Petroleum.
Un singur amanunt ii deranjeaza pe acesti manipulatrori de profesie: SUA nu a dezmintit continutul informatiilor prezentate de wikileaks !!! Si nici nu vor îndrazni să o faca, puși în fața atâtor dovezi. Atunci se apelează din răsputeri la tactica minimalizării importanței acestor dezvăluiri, mizându-se pe indolența, lenea intelectuală și incapacitatea de reacție a populației.

Lucrurile nu vor rămâne totuși așa.
Ne vom asigura ca diplomatii americani vor avea ocazia sa dea explicatii despre veridicitatea documentelor wikileaks, cand vor fi audiati de catre procurorii români pentru plangerea penală privind săvârșirea infracțiunii de spionaj în favoarea unui stat străin, pe care asociatia noastra a formulat-o.

Sursa : piatza.net

Publicitate

6 gânduri despre „Scandalul WikiLeaks, Romania si Noua Ordine Mondiala

  1. nu avem voie sa avem armat arme etc noi cu prastia lesinati asa vor conducatori slugomani ai puterilor si nu gandesc nimic pentru a scoate romania din situatia asta .se cearta intre iei si de fapt uni slugi pe la bruxell alti in sua sau germania rusi china,dar chiar asa bataie de joc de neamu nostru suntem slugi de o 100 de ani si nimeni nu ia nici o decizie pentru noii romani de pretutindeni avem potential dar nu clasa politica pe masura capacitatilor din romania .polithicul din romania par redusi mintali copii lor in romania o sa creasca nepoti etc. nu in s.u.a china rusia etc . inconstientii

  2. CE FACEM INSA NOI ROMANII IN SCHIMB ???? RUSINE PENTRU NOI CA NU NE PUTEM ORGANIZA LA SCARA NATIONALA SA SCHIMBAM TOATA CLASA POLITICA TRADATOARE !!!

  3. New World Order este in moarte clinica deja ………… la fel ca UE , dar asta nu ne da dreptul sa dormim …………….. fiti vigilenti si pregatiti sa muriti pentru lucrurile in care credeti si astfel nu ne vor putea BIRUI …………….. totul se darama in jurul lor acum si din aceasta cauza ies la TV o gramada de Prof. , Specialisti ( in ghinimele ) sa ne spune ca n u ne putem opune deoarece baietii aceia din oculte sant destepti …… etc.. etc ….. Prin asta manipuleaza ei masele ca sa lasam armele jos ( vigilenta la ceea ce se intampla ) , dar trebuie sa-i desteptam pe cat mai multi si sa fim atenti la legi . Deja ei sant in declin ( un fel de moarte clinica ) si nu trebuie sa-i slabim . Pentru asta oamenii trebuie sa fie mai buni unii cu altii si mai uniti si astfel o sa-i distrugem ……….

  4. In deciziile politicii internationale nu avem nici un cuvant de spus pentru ca suntem prea mici.Dar macar sa creeze cineva un wikiromanianleaks sa ne spuna si noua cat la sută din terenul agricol al tarii mai este romanesc,cat la suta din paduri sau vandut pentru interesele partidelor politice si cat va mai dura politica de prosta calitate si rau intentionata din Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s