7 gânduri despre „EXTRATERESTRII (OZN-uri)

 1. Pentru a afla adevarul referitor la existenta si adevarata identitate a „extraterestrilor” si a altor experiente de genul acesta, te rog citeste cartea „Ortodoxia si religia viitorului” de parintele Serafim Rose. Am cautat si eu mult timp raspunsuri, siam gasit in final sursa de unde se poate afla ADEVARUL in orice problema, intrebare: sursa este o gandire realista, care numai ancorata in credinta adevarata, ortodoxa exista. Multi alti sfinti parinti au avut contacte cu ozn-uri si toti sustin aceleasi lucruri despre aceste fiinte.
  Numai bine.

 2. nu exista niciun extraterestru si nici farfurii zburatoate extragalactice, sunt fabricate oe pamant de americani de chinezi , rusi , indieni, romani et,c, mai rau este ca americnaii pregatesc nste umanoizi care ne vor fi prezentati ca si extraterestrii, atentie mare, ca sunt fack-uri sa nu va pacaliti.

 3. re. Parintele Serafim Rose cu uimire va spun , ca raspunde intrebarile despre Ozn, . Parintele a trait in Sua si are raspuns pe plan mondial, peste toate cercetarile .

 4. DESCOPERIRI ARHEOLOGICE SENZAŢIONALE
  ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI ŞI CERCETAREA ÎN PENAL A LUI ISUS CRISTOS

  Cu completări făcute la traducerea NOASTRĂ de savanţi din Nigeria- Africa !
  I DESCOPERIREA ORIGINALULUI SFINTEI SCRIPTURI
  FAZA I-a : PRIMA DESCOPERE
  Piesa arheologică, descoperită la Zărand- România cu imaginea lui Dumnezeu,Isus Cristos şi Lucifer conţiine sute de picturi.şi mii de pagini text . Informaţiile transmise , comparate cu informaţiile DIN Biblie ,în special, din Noul Testament ,sunt atât de asemănătoare, încât face impresia CĂ „m” echipe formate fiecare din „n” MARI SPECIALIŞTI pentru fiecare DISCIPLINĂ ŞTIINŢIFICĂ „au COMPUS şi imprimat pe piesa arheologică textul, picturile, vocea spiritelor şi simfoniile având ca model informaţiile din Biblie ,SAU invers , a scris ca rezumat de pe această piesă conţinutul Noului Testament .Asemănările se opresc la imaginea lui Isus Cristos ,Cele mai bune imagini din picturile religioase nu sunt identice cu imaginile de pe piesa arheologică .Justificările sunt corecte,dar.. sunt justificări.Această grijă în reflectarea integrală a adevărului, pentru a nimici orice dubiu ,pretinde dovezi suplimentare SCRISE care să confirme ori să infirme existenţa lui ISUS Cristos.
  La data de 27 august 2013 ,când reciteam manuscrisul ce constituie volumul Creaţionism Ştiinţific,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internţiional , pentru a-l da la tipar, , am căutat în Biblie cuvintele imprimate pe Piesa Arheologică din momentul în care Isus Cristos ,pe cruce ,cere apă celor care-l păzesc. Am rămas pur şi simplu blocat !

  CUVINTELE CA PROFEŢII pentru viitor ,SCRISE PE PIESELE ARHEOLOGICE şi PRONUNŢATE de ISUS CRISTOS ca sunete, transmise de computer, se REGăSESC ÎN VERSIUNEA NOULUI TESTAMENT CA PROFEŢII împlinite.
  Iată,cuvintele pronunţate de Isus Cristos,răstignit pe cruce,regăsite în textul scris pe piesa arheologică şi în sunetele transmise de computer :
  … CA (cană), O ,IA, ODAT ,OLEAC, DĂ, MIE ,adică Isus cere paznicilor să ia într-o cană oleac de apă şi doar o singură dată să-I dea
  ( vezi Partea VI fig. 23 „ .D TEXTUL de pe piesa arheologică Marea Profeţie „ Volumul „Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual Internaţional „.
  Am căutat cuvintele în versiunea Evanghelii pentru a MĂ CONVINGE CĂ ÎNTR-ADEVĂR ACESTEA SE AFLĂ SCRISE ÎN BIBLIE. Nu s-au aflat. Evangheliile transmit numai sinteza –rezumat a fenomeelor i Exemplul:În Ioan Capitolul 19 vers, 28 este scris :„ Isus,care ştia că acum totul s-a sfârşit, CA SĂ SE împlinească Scriptura„a zis: MI-E SETE” paznicii au pus într-o ramură de isop un burete plin cu oţet şi I l-au dus la gură”.
  Observaţii ::
  -substantivul Scriptura este scris cu literă mare,ceea ce înseamnă că în realitate este document unic,substantiv propriu.
  -Cuvintele ”ca să se împlinească Scriptura” au caracter imperativ: ESTE O PROFEŢIE CE neaparat TREBUIE EXECUTATĂ DE ISUS CRISTOS ŞI DE paznici
  Sfântul EVANGHELIST Ioan nu dă explicţiI .Ce înţelege prin „Scriptură „ ? Unde se află ? Cine este autorul ? În ce limbă e scrisă? Cu ce alfabet ? Pe ce suport material ? De când datează?
  Înformaţiile din Scriptura-Profeţie, regăsindu-se în Vechiul Testament primite de prooroci prin acţiunea Duhului Sfânt , e dovadă că aceasta se află pe Sfera Cerească,în exteriorul materiei ce formează Universul nostru . Isus Cristos avea cunoştiinţă despre înscris. Paznicii nu-l cunoşteau L-au executat automat.
  – În Psalm 69 vers. 21 se spune : „Ei îmi dau oţet” Deci , se confirmă existeţa înscrisului, a Scripturii cu caracter imperativ la care se referă Isus Cristos.şi la actul paznicilor să-I dea oţet în loc de apă.
  – În Matei Cap. 26 vers 24. Isus spune din nou : Negreşit, Fiul omului Se duce, după cum ESTE SCRIS despre El (Isus Cristos nu se referă la Vechiul Testament,unde , pe lângă multe alte informaţii, se află şi informaţii care vorbesc despre El,ci la documentul-profeţie în care subiectul principal este chiar El. .Noul Testament nu a existat în timpul vieţii Sale, pentru a presupune că, Isus se referea la acest document)
  Din aceste informaţii se desprinde ideea clară şi categorică : „undeva” ,există un document cu informaţii despre Isus Cristos şi colateral despre spiritele din Univers .. Biblia numşte acest „Document „ SCRIPTURĂ. Credincioşii o consideră „obiect” sfânt sau sacru.
  Vechimea şi originea cuvântului Scriptură nu sunt cunoscute . Cercetările făcute de altii, şi nu de subsemnatul , arată: cuvântul s-a aflat în limba greacă veche…Ca atare , cuvîntul Scriptură provine din perioada Indo-europeană auzit de coducători ai triburilor greceşti, când se aflau în spaţiu fostei Dacii,
  În Dacia ,două sau mai multe cuvinte, fiecare pronunţat independent, exprimând un fenomen cunoscut,când se refereau cât de cât la un fenomen nou, necunoscut,erau asociate pentru a da nume acelui fenomen. Astfel,numele este documentul sau ştampila (DIN INFORMAŢIILE SAVANŢILOR Nigeriei care au examinat articolul nostru Numele autentifică existenţa fenomenului ) .
  Studiind cuvântul scriptură,după tehnica formării cuvintelor din Ţara Zărandului, am descoperit :este format din trei cuvinte
  a) Scripta=scripte :substantiv la femenin… Ţărănimea română ,la singular, spune Script.Prin script se înţelege un document scris format din semne de litere şi cifre,sunete şi,picturi.Reţineţi: scriptul nu conţine numai texte scrise ci şi alte moduri de transmitere a informaţiilor (În Dicţionarul Lmbii Române Literare din anul 1957 nu există cuvântul script ci numai scripte )
  b) u= cuvânt care redă acţiunea cuiva,în speţă , a lui Ra : „Scriptu lui Ra”
  c) Ra =Numele lui Dumnezeu din religia dacilor Exemplul ( Părntele G-Ra-divus )
  Deci,Script-u-Ra însemnă
  -SCRIPTa sau scriptu format din semne ce semnifică litere ,cifre, sunete şi picturi ce redau forma fiinţelor şi a lucrurilor .
  -u ( a Lui ,a celui cu numele de Ra)
  -Autorul Scriptului.: RA
  Cele trei cuvinte pronunţate împreună exprimă numele Docuumentului
  „SCRIPTURA „ Numele de Ra aflat sub ştmpila denumirii Scriptu-Ra este Fiinţa care a făcut sau a creat documentul .Acesta are numele de Ra .
  Astfel există două înscrisuri-scripturi:
  a.Scriptura-Profeţie care a prevăzut toată activitatea lui Isus Cristos,( inclusiv după înviere) ,păstrată pe Sfera Cerească . .(nevăzută de oameni )
  b.Piesa arheologică-profeţie (Scriptu- lui Ra ) ridicată de subsemnatul de pe Crişul Alb,hotarul comunei Zărand jud.Arad România (Zona se numeşte Ţara Sarraandului ).
  Informaţiile de pe Scriptura-Profeţie din cer, ajunse la scadenţă, ,fiind regăsite ca împlinite în versiunea Noului Testament,
  iar acestea corespunzând cu informaţiile de pe Piesa arheologică-profeţie sunt dovezi că cele două profeţii (de pe Sfera Cerească şi de pe Piesa arheologică de la Zărand) sunt identice ca denumire (Scriptu-lui Ra ) şi PROGRAM de activităţi pentru Isus Cristos (posibil chiar ca semne ce redau acelaşi cuvânt)
  Acestea ,se deosebesc de Biblie prin:
  a )Pe piesa arheologică, fenomenele sunt descrise în DETALIU ,ca profeţii .
  b) În Biblie fenomenele împlinite sau neâmplinite sunt consemnate sub formă de sinteză SAU REZUMAT .
  Pe piesa arheologică unele cuvinte sunt relatate prin prima literă din cuvânt. Exemple: Z reprezintă prima literă din cuvântul lumină Profeţiile, pe piesa arheologică , sunt redate ,uneori , sub formă de dialog şi monolog..Această metodologie scoate în relief frământările sufleteşti ,AGONIA, contradicţia dintre duhul lui Dumnezeu şi duhul lui lucifer cu propunerile şi motivaţiile pe care cele DOUĂ duhuri le fac sufletului pentru a smulge decizia ce exprimă adevărul SAU deciza care ascunde adevarul.(A se vedea tainele , sau MISTERELE aceastei probleme în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic, Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţionl,Partea a V-a Spirite şi Materie )

  FAZA a II -a :PRIMELE PAGINI TEXT DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ „ MAREA PROFEŢIE= SFÂNTA
  SCRIPTURĂ
  Piesele arheologice ridicate din RÂUL Crişul Alb au fost aduse la Arad .
  După curăţire de noroi au fost fotografiate în atelierele Poliţiei Arad ,de Poliţia Arad, comisar dl. Moldovean şi subalternii d-sale. Piesele s-au fotografiat din diferite unghiuri.În total s-au realizat, în prima fază 199 fotografii.In faza doua,s-au executat , pentru piesa Marea Profetie, încă 12 fotografii Toate fotografiile au fost puse pe disc magnetic obişnuit S-au examinat pe ecranul computerului cu ochiul liber şi cu lupa
  La un moment dat,pe ecranul computerului apărea un anunţ :SA DESCOPERIT CEVA DEOSEBIT ,dacă sunt de acord să continăm investigaţiile. Am spus: Da !. (Nu ştiam şi nu ştiu la ce se referea acest anunţ)După aproximativ un an de la data fotografierii pieselor , computerul transmite primele pagini text scris pe mii de pagini. şi melodia simfoniei a IX-a Scherzo de Beethoven. (Ulterior am constat că TOATE fotografiile deschise cu un anumit program conţin texe scrise intr-o limbă necunoscută).
  Prima parte a segmentului cu textul de 959 pagini, fac parte din informaţiile consemnate pe o parte a piesei arheologice conţinând 10439 pag. format A/4.Din acestea ,întâmplător (deşi întâmplare nu există ), am scos la imprimantă ,pe hârtie, paginile cu numărul 951-978 (publicate în volumul Strigăte din Eden.,Limba,mitologia şi religia daco-geţilor. Ed.I si II . Tipografia Tutimex Arad ISBN 978-973-o-05919-9 Paginile conţin trei categorii de informaţii:
  a .de natura declaraţiilor urmăririi penale, realizabile în viitor, cu privire la actvitatea unui Super Zeu
  b. apariţia zeului după ce a murit şi a înviat vorbind cu ucenicii săi
  c .coborârea Duhului Sfânt .
  Cuvintele de text apărute pe ecranul computerului sunt de trei feluri:
  – unele identice cu cele din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului,
  – altele aseamănă cuvintelor din graiul tărănimii române din Ţara Zărandului,ca ascendente dialectului din această zonă Astfel , s-a descoperit că imaginile de pe piesa arheologică conţin informaţii din activitatea lui Isus Cristos. Textul transmis de computer conţine desluşit , în declaraţiile martorilor şi studiul acestor declaraţii ,luate de procurorul Buz D (Dumitru ?) de la martori, numele de Ri,Râţu, Riţu,Cristos,Hristos De asemenea Ra numele lui Dumnezeu Deci, această parte,text,de pe piesa arheologică, dovedeşte că picturile vizibile cu ochiul liber sau cu lupa reprezintă pe Zeul cunoscut azi cu numele de Isus Cristos
  (Similar certificării sau ştampilei proprii numelui sub care se diferenţiază un fenomen de alt fenomen,în cazul Zeului mai presus de toţi îngerii numele Lui aflat pe piesa arheologică a fost Ri cu derivaţiile sale Riuţu,Râţu,Uţu Pe pământ a venit cu numele de Isus la care oamenii au adaugat Galileeanu ,Cristos,Hristos,Mesia
  asociate pentru a da nume acelui fenomen. Astfel,numele este documentul sau ştampila care autentifică existenţa fenomenului .
  – o categorie de cuvinte se deosebesc de tot ce este cunoscut Sunt cuvinte din graiul Edenului(probabil pierdute de vocabularul ţărănimii daco-traco-….. române care a trăit pe teritoriul Daciei.)
  Cuvintele identice şi asemănătoare cu cele de la Zărand , traduse sau nu de computer , considerate „
  cuvinte cheie „au fost comparate cu versete din Noul Testament unde se descriu evenimente bine
  determinate.Ele formează obiectul cercetării sub aspect penal pentru cunoaşterea adevărului imprimat pe
  piesa arheologică Marea Profeţie ( Scriptu-t lui Ra.) şi informaţiile Noului Testament..

  FAZA A III-A CERCETARE ASUPRA DOCUMENTULUI NUMIT SFÂNTA SCRIPTURIĂ
  Cercetători de marcă ,au sesizat că Isus Cristos se referă la o Scriptură-Profeţie. Pentru că nu au aflat-o ,au formulat concluzia „Scriptura” este o colecţie de legi sau de scrieri asemenea (Vezi Dicţionar Biblic Oradea )
  În acest context arătăm că mulţi credincioşi confundă „Scriptura” , la care se referă autorii Bibliei şi Isus Cristos, cu cartea numită Biblie.Unele Edituri au scris pe coperta Bibliei „Sfînta Sriptură „. Diferenţa consta in:
  – Biblia conţine şi alte informaţii decât Piesa Areologică .
  – Descrie evenimentul ca sinteză a ceia ce este consemnat pe
  piesa arheoolgiă
  – Autorii Bibliei sunt oameni chemaţi pentru această activitate.
  – Autorul Sfintei Scripturi,a Piesei Arheologice Marea Profeţie
  este Ra-Dumnezeu
  Această situaţie, aflată de mine la început şi pe parcursul cercetarilor ,a influenţat tema cercetarilor mele.Părea că Scriptura este definitiv clarificată.Era cât pe aci să închei cercetarile fără să descopăr cea mai importantă dovadă a credinţei în Dumnezeu şi Adevărul despre Isus Cristos.
  Descoperirea Scripturii afectează Direct Credinţa a Sute de Milioane de Oameni..E Supra Ştiinţă a Cerurilor. care atestă adevărul controlabil din calculele astronomice ale lui Nostrdamus când a spus : DOUĂZECI PLUS DE DOUĂ ORI ŞASE VA VEDEA ŞTIINŢA CERURILOR VIZITÂND PLANETA ÎN MARE BUCURIE ( Este ŞTIINŢA ŞTIINŢELOR care produce Bucurie în Lumea de contradicţii şi ignoranţă prin clarificarea contradicţiilor şi cunoaşterea adevărului care milenii în şir a frământat omenirea . )…
  Începând cu secolul XX ,anul 1923 , apare o Era nouă ORA ASTRALĂ A OMENIRII, Fenomene necunoscute SAU insuficent dovedite,necesare pentru ca oamenii să cunoască adevărul, ies la iveală Printre acestea se află şi Piesa arheologică (Script-u lui Ra ) cu profeţii scrise pronunţate de însăşi Ra „Dumnezeu” şi de Isus Cristos .
  Pe un Ciont, cu lungimea de cca,15 cm. Şi diametrul de 4 cm descoperit în Crişul Alb,hotarul comunei Zărand România,,AJUNS ÎN ACEL LOC NU ŞTIM ÎN CE ÎMPREJURĂRI ,se află impriate mii de pagini text,sute de picturi şi note muzicale a două simfonii !
  Pe o faţă a piesei se află 10439 pagini format A/4 (circa 50 volume a câte 200 de pagini). Pe restul de 3 suprafeţe ALE CIONTULUI alte aproximativ 32000 pagini format A/4( Astfel, textul scris cu mijloace de tipar, ce depăşeşte tehnologia civilizatiei noastre,conţine peste 42000 de pagini format carte A/4 ,plus fotografii, note muzicale, (partituri )voci (toate sub formă de profeţii )
  Iata ,datele statistice: pentru secţiunea , conţinând numai 959 pagini din cele 10.439 pagini:
  -Caractere fără spaţii 1.445.532
  -Cuvinte 63.366
  -Paragrafe l.945
  Fiecare paragraf DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ, tratează un anumit FENOMEN,.(1945 de paragrafe x 50 volume carte = 100.000 de acţiuni DE CARTE )
  Piesa Arhologică de la Zărand, aseamănă cu un sul de carte . În Ps. 40 vers 7-8 se află scris ,sub formă de profeţie: „Atunci am zis „Iată-mă că vin! În sulul cărţii este scris despre mine ,vin să fac voia Ta,Dumnezeule „ ( COMENTARIU transms de savanţii Nigerului „Atunci am ZIS : Aici Am venit.Volumul de carte este scris de al-meu, vin să fac voia Ta „. Versiune ebraică Cap. 10 vers 7 ca profeţie împlinită : Atunci am ZIS „Iată Eu vin((în sulul cărţii este scris despre Mine ) vin să fac voia Ta ,Dumnezeule „Comentarul acesta şi alte observaţii sau primit în 3 XII 2013 ca mesaj-traducere din partea Bancii Lloyds TSB Bank Nigeria Etaj 12 49/55 Broad Street. şi Google Acordarea departe Retragerile (6)
  (Cuvintele interesante SAU SCRISE, de savanţii nigerieni în textul amintit, cu litere mari au fost rescrise de noi cu litere mari şi aşezate la locul potrivit in acest text. Pe de altă parte, savanţii nigerieni au descoperit în traducerea pe care au efectuat-o în Nigeria ,câteva idei noi şi unele versiuni specifice limbii engleze care nu au fost traduse de computerul nostru în România.Acceptând aceste „noutăţi” le-am inclus în acest articol,care diferă de articolele publicate pe internet de subsemnatul ,Aştept :urmare acţiunii din Nigeria,în viitor ,toate volumele subsemnatului să fie traduse în limbile pământului descoperindu-se noi idei pe care nu le-am relatat în lucrările publicate .Solicităm cercetătorilor ,pentru descioperirile ce le vor efectua să facă trimitere la lucrările subsemnatului,ca bază de plecare pentru propriile cercetări în cunoaşterea adevărului.
  Cu referire la constatarile noastre : „Autorul Psalmului arata că „Parcurgerea Cărţii Este Scris… În Noul Testament se repetă din nou :….„ sulul Cărţii Este Scris …” Dece „ sulul Cărţii Este Scris „? Pentru că textul imprimat de jur împrejurul piesei arheologice aseamănă cu un sul de carte !
  În comentarul de la Nigeria se arată că autorii au văzut două formulare cu rol de informaţii arheologice de carte ,fără o ţeavă ,un examen scris ,fără să o pipăie cu mijloacele de simţ.Pentru aceaste noutăţi, ,aducem mulţumirile noastre cercetătorilor nigerieni )

  2.Picturile sunt obţinute prin plasare a 7 tablouri, fiecare pentru o culoare a spectrului solar ,una peste alta. La acestea se adaugă textul format din litere, vocile formate din semne,,melodia ca note muzicale, ,semnele cifrelor…Deci,mai multe paginii ale unei cărţi înfăşurând corpul piese arheologice se prezintă ca un sul ,sau „rolă”.
  3 Autorul faxului trimis in numele Zeului la WWW Baricada .ro, afirma: există un program”Programul lui Ri”în care sunt consemnate informaţii în legătură cu răstignirea lui Isus Cristos.Textul conţine multe cuvinte reprezentate prin prima literă,similar textului de pe Piesa Arheologică(Nu am reuşit să aflăm adresa persoanei care a trimis faxul .)În traducerea de la Nigeria menţiunea numelui de Ri semnifică atestarea numelui similar unui act oficial, ştampilat de un institut autorizat al statului)
  4 Profeţiile au fost determinate de Ra Dumnezeul creator al Universului
  5 Realizarea acestor profeţii,consemnate în Noul Testament , DEMONSTREAZĂ ADEVĂRUL DESPRE ISUS CRISTOS : Este ZEUL DESPRE CARE VORBEŞTE PIESA ARHEOLOGICĂ- ca profeţie, iar Noul Testament ca profeţie împlinită. Este Dumnezeu despre care vorbeşte piesa arheologică şi Biblia .
  6 Informaţiile din Noul Testament, regăsite în profeţiile de pe Piesa arheologică Scriptu lui Ra certifică faptul că Super Zeul de pe piesa arheologică , în versiunea Noului Testament a fost numit, Isus Cristos. Isus Nazarineanu….În versiunea Vechiul testament Mesia.
  Cu referire la Piesa arheologică numita Marea Profeţie, savanţii nigerieni au scris :este un document de natură juridică care TREBUIE SĂ FIE recunoscut de TOATE ŢĂRILE care vorbesc despre REGLEMENTĂRILE de drept.,iar Noul Testament, documentul ce exprimă legal realitatea evenimentelor petrecute pe pămant la inceputul erei noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s