Primul document Wikileaks referitor la OZN prabusit in Belarus

Primul document Wikileaks referitor la OZN prabusit in Belarus

Prima cablograma diplomatica a SUA redata de Wikileaks care mentioneaza existenta OZN-urilor a fost facuta publica in 9 ianuarie 2011. Despre existenta unor asemenea documente care sa relateze despre obiecte zburatoare neidentificate a vorbit Julian Assange cu putin timp inainte de a fi arestat de autoritatile britanice.

Primul document oficial la care face referire Wikileaks este bazat pe comentariile lui Iuri Zadobin, fost sef al serviciilor Secrete din Belarus, pe vremea Uniunii Sovietice. In telegrama redactata de Ambasada SUA din Minsk, se afirma ca in timpul cat a existat Uniunea Sovietica au fost alocate fonduri nelimitate pentru investigarea fenomenului OZN. Zadobin se plange ca dupa destramarea URSS nu au mai fost alocate fonduri Belarusului, care sa conduca la un final in anchetele mentionate. Este vorba despre prabusirea unui OZN in Belarus (vezi foto), care a fost considerat un soi de Roswell al URSS.

Iata si textul telegramei diplomatice publicatat de Wikileaks: “Unlike during the USSR, the department is not engaged in studying paranormal phenomena. [Back then,] we had greater means and opportunities which we could spend on anything and everything. Today the situation is different. Then, when society was excited by something, it entered our sphere of interest. But when it comes to healers, UFOs and such, we just can´t deal with them any more.”

Wikileaks a publicat pana acum peste 2000 de telegrame din aproximativa 250.000 cate are in posesie, iar aceasta este prima dintr-o serie de documente oficiale care fac referire la fenomenul OZN si despre care Assange a declarat ca sunt destul de misterioase, intr-un interviu acordat in decembrie in “The Guardian”. Opinia publica internationala asteapta cu sufletul la gura si restul dedocumente confidentiale provenind de la reteaua de ambasade SUA.

Sursa : agentia.org

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s