Semnul Satanei facut de diversi lideri internationali, inclusiv de Barack Obama

Satanists or just a mere coincidence?

Barack Obama

Bill Clinton

John Kerry campaigning in October of 2004

Illuminati Devil Hand Signals were Prevalent Throughout the 2005 Inauguration

George W. Bush at his 2005 inauguration

Prince William

Maria (Kennedy) Shriver at her marriage to Arnold Schwarzenegger

Yasser Arafat

McDonalds CEO’s

Detalii : www.bataiosu.wordpress.com

13 gânduri despre „Semnul Satanei facut de diversi lideri internationali, inclusiv de Barack Obama

  1. Da , posibil ! (……dar eu spun altceva : e f. puternic acest semn din punct de vedere energetic aupra maselor …..individul isi elimina energia ,buna sau rea , pe care o acumuleaza din multime inspre ea insasi )….

    Am zis posibil , pentru ca SEMNUL DIVIN e denaturat ( intocmai ca si Zvastica privind orientarea ei )…..SEMNUL DIVIN este urmatorul :
    * DEGETUL MARE impreunat( lipit strans ,ca la semnul SF CRUCI ) cu ARATATORUL si INELARUL , iar cele doua , MIJLOCIUL si cel MIC , ridicate ca in imagine ;
    *SEMNUL DIVIN exprima IUBIREA catre MASE ;
    * SEMNUL DIVIN exprima BUCURIA catre indivizi si NU stapanirea lor!
    *SEMNUL DIVIN linisteste masele ;

    ……….

    ****Posibil sa aiba rost in „”himnotizarea „‘ maselor !…..stiu ce inseamna acest lucru ….e f grav !!! ….dar masele cand isi vor da seama vor fi mai „”draci „‘ decat „‘dracul „” care l-a folosit !!!!

    # Oricum va fi folosit el , IUBIREA fata de semeni nu va fi doborata de nimeni …..

    {{{ Ai nostri de la Putere , ce semn folosesc ? ….astept comentarii la ce-am spus ! }}]

    1. sunt doua semne distincte daca urmariti atent .unul il venereaza pe dracu samael,baal belial , al doilea venereaza pe lilith cu bahometii ei (nu baphomet capra ,nu ma corectati ca nu aveti nici cea mai mica idee)sunt 2 fratii una alba cu 36 imparati ,una neagra cu 36 imparati …capisci ….auzi i love u .intrebati si voi un preot sau calugar poate reusiti sa scoateti un raspuns mai ales daca e beat.( bush sarkozi – exemplu clasic de inchinare la dracu ,cauta i aliatii )la noi nu o sa vezi din astea ptr ca spiritul crestin e prea puternic si mai sunt si popii cu anatema .le este teama .in vest nu mai exista crestinism si s a creat un culuar perfect ptr instaurarea noii religii mondiale satanismul .vesticii sunt expusi in asa masura incat vaticanul s a panicat cu noul val de posedati. cauta pe google .astept comentarii .ATENTIE MARE PTR TOTI ROCKERII CARE IN NAIVITATEA LOR FOLOSESC SEMNELE ASTEA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.

  2. Eu nu-s convinsa ca toti oamenii astia fac Semnul Satanei intentionat…. cred ca unii dintre ei nici macar nu-s constienti de lucrul asta. Si nici nu cred ca-i cazul sa devenim paranoici.Eu in niciun caz nu voi fi… hipnotizata de un asemnea semn… cred in Dumnezeu si gata.

  3. Semnu ala vrea sa arate 2 cornitze ? :)) is rokeri, sau o fac intentionat…si daca faci acest semn cu mana si te uiti dintr-o parte iese un sase.

    1. du te dracu .astia pe care noi ai uram nespus de mult ,iar ei ne vad precum oile ,mai exact recipiente ne transmit noua ca ne iubesc?????? sunt doua semne distincte daca urmariti atent .unul il venereaza pe dracu samael,baal belial , al doilea venereaza pe lilith cu bahometii ei (nu baphomet capra ,nu ma corectati ca nu aveti nici cea mai mica idee)sunt 2 fratii una alba cu 36 imparati ,una neagra cu 36 imparati …capisci ….auzi i love u .intrebati si voi un preot sau calugar poate reusiti sa scoateti un raspuns mai ales daca e beat.

  4. eu cred ca satana nu exista si ei nu realizeaza ca fac asa ceva si da monamari ai dreptate cu tot ce ai spus si bineinteles si eu cred in Dumnezeu

  5. daca priviti atent la bush si sarcozi si apoi la obama veti observa o diferenta imensa pentru cunoscatori vorbim despre fratia alba neagra ptr ca exista ceva diferente de optica nu de convingeri ideea e ca unii se inchina satanei iar ceilalti demonilor

  6. Daca exista Dumnezeu si el este cel bun si atotstiutorul trebuie sa existe cineva care este rau si te indeamna spre rau oferindu`ti putere si indeplinirea dorintelor facute de fiecare pentru propriul lor interes si nu pentru a ajuta pe altcineva .

  7. adevarul e unul daca e sa-l sxcluzi pe dumnezeu:murim intr-o zi si ce ne asteapta?cine-ti poate garanta in inima ta sa crezi din toata inima o teorie sau alta?dumnezeu exista si el nu vrea sa se implice in guvernarea mondiala in conspiratiile celui rau care sunt reale indiferent de opinia noastra care nu schimba nimic dar poate schimba destinul nostru vesnic!

Lasă un comentariu