Angelina Jolie

ANGELINA JOLIE va candida la prezidentiale …

Conform articolului Angelina Jolie has sights set on the White House: report, actrita doreste sa se inscrie in viitoarea cursa electorala pentru ocuparea fotoliului prezidential de la Casa Alba.

Ni se spune ca ideea i-a venit ca urmare a muncii depuse in postul de Goodwill Ambassador in cadrul UN Refugee Agency si deoarece s-a plictisit de Hollywood.

Este pasionata de chestiuni precum drepturile omului, razboi, justitie si il admira pe presedintele Barack Obama.

Nascuta Angelina Jolie Voight 1975, fiica actorului Jon Voight, bisexuala.

Cum acest blog nu este de tip monden si nici nu are o asemenea rubrica, nu mi-as fi deranjat cititorii cu astfel se informatii ce par fite de vedeta. Insa individa este membra … Council on Foreign Relations (NOTA 1), iar acolo nu intra oricine. Ca atare este bine de urmarit cariera acesteia in urmatoarea perioada, cu atat mai mult cu cat nu cred la lucrurile vor decurge normal in urmatorii ani, pana la declansarea viitoarei campanii prezidentiale. Un viitor presedinte SUA femeie este perfect realizabil iar faptul ca actualmente a ajuns sa ocupe aceasta functie un negru cu origini genetice incerte, este cel mai bun exemplu ca atunci cand SISTEMUL doreste, oricine poate ajunge orice.

Mai multe detalii…

Un gând despre „Angelina Jolie

Lasă un comentariu