Illuminati, – cine sunt „Stapanii din Umbra”…

Illuminati – Stapanii din umbra
Ceea ce indeobste numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati…
Inchipuie-ti, fie chiar pentru o clipa, ca tot ce stii despre realitatea inconjuratoare e un mare fals. Ca mare parte din ceea ce serveste Mass-Media sunt minciuni si manipulari grosolane. Ca tot ce se spune “liber” nu este decat rezultatul unui fals care izvoraste dintr-un lung sir de minciuni oficiale. Poate nu este adevarat, poate ca totul nu este decat o simpla conceptie conspirationist-alarmist-apocaliptica, la mare moda in aceste vremuri.  Dar daca este adevarat?
In acest caz, vei descoperi incetul cu incetul ca “Puterea” acestei lumi nu este aceea pentru care se bat in prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E. Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei. De acolo, din anonimatul Intunericului, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acest for necunoscut celor multi guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Au eliminat comunismul din istorie ca pe o masea stricata atunci cand au considerat ca nu mai corespunde cu planurile lor. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini. Pentru ei, Lojile Masonice de orice rit, N.A.T.O., Grupul Bilderberg, O.N.U.,  Comisia Trilaterara, defuncta U.R.S.S. si alte organizatii pe care le-am vazut sau le vedem inca defiland pompoase la televizor, nu sunt altceva decat “terenul de lucru” al stapanilor din umbra. Despre identitatatile si nationalitatile Illuminatilor nu se cunosc decat foarte putine lucruri, dupa cum este usor de banuit. In schimb planurile lor devin vizibile pe masura ce “valul” de pe ochii celui care vrea sa afle Adevarul, este ridicat in egala masura de setea cunoasterii si de dorinta de a fi cu adevarat liber. Puterea lor este cu adevarat mare si temuta de oricine ajunge sa afle cate ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desavarsit arta conspiratiei pana aproape de piscul perfectiunii. Proba de nestirbit a Timpului le-a slefuit politica in patru mari directii, simple si greu de contracara:
1.Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator.
2. Nu apar niciodata in vazul tuturor.
3. Finateaza toate partile implicate in conflict.
4. Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.
Totusi, succesul lor mondial nu se bazeaza pe politica lor inteligent – diabolica, cat pe inertia si
superficialitatea marilor mase de oameni din intreaga lume, care inghit tot ce li se serveste drept viata zilnica si realitate palpabila.  Mase de oameni care se lasa docil conduse precum o turma de oi de peste 6 miliarde de capete…
Li se spune Illuminati, dar nu va ganditi ca vreunul dintre ei a atins Iluminarea spirituala. Nici pe departe. Termenul le-a fost atribuit mai degraba din frica si obedienta. Nu apar niciodata in mass-media mondiala din simplul motiv ca ei o detin si o controleaza. Daca vine vorba despre ei, acesta se face intr-un context pozitiv sau cel mult neutru. Averile lor sunt incredibile, intregul sistem bancar mondial este la picioarele lor. Milionarii din topurile ”Forbes” nu sunt decat niste simpli baieti de mingi pe langa cei care detin adevarata putere consolidata prin sume de ordinul miilor de miliarde de dolari.
Diavolul din desert si inceputul conspiratiilor
Istoria oficiala aminteste gruparea Illuminati drept o organizatie oculta care a luat nastere undeva in anul 1776. Adevarul este vechi de mii de ani. Cu mult inainte de aparitia Masoneriilor sau a oricarei organizatii oculte, undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspiratie al carei scop final era dominarea intregi lumi. Intr-un ungher de la marginea civilizatiilor Sumerului si Mesopotamiei, lua nastere asa numita Fratie a Sarpelui. Inainte de aparitia religiilor monoteiste, cei grupati in Fratia Sarpelui oficiau un cult in care il venerau pe Cel Rau, cunoscut atunci cu numele de Pazuzu, cel mai vechi demon trimis pe aceasta planeta. Liderii acestui cult de origine sumeriana isi spuneau ei insisi Iluminati, deoarece in cadrul ritualurilor primeau lumina cunoasterii direct de la stapanul lor din Intuneric…Au strabatut astfel veacurile fara sa fie detectati de nimeni. Au privit din umbra nasterea si decaderea Greciei Antice, a Imperiului Roman, raspandirea Crestinismului si Islamului, consolidarea primelor state ale Europei Medievale, descoperirea Americilor, aparitia prafului de pusca si al Renasterii.
Au decis sa actioneze de abia in seara zilei de 1 mai 1776, cand germanul Adam Weishaupt a primit ordinul de a fonda in oraselul bavarez Ingolstadt, Ordinul Secret al Iluminatilor Bavarezi. Adam Weishaupt a fost crescut intr-o manastire iezuita iar la maturitate a devenit profesor de drept canonic in cadrul Universitatii din Ingolstadt. In anul 1770 a fost contactat de catre creditorii sai care apartineau casei Rotschild, pentru a fonda organizatia Iluminatilor. De fapt, creditorii transmiteau un ordin primit de la adevaratii Illuminati din deserturile mesopotamiene, care decisesera sa actioneze. Mai multe amanunte despre acel moment nu se cunosc pana in prezent la nivelul marelui public. Organizatia a recrutat pentru inceput o serie de militanti liberi cugetatori, secularisti si republicani recrutati din Marea Loja Masonica a Germaniei. Alarmati de activitatile lor subversive care vizau in primul rand eliminarea monarhiei de pe continentul european, autoritatile bavareze au crezut ca au distrus ordinul in anul 1785.
Se inselau amarnic, nu reusisera decat sa aresteze cativa membri neimportanti. Iluminatii bavarezi erau organizati precum cercurile din interiorul altor cercuri, intr-o structura similara cumva cu a foilor de ceapa. Daca initiatii se dovedeau demni si discreti in pastrarea secretelor transmise, puteau avansa intr-un cerc mai mic, unde cunosteau secrete mai importante. Astfel, varfurile au fost neafectate de lovitura primita din partea autoritatilor bavareze, fiind libere sa se refugieze in Elvetia. Istoria neconventionala si neoficiala le atribuie crearea celor mai importante revolutii care au schimbat irevocabil fata lumii. Revolutiile Americana, Franceza si Bolsevica nu au fost deloc niste miscari social-politice, cat au fost niste planuri precise, organizate pana in cel mai mic detaliu. Totusi a existat o mica scapare. In anul 1875, un curier al Illuminatilor bavarezi strabatea calare distanta intre Frankfurt si Paris. Providenta a facut ca acesta sa fie traznit in timpul unei furtuni. Asupra sa a fost descoperit un document care este cunoscut in cercurile oculte sub numele de “Noul Testament al Satanei”. Primul punct al documentului continea o serie de directive uimitor de actuale:
“Primul secret necesar conducerii oamenilor este strict legat de suprematia asupra opiniei publice. Atfel se poate provoca atata vrajba, indoiala si pareri contradictorii, incat oamenii de rand nu se pot orienta in acesta harababura si sunt convinsi ca este mai bine sa nu aiba vreo opinie personala cu privire la politica. Trebuie aprinse si atatate pasiunile poporului. In acest scop, trebuie creata o literatura murdara, facila, lipsita de spirit si dezgustatoare. Mai departe tine de datoria presei sa demonstreze neputinta non-Iluminatilor in toate domeniile activitatilor umane.”
Nobilimea Neagra are Mafia la degetul mic
Autori si cercetatori in domeniul periculos al societatilor ecrete si al conspiratiilor globale, precum David Icke, Ryan Burke, Juri Lina, Morgan Gricar, A. Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Fritz Springmeier, Serge Monaste sau Vernon Staufer sunt de parere ca Illuminati dirijeaza intreaga activitate mondiala prin intermediul asa-numitei Nobilimi sau Aristocratii Negre. Insasi societatile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuitii, Maltezii, Francmasoneria, Partidul Nazist si cel Comunist, Organizatiile Thule si Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre. Chiar si in istoria oficiala este binecunoscuta perioada de trista amintire din istoria Venetiei si Genovei, perioada in care Nobilimea Neagra si-a facut aparitia publica pentru prima oara in secolul al XII-lea, preluand monopolul afacerilor.
Oamenii i-au numit Nobilimea Neagra datorita cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral sau crestinesc. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitiepentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si in prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Autorul Fritz Springmeier, in lucrarea “Bloodlines of the Illuminati”, enumera cele 13 familii care alcatuiesc forul conducator al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li ( din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana. Cercetatorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirma ca radacinile lor pot fi urmarite dincolo de oligarhii medievali ai Venetiei. Acestia  ar fi avut origine asiatica si s-ar fi casatorit cu membrii caselor regale europene, inca de acum peste 800 de ani.
Evenimentele s-ar fi intamplat in urma unei marii victorii a unor triburi nomade de origine asiatica din zona Volgai asupra invadatorilor arabi musulmani. Imediat dupa batalie, viitorul imparat bizantin, Constantin al V-lea, s-a casatorit cu o printesa din acele triburi. Fiul lor a fost faimosul imparat Leo al IV-lea. Membrii familiei de Medici precum si Papa Pius al XII-lea au facut parte la randul lor din Aristocratia Neagra. Cultul lor era de sorginte satanista, evidentiat prin practici avansate de magie neagra. La o privire mai atenta, reiese ca aceste metode de magie neagra sunt la originea tuturor tehnicilor de influentare si manipulare a maselor de oameni. Aceasta in ciuda faptului ca imensa masinarie de propaganda oficiala se ascunde sub motive asa-zis stiintifice, in care declara ca Diavolul nu exista, iar religiile nu sunt altceva decat o forma de misticism sub care se ascund oamenii saraci cu duhul. „Cel mai vechi truc al diavolului este acela de a spune ca el nu exista”, spune o maxima a inteleptilor crestini…
Aceeasi masinarie de propaganda cu orientare “stiintific-atee” a avut grija sa indoctrineze societatile vestice inca din anii ’50-’60, cu ideea ca nu exista forte supranaturale si fenomene paranormale, iar magia nu ar fi altceva decat un derizoriu fenomen de circ si variete.
Ce vor de fapt Illuminati?
Majoritatea covarsitoare a cercetatorilor si autorilor din domeniul istoriei neoficiale si teoriilor conspirationiste, cad de acord in privinta faptului ca Illuminati lucreaza pentru indeplinirea unei adevarate succesiuni de Noi Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondiala este formata de fapt din mai multe etape de oranduiri sociale care isi succed una altora pana in momentul in care absolut toti oamenii vor fi controlati, insemnati si folositi dupa bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima forma a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea in care Illuminati vor restrange numarul oamenilor de pe planeta de la cateva miliarde la cateva milioane. In acest scop vor crea razboaie, crize alimentare, noi boli si virusuri fara leac.
Toti cei care au studiat motivele si principiile stapanilor lumii vizibile, cred ca aceasta este directia in care vor “evolua” lucrurile in viitorul apropiat… Cat de mult adevar exista in aceste presupuneri apocaliptice, nu poate certifica nimeni cu siguranta. Tot ce se poate spune este ca situatia mondiala se va precipita dramatic in urmatorii 10-20 de ani. Initiatii pe taramurile spiritului afirma la randul lor ca Illuminati sunt doar o uriasa piatra de incercare peste care omenirea este nevoita sa treaca in decursul evolutiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavarsirii spirituale. Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati. Nu este vorba in ultima instanta decat de o traire inferioara izvorata din frica si mandrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati intr-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.
Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care si-au dedicat viata studierii celor care ne conduc planeta:
-Iluminatii nu ar fi reusit totusi sa ajunga atat de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat folositi si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele…

 

Publicitate

37 de gânduri despre „Illuminati, – cine sunt „Stapanii din Umbra”…

 1. Foarte tare!!Am urmarit multe filmulete pe youtube despre ei.Acestea vor sa ne omoare pe toti ca ei sa ramana in viata de accea au construit aeroportu din Denver.

 2. PACEA DIN TINE ESTE PACE ! O SINGURA MONEDA! O SINGURA RELIGIE !
  UN SINGUR GUVERN ! UN SINGUR PREZIDENT ! O SINGURA PAROLA 666 ! NUMAI PRIN UNITATE PUTEM SALVA PLANETA ! NWO ESTE SPERANTA NOII GENERATI .

 3. este foarte grav dar tote astea tr sa se intimple.Asa spune sf scriptura Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne pazeasca cum o vre el de acesti oameni care pina la urma nu imparatesc lumea iar in a doua vita vor da socoteala

 4. Impotrtant este sa fiti voi… nimeni si nimic nu poate schimba ceva daca aveti incredere in spiritul vostru… adevarat pacea se afla in interior…. si Dumnezeu este cu noi tot timpul…. important este ce alegem in momentul care urmeaza momentului…. AVEM LIBER ALBITRU…. pe care Dumnezeu l-a lasat sa fie al nostru….. restul noi nu facem nimic… Dumnezeu face totul….. ciclul vietii este sub forma spiralei nu exista inceput si nici sfirsit … noi suntem aici vesnic sub forma cu care vrem noi sa traim pentru al exprima pe Dumnezeu …traieste momentul….. iubeste si bucurate la cea mai inalta forma de exprimare…. fa ceea ce iti place sa faci…. atit timp cit iubesti nu poti face rau… cind suntem colectivi si avem un singur gind PACE, IUBIRE,INOCENTA nimic nu ne poate face rau … va iubesc si va doresc sa va iubiti si voi……………….

 5. Eu, nu cred in Illuminati, daca ei controlau totul de unde se stie atatea despre ei? Inteleg ca in timp au putut fi catava scurgeri de informatii, dar ei remediau imediat aceasta problema, poate fi o informatie transmisa prin viu-grai si cu timpul sa fi luat amploare si tot o data sa fi fost si inflorita pe alocuri…Asta e parerea mea.

 6. Este asdevarat ce ai spus si tu dar daca vrei sa ajungi faimos sa ai o viata cat mai buna trebuie sa faci parte. Lor nu le pasa cati oameni omoara pana nu-si ating scopul.

  1. De ce să omoare oameni ? Fără oameni nu și-ar atinge scopul , mereu va exista doar unul care să conducă , dar odată distusă omenirea , ce/pe cine mai conduc ?

 7. Frate, prea multe greșeli gramaticale .
  Nu , nu oamenii s-au lăsat conduși , cei ce au pus la bază această
  „sectă” au fost inteligenți , au reușit să prostească țărănimea..

 8. Au si ei scurgeri de informatii,au si ei ididoti ca le-o trag fara ca ei sa afle,exista peste tot cretini sii dioti care sa divulge secrete despe ei..au si ei un¨Ponta sau Basescu ¨ de ce nu???ehei…..pana la urma crede fiecare in ce vrea si ce vede…daca vede…a si referitor la Anca666…viata e cum ti-o faci soro…nu ti-o fac ei decat daca vrei tu….daca stii sa citesti printre randuri o sa vezi ca se poate si asa..e greu dar scopul e bun….si merita…ce sa omoare????pe cine sa omoare…noi suntem pt eu paduchii nevazuti de pe strada…ce treaba ai ei….vor putere ca asta le da ala cu coarne….Lucifer ala–un rahat cu oki care acu o bate’n varf cu cipuri si alte dalea…off…lume nestiutoare….cititi si voi…si o sa intelegeti ce si cum..daca intelegeti….

 9. Nu trebuie sa invingi sistemul-illuminatii..ci doar fa-i sa creada ca te conduc…adica…ma ce dracu’ dai prostului ce-i al prostului…e greu???asta trebuie sa facem noi…sa ne ajutam unii pe altii si sa ii lasam sa si-o traga singuri…asa de dobitoci sunt…..Eu nu ma inchin la icoane,moaste,cruci,tablouri ,picturi si alte porcarii de genu’….in Dumnezeu cred!Si la el ma rog si inchin lui!

 10. VAD ASTA DE CATEVA SAPTAMANI CONTINUU PE CANAL HISTORI AM RAMAS FARA CUVINTE SI SUNT CONFUZA ….DE ZECI DE MII DE ANI SUNTEM CONDUSI DIN UMBRA DE 13 ZEI-DUMNEZEI UNI BUNI ALTI RAI CARE AU FACUT CELE MAI MINUNATE CELE MAI STRANI SI MAI DEOSEBITE MONUMENTE ARHITECTURALE ALE LUMII ANTICE ..
  EI SUNT CEI CARE ACTIVEAZA SU ZONELE CU TRIUNGHIURI MALEFICE ASA ZISELE PORTI SPTE ALTE LUMI…
  EI SUNT CEU CARE ACUM 2 ANI AU FACUT SA STEA O BUNA PARTE DIN EUROPA SUB CENUSA VULCANULUI DIN ISLANDA…..NOI SUNTEN PREA MICI SI FFF NEPUTINCIOSI CE A PUTE FACE CEVA.

  1. @ Alina…. Cartea aia se gaseste pe Amazon.com sau pe Ebay…. sau la targurile de carti , dar de pe internet gasesti sigur aceasta carte in engleza…!

 11. daca ie adevarat tot ce scrie atunci dece nu se arata iluminati in visele tuturor sa ne dea un semn ai ie frica sa nu fie distrus sau nu asta ie scopul lui defapt ieu cred ca nu poate controla sau manipula pe oricine

 12. se spune ca atunci cand omernirea nu se mai roaga la dumnezeu ci lu satan atunci dumnezeu va distruge tot ce e viu pe planeta asta asa ca eu nu cred ca dumnezeu va lasa lucrurile asa pt dumnezeu e usor sa ne faca praf pe toti asa ca stati linistiti nu va fie teama aveti incredere in dumnezeu nu mai el e salvatoru nostru dumnezeu e totul dumnezeu are rabdare dar cand o sa se supere in 5 min nimeni nu va mai fie viu pe planeta asta

 13. NU INTELEG DE CE AR OMORA OAMENI fara oameni nu ar mai avea ce sa conduca.si oricum cred ca cei din iluminati sunt destul de destepti incit sa isi dea seama ca doar unul poate conduce(AntiCris) si da foarte multe gerseli gramaticale in blogul asta

  1. EU SUNT CONDUCATOAREA PLANETE-I DE ACUM!!! EU SUNT ELENA INGERUL CEL MAI FRUMOS SI EU MA SUPUN DOAR LUI DUMNEZEU SI IL IUBESC DIN INIMA!!! PLANETA PAMANT ESTE PACE SI IUBIRE DE AZI!!! EU AM REUSIT!!! STIU!!!

   TE IUBESC ENORM!!! MULTUMESC CA EXISTI!!! 😂😂😂

 14. Daca ei omoara pe toata lumea atunci cine o sa mai aduca populati , o sa ramana doar ei , nu populatie , totul e pustiu , daca stiim cum sa ripostam putem riposta , si avem un aliat….Dumnezeu – tatal nostru , Domnul Isus Hristos si ceilalti ingeri si Sf. Conform cerecetarilor mele „Iluminati sunt o organizatie de oameni bogati care tin cu cel rau , de alungul anilor cei buni si chiar toti au fost buni si s-au purtat frumos , pana cand Eva i-a dus marul cel rau lui Adam , dupa ce a inceput sa se inmulteasca populatia si Evreii erau condamnati la moarte atunci multi au devenit hotii , au inceput razboaie , ardeau oameni etc… de atunci a inceput tot raul , „Iluminatii” au inceputul anilor 1867 , atunci cand multi oameni bogati au inceput sa formeze un grup acela este „Iluminati” au inceput sa vorbeasca despre cel rau , atunci a inceput sa prinda mai multa putere , ei au continuat cu urmasi lor , acesta este adevarul despre „Iluminati”
  Prezentul : Iluminati au inceput sa se gandeasca ca daca doar ei raman pe aceasta lume ei vor putea sa aiba urmasi doar pentru organizatia lor , dar inca nu au luat in calcul ca daca nu ar elimina lumea ar putea avea din ce sa traieasca , daca oameni mor nu vor mai avea recolte si vor murii oricum . asa ar putea fi sfarsitul lumii , dar nu noi stim , doar Dumnezeu si Sf. stiu .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s