Marturii șoc – evreii de azi nu sunt evreii biblici ci fakeuri: ASHKENAZI + KHAZARI

2 gânduri despre „Marturii șoc – evreii de azi nu sunt evreii biblici ci fakeuri: ASHKENAZI + KHAZARI

  1. evreii sint de doua tipuri: evreii evrei si cei care au iesit impreuna cu evreii din Egipt. Acestia din urma nu erau evrei, erau apropiati faraonului si stiau sa faca ceea ce a facut Mozes (cele zece lovituri ) dar nu pe toate si atunci si-au spus: stai stai stai noi nu am reusit lovitura aceasta inseamna ca aici e vorbe de ceva mai serios decit o vrajitorie. ei s-au alaturat evreilor si cu timpul unii au trecut la religia mozaica sau prin casatorie cu evreice copiii lor au devenit evrei in mod automat.

    in afara de asta cine se converteste ramine bun convertit iar evreu chiar daca se converteste tot evreu ramina. dar cu totii sint biblici insa…..daca te convertesti din interes si nu din dragoste atunci da esti fakeu dar trebuie sa-i accepti si daca se poate cu dragoste caci nu noi sintem cei care judecam. Daca sti ca X ulescu este hot dar cu probe e bine sa-ti avertizezi prietenul ca sa nu fie furat dar de vorbit de rau pe cineva D nu asta ne invata.

    sa va dea D cel mare si milos o viata buna si putere de intelegere pentru a intelege in viitorul cit mai apropiat si asta spre binele vostru ca ceea ce este scris in N T nu este adevarul absolut din diferite motive.

    va doresc o viata plina de dragoste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s