Ghidul Noii Ordini Mondiale

GHIDUL DE PIATRA DIN GEORGIA (USA)

Pe una dintre cele mai inalte coline din regiunea Elbert, statul Georgia (USA), sta un imens monument din granit. Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat in opt limbi diferite 10 ghiduri, sau porunci. Monumentul este recunoscut ca si Ghidul de piatra din Georgia sau Stonehenge-ul American. Desi relativ necunoscut majoritatii oamenilor, el reprezinta o legatura importanta cu Ierarhia Oculta care stapaneste lumea in care traim.
Originile acestui ciudat monument sunt invaluite in mister pentru ca nimeni nu stie identitatea persoanei, ori a grupului de oameni, care a comandat constructia lui. Tot ceea ce se stie cu certitudine este faptul ca, in iunie 1979, un strain bine imbracat a vizitat Compania de Prelucrare a Granitului din Elberton si a anuntat ca doreste construirea unui edificiu care sa transmita omenirii un mesaj. S-a prezentat ca fiind R.C. Christian, insa curand a devenit evident ca nu acesta era numele lui real. A spus ca reprezinta un grup de oameni care vrea sa ofere o directie umanitatii insa astazi, aproape doua decenii mai tarziu (1998)*, nimeni nu stie cu adevarat cine a fost R.C. Christian sau numele celor pe care el ii reprezenta. Cateva lucruri sunt evidente. Mesajul inscriptionat pe Ghidul de piatra din Georgia are de-a face cu domenii importante:
1. Instaurarea si stapanirea unui guvern mondial
2. Controlul populatiei si al reproductiei
3. Relatia mediului si omului cu natura
4. Spiritualitatea
“Am gasit in libraria publica din Elberton o carte scrisa de cineva care se numeste R.C. Christian. Am descoperit ca monumentul pe care acesta l-a comandat a fost in spiritul recunoasterii lui Thomas Paine si a filozofiei oculte pe care a imbratisat-o. De fapt, Ghidul de piatra din Georgia este folosit in cadrul ceremoniilor oculte si al celebrarilor mistice pana astazi. Din pacate, doar un singur lider religios din regiune a avut curajul sa vorbeasca impotriva Stonehenge-ului American, iar recent a fost mutat in alta parte cu locul de munca.”

 

Mesajul Ghidului de Piatra din Georgia
1. Mentineti umanitatea sub 500.000.000 intr-un echilibru permanent cu natura.
2. Ghidul reproducerii cu intelepciune – imbunatatirea adaptarii si diversitatii.
3. Umanitate unita printr-o noua limba.
4. Folosirea pasiunii – credintei – traditiei – si a tuturor lucrurilor cu cumpatare.
5. Protejati oamenii si natiunile prin legi bune si instante drepte.
6. Lasati toate natiunile sa se autoguverneze rezolvandu-si disputele externe intr-o instanta mondiala.
7. Evitati legile marunte si oficialii nefolositori.
8. Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale.
9. Castigati adevarul – frumusetea – dragostea – cautand armonia cu infinitul.
10. Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii – Lasati loc naturii.
Limitarea populatiei pamantului la 500 de milioane de oameni implica exterminarea a 90% din popolatia globului. Stonehenge-ul American face referire la instaurarea unei instante mondiale din umbra careia se va naste un Tribunal International si un guvern mondial. Ghidul de piatra pune acentul pe prezervarea naturii anticipand miscarea de mediu (ecologista) a anilor 1990, si referirea la “cautarea armoniei cu infinitul” reflecta efortul actual de inlocuire a credintelor iudeo-crestine cu o noua spiritualitate.

 

Mesajul Stonehenge-ului American prefigureaza deasemenea actualul program de Dezvoltare Durabila. Ori de cate ori veti auzi folosindu-se termenul “Dezvoltare Durabila” veti putea sa il inlocuiti cu termenul “socialism” pentru a putea sa intelegeti ce inseamna cu adevarat. In cadrul programei “Dezvoltare Durabila” puteti citi intregul text al Cartei Pamantului care a fost compusa sub directiva lui Mihail Gorbaciov si Maurice Strong. In acest document veti gasi o accentuare a acelorasi probleme de baza: controlul reproductiei, guvern mondial, importanta naturii si mediului, o noua spiritualitate. Asemanarea dintre ideile inscriptionate pe Ghidul de piatra din Georgia si ideile expuse in Carta Pamantului reflecta originea comuna a amandurora.

 

Yoko Ono, vaduva lui John Lenon, a fost recent citata facand referire la Stonehenge-ul American,spunand:

 

“Vreau ca lumea sa stie despre pietre (Ghidul de piatra din Georgia)…Ne indreptam catre o lume unde am putea sa ne aruncam in aer si pamantul sa nu mai existe poate…este un moment potrivit pentru reafirmarea noastra, cunoscand toate lucrurile frumoase din aceasta tara si pe care Ghidul de piatra din Georgia le simbolizeaza.”
Care este adevarata insemnatate a Stonehenge-ului American si de ce mesajul pe care il transmite este tainuit? Deoarece confirma faptul ca a fost un grup de oameni secret care intentiona sa:
1. Reduca dramatic populatia globului
2. Promoveze filozofia mediului
3. Instaureze un guvern mondial
4. Promoveze o noua spiritualitate
Desigur, gruparea care a comandat construirea Ghidului de piatra din Georgia este una din multele grupari similare lucrand impreuna in slujba Noii Ordini Mondiale, a unui nou sistem economic mondial si a unei noi spiritualitati. Oricum, in spatele acestor grupari se afla forte spirituale intunecate. Fara a intelege natura acestor forte intunecate este imposibil a intelege desfasurarea evenimentelor in lume.
Faptul ca majoritatea americanilor nici nu au auzit de Ghidul de piatra din Georgia ori de mesajul inscriptionat reflecta gradul de control care exista la ora actuala asupra a ceea ce gandeste poporul American. Ignoram acel mesaj spre pericolul nostru.

 

The Age of Reason ( Varsta Motivelor) a fost o carte scrisa de Thomas Paine. Intentia ei a fost sa distruga sistemul de credinte ideo-crestin pe care s-a fondat republica noastra.
Gaura pe care o vedeti in blocul de piatra a fost facuta la locul amplasamentului astfel incat Steaua Nordului sa poata fi vizualizata in orice moment. Acesta reprezinta una dintre cele cateva cerinte stipulate de R.C. Christian pentru construirea Stonehenge-ului American si ilustreaza obsesia fata de aliniamentul stelelor, Soarelui si Lunii. Ocultistii venereaza des aliniamentul si miscarile corpurilor ceresti ca o parte a ceremoniilor religioase pe care le sustin.
Sursa :  enigme-conspiratii.blogspot.com

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s