Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

 

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

– Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.  Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc dupa numele fiului  sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer  era in anii ‘70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente.

Insa cursul vietii  doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui.  Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele . Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.

Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau.

Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.

Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone creiereului şi anumite organe

Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical.

Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibraii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.

Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).

Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500 de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer in faza terminala, erau inca in viata. In cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului”

Regula de Fier a Cancerului:

Fiecare cancer sau alta afectiune grava, are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN SOC EMOTIONAL:  numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in onoarea fiului sau) care imbolnaveste omul mai intai la nivel mental, cand apar dereglari in creier, iar in final boala se rasfrange asupra unui organ.

La această regulă, se adaugă alte două concluzii esenţiale:

a. Tipul conflictului care a generat SOCUL EMOTIONAL(DHS) determină ZONA in care apar vibratii anormale in creier. Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice, determina organul in care va aparea boala.

b. Cu cat dureaza mai mult conflictul, cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict.

Aceste concluzii au rezultat in urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a facut pe oameni si pe animale. A demonstrat mai intai cum, si animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un soc emotional.

Originea bolilor este în creier

Dr. Hamer a stabilit ca „orice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregatit”.

Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci si biologic, care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale.

Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma pierderii bruste a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a separarii de partener sau de grup, a unei amenintari nesteptate, a unei perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte.

Un barbat, de exemplu, poate suferi un soc conflictual de „pierdere a teritoriului” , cand isi pierde casa sau locul de munca, pe neasteptate; pentru o femeie, un soc conflictual „in camin” poate fi o grija pentru binele unuia dintre membrii familiei; un soc conflictual de tipul „abandonului” poate fi declansat de un divort neprevazut sau de o spitalizare de urgenta; copii sufera deseori un soc conflictual „de separare”, cand mama se decide sa se intoarca la munca sau cand se despart parintii.

Analizand mii de tomografii (CT) in relatie cu istoricul pacientului, Dr. Hamer a descoperit ca, atunci cand are loc DHS, socul impacteaza o zona specifica, predeterminata din creier, cauzand o leziune care este vizibila pe tomografie, ca un set clar de inele concentrice (In 1989, Siemens, producatorul german de aparate tomografice, a confirmat ca aceste inele nu provin de la o proasta functionare a aparaturii).

Dupa impact, celulele cerebrale transmit socul impactului catre organul corespondent care, la randul lui, raspunde cu o modificare specifica, ce poate fi anticipata. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca, de-a lungul evolutiei noastre, fiecare parte a creierului a fost programata sa raspunda instantaneu la posibile conflicte sau amenintari.

In timp ce „vechiul creier” (cerebelul, zona amigdaliana) este programat cu instuctiuni de baza legate de supravietuire, care corespund respiratiei, hranirii sau reproducerii, „noul creier” (creierul mare) este codat cu teme mult mai av ansate, precum cele legate de conflictele teritoriale, conflictele de separare, conflictele de identitate si cele legate de autoapreciere, increderea si respectul de sine.

Cercetarile medicale ale Dr. Hamer sunt strans legate de embriologie, pentru ca, indiferent de felul in care organul raspunde unui conflict, fie prin dezvoltarea unei tumori, prin deteriorarea tesutului sau prin dereglarea functionarii, toate acestea sunt determinate de stratul embrionic al germenului din care provin atat organul, cat si tesutul cerebral corespondent.

GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorilor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier” care deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm, precum plamanii, ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea in profunzimea ei, pleura, peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc., genereaza intotdeauna proliferare celulara, imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului.
Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (initiata de DHS).

EXEMPLE

Cancerul de plaman

Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, in termeni biologici, panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice, formind o tumoare pulmonara.

Contrar parerilor conventionale, aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit, si anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de supravietuire ale organismului.

Analizele tomografiilor intreprinse de Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neasteptat, de tipul „frica de moarte”, inaintea declansarii cancerului. In majoritatea cazurilor teama de moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer, ce a fost resimtit ca o sentinta la moarte.

Cancerul de san

Cancerul de san, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu partenerul”. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumora.

Scopul biologic al proliferarii celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind, grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologica pentru crestere si dezvoltare.

Numeroasele studii ale Dr. Hamer arata ca femeile, chiar si atunci cand nu alapteaza, dezvolta tumori ale glandelor mamare, din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui parinte bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme).

Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in „vechiul creier”. Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict soc specific, care activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologica), ce permite organismului sa depaseasca obisnuintele functionarii zilnice si sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. Pentru fiecare tip de conflict exista o zona cerebrala specifica, de unde este coordonat acest program de urgenta.

Ce se întâmplă cu organele controlate de noul creier

In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului- soc, situatia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele, oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile, vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea in ectoderm sau mesoderm-ul noului creier.

In momentul producerii conflictului- soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara.

Necrozarea ovarelor sau a testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal, de exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele- soc corespondente. Asa cum este de asteptat, distrugerile tesuturilor respective au o semnificatie biologica precisa.

Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. Ele se dezvolta mult mai tarziu decat glanda mamara, acest tesut fiind controlat de o zona mai tanara a creierului, cortexul cerebral. Conflictul biologic ce corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de separare, rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau partenerul meu) mi-a fost luat de la san. O femela din lumea animala sufera un astfel de conflict, atunci cand puiul ei se pierde sau este omorat. Ca un reflex natural la acest conflict-soc, tesutul canalelor de lactatie incepe sa ulcereze. Scopul acestei reactii este marirea diametrului canalelor de lactatie, astfel incat laptele nefolosit sa se poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul sanului. Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de reactie-raspuns biologic. Din moment ce sanul femeii este asociat, biologic vorbind, cu grija si hranirea, femeile sufera un conflict-soc cauzat de separarea brusca de o persoana iubita. Pe durata fazei active a conflictului- soc nu exista practic nici un simptom, cu exceptia unor ocazionale puseuri usoare in interiorul sanului.

Faza de îmbonăvire(de conflict) şi Faza de vindecare(post conflict)

Dr. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare, iar desfasurarea oricei boli are loc in doua faze. (A Doua Lege Biologica).

In timpul primei faze, a conflictului activ (si anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat catre a face fata conflictului. In timp ce, la nivel fizic, au loc dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate.

Comutata intr-o faza de stres (sympathicotonia) , mintea devine total preocupata de continutul conflictului. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital, deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului.

Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitatii conflictuale sunt extremitatile reci (in special mainile), tremurul si transpiratia rece. Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intesitatea si impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale.

Dr. Hamer a demonstrat, fara nici o indoiala, ca organismul nu poate muri niciodata de cancer, in sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicatiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital precum colonul sau bila, dar in nici un caz celulele canceroase, in sine, nu pot provoca moartea. In German New Medicine distinctia dintre cancerul malign sau benign nu are nici o valoare. Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii tumorali) care, pur si simplu, indica o activitate de reproducere celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara.

Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale.

De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negative, de genul “Mai ai doar sase luni de trait!”, impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt privati de forta lor vitala, isi consuma inutil energia si, in cele din urma, mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze.

Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie) , GNM are o rata de succes de 95 pana la 98 %. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati.

Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul tratamentelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Conform declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. Ulrich Abel (Germania), succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…Chimioterapiile pentru cancerele maligne prea avansate pentru operatie, care reprezinta 80% din totalul cancerelor, reprezinta un “pustiu stiintific” (“scientific wasteland” – Lancet 1991).

Corpul se vindecă singur

Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul nostru se comuta imediat in modul de reparare, programul de vindecare fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. A doua faza este denumita faza calda si, in aceasta perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea.

Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul organelor, proliferarea celulara (vechiul creier – controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou – controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific.

O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii.

Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringita, brosita, artrita, ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite boli ale ficatului si infectii.

Bazandu-se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) si pe distinctia standard dintre tumoare benigna si maligna, medicina conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a tesutului care se vindeca drept tumoare maligna.

In GNM distingem la fel doua tipuri de tumori. Dar tumorile nu sunt impartite in bune sau rele, ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala din care provin si de unde sunt controlate. Exista acele tumori care se dezvolta, in mod exclusiv, in faza activa a conflictului- soc (tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la ficat, tumorile uterului, tumorile la prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare.

In felul in care creierul vechi controleaza cancerul, cresterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea celulara se opreste, de indata ce tesutul este reparat. Cancerul testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele tipuri de sarcom, carcinomul bronhial si laringial si cancerul cervical, toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei de vindecare. Cu conditia ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului soc, aceste tumori dispar pana la urma, pana la sfarsitul procesului de vindecare.

Principiile pentru VINDECARE

A. In primul rand: Pacientul devine ’stapanul absolut’ al tratamentului. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in numeni mai mult decat in el insusi.

B. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala.

C. In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atat MENTAL cat si PRACTIC.

*Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el, pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de autovindecare.

* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICA (practica) a orcarui conflict emotional, insa pot fi benefice si psihoterapia, terapiile prin hipnoza si regresie sau altele de acest fel.

* Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe langa cel existent. E nevoie sa renunti total la astfel de ganduri, pentru ca faza de vindecare sa se desfasoare fara probleme.

* O persoana sanatoasa, bine hranita, odihnita,relaxata,cu activitate fizica zilnica si care are convingeri pozitive, va face mult mai usor fata orcarui conflict, si de asemenea se va lovi de mult mai putine.

* Persoanlele cu situatie materiala buna au un risc mult mai mic de a se imbolnavi spre deosebire de cei saraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflite)

* La femeile insarcinate orice forma de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcina, deoarece sarcina are prioritate absoluta, spune dr. Hamer.

A primit ultimatum sa renunte la descoperirile sale stiintifice

Rezultatul cercetarilordoctorului Ryke HAMER se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”, datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul oricarui pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii.

In 1981, Dr.. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale.

La scurt timp dupa ce Dr. Hamer si-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice, sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala pe motive ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard.

Cu toate acestea, era hotarat sa-si continue munca si, in 1987, a reusit sa-si extinda descoperirile practic catre orice boala cunoscuta de medicina.

Dr. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani, in special de catre autoritatile germane si de catre cele fraceze. Din 1997, Dr. Hamer locuieste in exil in Spania, unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a “New Medicine”. Insa, din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. Hamer. Sursa : financiarul.ro

250 de gânduri despre „Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

  1. .. da, da.. sigur. e o conspiratie. ajunge doar sa stii si sa fii responsabil, blah, blah.. imi pare rau sa fiu magar, dar parca ti-ai dori ca autorul acestui ‘articol’ (nesemnat) sa aiba asa un mic cancer, sa vada cum e cu vindecarea.

    1. Pai domnule magar Calin, acest domn a avut si el la randul lui cancer. Daca citeai articolul in loc sa fugaresti privirea peste el, ai fi stiut asta.

      1. Calin se referea la autorul articolului (nesemnat intr-adevar), nu la doctorul mentionat in articol…

      2. Pai conteaza ca se adresa autorului articolului??? Tot o mare prostie a spus… Putini oameni isi dau seama ca am fost atat de bine proiectati incat nu am avea nevoie de otravurile pe care ni le vand companiile farmaceutice

      3. Si ia ghici cum s-a vindecat respectivul individ de cancer… cu metoda lui, sau cu tratament medical modern normal ? Evident, cu terapie moderna standard. Si ia ghici cati oameni au MURIT deja de cancer in intreaga lume pentru ca au incercat sa-i urmeze metoda lui ? Evident, cu mult mai multi decat s-au vindecat.

    2. daca ar sti sa si citeasca ar fi bn…ceea ce zice acest doctor este f. adevart o stim cu totiii, doar ca este f. greu sa fii optimist cand un dobitoc de doctor iti zice ca mai ai 3 luni de trait…inevitabil mintea noastra aj. sa creada ca mai avem 3 luni de trait …e un articol f. bun ce trebuie citit pana la capat…dar daca dumneata nu ai avut rabdarea necesar macar abtinete la cometuri 😦

    3. Oricum ai un sistem inteligent de gandire, Calin. Tie chiar nu iti pare mai plauzibil sa te poti vindeca singur, din interior, de unde porneste boala, decat sa mearga cu pastile despre care NU STII ABSOLUT NIMIC? 🙂

      1. organe vitale precum BILA – imi vine sa rad. pana si bunica mea are mai multe cunostinte de medicina decat autorul acestui articol.

        parerea mea e ca orice om care spune ca de cancer te vindeci singur, ia in deradere suferinta atator oameni si isi bate joc de munca a nenumeroase echipe de cadre medicale care s-au zbatut sa le mai ofere o sansa acestor nefericiti.

        oricum vad ca sunt multi experti in oncologie pe aici, care se considera mai presus decat idiotii medici care pierd 12 ani invatand aberatii de tratamente si medicamente, asa ca as vrea sa le adresez acestor somitati in domeniu 2 intrebari

        1) persoanele care au avut cancer, s-au vindecat si sunt fericiti, fara probleme, se bucura de viata si ulterior decedeaza din cauza metastazelor – e tot din cauza primului soc emotional sau din cauza fericirii ulterioare care s-a dovedit a fi prea mult pentru sistemul lor nervos?

        2) CAT TIMP ANUME ar trebui sa astepti sa te vindeci singur? zic si eu … daca ai un cancer de buza, astepti sa iti erodeze tot maxilarul, ca sa ajungi ulterior un monstru?

        la un cancer de colon, astepti sa intri in ocluzie si sa nu te mai poti alimenta? eventual sa te duci bocind la doctor ulterior, cand nimeni nu te opereaza de malnutrit si carentat ce esti, de teama sa nu te rupi pe masa de operatie

        la un cancer pulmonar, astepti sa te zvarcolesti pe jos in crize convulsive secundare metastazelor?

        intr-adevar, ce pot sa spun… cancerul nu omoara. intrebati prin cimitire, majoritatea pacientilor decedeaza pentru ca ajung sa se plictiseasca de medic si nu pentru ca aceasta boala ar fi una din cele mai grave maladii ale secolului

        ideea de baza este ca tocmai asemenea articole fac ca oamenii sa NU se adreseze la timp si sa ajunga intr-un stadiu TARDIV in care nu se mai poate face nimic. cazurile care ajung la noi, nu sunt aceleasi cu cele din germania doctorasului asta.

        nemtii sunt mult mai informati si au grija de sanatatea lor, in schimb la noi ajung oameni care au stat deja acasa 2 ani de zile cu sange in urina, pentru ca s-au gandit ca le trece.

        ajung femei care au un san de 2 kilograme pentru ca s-a gandit ca s-au lovit si s-a umflat

        ajung barbati care nu mai pot sa inghita alcoolul (disfagia pentru solide aparuse de mult din cauza cancerului esofagian) pentru ca abia acum nu se mai simt bine

        ah, si un ultim aspect, in caz ca nu era clar pentru toata lumea – CHIMIOTERAPIA NU OMOARA, ci salveaza vieti

      2. mada :
        organe vitale precum BILA – imi vine sa rad. pana si bunica mea are mai multe cunostinte de medicina decat autorul acestui articol.
        parerea mea e ca orice om care spune ca de cancer te vindeci singur, ia in deradere suferinta atator oameni si isi bate joc de munca a nenumeroase echipe de cadre medicale care s-au zbatut sa le mai ofere o sansa acestor nefericiti.
        oricum vad ca sunt multi experti in oncologie pe aici, care se considera mai presus decat idiotii medici care pierd 12 ani invatand aberatii de tratamente si medicamente, asa ca as vrea sa le adresez acestor somitati in domeniu 2 intrebari
        1) persoanele care au avut cancer, s-au vindecat si sunt fericiti, fara probleme, se bucura de viata si ulterior decedeaza din cauza metastazelor – e tot din cauza primului soc emotional sau din cauza fericirii ulterioare care s-a dovedit a fi prea mult pentru sistemul lor nervos?
        2) CAT TIMP ANUME ar trebui sa astepti sa te vindeci singur? zic si eu … daca ai un cancer de buza, astepti sa iti erodeze tot maxilarul, ca sa ajungi ulterior un monstru?
        la un cancer de colon, astepti sa intri in ocluzie si sa nu te mai poti alimenta? eventual sa te duci bocind la doctor ulterior, cand nimeni nu te opereaza de malnutrit si carentat ce esti, de teama sa nu te rupi pe masa de operatie
        la un cancer pulmonar, astepti sa te zvarcolesti pe jos in crize convulsive secundare metastazelor?
        intr-adevar, ce pot sa spun… cancerul nu omoara. intrebati prin cimitire, majoritatea pacientilor decedeaza pentru ca ajung sa se plictiseasca de medic si nu pentru ca aceasta boala ar fi una din cele mai grave maladii ale secolului
        ideea de baza este ca tocmai asemenea articole fac ca oamenii sa NU se adreseze la timp si sa ajunga intr-un stadiu TARDIV in care nu se mai poate face nimic. cazurile care ajung la noi, nu sunt aceleasi cu cele din germania doctorasului asta.
        nemtii sunt mult mai informati si au grija de sanatatea lor, in schimb la noi ajung oameni care au stat deja acasa 2 ani de zile cu sange in urina, pentru ca s-au gandit ca le trece.
        ajung femei care au un san de 2 kilograme pentru ca s-a gandit ca s-au lovit si s-a umflat
        ajung barbati care nu mai pot sa inghita alcoolul (disfagia pentru solide aparuse de mult din cauza cancerului esofagian) pentru ca abia acum nu se mai simt bine
        ah, si un ultim aspect, in caz ca nu era clar pentru toata lumea – CHIMIOTERAPIA NU OMOARA, ci salveaza vieti

        mada :
        organe vitale precum BILA – imi vine sa rad. pana si bunica mea are mai multe cunostinte de medicina decat autorul acestui articol.
        parerea mea e ca orice om care spune ca de cancer te vindeci singur, ia in deradere suferinta atator oameni si isi bate joc de munca a nenumeroase echipe de cadre medicale care s-au zbatut sa le mai ofere o sansa acestor nefericiti.
        oricum vad ca sunt multi experti in oncologie pe aici, care se considera mai presus decat idiotii medici care pierd 12 ani invatand aberatii de tratamente si medicamente, asa ca as vrea sa le adresez acestor somitati in domeniu 2 intrebari
        1) persoanele care au avut cancer, s-au vindecat si sunt fericiti, fara probleme, se bucura de viata si ulterior decedeaza din cauza metastazelor – e tot din cauza primului soc emotional sau din cauza fericirii ulterioare care s-a dovedit a fi prea mult pentru sistemul lor nervos?
        2) CAT TIMP ANUME ar trebui sa astepti sa te vindeci singur? zic si eu … daca ai un cancer de buza, astepti sa iti erodeze tot maxilarul, ca sa ajungi ulterior un monstru?
        la un cancer de colon, astepti sa intri in ocluzie si sa nu te mai poti alimenta? eventual sa te duci bocind la doctor ulterior, cand nimeni nu te opereaza de malnutrit si carentat ce esti, de teama sa nu te rupi pe masa de operatie
        la un cancer pulmonar, astepti sa te zvarcolesti pe jos in crize convulsive secundare metastazelor?
        intr-adevar, ce pot sa spun… cancerul nu omoara. intrebati prin cimitire, majoritatea pacientilor decedeaza pentru ca ajung sa se plictiseasca de medic si nu pentru ca aceasta boala ar fi una din cele mai grave maladii ale secolului
        ideea de baza este ca tocmai asemenea articole fac ca oamenii sa NU se adreseze la timp si sa ajunga intr-un stadiu TARDIV in care nu se mai poate face nimic. cazurile care ajung la noi, nu sunt aceleasi cu cele din germania doctorasului asta.
        nemtii sunt mult mai informati si au grija de sanatatea lor, in schimb la noi ajung oameni care au stat deja acasa 2 ani de zile cu sange in urina, pentru ca s-au gandit ca le trece.
        ajung femei care au un san de 2 kilograme pentru ca s-a gandit ca s-au lovit si s-a umflat
        ajung barbati care nu mai pot sa inghita alcoolul (disfagia pentru solide aparuse de mult din cauza cancerului esofagian) pentru ca abia acum nu se mai simt bine
        ah, si un ultim aspect, in caz ca nu era clar pentru toata lumea – CHIMIOTERAPIA NU OMOARA, ci salveaza vieti

        Alex :
        De unde stii tu tanti Gianina ce motive interioare de nemultumire/shoc/etc avea sor-ta? Poate o insela barbatu! Poate nu era fericita in pat! Esti o duda.

      3. mada…vad la tine ce vad la 90% din „doctori”: nimic nu exista decat ce vad si stiu ei, adica ignoranta fata de „natura”, spirit si chiar psihic, impreunata cu o mandrie prosteasca si o limitare..
        Pun pariu ca esti un Dr mic si limitat (scuze, nu am intentie de jignire, e doar ce cred-vad) si necitit ca altfel ai fi stiut de zeci de forme de vindecari inexplicabile medicinei, si mii de cazuri rezolvate empiric.

        Dar pt tine si doctorii limitati ce nu cred decat in alopata pamantul a rams ca o toba…

        Sunteti in anul 2013..incercati si voi acupunctura, hemeopatie..ceva meditatie macar, ca nu sunteti buricul pamantului si ati descoperit secretul omului, ba chiar suteti depasiti rau…

    4. bravo calin sora mea a murit de cancer uterin la 34 ani… era pozitiva si avea un copil de 6 ani ..ce idioti..imi vine sa rad…nu are nici cea mai mica legatura..fiecare are un destin..si gata

      1. De unde stii tu tanti Gianina ce motive interioare de nemultumire/shoc/etc avea sor-ta? Poate o insela barbatu! Poate nu era fericita in pat! Esti o duda.

    5. eu am avut cancer (leucemie) la 17 ani ,si m-a durut in …. de el ,am zis ca nu o sa patesc nimic , e ca o raceala, am avut 99% celule bolnave , si am 13 ai de cand sunt videcat, pentru ca l-am tratat indiferent, nu m-a interesat boala. tToti erau panicati, eu eram optimist , alti prieteni din spital cu variante mult mai usoare ca mine au murit … eu traiesc in continuare …. asa ca nu mai comenta ceea ce nu stii …..

      1. ai mare dreptate andrei.Bunicul meu a fost diagnosticat cu ciroza, pe la 40 de ani, 2-3 luni maxim i-au dat doctorii, si l-au trimis acasa din stital de la cluj. A venit acasa ia zis bunicii ca e gata, ca o sa moara, insa nu s-a agitat.. Din contra, si-a vazut de stransul fanului, de afaceri cu vitele, de mers la pescuit si dupa ciuperci, glumind : „muiere, daca nu mai vin acasa de pe balta sa stii ca am murit” si uite asa a uitat de cancer. Dupa un an a zis ca sa mai mearga o data pe la doctor sa vada de ce nu mai moare….Sa uitat ala la el, si nu-i venea sa creada ca mai traieste, si culmea ca e vindecat. A murit acum un an la 85… Concluzia lui a fost urmatoarea: ” nu te uita niciodata prea mult in gura doctorilor, nu lua medicamentele lor, mai mult rau fac decat bine, si ia viata usor, ca daca e sa mori , mori oricum. ( nu a fumat niciodata, doar alcool, mult alcool, insa numai facut de el la cazan, curat din fructe ) ,

      2. f tare exemplul…pt toti materialistii indopati cu medicamentele celor ce scot orice si ascund vindecari pt a-si face buzunarele pline…ca asta devenit medicina, de la farmacii pana la rd ce nu opereaza pana nu primesc milioanele… Dar lumea e prea credula si limitata..are creier dar i-l foloseste sa nege tot, sa creada doar ce li se arunca in creier de bun..

      3. Felicitari , ai dreptate . Trebuie sa ai pozitivitate si sa remediezi tot cea ce faceai inainte aiurea ca persoana -stres , emotii , frica , etc. Si eu am citit mult mai de mult articolul si asa este forta interioara conteaza mult.Doctorul care m a trat pe mine mi a spus mie si altora .. noi am facut tot ceea ce se putea luptati si voi !

      4. AndreiV. -este adevarat ce spui tu.
        dar ai uitat un lucru..in timp ce tu tratai problema cu mult optimism…parintii tai -mureau incet si sigur de griji.
        nu au lasat nici un tratament naturist neincercat. plus suplimentele trimise de matusile tale din america.
        deci…puterea lui Dumnezeu-cunostintele medicilor(ai facut tratamentul complet prescris de medici)-si implicarea totala a familiei tale-astea toate la un loc te-au vindecat.

        nu uita de impachetarile cu varza cruda..etc..etc…

    6. Sursa : financiarul.ro GERMAN NEW MEDICINE® (GNM)
      Paradigma Medicala a Dr. Ryke Geerd Hamer,

      de Caroline Markolin, Ph.D., Vancouver, Canada
      nu este nesemnat

  2. Pacat ca nu exista un asa wiki in romana:

    http://rationalwiki.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

    „Hamer has repeatedly claimed that The German New Medicine could cure up to 95% of cancer cases. In reality, evidence of patients successfully treated by GNM is no more than anecdotal, while at least 140 deaths of GNM patients have been documented. Hamer attributes the deaths to intervention by conventional medicine, or to the patients not being fully committed to his cure (see „No True Scotsman”).”

    In plus, sotia sa – de altfel primul pacient al „noii medicini germane” a murit de cancer la san, tratata fiind de Hamer, care si-a tratat proriul cancer cu o operatie, in medicina clasica.

    1. Si Wiki de cine crezi tu ca e conceputa/ controlata? De unde vin informatiile? Aaa, te-ai prins! Din surse oficiale, care vor sustine ceea ce trebuie sustinut ;)!

  3. Un articol interesant si care cu certitudine contine si multe adevaruri recunoscute. Cum la fel de interesant este si comentariul semnat de ottobrekner, daca are suprt real. Opinia ta, Caline, este, intradevar, putin deplasata.

  4. In timpul studentiei am intalnit un un caz cand un tanar de 32 de ani care suferea de Maladia Hodgkin (cea mai usoara maladie oncologica din hematologie) venit la un stadiu incipient, deci cu sanse extrem de mari de recuperare si ulterior sanse mici de recidiva, a inceput tratamentul clasic (nu usor si nici placut) s-a gasit un idiot si l-a sfatuit sa abandoneze tratamentul recomandindui sa se adreseze la o excroca care trata toate bolile cu ciaiuri din plante, a venit peste aproape un an inapoi in spital (nu mai putea respira normal) avea formatiuni in jurul tuturor organelor din cutia toracica si abdominala, in fosele axilare, supra si infra clavicular. Cred ca deacu demult a fost mancat de viemi din „bunavointa” si sfatul unui sarlatan, omul cand e bolnav dreu este gata sa se agate de orice pai, sa cread pe oricine ii spune povesti frumoase, omul bolnav in dorinta lui de a supravietui este foarte usor influientabil, nu trebuie sa ne batem joc de sarmanii oameni si sa le luam si cea mai mica sansa la viata oferindule in schimb o poveste frumoasa dar cu final nefericit.

    1. Inteleg ce spuneti si va dau dreptate….dar ce ne facem cu medicin moderna ?…parca ne-am blocat, nu mai iese nimic nou sub soare…In familia tatalui meu adoptiv au fost 5 cazuri de cancer….Anual mor din ce in ce mai multi oameni…Eu cred ca trebuie gasit altceva. Chimioterapia nu face decat sa iti slabeasca organismul si sa ti-l predispuna la o revenire a bolii. Tatal meu e din ce in ce mai rau si de la chimioterapie nu mai mananca bine. Am auzit de un doctor italian Tullio Simoncini care a descoperit un nou tratament. Eu cred ca trebuie bagati in seama cei ce vin cu noutati atata timp cat tratamentele actuale sunt depasite.

      1. Pe ce bazezi „nu mai iese nimic nou sub soare” și „Anual mor din ce in ce mai multi oameni”?! Rata mortalității e în continuă scădere și evoluția susținută a medicinei e un factor important.

      2. nu intotdeauna chimioterapia slabeste…tatal meu avea de 12 ani cancer la plamani si noi am aflat acum 2 ani…in romania ne-a spus ca intr-o luna moare…l.am dus in turcia la clinica anadolu si acolo la inceput au spus ca numai e nimic de facut…dar sora mea i-a convins si in 8 luni tatal meu a invins cancerul…si multumesc lui D-zeu au trecut 2 ani si e din ce in ce mai bine…te sfatuiesc daca ai posibilitati sa-l duci in turcia…sunt dr foarte buni

      3. benefica cred eu ar fi o combinatie intre cele doua metode, greu de realizat la noi dar nu imposibil. Sunt ferm convinsa ca exista „leac” ieftin pentru cancer dar industria farmaceutica deocamdata refuza sa-l comercializeze.

      4. multe noutati doar ca sa ne scoata banii din buzunare: reclama si consumism..
        Cu noutatile, modernismul si avansarea tehnologica am gaurit si pamantul si ozonul, iar cu acea idioata „societate de consum”..consumam planeta..resursele..chiar facem risipa cand altii nu au ce sa manance. Asta aduce modernismul egoist si care schimba orice este vechi doar ca e vechi..

        http://www.clubmistic.ro/47/Emile-Coue-si-metoda-Coue:-construirea-viitorului-prin-autosugestie/130

    2. Ion TCaci, tu ai fost student ??/ Nu cred! Habar nu ai sa scrii! Am impresia ca dadeai cu mopul pe jos la facultate! ” Deacu, Recomandindui….. „

  5. am icercat sa o copii dar nu pot ma intereseaza foarte mult sfatul domnului dr si asi sori sa o am sau chiar daca ar fi si mai multe sfaturi date sa le primesc si multumesc tare mult si doresc multa ,multa sanatate !

      1. daca te intereseaza intr-adevar…acest subiect…pentru a rezolva probleme serioase pot sa iti furnizez material care te ajuta pana la capat.

    1. Cautati pe You Tube „dr.Crina Veres „si veti afla mai multe date despre tratarea naturala a cancerului.Dr.Crina Veres a supravietuit in urma unor astfel de tratamente la 4 cancere

  6. este foarte interesant acest comentariu si ceea ce a descoperit doctor Hamer ,dar inca odata se observa cum omenirea este batjocorita de afacerile murdare ale lumii fermaceutice ,dorinta de imbogatire a unora ,a devenit chinul altora sa se lupte cu aceasta crunta boala .

      1. Măi, mie odată mă durea măseaua de nu mai puteam ( m-a tras curentul ) și am început să mă rog cu insistență iar la un moment dat mi-a trecut măseaua ( fără să iau pastile sau altele de gen ). Eu nu sunt de acord cu ideea de a lua repede pastile când te doare ceva. Dacă nu lăsăm organismul să se repare puțin și el ajungem niște legume conectate la aparate. Și în plus, organismul uman este foarte, foarte complex. Noi nu suntem doar partea fizică ci mai e și partea psihică. Și orice ai spune stresul psihic și șocurile emoționale îți influențează și organismul.

      2. Oare stiti dvs ca cercetatorii au descoperit regiuni in creier care sunt responsabile cu autovindecarea? Noi nu suntem capabili(inca) sa le accesam pentru ca nu stim cum. Parerea mea e ca persoanele spirituale, meditatia si constientizarea problemei pot face mai multe minuni decat un pumn de pastile. De ce credeti ca exista efectul placebo? Tocmai pentru ca autosugestia functioneaza 🙂 Numai bine!

      3. Si crezi ca durerile de cap nu trec de la plante, dar tu de unde crezi ca sunt medicamentele din cosmos, pentru durerile de cap cel mai bun atratament este cofeina, toate pastilelevpentru migrene au cofeina, va pacalesc astia la televizor sa ingititi ibuprofen cand de fapt puteti bea o cafea tare.

  7. capitalismul isi are propriile lui reguli ..nu este numai cazul de fata, este si problema energiilor neconventionale,,a sistemului financiar, a structurilor politice ..orice schimbare este rau venita , poate destructura sistemul bazat pe profit ,poate inlatura de pe tron concerne si oameni a coror existenta opulenta se face pe spinarea noastra…industria farmaceutica este daca vreti regina capitalismului contemporan cu profituri inegalabile ..ea isi promoveaza oameni fideli in functii politice , daca te uit pe net in biografiile unor personalitati politice de virf vei vedea ca multi au o legátura in studiile lor cu industria farmaceutica ., uita-te este interesant ..
    ..

  8. eu nu as ignora rolul psihicului in tratarea bolilor…nu sunt specialista, dar tare cred in sansele pe care ti le ofera un regim de viata sanatos cu foarte putina carne,fara bauturi alcoolice, tutun si droguri, cu odihna si cu o gindire pozitiva.- optimismul…

  9. Fara sa jignesc pe nimeni, imi pun urmatoarea intrebare: oare la animale, care sufera si ele de toate bolile de care sufera omul (diabet, cancer etc), din ce cauza apar tumorile, spre exemplu? Am avut o catelusa pe care am iubit-o toti ai casei f. mult si care a avut un carcinom malign, am operat-o de doua ori la un cabinet veterinar, dar intr-un final a murit. Ce vina, ce temeri sa fi avut ea? Cred ca psihicul poate accelera dezvoltarea unei tumori sau a unei boli, dar nu cred ca determina bolile in sine.

    1. Ii dadeai sa manance goaze probabil si a facut cancer de la chimicalele care se afla in ele. Asa si unii oameni sunt poate mai predispusi la imbolnavire (cand au sau nu un shoc) daca organismul li-i plin de E-uri din papica. De ce inainte (tin minte cand eram copil) oamenii mureau de batranete – dupa 80 de ani iar tinerii doar in in accidente – fff rar de boala, pe cand acum majoritatea mor sub 60 de ani (si o groaza de cazuri de copii bolnavi)? Pentru ca e mancarea plina de metale grele si alte porcarii (potentiatori de gust si de culoare) si stresul vietii mult mai trepidante si pline de griji decat pe vremea cand eram copil. Ia sa vezi in NZ cate babe si mosnegi peste 90 de ani conduc inca masina si o pun de-un chef, caci acolo oamenii sunt foarte relaxati. Au doar cazuri de cancere de piele (ca soarele e mai puternic) dar in rest… „trai pe vatrai ” cum s-ar zice.

      1. Ai pus punctul pe”i”.
        Multi nu vad cat de infloritoare este industria alimentara. Dar vanzarile de pseudo-mancaruri cresc vanzarile la produsele farmaceutice……………

      1. La copiii de câteva luni cauza este sistemul de convingeri ( mai ales fricile, îngrijorările) al mamei, iar la animale, ciudat si interesant este sa studiați daca animalele sălbatice se îmbolnăvesc de cancer, atâta timp cât bănuim ca doar cele domestice si de companie au asemenea probleme, posibil ca privarea de libertate sa fie cauza, împreuna cu alimentatia foarte diferită de nevoile lor reale. Industriile (alimentara si farmaceutica) prospera spectaculos, iar oamenii sunt din ce in ce mai bolnavi. Pana si foarte mulți medici inteleg cât de toxice sunt medicamentele pe care le prescriu… De curiozitate, cercetați pe internet (sunt suficiente surse) cum medicamentele pentru osteoporoza cresc riscul fracturilor, pe lângă multe alte efecte secundare dezastruoase. Ignoranta se plătește!

      1. Asta este o prostie. Ar insemna ca toate animalele sa se imbolnaveasca de cancer, pentru ca toate sunt separate de mama sau de fratiori.

  10. http://comanioan.wordpress.com/2012/08/30/brevet-de-inventie/
    Cititi si lucrarea medicului nostru -cercetător in genetica medicala, care a descoperit o metoda de tratare a tuturor timpurilor de cancer, si alte boli cu cauza „necunoscuta” in lumea medicala. Lucrarea lui este brevetata International , dar din aceleași motive financiare/companii farmaceutice…nu se dorește cunoasterea si utilizarea metodei deloc costisitoare. Sunt multi pacienți tratati cu succes in RO . Poate unora va e de ajutor aceasta informație.

    1. Terapia cu bateriofage pare sa fie mai veche de 1995, data brevetarii ei in RO de catre dr. Coman, fiind populara in tarile comuniste (URSS):
      http://en.m.wikipedia.org/wiki/Phage_therapy

      Evident, dificultatile patentarii terapiei de catre marile companii farmaceutice este UNA (doar una) din cauzele pentru care nu este populara.

      Personal sunt interesat de inovatie, in orice domeniu, inclusiv cel medical, dar in acelasi timp sunt impotriva fraudei. Daca o metoda noua nu este adoptata nu inseamna neaparat ca exista o conspiratie.

      Legat de criteriile stiintei, unul dintre ele este repetabilitatea. Adica: daca repet o procedura in aceleasi conditii cu cele specificate de autorul ei (cercetatorul, inventatorul, descoperitorul ei), trebuie sa ajung la aceleasi rezultate ca si el. De aceea terapia GNM este respinsa de comunitatea medicala. Terapia dr. Coman nu este adoptata, pentru ca – asa cum apare in articolul de pe Wikipedia – sunt dificil de intretinut la ora actuala bazele cu bacteriofagele specifi e fiecarei boli si fiecarei persoane.

    2. un animal, e mult mai sensibil decat un om… la cate trebuie sa plece capul si sa suporte, numai el stie; daca ar putea vorbi (raspunde pe intelesul nostru) ar fi mai simplu si pt. el 🙂 … viva catelusii :))

  11. Articole dragute care ocolesc un mic detaliu: Noua medicina se cheama Noua Medicina Germanica pentru ca este gandita ca o artentativa la medicina clasica controlata de o conspiratie evreiasca care urmareste sa ii extermine pe ne-evrei. Dupa parerea acestui „doctor” Hamer morfina si chimoterapia sunt inventii evreiesti pentru a ii extermina pe ceilalti, iar argumentul suprem este ca in Israel ele nu sunt folosite…
    http://www.taz.de/1/archiv/archiv/?dig=2006/01/30/a0080
    Acest pseudo-doctor omoara oameni.
    E pacat sa nu vedem sarlatanul numai ca ne place povestea. Iar povestea oricat de frumoasa este totodata si rasista. Ceea ce avem aici este o secta rasista care in buna traditie rasista are pretentii stiintifice. Dupa logica acestor oameni o sa vedem curand probabil ca si cancerul a fost inventat cumva tot de evrei.

    1. Eu personal nu știu dacă omul e șarlatan și drept vorbind nu mi-aș încredința viața în mâinile lui ( mai ales că nu îl cunosc și se învârt scandaluri în jurul lui ). Totuși asta nu mă împiedică să fiu de acord cu unele idei din acest articol cum ar fi faptul că șocul emoțional și psihic poate influența destul de tare organismul uman în rău. Omul este o ființă foarte complexă în care partea fizică este strâns unită cu cea psihică. Un exemplu banal ar fi cei care au o fobie de societate și aceasta se manifestă prin faptul că transpiră foarte mult când vorbesc în fața maselor, încep să tremure sau pur și simplu le este foarte greu să urineze în toaletele publice dacă sunt și alți oameni în zonă. Sunt probleme psihice care influențează și organismul nostru ( până la urmă organismul este controlat de creier ). În același timp nu sunt de acord cu această dependență a multor oameni de medicii de azi (mai ales la medicii din România :p). Ba mai mult, mi se pare că medicina de azi are multe puncte greșite ( hai să recunoaștem că există o mafie a medicamentelor – o doctoriță începuse a împărți pliante împotriva unui așa-zis vaccin împotriva cancerului și s-a trezit cu amenințări de la Ministerul Sănătății sau cazul cel mai clar era acum câțiva ani când nu știu ce actor a murit iar cei de la Ministerul Sănătății au început să mintă spunând că ar fi murit de virusul AH1N1) și de aceea eu, personal, am mari îndoieli să mai apelez la doctori în ziua de azi. Nu zic că toată medicina e greșită dar cred că nu ar strica dacă medicii și-ar îndrepta puțin atenția și asupra medicinei alternative din ceaiuri și altele de gen. O spun asta deoarece aceste lucruri ajută în multe cazuri așa că nu ar strica un studiu bine pus la punct în privința acestor tehnici. Cred că până la urmă depinde de credința fiecăruia. Eu personal dacă aș afla că am cancer și aș avea de ales între a petrece restul zilelor la chimioterapie și alte metode barbare de vindecare a cancerului ce au șanse de reușită minime și a-mi petrece restul zilelor undeva la o mănăstire în mijlocul naturii aș alege varianta a doua. Dar asta poate din cauză că sunt un om credincios și nu cred că sfârșitul e aici.

    2. Cancerul nu e „inventat” toti avem genele, intrebarea e daca sunt activate ori ba. Chimioterapia a fost nascocita cu scopul de a ucide noile formatiuni celulare(canceroase) care nu urmeaza regulile diviziunii celulare(nu exista factori inhibitori care sa activeze sau sa inhibe deviziunea), asa ca se divid repede si mult si formeaza tumori.Problema cu chimo e ca daca e capabila sa distruga celulele tinere(canceroase ori ba), ce sansa credeti ca au celulele noastre normale, sanatoase, putin mai „batrane”?. Mor si ele, sistemul imunitar e distrus, deci leucocitele noastre nu mai pot lupta pentru ca ele insele sunt pe moarte si uite asa celula canceroasa patrunde in vasele sanguine(metastaza) si se raspandeset in tot corpul, infectand ce organe vrea ea(ne mai existand nimeni s-o opreasca ptr ca chimo a distrus si ce nu trebuia)…

  12. eu cred ca e adevarat..inainte erau putine cazuri de cancer deoarece oamenii erau mai putini stresati. Acum sunt mult mai multe pt ca si stesul este pe masura. Eu zic ca totul se poate rezuma la un singur lucru : stresul este noua boala a secolului.

    1. Eu cand aud asta cu stresul ma calca deja pe nervi.Soacra mea are 96 de ani .Socrul meu a murit la 96 de ani.Cand era insarcinata cu sotul meu ,locuiau la Galati.Era razboi.In fiecare seara trebuia sa camufleze ferestrele ca sa nu s vada lumina si sa nu fie bombardati.Intr-o zi stand la poarta ,gravida aproape in 8 luni,o schija a trecu pe langa gatul ei ,a zgariat-o si s-a infipt in poarta.Dupa aceea si-a lasat tot rostul in Galati si de frica au fugit locuind pe o barja ,pe un rau din localitatea Islaz.Acolo a si nascut.Din cauza razboielor au refugiat si de-a lungul timpului au pierdut 3 case.Asta fratilor stres…

      1. ai dreptate.toti zic ca sant stresati,pt ca pun pret doar pe bani.si culmea,cei care zic ca sant stresati,sant cei mai odihniti.nu fac nimic.haha.dar suna bine..SANT STRESAT….

      2. diferenta intre razboi si stres
        – in razboi poti fugi, te poti ascunde, te bucuri ca a cazut bomba langa, si respitri usurat dupa cateva secunde, sau dupa ce te simti pe un teren stabil – in cateva zile
        – in stres nu mai ai cum sa fugi, nu ai unde sa te ascunzi, iar bomba nu stii cum e, doar a fost lansata, nu si daca va mai ateriza vreodata – e ca si cum ai sta cu lunile sau anii in vajaitul bombei care cade, nu stii de unde vine si nu stii unde se indreapta
        – organismul es setat sa riposteze sau sa fuga de atac, stres ii cand n-ai cum sa te aperi pt ca nu exista un obiect clar de care sa te feresi, si n-ai unde sa fugi pt ca nu e localizat pericolul

  13. Am reusit sa citesc aceast articoul pana in momentul in care scrie ca dr. in cauza a vazut la ct activitate dubioasa si chestii concentrice mi se pare. E o mizerie de articol scris sa bulverseze lumea si asa destul de confuza

  14. Teoria poate fi contrazisa cu un singur contra-exemplu: un nou nascut cu cancer!
    Ce stres are acesta, cand el nu stie nici macar un cuvant?

    Cancerul este o boala cu care nu se pune problema sa te bati. De cancer nu scapa nimeni; „rata de vindecare” se calculeaza in functie de cati oameni au mai trait 5 ani de la interventie. Daca numarati cati traiesc mai mult de 6 ani de la interventie, veti vedea ca mortalitatea este 100%.

    In Romania a mai aparut un fenomen: medicii pun diagnostic cancer chiar daca nu este: „va recomand sa scoateti (glanda, ganglionul, negul etc), pentru ca nu-mi place ce vad acolo! Poate fi orice, dar cel mai probabil este cancer”. Dupa operatie, iti spune: „mare noroc ati avut ca ati venit la timp”. Totul se intampla contra sumei potrivite, iar pacientul traieste cu sindromul „doctorului care i-a salvat viata”, cand de fapt acela a fost doar un escroc.

    1. Contra-exemplul tau nu este convingator: stresul poate fi prezent si la un nou nascut, daca ne gandim la probabilitatea suferintei fetale care apare in timpul travaliului….

  15. multi vad, putini cunosc…pilda cu perlele la porci……nimeni nu te obliga sa intelegi si sa-ti fie bine, pana si dumnezeu cand ne-a creat ne-a dat liberul arbitru….daca ceva nu-ti place, sau nu ai credinta ca-ti foloseste la ceva e mai bine sa treci la treaba pe drumul tau, nu-i obliga nimeni pe cei care se impotrivesc sa-si insuseasca ceva…fiecare are ceea ce merita…eu ma bucur pt faptul ca sunt oameni alesi care ne ajuta sa ne intelegem pe noi cum functionam..

  16. articolul contine adevarul despre acest miracol denumit CORPUL OMENESC. marea bucurie pe care doresc sa o impartasesc cu toti este faptul ca avem o mare practicanta a acestei metode aici, la noi, acasa, la cluj, in ROMANIA. este doamna dr. CRINA VERES. pentru a va documenta va adresez invitatia sa-i vizitati site-ul dumneaei : http://www.crinaveres.ro

  17. Am participat la un seminar de 2 zile despre NMG. Am fost sceptica la inceput, m-am dus din curiozitate, la recomandarea unui prieten. Prezentarea a inceput cu o afirmatie interesanta „nu credeti nimic din ceea ce spun, dar daca Hamer are dreptate?”, pentru mine a fost o provocare si am testat cele prezentate pe mine, odata cu o infectie urinara si alta data cu candida si am ramas socata sa vad ca functioneaza, chiar si la sceptici!

    1. D-na Ileana ma intereseaza foarte mult care ar putea fi cauzele psihice ale candidozei, de ceva ani tot ma supara.Sunt o persoana optimista din fire si foarte vesela, nu beau si nu fumez, recunosc ca am si eu supararile mele ca orice om dar incerc sa trec peste ele si sa nu le dau prea multa importanta .Deci ce se intampla,de ce imi tot revine infectia cu candida?!!
      Multumesc anticipat !

  18. Mama mi-a murit de cancer cu toate ca nu am avut pe nimeni cu aceasta boala in familie. Si cel mai probabil din intreruperea tratamentului clasic (chimioterapie, radioterapie). Intreruperea a fost determinata de o „doctorita” care la fel ca acest asa zis doctor i a spus ce a vrut sa auda: „Te vindeci fara chimioterapie si radioterapie”. Dupa intreruperea tratamentului boala a avansat foarte foarte mult cu toate ca la inceputul tratamentului clasic organismul a raspuns foarte bine. Dupa moartea mamei m-am dus la aceasta „doctorita” si am stat de „vorba”. Sper sa o aibe pe constiinta toata viata!

  19. Sunt convinsa ca orice soc emotional din viata noastra ne poate imbolnavi mai ales daca perioada de suferinta este mai mare sau daca nu ne-am tratat la momentul potrivit.Odata ce ne-am imbolnavit un organ el nu va mai functiona corect si poate perturba si evolutia altor organe iar imbolnavirea poate fi usoara sau sa dezvolte boli grave .Mai cred ca viata noastra incepe inainte de a ne naste mai precis atunci cand am fost conceputi (la nivel de celula) iar informatia genetica o avem deja atunci cand ne nastem de unde rezulta ca putem avea deja un bagaj negativ datorat problemelor mamei noastre in timpul sarcinii.
    Cu toate acestea sunt sigura ca Dumnezeu ne ajuta in toate si ne vindeca si trupul si sufletul atunci cand avem nevoie si ne rugam pentru asta !
    Si sunt sigura ca nu ne putem impotrivi vointei lui Dumnezeu si ce ne este scris noua asa se va intampla !Totusi este bine ca atat cat vom trai sa traim fara excese ,cu reguli clare si precise,armonios,cu multa caldura sufleteasca si bunatate in tot ceea ce facem ,mult optimism si sigur vom avea o viata mai frumoasa !
    Am cunoscut si persoane cu aceasta urata maladie ,unele s-au dus altele s-au vindecat miraculos (eu cred ca numai Dumnezeu i-a ajutat) mai ales ca stiu si istoricul lor medical in raport cu doctorii ….important este sa traim cat ne este dat cat mai frumos posibil !
    Va doresc o zi minunata tuturor cu multa liniste sufleteasca si cu puterea de a trece peste toate obstacolele vietii !

    1. Daniela,citind comentariul tau ,m-am gandit sa-ti recomand o carte pe care nu ma satur s-o citesc :,,Din tainele vietii si ale universului ” ,scrisa de Scarlat Demetrescu. Sunt sigura ca o sa-ti placa si iti va confirma total punctul de vedere exprimat in comentariu.Sunt o adepta a gandirii pozitive si cred in rolul ei in declansarea si evolutia unor boli. Sotul meu a murit de un cancer depistat in faza terminala ,dar, desi dupa operatie ,echipa de medici ,, i-a dat” maxim 6 luni de trait ,el a mai trait inca 2 ani ,ceeace i-a surprins pe toti .Sotul meu a fost cel mai optimist si plin de viata om cunoscut de mine vreodata ,avea o gandire atat de pozitiva ,o dragoste de oameni si de viata ,cum rar mi-a fost dat sa intalnesc ! Nu cred sa fi avut vreodata vreun dusman ,datorita felului lui de a fi ,atat de jovial si de bun ,el niciodata nu purta pica nimanui ,de altfel avea si o vorba :,,Sa lasi loc de buna ziua ” .A fost atat de optimist ca ,pana si inainte de a-si da sufletul ,m-a intrebat :,, Oare apucam noi nunta de aur ? ” . A fost pentru prima data cand ,cred ca s-a indoit de viata .Dar era cu o ora inaintea sfarsitului . In aceeasi perioada ,a murit un coleg ,cu o situatie financiara de invidiat ,director de banca ,tanar ,care ,dupa ce i s-a pus diagnosticul de cancer ,in faza incipienta ,a facut o depresie atat de puternica ,practic devenise de nerecunoscut ,iar intr-o luna dupa aflarea bolii ,a si murit .Eu chiar cred in efectul gandirii pozitive ,fie si pentru faptul ca aceasta te fereste de depresie si stres, dupa mine ,cauza tuturor bolilor ,si asta ,inainte de a citi despre descoperirile doctorului Ryke Hamer ,care nu fac decat sa-mi intareasca aceasta convingere .Iti doresc o zi buna si …lectura placuta la cartea recomandata de mine . Cu drag ,numai ganduri bune !

      1. Draga mea, ai dreptate.Sotul meu a fost diagnosticat an urma cu 11 luni cu un cancer de mandibula gr. 3 inoperabil . ,,carcinom cheratozic spinocelular binediferentiat, invaziv. A facut 10 sedinte de chimioterapie , nu mananca nimic de 5 luni, bea doar apa si lapte.Luna aprilia a fost internat ptr. gasrostoma dar a facut febra si mi la dat acasa ca moare. Ieri a avut pofta de anghetata.La depistarea bolii i s-au dat 6-8 luni de viata dar el gandeste pozitiv si au trecut 11 luni ..este greu si ptr. el si ptr. noi sa-l vedem cum are dureri, a slabit de la 30 kg. la 40 dar fiecare zi an plus este o izbanda asupra bolii. SANATATE va doresc.

  20. Sunt un om diagnosticat clinic cu cancer la vezica urinară. Am suferit numeroase intervenții endoscopice, (5 intervenții), tratamente cu citostatice post-operatorii, și de fiecare dată se producea recidiva. Pot spune/confirma că au existat la mine toate stările descrise de dr. Hamer. În final, când mi s-a spus că vezica este aproape integral necrozată și că există riscul ca formațiunile tumorale să se extindă la alte organe, am ajuns la prof. dr. Ionel Sinescu care a procedat la extirparea vezicii și la construcția ”neovezică”. Post-operator, fără să am cunoștiință de cercetările dr. Hamer, instinctiv, am renunțat la tratamentele clasice, am fost ajutat foarte mult de familie să depășesc acest moment greu și să mă socializez cât mai repede. Cu toate că am rămas cu un mic handicap, regurile expuse de dr. Hamer au fost aplicate de mine fără a ști că acestea erau deja formulate (evenimentele s-au derulat din anul 2005). Este trist și chiar criminal, că specialiștii în domeniu, din varii motive nu extind cercetările pe aceste probleme și se rezumă la găsirea unor tratamente vazate pe formule invazive medicamentoase, chirurgicale etc. Este regretabil că sănătatea pacientului a devenit în primul rând o afacere și nu o preocupare bazată pe suporturi științifice. Pot afirma cu propria mea experiență de viață și boală, că DA, CREERUL ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ÎN CARE TRĂIM, STĂ LA BAZA CELOR MAI MULTE MALADII DE PE GLOB. Îndemn pe cei care cred în propria lor putere de autosugestie să aplice regurile dr. Hamer, ele nu costă mai nimic, iar pacientul bine informat devine cel mai bun medic al său. Sper ca într-un timp cât mai scurt, poate că alți cercetători să se aplece cu atenție și să studieze pe baze științifice descoperirile și propunerile dr. Hamer.

    1. Stai sa te inteleg, nenea mircea. Ai urmat tratamentul, impreuna cu extirparea vezicii (care era organul bolnav de cancer, deci ti s-a scos infectia inainte sa ajunga la alte organe), ti s-a construit una noua, si te-ai vindecat ? Sa-mi dau palme, ce miracol. Si eu m-am vindecat saptamana trecuta doar prin voie buna de raceala, dupa ce am luat medicamente.

  21. asa am fost programati sa gandim, nu?
    daca nu zice Organizatia Mondiala a Sanatatii ca e, nu e.
    pai aia nu sunt oameni?
    deci daca unul dintre noi afla si demonstreaza ceva cu mintea lui, nu e adevarat, nu?
    deci cei mai buni sunt ei, nu?
    noi nu contam.
    pai atunci de ce mai existam pe aici?
    azi iti dau medicamentele pe care numai ei le produc, maine, painea lor, poimaine apa lor….
    pana unde mergem asa.
    avem creiere domnilor, deci
    SA GANDIM si NOI
    ca doar nu suntem animale
    fac REIKI de ceva timp si citesc RAMTHA si par desprinse din SF
    dar …
    daca asa am fost programat sa vad, ce sa fac, incerc sa schimb un program mental de 40 de ani in 5 zile?
    dureaza fratilor!
    va pup
    nu renuntati, ca atunci cand nu mai e speranta nu mai e nimic
    tre sa fie mult mai mult decat se vede.
    nu putem fi aici doar ca sa mancam, sa dormim sa ne inmultim ,,,,,

  22. palcanin lidia :bravooo

    este foarte adevarat ce spune acest doctor.stiti ca daca ganditi pozitiv in orice problema deci sa vezi paharul pe jumatate plin nu pe jumatate gol este foarte important pentru sanatate.am dovezi de la prieteni si cunostinte chiar si pe mine,am o tumoare la timpan in urma unei traume psihologice.un cunoscut avea dureri de spate putin dureroase si ii era atat de frica ca se va agrava si nu se va mai putea scula,incat asta s a si intamplat. deci parerea mea este ca psihicul puternic si pozitiv are mare influenta asupra organismului dar aceasta putere este greu de obtinut pentru ca omul din natura lui,cand este bolnav mai ales pe neasteptate incepe sa dispere atat de mult incat nu mai are putere sa gandeasca pozitiv. Si sa spun pentru cei care ironizeaza rugaciunea DA cand este facuta fara credinta si fara optimism. Cand te rogi trebuie sa crezi ca problema se poate rezolva dar sa crezi cu toata fiinta ta.Stiti ca credinta in Dumnezeu este pacea mintii a inimii. Cand eu ma rog ca Dumnezeu sa mi pazeasca copilul de orice rau sau pe mine si pe persoanele dragi eu automat prin credinta si prin rugaciunea spusa ma eliberez de aceste temeri. si asa traiesc si sant bine si fericita!!

  23. Am citit articolul cu mult interes si m-au contrariat unele comentarii. Nu ni se impune sa credem sau sa acceptam ci doar ni se ofera o informatie, de aceea nu inteleg incrancenarea unora. Este un mare adevar in ceea ce priveste importanta psihicului in lupta cu boala. Poate nu te vindeci dar poti lupta pentru binele tau.
    Sotul meu a fost diagnosticat cu bolile cardio-vasculare ale unei persoane de peste 40 de ani, la varsta de 26 de ani, in 1982, si evolutia bolii a continuat dar el nu incetat niciun moment sa creada ca poate invinge bolile: bloc de ramura dreapta , inima care functioneaza la 22,5% din capacitate, arteriopatie obliteranta bilaterala, diabet, ciroza, etc.
    In 2006 a fost in mare impas! Mi s-a spus sa astept sa se produca inevitavilul.
    Trebuia sa i se amputeze piciorul drept datorita intreruperii circulatiei sangvine. Dupa o evaluare medicala la clinica de cardiologie Fundeni, care arata cat de degradat era organismul sau si cat de slabita era inima , niciun medic, din Bucuresti, Tg. Mures, chiar Austria nu i-a dat nicio sansa pe masa de operatie.
    Atunci am intalnit insa un MARE OM, tot la Fundeni -chirurie vasculara nu stiu daca imi este permis sa ii pomenesc numele,mi-ar face mare placere pentra ca il consideram Dumnezeul nostru pe Pamant , care dupa investigatii amanuntite si in urma discutiei cu sotul meu, care l-a asigurat ca va rezista pe masa de operatie si socului postoperator, i-a facut primele by-passuri pe artera iliaca si artera femurala dreapta.
    De atunci a mai avut 8 interventii chirurgicale, dintre care una radicala, amputatie de sold drept. Am colaborat in acest interval de timp cu o chipa de medici:cardiolag, imternist, chirurg vascular, chirurg chirurgie plastica. Toti sunt uimiti ca inca traieste si a trecut peste toate acele obstacolele si multe altele infarcuturi, atac de cord , accident vascular .
    Si asta doar pentru ca nu a cceptat niciun moment sa se dea batut.Are un psihic beton. Acum se bucura ca isi poate tine nepotul in brate si este hotarat sa-l vada crescand. Este un luptator!

    1. Cred ca ideea acestui articol este ca trebuie sa lupti pentru viata ta si vei vedea ca si medicamentele isi vor face treaba mai bine.
      Medicina nu este o stiinta exacta si lumea ar trebui sa se gandeasca la faptul ca noi ne bazam la diagnostic pe experientele anterioare ale doctorilor.
      Cred in faptul ca bolile sunt rezultatul unor suparari mari, stres puternic dar acest lucru amplificat de viata pe care o ducem. Doctorul acesta are dreptate pana la un punct nu cred ca e o idee buna sa renunti la medicamente, noi nu mai avem acea capacitate de autovindecare atat de buna, e clar ca avem nevoie de ajutor medical.
      Mai sus a spus de vaccinuri eu cred ca vaccinul in marea lui parte e o excrocherie a ind farmaceutice. Dacaa viata unei intregi tari depinde un vaccin atunci acest vaccin ar trebui sa fie gratis sa nu salvam dar el e pe bani.

    2. Stimata doamna Nicoleta, acest program functioneaza.. Este o singura problema, programul functioneaza doar la oameni cu mintea deschisa, capabili sa accept ca nu le stiu pe toate, si ca sunt dispusi sa invete ceva nou. Deci, stimata doamna, sa nu va intristati de aceasta opribila incracenare. Ea are doua cauze : Ignoranta, si interesul. Ignoranta din partea celoe ce cred ca stiu totul. Iar interesul, din partea celor care au de pierdut, daca acest program s-ar generaliza, adica , industriile farmaceutice si retelele de distributie. Nu uitati ca sanatatea este bhuna pentru mine si pentru noi dar nu si pentru „EI”. Pentru „ei” sanatatea este buna dar nu aduce bani. Cu deosebita consideratie!

      1. Mai vasile, daca te-ai fi interesat mai bine de programul asta, ai fi aflat ca sunt doar cativa care au trait, si peste 140 de morti care au incercat treaba. Deci doar cateva persoane, caz in care ar fi putut fi si coincidenta, au „crezut destul de tare”? N-am bai cu medicina noua, dar daca credeti pur si simplu fiindca un om afirma ceva trebuie crezut cand dovezile arata clar ca e nebun si cei care practica au toate sansele sa moara, atunci sunteti la randul dumneavoastra subred la cap

    1. Si cum le separi de „blasfemiile” reale, domnule? sau trebuie sa credem ca toti excrocii sunt acum genii neintelese care de fapt doar vroiau sa ne vanda leacul pentru orice boala de pe pamant?

  24. Parintii mei au murit amandoi de cancer , eu am doar 33 de ani , e adevarat cand esti bolnav te agati de orice speranta. In schimb eu cred ca dupa atatia ani de cercetari ” Cancerul se poate vindeca!!!”. Omenirea nu e de acord cu asta , deoarece creste mult natalitatea , industria farmaceutica cat si cea medicala ar avea de pierdut . De ce cei care au banii multi scapa de cancer , se trateaza in America ? Este o triere a omenirii pusa la cale de cineva !!!! Scuzati-ma , e doar o parere personala!!!!

    1. Avem experiente diferite,nu gasim solutiile cele mai bune pentru noi.Informatiile primite in timp ne_au structurat modul de gandire ,omul devine mai spiritual cand este vorba de progenitura lui ,acolo trece peste toate barierele mentale posibile .

  25. Marile corporatzii farmaceutice producatoare de medicamente si citostatice in acest caz,sunt cele carora nu le convine sa se gaseasca leacuri definitive al unor boli,cu atat mai putzin sa fie bolnavii tratatzi pe cale naturista sau neconventzionala..Profiturile lor sunt uriase si altfel ar pieri….Oricum,cine face cancer si o ia pe citostatice si toate cele ce propun ei ca si tratament,pe langa o calitate a vietzii mizerabila in acea perioada,mor sigur…Cunosc persoane care mananca si acum cu gramele numarate alimente naturiste,care au avut un regim de viatza corect si care mai ales NU AU MANCAT CARNE,(stiut fiind ca ceula cancerigena se hraneste cu proteina animala)si care traiesc si acum bine merci,in concubinaj cu propriul cancer…

  26. Tare mi-as dori sa ma lamureasca si pe mine domnul doctor Hamer, prin ce fel de soc emotional sau ce fel de stres poate trece un copil de 2 luni, 6 luni ,8 luni sau un an si ceva care se imbolnaveste de cancer…

    1. Luati si cititi niste carti de psihologia copilului, sau mergeti chiar la dl Freud si veti afla ca traumele copilului incep chiar din timpul sarcinii. Atunci tin foarte mult de starea psihica si fizica a mamei (oare o lovitura in burta nu-l afecteaza pe cel mic? oare o suparare mare sau o depresie a mamei nu e simtita si de prunc?). Apoi exista insasi socul nasterii, care inseamna pentru copil ca este aproape smuls din mediul care pentru el era paradisiac si ajunge in lumea asta, unde va fi „maltratat” din primele clipe. Mai departe, in special in primele luni de viata, exista o legatura indisolubila intre mama si copil. Sa fiti convinsa ca acesta (re)simte fiecare stare de bine sau de rau a mamei. In plus, va fi afectat de mediul inconjurator. Faptul ca e o mogaldeata care sta toata ziua intr-un patut nu inseamna ca nu va percepe schimbarile de stare ale parintilor sau ale celor care il inconjoara. Sa nu mai zic ca va trece prin problemele specifice prunciei, colici, durerile primilor dintisori etc.

      Ei bine, poate ca toate lucrurile astea sunt traume minore, care nu vor declansa un cancer. Dar ati cerut o explicatie si v-am dat-o. Combinatia fatala ar putea fi un prunc mai sensibil afectat de un „stres” mai mare (certuri intre parinti, suferinta mamei etc). Poate ca ar fi bine ca viitorii parinti sa se gandeasca mai mult la aspectele astea si sa faca tot ce le sta in putinta ca sa-i creeze celui mic un mediu linistit si fara traume.

      1. haha, bun rasp IQ, poate asa mai inteleg de bunul simt de a nu vb aiurea si ca sunt ignoranti si ar trebui sa mai puna mana pe carti..acolo exista mai mult decat au in cap si decat se vede, lise vinde..

    2. copilul ala de 2 luni, nu traieste singur, in creierii muntilor… sa nu uitam ca la varsta aia, si mult dupa, copilul este foarte puternic influentat, afectat si dependent de oamenii din jurul lui (parinti, bunici..). Asta include comportamentul lor fata de el, comportamentul lor intre ei, la care copilul asista, emotiile lor.. toate acestea sunt percepute de copilul respectiv. iata o posibila sursa a unui dezechilibru pe care copilul sa il resimta. e doar o teorie!!

      cat despre domnul asta semi-doctor, n-as zice ca e cel mai de urmat exemplu, dar nici medicina alopata nu e indicat sa fie urmata orbeste. medicina nu e chiar o stiinta exacta. oamenii uita sa se uite intai in interirul lor sa vada ce mecanisme bolnavicoase practica in fiecare zi (si care inevitabil provoaca mari dezechilibre). ok, ai o problema grava, te duci si ceri sfaturi, cauti raspunsuri, lupti pentru viata ta… dar nu te astepta sa stie altii mai bine decat tine raspunsurile la problemele tale si sa te vindece altcineva avand in vedere ca cel mai probabil cauza bolii este in tine.

      daca ne informam, ramanem deschisi, incercam sa iesim din propriile noastre paradigme de gandiresi ne mentinem o atitudine de invingator, toate astea s-ar putea sa faca mai mult decat tone de medici si medicamente.

      nu aruncati cu pietre!!! 🙂 imi imaginez ce poate face disperarea dintr-un om. desi eu nu prea iubesc medicina alopata probabil ca din disperare mi-ar duce copilul la un medic cand are o chestiune grava… insa stiu ca medicina in forma ei de acum amelioreaza mai degraba efectele si trateaza mai putin sursa unei probleme.. si ma astept ca ea sa tot revina pana cand o rezolv.

    3. Poate parea deplasat raspunsul meu,dar copiii invata de la cei din jurul lor.In cazul in care in familie nu este armonie si din cauza credintei: ca ei sunt inca mici si nu inteleg,emotiile si trairile noastre,ale „adultilor”se pot foarte usor transmite copiilor.Orice schimbare in viata noastra,orice bucurie sau necaz afecteaza si copiii nostri.Nu este ceva precis,dar poate fi un punct de plecare.Daca nu crezi nu o sa vezi rezultate si sa stii ca un om educat zeci de ani sa aiba incredere in doctori nu o sa creada ca acest doctor H.stie ceva sau are dreptate.Folosesc de mai mult de un an aceste cunostinte si inca imi este greu,uneori,sa schimb unele comenzi vechi.Dar cred cu tarie ca totul este posibil.

  27. Problema bolii-cauza -efect ,ceia ce ajuta la vindecare -credinta -sistemul imunitar incurajat de o buna ambianta familiara .Sansele sunt cele mai mari in stari incipiente .Deci medicina Preventiva-maninca sanatos ,miscare in aer curat ,renuntarea la socuri si emotii puternice !

    1. imi amintesc ce-mi spunea un bun prieten si dr: „doctorii batrani, inainte te dezbracau si iti faceau consul complet chiar daca de exemplu ti se umfla maseaua, pt ca spuneau ei ca ala uneori poate fi doar efcetul, cauza fiind de la amigdale, au alt organ, cauze”.
      inlusiv el mergea pe preventie si pe „buline doara daca este urgenta, ca repara pe moment si locul de multe ori, insa apoi trebuie cautata cauza”…
      Deci medicii noi, moderni sunt involuati nu evoluati daca nu mai stiu cauza- efect si nu privesc asa un pacient..
      Foarte adevarate, corecte mi se par si restul, Cornel 😉

  28. O actrita ce traiestein America apovestit ca se simtea slabita depresiva etc…si s-a dus la medic .i-au fost prescrise ceva pastile care ii erau trimise apoi din Rominia si daca erau pe terminate ere disperata ca fara ele se simtea rau.medicamentul cu denumirea acea nu-l gasea in AMERICA IAR MEDICUL EI A SPUS CA NU STIE CUM SE NUMESTE, apoi a venit ea personal in tara si a mers la medicul ei sa-i faca reteta si surpriza mare…a aflat ca ea ani de zile lua cate o pastiluta de zahar pe zi.Deci se poate! MINTEA conduce!EU am simtit asta pe pielea mea ,dar nu va mai plictisesc.

  29. Pai sigur ca …medicina oficiala…i-a interzis continuarea cercetarilor…Daca oamenii s-ar vindeca singuri de cancer…oare cati …doctori ar..soma?? E bine de stiut ca SINGURI ne putem imbilnavi..si tot SINGURI ne putem vindeca!!!

    1. Ceea ce ne tine in urma cu cercetarea este industria farmaceutica (nu numarul de doctori). Tot pentru profitul lor au scos medicamentele generice ieftine de pe piata…

    2. am citit cam tot si pot spune asta, discutati si discutati si iar discutati fara rost
      cancerul este o formatiune de celule ce se dezvolta anormal, fara alte detalii
      procesul minte-corp este strans legat dar cred ca nimeni de aici nu a facut studii
      aprofundate in acest sens, deci ne bazam tot pe ce „am auzit”,
      chimo terapia, o porcarie …statistic vb, radioterapia stiti de ea, testele cu injectie de THC incelule canceroase au rezultate mai mult decat uimitoare
      nu arunc cu pietre in medicina alternativa sau homeopata, sunt multe lucruri in natura care sunt f ok fata de chimicalele ce poarta denumirea de medicament DAR nu este ceva ce poti spune sincer”da functioneaza”….parerea mea
      paste fericit!

    3. Nu doamna, „medicina oficiala” (a se lua in vedere ca medicina e o stiinta, nu o orgazinatie” nu i-a interzis sa isi continue cercetarile. Omul are adepti, care practica cacatul asta, si o groaza din ei MOR, comparat cu cei care se vindeca (o mana destul de mica incat sa fie o anecdota dovada care-l sustine). Poate sa faca cate cercetari vrea, daca gasesti destui naivi. Ce comitetele de medicina i-au interzis, a fost licenta de a practica medicina, fiindca medicii au fost impotriva la a-i lasa pe oamenii de rand sa fie cobai pentru nebunul asta, mintindu-i ca acolo sigur se pot trata. Daca oamenii vor sa mearga la el, sa mearga. Dar nu e doctor, nu vindeca oameni, nu poate duce cu o rata mare de succes oamenii la vindecare.

      1. Mare ti-e gradina DOAMNE!!! Mai jegosule si neica nimeni ce esti…autointitulat „Dumnezeu”. Ai contorizat tu cati morti si vii a creat acest doctor Hamer? Scrie idioteniile astea semnandu-te cu numele tau real daca-ti da mana si fii in stare sa probezi ineptiile pe care le debiteaza mintea ta bolnava!

        Te iei de oricine vine cu fapte petrecute in viata lui si care isi exprima propriul punct de vedere, in concordanta cu scrierile si faptele doctorului Hamer, apoi te trezesti sa postezi impotriva lor ca un cretinoid ori ca o sluga platita!

        Impotriva descoperirilor si tratamentelor efectuate de oncologul roman dr. Octavian Udriste, pentru care din invidie il huleau chiar colegii de breasla, ce ai de spus? Apoi in 1989 cand doi americani au primit premiul Nobel pentru exact aceeasi descoperire efectuata de doctorul Octavian Udriste in perioada anilor 1970-1975, ce mai zici?

        Mi se face lehamite cand vad nemernici ca tine cum ponegresc mari somitati in domeniile lor. Apoi cand acestia fac descoperiri ce nu sunt pe placul majoritatii breslei (din invidie si ignoranta devenind oponenti si tradatori) ii dau in gat autoritatilor mafiote care in final iau masuri, inclusiv coercitive, impotriva lor.

    1. De exemplu separarea de mama, cand imediat dupa nastere sunt dusi in cu totul alta parte decat a;aturi de fiinta de care sunt atat de legati.

  30. Hamer was associated with the Olivia Pilhar cancer case in 1995. Olivia, then aged six, suffered from Wilms’ tumor. Fearing the painful conventional therapy[citation needed], the parents consulted Hamer. He diagnosed no cancer but instead several „conflicts”. The parents refused conventional medical therapy for Olivia. The Austrian government finally removed their rights of care and control, and the parents fled from Austria to Spain with their daughter, where Hamer was present too. There they followed Hamer’s instructions how to treat their child.
    After negotiations including the intervention of the Austrian president, the parents were persuaded to return to Austria. By then, Olivia’s health had deteriorated. The tumor had grown very large, weighing four kilograms, filling most of her abdominal cavity and was pressing against her lungs. The lack of treatment had dropped her probability of survival from 90 to 10%.[10] After a court ordered conventional cancer treatment with surgery, chemotherapy and radiation therapy was applied. The child recovered completely and was still alive in 2010.[11] Her parents received an eight-month suspended jail sentence in Austria.[12] Olivia’s parents still support Hamer’s method and have their own web site that explains the matter from their perspective.[6][13]

    wikipedia

  31. mare adevar in spusele dr Hamer , mare corelatie intre suferinta emotionala, psihologica si toate celelalte organe , somnul , pofta de mincare zboara cind ai probleme si celelalte organe vor suferii si ele , sau sunt hranite cu ortava -STRESS- in loc de odihna si hrana naturala .

  32. Foarte interesant , eu cred ca poate fi adevarat, psihicul de multe ori ucide …avem in familie pe cineva care sufera de aplazie medulara si ne dorim din tot sufletul sa-l putem ajuta . Ne rugam toata familia sa ii dea Bunul Dumnezeu sanatate si viata lunga pt ca e destul de tanar…articolul acesta imi da o speranta .Doamne-ajuta !!!

  33. …EU CRED.E cat se poate de plauzibil;stim cu toti ca stresul provoaca dezastre si…DACA avem incredere in noi insine si RABDARE -cu siguranta-gasim solutia pentru a iesi din inpas.
    Din pacate insa,majoritatea intra in panica si nu reusesc sa depaseasca obstacolul crezand ca medicina moderna rezolva totul;stramosii nostri isi rezolvau singuri problema.

  34. Sunt , sa zicem, in prima faza, de acord cu autorul articolului, dar, tatal meu, care a stat in inchisoare 7 ani fiind detinut politic, nu a avut traume pe creier? A trait 85 de ani si pana aproape de sfarsit nu a avut nici o problema medicala mai deosebita.

    1. Depinde foarte mult de psihicul fiecaruia. Cei puternici rezista, cei slabi…mor. Asta e viata, selectia naturala daca vrei sa-i spui. De aceea unii reusesc sa se vindece de cancer, iar altii nu, orice tratament ar urma (medicina clasica sau alternativa). Tatal tau a avut psihic de invingator, de aceea a supravietuit dramei prin care a trecut. Dar in vremurile noastre oamenii sunt foarte debili psihic, pierd nadejdea cand dau de primul hop. Nu sunt invatati cu greutatile, poate si datorita faptului ca luptele lor au fost luptate de parinti, ca sa le fie lor mai usor in viata.

  35. Inaiantea doctorului Hamer, un alt doctor german a experimentat si practicat terapia Gerson. Acest doctor pe numele sau Max Gerson, a elaborat terapia Gerson care se bazeaza exclusiv pe alimentatie, bolnavul de cancer vindecandu-se singur. Rezultatele sunt spectaculoase. Bolnavi in faza terminala, carora doctorii nu le mai dadeau nici o sansa, sunt vindecati prin aceasta terapie. Cautati pe Net (internet) Terapia Gerson. Gasiti informatii in legatura cu aceasta metoda de tratament. Deasemeni puteti cumpara si cartile in careeste descrisa cu lux de amanunte aceasta metoda de tratament. Fiica doctorului Max Gerson, a scris cateva carti despre terapia inventata de tatal sau. Cautati aceste carti la editura libris.ro.
    -Terapia Gerson – Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului si a altor boli grave
    Charlotte Gerson, Dr. Morton Walker
    -Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice
    Charlotte Gerson, Beata Bishop
    -Vremea Vindecarii Beata Bishop.

  36. magar este cine nu se antelege pe el.cand te antelegi pe tine atunci vei putea sa antelegi si pe altii si v-a fi mai bine pt. tine,daca nu traiesti an prostie

  37. eu cred ca pe fiecare il ajuta procedeul in care crede cu adevarat, pe unii procedeele clasice pe altii procedeele neconventionale. totul se rezuma in a crede cu tarie ca tratamentul este spre binele tau si ca te ajuta.
    nu inteleg incrancenarea cu care combatem ideile sau credintele unora sau altora. fiecare are dreptul sa creada in ce doreste si sa incerce orice considera ca i-ar putea face bine. multa sanatate tuturor!

  38. nu exista …nu pot…daca ai un soc..si crezi ca vrei sa fii,inca,asa cum erai inainte,nu trbuie decat sa te impaci cu…..

  39. supravietuiesc foarte bine cu o boala incurabila autoimuna adica corpul lupta impotriva propriilor organe se numeste sclerodermia ma ajuta sa gandesc pozitiv dar mai ales credinta

    1. e cauzat de hormonii ingerati odata cu consumul de carne (animalele din crescatorii sunt alimentate cu hormoni de crestere intensiva care odata ajunsi in organism, determina aceste anomalii atat in randul femeilor cat si al barbatilor)

  40. si cel care a descoperit beneficiile aspirinei a fost considerat nebun….la fel si o ruda care mai avea „2 luni „de trait a mai trait 20 de ani cu multa vointa si buruieni….adevarul e undeva la mijloc,dar unde e mijlocul?….

  41. Pot spune ca e foarte adevarat! Am vazut cu ochii mei aceste fenomene!!! Tot respectul pentru domnul doctor! Sa speram ca in viitor vom sti sa folosim creierul care este foarte puternic! Asa putem evita socul!! Dar ce vor face companiile farmaceutice? Eu evit sa iau medicamente in schimb iau vitamine pentru ajutarea creierului si sint sigura ca virgula creierul te face sa traiesti dar si sa mori!!!

  42. adevarul este Dumezeu, si daca avem credinta in suflet ,atunci totul se va rezolva, dar numai cu credinta, post ,rugaciune, alimentatie putina,gandire pozitiva.Tot ceea ce faci , sa faci cu tot sufletul, si constiinta ta sa fie curata .

      1. ce maaaaa????????????, te crezi dumnezeu? dati-ar Dumnezeu adevaratu’ copii cu bube la cur si maini scurte si atunci sa ii scarpine doctorii in care tu ai atata incredere..

      2. Ce sa zic. Asta e probabil doctrina bisericeasca! Daca cineva ia numele Domnului in desert trebuie blestemat si batjocorit! Chiar daca iti injuri aproapele sau ii doresti raul dar ai spus un „Tatal nostru” inainte de culcare esti un om bun si ti se iarta pacatele! Idioti, prosti si inapti. Nu toti … marea majoritate … pacat …

  43. Cautati si rezultatele doctorului Rached Daoud si veți vedea alte rezultate remarcabile in același sens de abordare a bolii. Chiar este adevărat, insa avem nevoie de minți mai deschise, care sa primească fara rezerve energia pozitivă transmisă.

  44. Nimic mai adevărat decît acest articol, principalul doctor al trupului, minţii şi sufletului nostru este credinţa în Dumnezeu şi apoi noi înşine, …..trebuia să fac o operaţie de extirpare a unui organ, îmi era foarte teamă, am venit acasă şi m-am rugat lui Dumnezeu cu toată puterea sufletului meu, ….în rugăciune îi spuneam că nu am curajul să mai fac a treia intervenţie chirurgicală şi că să se facă voi Sa, din acel moment, boala a regresat şi nu a mai rămas nimic din partea vătămată a trupului,….cine vrea să creadă este bine, cine nu!….nu trebuie să nege acest mod de vindecare să se abţină, ceea ce am spus este pur adevărul!
    Nici nu ne dăm seamă cu cîtă putere a înzestrat Dumnezeu pe om, dar necredinţa şi egoismul uman neagă lucrurile vizibile şi divine, sau foloseşte aceste daruri pentru a face rău!

  45. Sunt total de acord cu cele spuse de DR. Hamer si daca doriti material pentru o intelegere mai profunda a lucrurilor ,pentru a va convinge ca aceste lucruri sunt foarte adevarate va rog sa cititi cartea ;DE CE SE IMBOLNAVESC OAMENII ce se poate gasi si comanda pe psihoshop.roCeea ce ma surprinde foarte mult este faptul ca aceste descoperiri apar din diferite zone ale lumii si de persoane diferite,toti descopera acelasi lucru.

  46. Este totul subiectiv. Medicina nu este o stiintà exactà ca matematica unde pt toti e clar cà 1+1=2. Chiar si atunci cand s-a gàsit „solutia” unei boli, tot au mai existat cei care nu s-au lecuit. Reusita unei terapii se poate reda ìn procentaje, dar cred cà niciun doctor, pt un diagnostic cat de banal nu si-ar pune-n joc NIMIC …n-ar putea da nicio garantie concretà pt vindecare (de genul drastic: „ìmi dau un brat cà te vindeci definitiv si fàrà vreun dubiu”). Fiecare individ este unic si poate reactiona ìn nenumàrate moduri- unele chiar f. ciudate. Bine-nteles cà APOI intervin o multime de factori: alimentatia, sportul, mediul de trai, vointa si ìncrederea, caracterul mai mult sau mai putin pozitiv, modul de a ìnfrunta problemele, stressul …si nu ìn ultimul rand, genele. Dar cred cà niciunul dintre acestia nu poate fi relevant, e o interactiune continuà ìntre acesti factori care-si pun amprenta si care vor influenta rezultatul final. E o loterie …din pàcate. Uneori nu existà explicatii, oricat am càuta. Putem sà ne dàm cu presupusul…, sà-i làsàm pe cei pasionati de cercetare sà-si facà meseria…, sà povestim si sà tragem ìnvàtàminte din experientele proprii si ale altora…, sà ìncercàm sà prevenim pe cat ne e posibil. Cam atat.

  47. Este foarte real tot ceea ce spune domnul doctor. anul trecut am cunoscut un doctor care, la fel sustine ca te poti vindeca si vindeca cancerul , diabetul , alergii si multe boli urate.,personal cunosc cazuri, si acest doctor este la fel in exil la noi in tara, la timisoara. cei care poate vreodata au nevoie dansul : Mario Michelangelo Stromillo. si eu i-am fost pacienta, nu de cancer,de o afectiune care dupa 3 consultatii, la 3 medici diferiti mi.au spus clar ca doar prin operatie rezolv problema. dupa doar 2 saptamani de tratament aldoctorului Stromillo, eu m.am vindecat. Tratamentul domnului are trei principii, vindecarea fizica, spirituala si a mintii. La fel nu vor sa ii recunoasca cercetarile, desi a vindecat sute de persoane, .Cei ce vor sa dechida ochii,o vor face, ce-i incuiati, parerea mea e ca nu accepta astfel de idei si tratamente. Sanatate va doresc si liniste sufleteasca.

  48. Andreea, copilul practic este fuziunea dintre un permatozoid si un ovul, din ambii parinti,sunt doua celule din parinti, , e foarte logic ca mama sau tata au suferit probabil in perioada dinanitea conceperii un soc emotonal, Dr.Mario Stromillo, are studii si sustine ca celula are memorie. Faptul ca toate corporatiile vor sa faca bani cu orice pret,, ne spala creierii cu informatiile de la tv., medicamete si tot felul de informatii, si astfel noi,uitam ca celulele noastre au capacitatea de regenerare, si nu avem nevoie de medicamente.Dar daca aceste corporatii ar recunoaste acetse studii, atunci ei s-ar prabusii. stiti ca medicii primesc un anumit procent de la firmele de medicamente, ca li se asigura concedii in schimbul presecrierii medicamentelor ale anumitor firme, pacientilor?

    1. eu stiu pentru ca lucrez ca distribuitor la o companie farmaceutica, importam si citostatice si fiind omul de incredere al patronului, chiar eu „livrez”si pachetele pentru directorii de spitale din cluj, targu’ mures. mi se rupe de urmarile companiilor farmaceutice pentru ca oricum copii mei nu o sa ma urmeze in meserie, si pana ies eu la pensie nu o sa avem de suferit din cauza acestor adevaruri care intr-un viitor o sa fie, parerea mea, incetul cu incetul, redescoperite!

      1. Daca tuturor o sa ni se rupa, viitorul ala redescoperit incetul cu incetul nu o sa se materizalizez. El se materializeaza incetul cu incetul datorita celor carora nu li se rupe, ca medicul din articol.

  49. POETUL..intrebat fiind ..inainte sa ..plece in alta ..LUME ….ce vrei sa facem pentru TINE ..a raspuns : NIMIC !.. .. doar atit ..sa-mi mai dati putin TIMP ..sa asez cuvintele in .ORDINE ..si sa pot apoi sa va dau ..DEFINITIA CANCERULUI !!.. Desigur OAMENII ..traiesc TIMPUL ..insa acesta nu le apartine si deci nu-l pot face cadou !! Ce ne ramine de facut ..SA TRAIM TIMPUL NOSTRU ..(calmi ,veseli ..preocupati mereu sa nu consumam timpul altora ..sa ne intelegem pe noi ..pentru a putea sa-i intelegem pe ceilalti )..SA MERGEM LA MEDIC ..SA MERGEM UNDE VREM NOI ..CIND AFLAM (!!!)..sa facem orice pentru a ne trai TIMPUL !!

  50. Sunt convinsa ca fenomenul placebo functioneaza,In final totul depinde numai si numai de noi.In cea ce ma priveste functioneaza,cu multa rabdaresi multa munca functioneaza.

  51. Alex :
    De unde stii tu tanti Gianina ce motive interioare de nemultumire/shoc/etc avea sor-ta? Poate o insela barbatu! Poate nu era fericita in pat! Esti o duda.

    Foarte adevarat , conteaza foarte mult starea interioara.

  52. De ceva timp eu nu prea mai am incredere in asa zisa „MEDICINA”si sa ma explic”stiati d_voastra ca prin anii 1800 1890 atunci cind o persoana suferea cu plamanii li se recomandau sa fumeze in ideea ca le facea bine plamanilor.iar ca raspuns de ce copii de 2-7-8 lunii fac cancer este descoperit stiintific ca un fat deja la 16 saptamani este capabil sa diferentieze gusturile intre acru-sarat-dulce,ca este capabil sa memoreze si sa recunoasca o melodie atunci cind dupa nastere o aude.,sa simta si sa perceapa starile emotionale ale mamei,de exemplu un copil care inconstient nu a fost dorit de mama lui la nastere refuza sinul mamei,refuza sa fie alaptat iar acest sentiment al refuzului de al accepta pe noul nascut il va afect ca individ in viitor atunci cind va fi adult avind multe repercursiuni atit in viata sociala a individului cit si in viata sa psihica. de mai tirziu

  53. Se știe bine ca ne folosim de un procent foarte mic din capacitatea creierului si acum când cineva încearcă sa facă lumina este oprit de o politica de joasa speta adică foamea de. BANI!!!! Bravo științei moderne si totuși am speranța ca aceste cercetări vor revoluționa lumea,ne va lumina mintea spre un viitor mai bun

  54. of…numai filozofi. cati dintre voi sunteti acum diagnosticati cu aceasta maladie cumplita? citesc aici si ma ingrozesc cum majoritatea sunteti de meserie „sfatuitori”. boala asta se cuantifica in ani de supravietuire, nu mai bateti campii. cu zambetul pe buze si traind ca fluturasul tot asa de usor pleci la cei drepti…ca fluturasul

  55. Dragi mei puteti sa vedeti si filmul – Noua medicina germaana………….un film de 4 ore . I-mi permit sa va dau un sfat…..nu trebuie sa credeti orbeste tot ce cititi prin diverse articole, dar este bine sa va deschideti mintea , sa cautati mai mult , sa studiati voi insiva , sa vreti sa stiti totul si cit mai multe informatii despre tot ce va inconjoara in cit mai multe domenii din viata astfel in cit sa puteti avea propria voastra parere bine documentata , argumentata despre un subiect sau altul din diverse domenii. Tot RESPECTUL , CONSIDERATIA , si DRAGOSTEA ptr. doctorul Hamer si ptr. doctorita Crina Veres din Cluj !!!!!!!!!!! macar de-am avea cit mai multi oameni ca ei pe draga noastra planeta PAMINT.

  56. IQ :
    Luati si cititi niste carti de psihologia copilului, sau mergeti chiar la dl Freud si veti afla ca traumele copilului incep chiar din timpul sarcinii. Atunci tin foarte mult de starea psihica si fizica a mamei (oare o lovitura in burta nu-l afecteaza pe cel mic? oare o suparare mare sau o depresie a mamei nu e simtita si de prunc?). Apoi exista insasi socul nasterii, care inseamna pentru copil ca este aproape smuls din mediul care pentru el era paradisiac si ajunge in lumea asta, unde va fi “maltratat” din primele clipe. Mai departe, in special in primele luni de viata, exista o legatura indisolubila intre mama si copil. Sa fiti convinsa ca acesta (re)simte fiecare stare de bine sau de rau a mamei. In plus, va fi afectat de mediul inconjurator. Faptul ca e o mogaldeata care sta toata ziua intr-un patut nu inseamna ca nu va percepe schimbarile de stare ale parintilor sau ale celor care il inconjoara. Sa nu mai zic ca va trece prin problemele specifice prunciei, colici, durerile primilor dintisori etc.
    Ei bine, poate ca toate lucrurile astea sunt traume minore, care nu vor declansa un cancer. Dar ati cerut o explicatie si v-am dat-o. Combinatia fatala ar putea fi un prunc mai sensibil afectat de un “stres” mai mare (certuri intre parinti, suferinta mamei etc). Poate ca ar fi bine ca viitorii parinti sa se gandeasca mai mult la aspectele astea si sa faca tot ce le sta in putinta ca sa-i creeze celui mic un mediu linistit si fara traume.

  57. Sunt foarte de acord cu IQ si cu ideea pe care Dr. Bruce Lipton a cercetat-o si pe care o sustine cu convingere – ca mediul conditioneaza functionarea celulei. Bruce Lipton face cercetari in domeniul Epigeneticii din anii 60′ si marturisile sale sunt absolut fenomenale. E timpul sa evoluam, noi, specia umana, si sa vedem interrelatiile dintre cum gandim, cum ne comportam, nivelul de sanatate si mediul pe care ni-l cream.

  58. din pacate 80% din comentatori bat cimpii… ar trebui sa apreciem informatia si fiecare este liber sa o foloseasca sau nu. de ce se simt unii imputerniciti sa faca pe avocatii acuzarii? merg afacerile prost domnilor doctori sau farmacisti? ce va f. grija daca altii sint dispusi sa-si asume un risc ca urmare a pierderii increrii in VOI? mai bine face-ti ceva sa recistigat increderea pacientilor…

    1. mada :
      organe vitale precum BILA – imi vine sa rad. pana si bunica mea are mai multe cunostinte de medicina decat autorul acestui articol.
      parerea mea e ca orice om care spune ca de cancer te vindeci singur, ia in deradere suferinta atator oameni si isi bate joc de munca a nenumeroase echipe de cadre medicale care s-au zbatut sa le mai ofere o sansa acestor nefericiti.
      oricum vad ca sunt multi experti in oncologie pe aici, care se considera mai presus decat idiotii medici care pierd 12 ani invatand aberatii de tratamente si medicamente, asa ca as vrea sa le adresez acestor somitati in domeniu 2 intrebari
      1) persoanele care au avut cancer, s-au vindecat si sunt fericiti, fara probleme, se bucura de viata si ulterior decedeaza din cauza metastazelor – e tot din cauza primului soc emotional sau din cauza fericirii ulterioare care s-a dovedit a fi prea mult pentru sistemul lor nervos?
      2) CAT TIMP ANUME ar trebui sa astepti sa te vindeci singur? zic si eu … daca ai un cancer de buza, astepti sa iti erodeze tot maxilarul, ca sa ajungi ulterior un monstru?
      la un cancer de colon, astepti sa intri in ocluzie si sa nu te mai poti alimenta? eventual sa te duci bocind la doctor ulterior, cand nimeni nu te opereaza de malnutrit si carentat ce esti, de teama sa nu te rupi pe masa de operatie
      la un cancer pulmonar, astepti sa te zvarcolesti pe jos in crize convulsive secundare metastazelor?
      intr-adevar, ce pot sa spun… cancerul nu omoara. intrebati prin cimitire, majoritatea pacientilor decedeaza pentru ca ajung sa se plictiseasca de medic si nu pentru ca aceasta boala ar fi una din cele mai grave maladii ale secolului
      ideea de baza este ca tocmai asemenea articole fac ca oamenii sa NU se adreseze la timp si sa ajunga intr-un stadiu TARDIV in care nu se mai poate face nimic. cazurile care ajung la noi, nu sunt aceleasi cu cele din germania doctorasului asta.
      nemtii sunt mult mai informati si au grija de sanatatea lor, in schimb la noi ajung oameni care au stat deja acasa 2 ani de zile cu sange in urina, pentru ca s-au gandit ca le trece.
      ajung femei care au un san de 2 kilograme pentru ca s-a gandit ca s-au lovit si s-a umflat
      ajung barbati care nu mai pot sa inghita alcoolul (disfagia pentru solide aparuse de mult din cauza cancerului esofagian) pentru ca abia acum nu se mai simt bine
      ah, si un ultim aspect, in caz ca nu era clar pentru toata lumea – CHIMIOTERAPIA NU OMOARA, ci salveaza vieti

    2. te invit sa iei intai lectii de gramatica a limbii romane, ulterior sa faci medicina si abia apoi sa vorbesti despre cine bate campii.

  59. Am 83 ani.De peste 45 de ani am redus „cantitatea de medicamente” prescrise de medici cu 50-70%. Implicarea „MENTALA” este esentiala.Recent am efectuat o „tomografie a creerului”…rezultatul este ca la toate cele 9 (noua) raspunsul a fost „NORMAL”. Este pentru prima oara cand citesc aceste randuri si sunt ferm convins ca MEDICAMENTELE DE SINTEZA MAI MULT OMOARA DECAT VINDECA.

  60. Cei care cred in aceasta noua medicina, in tehnica autovindecarii, cautati si cititi cartea „Puterea extraordinara a subconstientului tau”, in aceasta carte este detaliat pe larg cum functioneaza si cum se poate pune in aplicare, avem o putere nemarginita!

  61. tanase cati :
    Draga mea, ai dreptate.Sotul meu a fost diagnosticat an urma cu 11 luni cu un cancer de mandibula gr. 3 inoperabil . ,,carcinom cheratozic spinocelular binediferentiat, invaziv. A facut 10 sedinte de chimioterapie , nu mananca nimic de 5 luni, bea doar apa si lapte.Luna aprilia a fost internat ptr. gasrostoma dar a facut febra si mi la dat acasa ca moare. Ieri a avut pofta de anghetata.La depistarea bolii i s-au dat 6-8 luni de viata dar el gandeste pozitiv si au trecut 11 luni ..este greu si ptr. el si ptr. noi sa-l vedem cum are dureri, a slabit de la 30 kg. la 40 dar fiecare zi an plus este o izbanda asupra bolii. SANATATE va doresc.

    1. Doamna Tănase Dumnezeu să vă ajute stăruiti în rugăciune înaintea lui Dumnezeu să-l ajute si pe dumneavostră să treceti puternici prin încercarea aceasta mare .Doamne Tată iubit în numele fiului Tău Isus Hristos te rog atingete de domnul Tănase si prin sîngele fiului Tău vindecă-l că Tu ai putere mai mare ca si toate medicamentele astea Slăvit si glorificat fie numele Tău Amin

  62. Scuze, am vrut sa spun ca de la 90kg. a ajuns sa cantareasca 40. Mai rau este ca ai cad maselele dupa partea stanga unde are carcinomul.

  63. daca cineva are mai mult de 6000 de cazuri de cancer
    rezolvate insemana ca metoda lui de
    tratament este o reusita si merita incercata pe scara mondiala

  64. Seminarul despre Noua Medicina Germana se va tine din nou in Bucuresti pe 7,8 si 9 Iunie 2013. Cei interesati se pot inscrie la 0762 55 22 52.

  65. pacat ca nimeni nu se intereseaza sa vada despre ce e vorba ,eu asi fii facut un examen amanuntit si ia-si fii dat o sansa acastui medic care lupta pentru salvarea oamenilor printr-o medicina alternativa .ii doresc sanatate acestui medic si as dori sa intilnesc multi ca el .este un om de mare curaj ,dar de multe ori interesele sint mai mari decit de a salva vietile oamenilor saraci care nu au bani de medicinale .il admir si il sustin mult succes ii doresc in tot ce face.

  66. Nu va mai certati, ca nu se va ajunge la un consens in istoria asta. De fapt pentru mine ce am luat din articol este faptul ca starea emotionala a omului influenteaza puternic si starea lui fizica, sanatatea si asa mai departe.
    Duchind un mod de viata mai sanatos si fiind optimist sunt sanse mai multe de a trai relativ sanatos pina la batrinete, dechit retraind pentru orice moment din viata.
    Si vorba ceea – bolile se iau de la nervi.

  67. Stati pe-afara vara, la soare, intre 1 si 3 pm si scarpinati niste alunite mai mari. Si nu uitat sa ramaneti optimisti ca nu se va prinde de cancerul de piele de voi.

  68. Din Wikipedia:

    Ryke Geerd Hamer (born 17 May 1935 in Mettmann), a former German physician, is the originator of Germanic New Medicine, also formerly known as German New Medicine and New Medicine, a system of pseudo-medicine that purports to be able to cure cancer.[1] The Swiss Cancer League described Hamer’s approach as „dangerous, especially as it lulls the patients into a false sense of security, so that they are deprived of other effective treatments.”[1]

    Hamer held a licence to practice medicine from 1963 until 1986 when it was revoked for malpractice. Hamer’s system came to public attention in 1995, when the parents of a child suffering from cancer refused medical treatment in favour of Hamer’s methods. Hamer is charged and convicted in several European countries and is responsible for numerous deaths among his patients.

    Hamer purports that his method is a „Germanic” alternative to mainstream clinical medicine which he claims is part of a Jewish conspiracy to decimate non-Jews.

    1. nu are rost sa incerci sa le deschizi ochii. oameni cred doar ce vor. vor sa creada ca te vindeci de cancer prin rugaciune… bravo lor. sa ma anunte cei care au reusit.

  69. Au fost multe comentarii bineînteles că nu le-am citit pe toate .Ca un om care am trecut prin foc ,,pot spune un lucru medici sunt mîna lui Dumnezeu care ne mîngîie ne ajută dar ,,niciodată nu pot vindeca Vindecarea vine de la Dumnezeu care ne mai dă unora o sansă .Doctorul din Germania are dreptate stintific eu spun si spiritual ,,dacă nu asi fi crezut cu putere că Dumnezeu mă vindecă eram moartă deoarece socul este foarte mare si te paralizeaza nu mai gîndesti normal vine de la satana frica de moarte ,părere de rău pentru cei dragi ,,,suferinta fizică ,,,este groaznic ,.Eu multumesc lui Dumnezeu că prin rugăciune am învins frica fiindcă făceam frisoane de frică ,,din momentul în care am simtit pace si liniste în tot trupul meu ,,am stiut că mă vindecă Dumnezeu si asa a fost ,,,Eu nu sunt doctor să spun clar pe baze stintifice dar spun ce am simtit eu si am fost la medic am fost operată de carcinom grad 4 cu sperantă 3 luni Multumesc lui Dumnezeu că am trei ani .
    Asta nu înzeamnă că toti trăim dar atitudinea în suferintă este foarte importantă dacă tremurăm de frică sigur este rău dacă ne lăsăm îm mîna lui Dumnezeu trecerea s-au vindecarea sunt mai usoare .Chimioterapia prelungeste putin dar nu vindecă să fie clar radioterapia la fel tot ce apare nou este si scump si nu fac decît să prelungească suferinta si să ia bani de la oameni Degeaba sunt terapii dacă costă sute de mii de dolari ??
    De ce nu-l vindecă pe actorul ,,care are la esofag ??s-au cel care a avut la pancreas ?? a făcut terapia cea mai nouă si trăit 3 luni mai mult ca sora mea care a murit de cancer pancreas în 9 luni doctori au spus trei ce poti spune decît că Dumnezeu este suveran necunoaste zilele si ne dă cît vrea Multumesc pentru toate .

  70. la 19 ani am facut primul control ginecologic… cand m-a vazut doctora,mi-a spus sa fac de urgenta papa nicolau ca este foarte posibil sa am cancer de col… M-am speriat atat de tare ca nu am mai vrut sa stiu nimic de el… Nu am luat absolut nici un medicament,dar imediat am devenit vegetariana,si am tinut post negru in fiecare duminica timp de vreo 2 ani…
    Mi-am vazut de viata mea,sa ma bucur cat pot de mult,sa rad,sa fiu optimista… In aceeasi perioada am inceput sa fac si bellydance,iar acum predau acest dans de ceva timp… M-a ajutat enorm sa ma descopar pe mine,sa vad faptul ca aveam traume,rani sufletesti… etc… dupa 5 ani,am fost din nou la control,iar de data asta mi-am facut testul,si mi-a iesit c1… Si atunci mi-am dat seama… trebuie sa fii in armonie cu tine,cu sufletul tau… Au trecut 7 ani de atunci si nu am absolut nici o problema…

    1. Draga mea, depinde f mult si , pe cine ai alaturi, de cine depinzi. Uneori este imposibil ca sa te redresezi ptr ca , nu te lasa cei de langa tine si nu ai cum sa ii ignori.. sanatate.

  71. elena :
    lidia , sunt de aceeasi parere,CREDINTA IN DUMNEZEU te elibereaza sufleteste de stresul vietii,optimismul si increderea ca maine va fi mai bine ca azi tot din credinta vine…nu exclud ca mersul la doctor trebuie, este necesar , dar tot cu credinta, NIMIC FARA DUMNEZEU!

  72. Tibike :
    Si ia ghici cum s-a vindecat respectivul individ de cancer… cu metoda lui, sau cu tratament medical modern normal ? Evident, cu terapie moderna standard. Si ia ghici cati
    oameni au MURIT deja de cancer in intreaga lume pentru ca au incercat sa-i urmeze metoda lui ? Evident, cu mult mai multi decat s-au vindecat.

    Dar tu de unde stii ca au murit mult mai multi ptr ca au urmat metoda acestui Doctor?
    Daca nu poti dovedi clar, ca ai dreptate, nu te mai afirma.

    De ce crezi ca multi dintre bolnavii de cancer, care iau decizia de a pleca in lume, de a explora, de a vizita inainte de a le veni ceasul mortii si dintr-o data hopa, s-au vindecat?
    Insa in momentul in care revin la viata lor normala, cancerul respectiv recidiveaza?

    Este clar ca in momentul in care faci o schimbare din viata care ti-a dat cancerul si, iti schimbi total obiceiurile si, faci cu totul si cu totul altceva fata de ceea ce faceai in mod normal, sa te vindeci de boli.

    Ca sa sustin ceea ce am zis, deci, P.S.: in momnentul in care iti schimbi total viata, scapi de stresul care ti-a provocat acea boala, stres care, asa cum este mentionat in acest articol, iti provoaca respectiva boala (cancerul). Deci, este declansat de stres, soc emotional etc. Schimband cauza/motivul, schimbi totodata si rezultatul 😉

  73. Nu prea pot sa inteleg pe domnul doctor, cum naiba a putut sa gandeasca pozitiv dupa ce si-a pierdut baiatul si pe sotia lui??Ce rost mai avea viata lui?

  74. Am studiat aceasta teorie câțiva ani buni dar nu am avut un rezultat. Probabil că i mi scapa ceva. Oricum sunt mulțumit ca acest curent ia amploare.

  75. Hmm… poate ca doctorul acela nu are dreptate. Si ce daca ?! Chiar si numai pt. faptul de a gandi diferit merita respect. Nicola Tesla a fost considerat sarlatan pana sa-l ia americanii. Giordano Bruno a fost ars pe rug pt. ca a spus ca universul e infinit, avand un numar infinit de lumi populate. Poate nici ei nu puteau demonstra celor mai putin pregatiti, adevarul ideilor lor. Insa ideile lor nu si le-au impus nimanui cu forta. Au fost considerate niste erezii la vremea aceea. Nu si astazi. Oamenilor li se pare demn de dispret ca altcineva sa aiba intaietate intr-un domeniu sau altul. „De ce sa descopere X acest adevar, pe care as fi putut sa-l descopar si eu ? Cum se poate sa fi fost atat de simplu ? Sunt sigur ca nu are dreptate !” Insa intotdeauna exista o intrebare ajutatoare: ce ar fi castigat Bruno din dezvaluirea ideilor sale ? S-ar fi apucat sa vanda Universul pe bucati ? Inchizitia stim ce a castigat: timp pt. a mai manipula prostimea cu „singurul adevar” – cel din Biblia interpretata discretionar. Si prin asta, putere. Ce castiga doctorul sus-mentionat ? A spus cumva: „daca aplicati metoda mea si ganditi pozitiv, voi percepe cate 10 centi pt. fiecare gand pozitiv” ? Dar ce ar castiga cei care vand medicamente specifice acestor boli? Nimic. Ar pierde bani grei. Nu acum. In perspectiva. Oamenii ignoranti sunt mana cereasca pt. cei ce stiu sa profite. Unii dintre antepostatori au scris prea repede. Mai repede chiar decat au gandit…

  76. gabriel :ai mare dreptate andrei.Bunicul meu a fost diagnosticat cu ciroza, pe la 40 de ani, 2-3 luni maxim i-au dat doctorii, si l-au trimis acasa din stital de la cluj. A venit acasa ia zis bunicii ca e gata, ca o sa moara, insa nu s-a agitat.. Din contra, si-a vazut de stransul fanului, de afaceri cu vitele, de mers la pescuit si dupa ciuperci, glumind : “muiere, daca nu mai vin acasa de pe balta sa stii ca am murit” si uite asa a uitat de cancer. Dupa un an a zis ca sa mai mearga o data pe la doctor sa vada de ce nu mai moare….Sa uitat ala la el, si nu-i venea sa creada ca mai traieste, si culmea ca e vindecat. A murit acum un an la 85… Concluzia lui a fost urmatoarea: ” nu te uita niciodata prea mult in gura doctorilor, nu lua medicamentele lor, mai mult rau fac decat bine, si ia viata usor, ca daca e sa mori , mori oricum. ( nu a fumat niciodata, doar alcool, mult alcool, insa numai facut de el la cazan, curat din fructe ) ,

  77. Mintea omului are puteri nebanuite.Optimismul,credinta si un regim alimentar adecvat(fara carne) pot vindeca intr-adevar.Comentariile rautacioase sunt neavenite.
    Sunt nenumarate cazuri care confirma aceasta.Vedeti pe net ,,Industria cancerului”.

  78. din toti cei care au comentat,gramada de doctori,somitati(in cercul lor) macar unul nu a dat exemplul puteri mintii din existenta si fabricarea medicamentelor ,,placebo”; s-au vindecat oameni cu diverse afectiuni prin puterea mintii(daca vreti o putem numi, ajutorul lui D-zeu,increderea in rugaciunea care-ti va aduce vindecarea; medicina a devenit in cele mai dese cazuri doar meserie,care trebuie sa aduca multi bani,fara implicarea emotionala a cadrului medical,de acolo lipsa de incredere a bolnavului(eu nu-l numesc nici ,,pacient” adica a avea rabdare,nici client,cum e considerat intodeauna) si disperarea-i e amplificata ; chimioterapia distruge tesuturile,pe cele bolnave dar si cele sanatoase; medicii au picioarele bagate in rutina pina la genunchi,neglijeaza factorul,,istoricul bolii” neluind in consideratie amanuntele; sant prea multe de spus pe acest subiect,e complicat;

  79. Eu nu sunt expert. Dar cred in Dumnezeu. Cred ca El a promis ca in zilele din urma cunostinta va creste. Descoperirile acestea. Eu cred ca trebuie studiat si luat in calcul. In Biblie scrie ca medicamentele voastre sa fie alimentele voastre……..De ce sa nu luam si aceste lucruri in calcul…..

  80. eu cred ceea ce spune acest medic ,fiindca am observat ca problemele psihice ,frica ,grijile ,teama etc pe care nu le poti controla provoaca dezechilibre in organism si deci boala!Am avut un coleg bun carte si iubea nespus sotia ,aceasta insa ,influentata de o prietena l-a parasit din motive puerile cica ar fi homo desi avea cu el 3 copii .e adevarat ca omul mai facea cate un chef cu prietenii si uneori consuma alcool dar nu exagerat!Poate ca asta a deranjat-o fiindca ea dorea perfectiunea .Oricum l-a acuzat de homosexualism ,desi era evident ca nu e asa ,si l-a parasit.Daca pana atunci acest om era sanatos ,in 6 luni a murit de cancer!Nu stiu cat constientizeaza acea femeie ca si-a omorat sotul dar asta e o dovada a faptului ca problemele pe care nu le putem depasi provoaca boli grave ,inclusiv cancerul!Doamne fereste!

  81. cei care sunteti dr si vb gura fara voi, chiar din facultatea de medica ies doctori ce vindeca traumele psihice si se numesc psihologi sau psihoterapeuti sau psihiatri..etc!!
    Trateaza dereglari cauzate de emotii..!!
    Adica cine mananca r..hat..si ei si profesorii si facultatea si..tot sau voi care nu vedeti decat buline si bisturiu??
    Fiti mai deschisi si mai sinceri…daca vrei sa evoluati si sa intelegeti adevarul..mai mult..

    1. asta e exemplul clar ca oamenii de aici vorbesc doar de placerea de a vorbi si de a-si da cu parerea, insa fara a sti lucruri concrete despre subiect. gogule, ca un doctor mic ce sunt, stiu ca psihologii nu au facut medicina. psihiatria e cu totul altceva, ai putea sa tragi o fuga pe la spitalul local de psihiatrie, nu de alta, dar poate ii vindeci pe cei de acolo prin magie alba sau orice crezi tu de cuviinta.

      ai spus mandrie prosteasca. prosteasca sper ca nu, dar mandrie da. sunt mandra ca am facut medicina, sunt mandra ca zi de zi pot sa ajut oameni, sunt mandra ca am reusit sa fac tot ce mi-am propus pana acum.

      ai spus limitare – DA! ma limitez sa fac ceea ce STIU. si o fac cat pot de bine. dar asta nu inseamna ca nu ma documentez aproape in fiecare zi cat sa fiu la curent cu noutatile din domeniul meu, cu studii facute pe mii de oameni, care au DOVEDIT ca acel medicament functioneaza sau nu. cine vrea acupunctura si medicina homeopata nu are decat sa se duca la un SPECIALIST in asa ceva, mi se pare si normal. nimeni nu ii opreste sa faca ce cred ei de cuviinta.

      dar sa spui ca DOAR PSIHICUL TE VINDECA – asta e cu adevarat LIMITARE… imi pare rau sa spun ca de fapt tu esti un om mic, cu ”dereglari cauzate de emotii” … si care ar trebui sa mai invete putina gramatica inainte sa arunce vorbe de prost gust in stanga si in dreapta

      in alta ordine de idei

      vad ca toti de aici incearca sa convinga medicii cum sa isi trateze pacientii, asa ca maine o sa ma duc la un inginer constructor si o sa ii zic cum trebuie sa proiecteze cladirea pe care o face, ca EU stiu mai bine. ca eu am facut 6 ani de facultate (alta, e drept) dar el doar 4.

      dupa care va invit pe toti sa va mutati in cladirea aia si sa va rugati cu ardoare cand incep sa se crape peretii.. cu siguranta ca o sa se repare de la sine, prin energie pozitiva.

      nu v-a zis nimeni sa nu va rugati pentru sanatate, sa nu traiti sanatos, sa nu evitati certurile si depresiile. doar ca astea sunt metode preventive si ulterior adjuvante ale unui tratament corect.

      pentru final – am auzit ieri in spital, in ambulatorul de oncologie 2 pacienti care comentau despre ultima mare stire. in america un fermier a cultivat o planta care VINDECA ORICE TIP DE CANCER. dar a venit guvernul si i-a inchis ferma ca sa salveze marile companii farmaceutice. interesati-va neaparat!! nu ratati ocazia!!! puteti sa scapati de toate problemele voastre mancand iarba :))

      ideea este ca eu sunt sigura ca in momentul in care vi se imbolnaveste un apropiat, tot la spital ajungeti, la fel ca pacientii astia care vorbeau despre marile conspiratii, pentru ca nu i-am vazut sa se urce in avion sa caute planta minune

      pana acum am urmarit aceste comentarii, dar mi-a ajuns. vreau sa cred ca pe aceasta pagina intra doar o minoritate – cei care cred orbeste in orice altceva. nu vreau sa cred ca toata romania e plina de asemenea visatori

  82. Gabriel asa e. Bunicul tau a fost un om consteint care traia conectat la cine era el cu adevarat. La esenta lui.
    Voi ceilalti, dragii mei, veti opune rezistanta atat cat veti vrea.
    In aceasta lume principiile vietii sunt descoperite.
    Bineintales nu sunt acceptate de toata lumea pentru ca nivelul de dezvoltare al oamenilor este diferit. Unii mai lenti, altii mai rapizi.
    Putem critica scriitorul articolului cat vrem si o vom face atat timp cat nu ne intereseaza dezvoltarea vietii noastre pe acest pamant,
    Nu conteaza ca nu stie medicina sau ca mai confunda organele intre ele, conteaza esenta mesajului.
    Cat timp oare vom mai putea noi oamenii sa ne legam de tot ce e cacat in loc sa fim atenti la ce e bun si sa luam ce e bun in viata noastra?
    Bineintales: atat timp cat vom continua sa alegem asta.
    Ne credem fiinte superioare, dar nu suntem capabili sa intalegem prin nici unul dintre simturile pe care le avem. Daca vedem nu credem, daca auzim nu credem, daca experimentam avem tupeul sa spunem ca a fost o greseala, s.a.m.d.
    Povestim fiecare de-an pixu bazandu-ne pe nimic si criticand oamenii care si-au dedicat viata sa descopere ceva, sa dupa evolutia mai departe, si sa aduca speranta cui?
    Noua mai criticilor!!!
    Fiinte superioare!!!

  83. Este o intreaga poveste legata de acest medic. autorul acestui articol nu a surprins tot. Eu am fost interesata mai demult si am aflat ca si sotia dumnealui a murit din cauza cancerului la scurt timp dupa moartea copilului. Dr. Hamer a fost in inchisoare din cauza „noii medicini”. e „logic”, avand in vedere cat costa o cura de citostatic.

  84. Sunt deacord. Mai ales an cazul cand bolnavului nu i se da nici o sansa sa faca RADIOTERAPIE. Sotul meu , diagnosticat cu un cancer de mandibula, gr. 3 inoperabil nu a putut face nici o sedinta de radioterapie , ptr. ca niciodata nu erau locuri an spital .sau nu functiona aparatul. Dupa un an de chimioterapie a pirdut lupta cu boala. Eu cred ca este cea mai crunta forma de cancer, sa nu poti nici apa sa anghiti….Avea o dorinta mare sa traiasca sa vada fata casatorita dar an urma cu trei luni a plecat la cer….\

  85. doua lucruri sunt importante hrana fizica si cea spirituala, Oamenii care se roaga si au o relatie buna cu D-zeu, au alta atitudine fata de problemele vietii. Stiintific s-a demonstrat ca persoanele prinse in situatii groaznice si care se roaga, se deconecteaza de starea de soc si pot gasi o solutie…

  86. Ok… sa zicem ca la oameni asa o fi (desi stiu cazuri care nu se incadreaza absolut deloc in teorie). Atunci sunt curioasa… cainele meu de ce se prapadeste acum de cancer? Ca nu a pierdut teritoriu, nu a pierdut pui, nu a patit nimic, a avut aceleasi conditii de trai de la 3 saptamani si pana acum, la 8 ani jumate. Si cum ii spun eu cainelui meu sa se vindece singur de cancer? Ca inteleg ca industria de citostatice e rea si n-are de ce sa existe, cand ne putem vindeca singuri.

  87. Sunt destule scrise despre acest fost-doctor, multe controverse in care a fost implicat. E un mare rahat, si sper sa nu avem un val de oameni, disperati dupa un miracol, care sa renunte la tratament si sa se apuce de prostia asta. Cititi si voi pe wikipedia, despre fetita din Austria pe care o tratat-o pana a ajuns la o tumoare de 4 kg (parca) si a intervenit statul. Sau despre motivatia din spatele „stiintei sale”, credinta sa ca medicina curenta e o conspiratie evreiasca menita sa ucida toti non-evreii. Mda, tipul e de incredere!

    1. Scuza mi limbajul dar esti idioata ! Ideea este de intelegere acceptare si un psihic curat si pozitiv ! Vreau sa ti dau un exemplu , sufar din pacate de 12 ani de scleroza multipla , o boala simpatica as spune ! Ideea este ca in acesti 12 ani am suferit cateva episoade greu de explicat aici dar dupa care mi am revenit si de fiecare data am refuzat tratamentul ‘care este in probe’ si mi am vazut de viata ! Am un mediic pe care l am rugat sa ma ajute cand am situatii mai grele dar i am spus ca nu vreau sa aprofundam ! Pacientii cu aceiasi boala ca mine in 4 ani 5 ani ajung in carucioare intr un hal greu de imaginat ! Am avut un coleg de pat in spital care incerca tratamentul de 2 ani si era din ce in ce mai rau ! Multumesc lui dumnezeu eu sunt bine ‘ nu am probleme si incerc sa alternez puterea psihicului cu medicina ! In concluzie ‘ acesta este un articol ce trebuie citit cu mare atentie ! Multa sanaatate si minte curata tuturor ‘ doamne ajuta

  88. Am citit si comentariile voastre.Ce spune omul e adevarat.In 2o03,dupa ce am fost operata la san un Domn Profesor oncolog roman mi-a spus ca ma voi vindeca cu tratament 4o% si OPTIMISM 6o %.M-a determinat sa ma cunosc ,sa ma studiez ,sa-mi stabilesc prioritatile sa,sa,sa iar o prietena draga mi-a recomandat un medicament foarte greu de ingerat-EGOISMUL.Am luptat si nici acum cand sunt bine nu renunt ,caut tot felul de oportunitati iar cele citite in articol sunt incredibile dar adevarate.Deci,timpul o va demonstra.Va urez sanatate si sa preveniti cumplita boala nu intr-un clopot de sticla ci detinand controlul asupra voastra.Succes.

  89. parintii mei au avut cancer.mama a avut cancer la tiroida si tata la colon. mama era in italia cand a fost operata si a terminat cu o sedinta de radioterapie.,acum 5-6 ani. pare ca pana acum nu are nici o recidiva, doar problemele care vin inaintand cu varsta.tatal meu acum 2 ani a venit in italia pt un eveniment familiar,avea dureri pe toata lungimea burtii de la stanga la dreapta il lua. cu 2 saptamani inainte de plecare din romania s-a simtit rau, a avut 1 saptamana de diaree, s-a dizidratat si a ajuns la spital.dupa ce i-au facut controalele de rigoare i s-a spus:”florica….maine intri la taiat….te operam….ai un fibrom pe colon si tb sa-l eliminam.de aia te simti asa rau”.fara alte explicatii cum ca ar putea fi cancer,…ca poate o sa fie nevoie de chimioterapie,….etc.primul lucru pe care l-am facut a fost sa-l sun pe medicul meu de aici care m-a consiliat sa-l aduc in italia. a semnat pt externare,si a luat medicamente care sa-l ajute sa suporte durerile pana sa vina aici. ajuns in italia l-am dus imediat la spital cu toate analizele si filmele facute in romania. internat in urgenta , toate analizele,tomograf, etc facute in 3 zile si operat.avea un fibrom de 5 cm la colon cu celule plecate deja in metastaza.deci, cu riscul de a avea alte organe afectate. dupa un ciclu de chemioterapie ,ciclu lejer….fara multe efecte colaterale(caderea parului ,etc) doar cu perioade de oboseala,nervosism,si in acelasi timp ducand o viata cu ganduri pozitive, …el este asa….trateaza totul cu usurinta.pare ca sta bine.
    Va spun ca este adevarat…..daca pacientul gandeste pozitiv sansele de supravietuire sunt mult mai mari….este comportamentul lui care ajuta terapia sa-l vindece.
    ajuta si plantele, el a baut suc concentrat pe baza de aloe 92%,a luat ganoderma…..
    stiti ce face acum in timp ce eu ma preocup ca poate avea o recidiva inca in urmatorii 3 ani?sta in romania, se ocupa de gradina, continua sa bea ceai din „cozi de cirese, par de papusoi,coada calului”care il ajuta impotriva racelilor si rade de mine ca prea o iau in serios.
    pai cu toate problemele pe care le-am avut eu in ultimii 2 anidupa acest eveniment:3 decese in familie,probleme de sanatate,de munca,etc…eu ar trebui sa fiu dusa de mult daca ar fi sa consider 100% teoria acestui doctor.
    sunt de acord ca gandirea pozitiva ajuta un bolnav indiferent de stadiul bolii, plantele medicinale, plantele curative(aloe vera, ganoderma),Reiki,…….dar acestea tb sa fie o integrare a terapiei cu medicamente.

  90. da.. socurile emotionale sant cauzele tuturor bolilor ,ce e asa greu sa intelegeti.un om fericit echilibrat emotional vorbind nu are cum sa se inbolnaveasca, parerea mea.dom doctor cum a facut cancer de testicul cand a fost impuscat fiul sau,nu de la socul ala.dragilor socul emotional este detonatotul bolilor,vreti sa recunoasteti sau dar asta e purul adevar.

  91. Alt guru al metamedicinei, hiromi shinya a scris alta carte „enzima prodigiosa” un sac de speculatii arogante fara nici un fundament sau studiu stiintific care sa-l sprijine. Filozofi ai antichitatii au facut speculatii care apoi s-au dovedit de a fi departe de adevar, insa au scuza de a fi pionierii medicinei traditionale, nu „protestantii acesteia” cu intentii de sectari care pot provoca adevarate catastrofe medicale, persoanelor care refuza tratamentele medicale traditionale.
    Chiar daca ar fi ceva adevarat, mintea umana nu este pregatita pentru astfel de protocoale metamedicale pentru a se vindeca.

  92. Cred cu tarie k este adevarat, o traiesc pe pielea mea, iar citind acest articol mi s-a si confirmat. Deci nu-mi ramane decat sa ma lupt cu mine k sa inving boala. Ceva imi spune k ma voi vindeca in maxim doi ani si din clipa asta voi arunca toate pastilele, vreau sa vad ce se intampla ; ma voi sfida

  93. Este foarte greu cand cineva drag este diagnosticat cu cancer. Scumpa mea mama a murit acum 4 saptamani de cancer uterin. Acum un an si jumatate am aflat ca are cancer. Ea saracuta nu a stiut nimic. A murit la 77 ani crezand ca are un chist care ii face probleme. Am incercat sa o tin langa mine cat de mult, am cumparat tot ce se putea de pe piata produselor naturiste:ceai, tinctura, catina ,aloe,apisan forte etc.A fost optimista, chiar inainte cu cateva zile de a muri , calcula cate pensii va mai incasa in acest an. Deci creierul gandea pozitiv si totusi cu toate rugaciunile cu toata dragostea cu care a fost inconjurata ,am dat gres. S-a dus, si imi amintesc cat de slabuta si firava devenise si cata incredere a avut in mine ca o voi ajuta sa se vindece. Este o boala urata, cand crezi ca incepi sa-i vi de hac, totul se intoarce impotriva ta….

  94. este f adevarat! prietena mea s-a vindecat in numai 6 saptamani dupa metoda doctorului Hammer, ….a renuntat la medicamente si chimioterapie { care cu siguranta te omoara -daca va documentati 70% din cei care fac chimioterapie , mor ulterior din cauza otravirii organismului }, doctorii dandu-i sanse minime de supravietuire….acum este sanatoasa tun si f fericita . Nu este nici un secret sau ” vrajitorie” , ea a inteles motivul din care cauza s-a declansat boala, a constientizat si din acel moment a inceput sa gandeasca pozitiv ca este perfect sanatoasa si corpul isi va reveni. Dupa cateva saptamani ,cand a repetat tomografia, nu mai era nici urma de tumoare { inainte era cat o porocala) iar doctorii au ramas uimiti ,
    Secretul” este sa credeti cu toata puterea fiintei voastre ca orice doriti se va implini! Exista cartea si filmul „Poti sa iti vindeci viata ” de Louise Hay sau filmul si cartea ” The Secret” de Rhonda Byrne….le gasiti pe internet sau a fost la Theo in emisiune o scriitoare americana Brandon Bays care a scris cartea ” Calatoria”, toate acestea va vor lamuri cum functioneaza subconstientul, miraculosul nostru corp si Universul ! Lasati rautatile si iubiti cat mai mult ! acesta este secretul! ….insa evident fiecare dintre noi are liberul arbitru si poate decide in dreptul sau ! Va doresc toate cele bune tuturor ! 🙂

  95. Cunosc pe cineva caruia i sa dat un piramidon zicandu-i ca este viagra, pentru ca acea persoana an varsta sa aiba , evident succes la o femeie.A doua zi umbla annebunit si-l cauta pe tipul caruia ai daduse piramidonul pentru a-i multumii….

  96. exact, raspunsul la suferintele noastre este iubirea catre Dumnezeu, om , natura… pacat ca in sistemul asta gandit de satana care ne-a acaparat pe toti , greu mai putem gasii adevaratele valori ale vietii.

  97. Nimeni nu este in posesia raspunsului absolut adevarat pentru ca atit cauzele cancerului cit si modul cum sistemul nervos regleaza functiile organismului nostru nu sunt sufficiente cunoscute. stiinta elementara stie de mult ca fiintele vii si sanatatea lor sunt rezultatul interactiunii dintre genotip si mediul inconjurator( chimic, fizic si psihic).

    Referitor la farmacoindustrie, aceasta prospera vinzind medicamente pt. Boli cronice( diabet, tensiune, reumatism etc.) si nu o intereseaza sa eradicheze boli. De aceea au aparut atitea bacterii multiresistente, pt ca nu s-au mai produs antibiotice noi de multi ani, tratamentul Cu antibiotice nefiind ” pe viata”, deci profitul nu este asigurat.

    Stresul este considerat o pandemie a societatii contemporane, si cauzele lui afevarate si efectele pe termen lung nu sunt total cunoscute.

    Medicina practicata azi nu este actualizata la noile tipuri de boli, de aceea medicii fac ce stiu mai bine ( respect) dar nu stiu destul.

    Gasirea leacului si a cauzelor cancerului nu trebuie lasata pe mina ind. Farmaceutice ( care este doar o afacere profitabila)si Nicki a medicilor, ci trebuie facuta de programe guvernamentale de cercetare serioasa, asa ca e treaba politicienilor, dragii mei. Banii vostri platiti sub forma de taxe trebuie folositi in cercetare serioasa, in loc de prostii populiste.

    Credinta in ajutorul lui Dumnezeu este un instrument folositor doar pentru cine stie sa il foloseasca. Si aici nu este nimic absolut, si depinde de individ. Isus Christos ne-a invatat sa imbinam armonios viata materiala si credinta cind a spus: ” dati cezarului ce e a cezarului si lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu” . Cu siguranta ca nu s-a referit doar la taxe si impozite…

    Asadar toti cei ce exclud alte posibilitati exclud faptul ca adevarul existe doar daca e cautat in permanenta. Inclusiv cind e vorba de stiinta médicala.

  98. teoria este una practica este alta, ridicola rezolvarea, daca ar fi asa n-ar mai exista cancer, pentru ca toti stiu de la ce li se trage.

  99. Daca si pina centrele universitare refuza aceasta din cine stie ce interese(mai bine zis trebuie si marile consortii sa cistige,tratamentul cu citostatice ii fff.scump,cistigul este pe măsură) atunci incine trebuie sa mai avem încredere. Cu siguranta in fruntea universitatii se afla personaje de „nadejdie”.

    1. In univers sunt mai multe legi care actioneaza si fie ca suntem constienti sau nu,ele au efect asupra noastra.Aroganta,inconstienta…si multe alte”calitati”umane ne fac sa nu tinem cont de ele.Una dintre legi,denumita si „cauza efect” sau legea karmei este cea care se ocupa de pastrarea echilibrului.Asa se explica cum se pot imbolnavi niste nou nascuti,care nu au apucat inca sa fie stresati sau sa aiba un trai viciat,sa sufere de boli cumplite.O alta lege este cea a rezonantei.Atata timp cat corpul tau energetic rezoneaza cu o anumita grupare,zona,mentalitati…vei prelua din manifestari.Cheia este sa te afli in echilibru ceea ce in in vremurile acestea degenerate pare imposibil de realizat,dar nu e.Cele mai comune mecanisme de punere in rezonanta cu manifestari negative sunt mila si judecata.Alegeti sa manifestati compsiune si iubire,fara a judeca pe nimeni pentru s va ridica vibratia.Ar fi foarte mult de discutat aici,dar acestea mi s-au parut esentiale pentru aceasta tema.Si inca ceva,Divinitatea este iubirea absoluta si nu pedepseste.Universul e creeat sa fie in echilibru,avand liber arbitru ti se da voie sa manifesti orice doresti,dar daca ai produs o perturbare, tot tu,candva,va trebui s-o echilibrezi.Va doresc sanatate si armonie tuturor,din toata inima!
      Leea

  100. Draga AUTORULE, Adevărat ai grăit fiind de acord cu cele expuse de tine. Cu ceva vreme în urmă am citit ceva asemănător despre cauza care generează sau care favorizeaza foare mult declanșarea acestuia.(http://dantanasescu.ro/2010/01/07/vindecarea-cancerului-cu-bicarbonat-de-sodiu.html)
    Dar nimic nu este întâmplător, problemele și cauzele care stau la baza afecțiunilor noastre sunt în primul rând de natură spirituală . Înainte de a da leacul concret pentru vindecarea cancerului, recomand tuturor suferinzilor sa-și vindece sufletul.(Acesta este sfatul pe care îl dă Zamolxe discipoior săi.)
    Alături de tematica acestui articol vă marturisesc sincer ca in Esseul scris in urmă cu ceva vreme(CREDINȚĂ, GÂND, LUCRU) explic stiințific cum functionează Autovindecare din punct de vedere fiziologic prin procesele desfășurate la nivel de cortex.
    Boala sufletului duce la boala structuri fizice. Drept penru care puteți să mă contactati la telefoanele de pe blogul mentionat mai sus, sau mergeți la un duhovnic și mărturisiți-vă, cu părere de rău și cu larimi în ochi, pentru păcatele săvârșite. Apoi cititi psaltirea (psalmii: 1,4,19,22,26,34,39,50,60,63,69, 70 ,12, după care citițí Rugăciune Sf. Ciprian și rugăciunea Sf. Vasile cel Mare.
    1. Postiti neîntârziat, renunțând categoric la carne de orice fel,o zi pe săptămână postiți până seara când puteți mânca puțin și de post. Până seara consumati 2,5-3 litri de ceai de măceșe infuzie, indulcit cu miere după gust, în care ați stors o lămâie întreagă.
    2. De asemenea consumati 3 lingurițe de polen și dacă se poate crud.
    3. Dormiti cel puțin 7 ore pe noapte și dacă se poate între orle 22.00- și 6 dimineața. 4. Faceți mișcare zilnică pentru plăcerea dumneavoastră cel puțin 30 de minute până când TRANSPIRAȚI.
    5. După efort relaxați-vă total 10-20 de minute. Aș mai avea multe de adăugat invitțndu-vă pe cei vizați sau pe cei care vor să-și mentină o sănătate de fier ANI MULTI, la cursurile mentionate pe site-ul meu http://armonie3.webnode.ro.
    Imi amintesc de spusele lui Toma de Kempis in carte sa URMAREA LUI HRISTOS. Fiul meu, ”Eu sunt Domnul, care dă tărie în ziua necazurilor”(Naum1,7) Vino la Mine ,când ești necăjit.
    Ceea ce te împiedică cel mai mult de la mângâierea cerească este faptul că te îndrepți prea târziu spre rugăciune. Căci , mai-nainte de a mă ruga pe Mine din toată puterea ta, tu cauți tot soiul de mângâieri în cele din afară. De aceea toate acestea îți folosesc puțin, până iei seama că Eu sânt cel care mântuiesc pe cei ce nădăjduiesc întru Mine și nu este ajutor tare în afară de Mine, nici sfat folositor și nici doctorie tămăduitoare.
    Dar acum, după ce ți-ai venit în fire, în urma furtunii, întărește-tel a lumina îndurărilor Mele, căci sunt aproape, zice Domnul, ca să pun la loc toate – nu numai așa cum erau – dar și mai deplin și cu prisosință………….
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    Așteaptă-Mă, așteaptă ” că voi veni și te voi tămădui ” (Matei 8,7)
    Acestea sunt cele care ne vor aduce pace în suflet și vor pregătii trupul pentru vindecare…. cu Leacul despre care vorbeam la început : o lingurită de bicarbonat de sodiu – full într-o cană cu apă – înainte de mesele principale (de trei ori pe zi), după trei zile se va simți primele semne ale însănătoșirii – continuați o lună de zile apoi reduceti la doua lingurite timp de o lună – după care consumati căte o lingurită de bicarbonat de sodiu zilnic de regulă tot inainte de a mănca.
    Ce se întămplă de fapt ? Bicarbonatul de sodiu (dar nu cel pentru copt care pe lânga bicebonatul de sodiu mai are și alți aditivi) actionează asupra celulelor canceroase distrugându-le, celule care au fost marcate de sistemul imunitar inainte de a le distruge)

  101. Imi place expunerea citita ca repet sa o recitesc face parte din istoria celor intimplate si mie si cred ca asa voi ajunge sa ma vindec
    Am fost dianosticat cu cancer pulmonar ( carcinoma polmonare non microcitoma ) in septembrie 2014 urmind un tratament dispus situatiei , trecind prin situatii extreme ce nu merita redate, si din iunie 2015 am fost acceptat la un tratament immuno terapic care m-a salvat fiind in momentul in care boala se opreste si undeva pe partea stinga a inceput timid sa o ia inapoi sa dispara imi place sa zic
    Adevarul imbolnavirii mele e cum e expus aici , Frica , frica ca nu o sa mai am de munca , frica ca asa nu o sa putem sa intretinem fata la facultate , frica ca nu o pot sa ma descurc cu cheltuielilie ,o frica alimentata de propietarii locului de munca ( mai ales al doctorei ) ce ma tratau cu asa mare ura de nu mai puteam dormi si traiam si dupa program acea frica teribila ca in ziua urmatoare nu ii placea ce facusem azi ,, cum se intimpla de ma punea a refac un lucru bine facut doar pentru a fi cum a zis dinsa.Eram dispus sa merg dimineata cu 2 ore inainte pentru ca piscina si totul in gradina sa fie ok cind se trezeau clientii , la pranz mincam fugitiv un senvis cu o pauza de juma ora si continuam.Trebuia tratamente in gradina le faceam regulat mai ales la trandafiri , via trebuia tratata o data la 7-8 zile o facem indiferent de situatie , iarba din maslini din vie de pe scarpate si pezte tot trebuia sa nu fie .
    Si nu era.Era totul facut bine lucrat ca era in gradina ,ca era la vie sau maslini ca era gradina cu legume ,ca era piscina ,pratinele, sau tot ce trebuia sa fie verde si frumos , ASA ERAU nu conta ca era simbata sau duminica ,ca era sf Maria , Pasti sau Craciun ca era seara tirziu sau dimineata devreme ca ploua sau era frig , eu Marcel eram acolo prezent cu totul pus la punct . Si eram multumit de munca mea imi placea si o faceam cu drag ,numai ca asa cum am zis era , era acest caracter ce ii placea sa chinuie ,sa jigneasca sa fie mereu nemultumit fapt ce a dus la acest final dupa 4 ani lucrati la Ei. Asa s-a nascut FRICA acel sentiment teribil ce a dus la internarea mea in spital si descoperirea unei boli teribile raspuns la frica , la tratamente neprotejate corespunzator fie in vie sau gradina fie maslini sau orto ,fie dezerbante in brescin , la amenajarea brescinului alb de pe viale, pe si dupa ploaie trebuia repus.Si drept rezultat la 4 ani sacrificati acolo in peste 2 ani de cind ma lupt cu boala nu au avut timp sa imi trimita un mesaj sau sa ma sune o data cu telefonul sa ma intrebe cum imi este, cum o duc cu boala sau cum ma descurc in viata de zi cu zi .Eu nu credeam ….asa ca nu pot spune decit Multumesc si poate itr-o zi vor fi curiosi …

  102. am citit cat am avut rabdare , mai multe comentarii pro si contra, hulitoare sau de bun simt. Din respect pentru cei bolnavi de aceasta boalaa cumplita am sa incerc civilizat sa exprim opinia unui om care a ingropat acum 10 ani un tata bolnav de cancer la plamani , care apoi a ingrijit concomitent o matusa bolnava de cancer ovarian care a urmat cu mare stoicism experientele tratamentelor oncologice timp de un an (dupa care a murit) si a mamei care inca traieste cu un cancer la plamini descoperit (atentie!!!) de doi ani si jumatate cu metastaze gradul 4…si care inca traieste. Nu spun ca s-a vindecat , dar traieste. Am asistat la tot felul de tratamente oncologice, naturiste, ozonoterapie si alte terapii alternative si va spun cu mana pe inima ca daca mama nu ar fi renuntat la chimioterapice era moarta demult. Cert e ca boala are un fond psihic si porneste de la un soc, o suparare, un blocaj emotional, cert e ca are o mare importanta gandirea pozitiva si ca omul sa aiba o motivatie pentru care sa traiasca…cert e ca si miscarea si regimul alimentar conteaza in vindecare…si toate astea la un loc pot duce si la vindecare sau macar la incetinirea evolutiei bolii. Cine ia apararea tratamentelor oncologice din Romania si specific DIN ROMANIA…nu stie ce vorbeste. SUnt total diferite de cele din strainatate, sunt experimentale sau de proasta calitate. Un tratament oncologic ar trebui sa fie personalizat pentru fiecare pacient in parte.Tratamentele oncologice constituie o industrie de facut bani si nu putini, iar doctorii sunt inumani, recomandand pacientilor sa faca tratamentul chiar daca vede ca nu da nici un rezultat benefic. Mai mult nu comentez ! Cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga si dorinta de a gasi raspunsuri…le va gasi cu siguranta!

  103. Cat timp ajunge acest gel, tine strict de modul in care este folosit, insa teoretic ar trebui sa fie suficient pentru 1 luna, timp in care veti avea timp sa va dati seama daca produsul functioneaza pentru voi. Spun asta, incurajandu-va in acelasi timp sa renuntati la ideea de a cumpara mai multe tuburi de la prima comanda cum am vazut ca fac unii. Comandati unul, vedeti daca functioneaza si daca sunteti multumiti de rezultate, mai faceti o comanda deoarece stocuri sunt slava Domnului. Efectul Titan Gel Asupra Femeilor. Astept in continuare parerile voastre despre Titan Gel daca ati avut oportunitatea sa il folositi. titan gel review Pe langa acestea se adauga si imbunatatirea vietii sexuale dar si a erectiei. Dupa cum ii spune si numele, produsul vine sub forma unui gel ambalat in recipiente de 50 ml, suficient pentru prima luna de utilizare. Acest gel contine ingrediente naturale, apa si componente hormonale care te ajuta sa ai un penis erect. Pentru ca are in compozitie apa, produsul este rapid absorbit in piele si actioneaza mai eficient. Datorita ingredientelor sale, Titan Gel stimuleaza circulatia sangelui la nivelul penisului si astfel stimuleaza cresterea acestuia in lungime si grosime. http://titangel-in-romania.com/

  104. blah, nlah, blah, ce „soc emotional” au sute de mii de copii, sau milioane, in lumea toatã si în virsta de numai 8 luni, 1-2-3- ani, bolnavi de câncer?!

Lasă un comentariu