Prezicerile lui Nostradamus pentru Romania.

In 100 de catrene, Nostradamus a prezis evenimentele care aveau sa se intample pana in anul 3797. Pentru ca profanii sa nu le poata intelege, el si-a redactat oracolele folosind modalitatile sintaxei latine, cu inversiuni, antiteze, anagrame (Rapis pentru Paris, Nersaf pentru Franta, Norlaris pentru Loreni etc.), calambururi (Dort-l顮s pentru Orl顮s), metafore, cuvinte celtice, romane, spaniole, latine, grecesti si ebraice.

Interpretarile Centuriilor

Unul dintre cei mai importanti interpreti ai profetiilor lui Nostradamus a fost Vlaicu Ionescu, un roman emigrat in anii 1960 in SUA. Acesta a incercat sa demonstreze ca Nostradamus ar fi prevazut, printre altele, caderea regimului comunist, dezmembrarea Uniunii Sovietice, precum si puciul de la Moscova in 1991. Aceste interpretari au fost publicate in mai multe carti cu mult inainte de a se intampla, fapt ce i-a sporit lui Vlaicu Ionescu credibilitatea. S-a sustinut ca Nostradamus a prezis masacrul din noaptea Sfantului Bartolomeu a anului 1572, incendiul Londrei din 1667, instituirea Premiului Nobel, criza economica din 1929-1933, o intalnire Hitler-Franco-Mussolini, revolutia din Ungaria din 1956, asasinarea fratilor Kennedy, razboiul din Golful Persic, caderea comunismului si sfarsitul lumii, atentie, in anul 3755, dupa altii, 3797. Nu este data explicita a parjolirii planetei, ci doar presupusa data a incheierii previziunilor sale.

Nostradamus si-a prezis propria moarte

Deosebit de limpede este prezicerea de catre Nostradamus a propriei sale morti regasita in mai multe catrene. De obicei, exprimarea sa este impersonala, dar intr-unul din catrene, el trece dramatic la persoana intai:

,,Intors din misiune, dar al regelui, tinut in loc, nu va mai face nimic. Se va intoarce la Dumnezeu. Prietenii mei apropiati si cei din sangele meu. Ma vor gasi mort intre pat si masa de lucru.”

Nostradamus a fost gasit exact in locul indicat de el unde, incercand pesemne sa se ridice din pat, a cazut in noaptea de 1 spre 2 iulie 1566.

Romania, limita a frontului estic

Norneigre, Dacia si Insula Britanica vor fi atacate de fratii cei uniti.

Un cap la Roma nascut din sange Galic.

Si armatele lor vor fi respinse pana la paduri.

Aici este vorba de operatia numita “metaplasma”: din doua nume se ia cate o parte, se pun laolalta si se formeaza un nou termen, care exprima sinteza primelor doua.

Intelesul catrenului se deseneaza cu claritate limitele pana la care au ajuns Puterile Centrale, in Primul Razboi Mondial, pe cele trei fronturi: la apus Anglia, la sud Italia si regiunea nordica a Iugoslaviei, iar la rasarit Romania.

Marile raiduri din 1944

Patruzeci si cinci de grade cerul va arde

Focul se va apropia de marea cetate noua:

Intr-o clipa, flacari mari vor izbucni si se vor intinde,

Atunci cand se va planui sa fie pusi la incercare cei din Normandia.

Orasul Ploiesti e indicat aici prin paralela 45, care trece, intr- adevar, cu o mare precizie pe langa aceasta localitate. Nici un alt oras de o anumita insemnatate din Europa nu se afla pe aceasta paralela.

Al doilea vers ne spune ca focul bombardamentelor se va apropia de “marea cetate noua”. Expresia se potriveste bine cu cetatea lui Bucur, care e una din cele mai recente capitale din Europa. Ea devine capitala doar dupa ce, la 1600 (un secol dupa moartea lui Nostradamus), Targoviste e distrus de turci.

Sa remarcam acum exactitatea datelor acestui catren. Avioanele anglo-americane au bombardat, intr-adevar, mai intai Ploiesti, pentru a cobori apoi spre Bucuresti, unde au bombardat Gara de Nord: “Focul se va apropia de marea cetate noua”.

Al treilea vers arata cum incendiul a izbucnit deodata (instant) si cum s-a intins subit pe o mare intindere (flamme esparse sautera).

In sfarsit, pentru a nu ramane nici o indoiala asupra circumstantelor istorice ale acestor atacuri, ultimul vers ne spune ca acestea se vor face cand se va planui tentativa din Normandia. Si intr-adevar, dupa cum am aratat, suprimarea sursei de petrol romanesc a fost printre principalele masuri strategice care trebuiau sa preceada invazia din Normandia.

Invazia sovietica din august 1944

Insula franca va fi poluata de Arnani,

Banda nesfarsita prin muntele Adrian:

Raul va fi trecut Hutin prin pod de plute,

Vor intra Bayonne toti strigand “Bichoro”.

Romania, aceasta insula latina izolata in oceanul slav (isle franque), va fi intinata si profanata (tholoser) de sovietici (Arnani=Nanari), acesti descedenti ai prostitutiei revolutionare comuniste.

Hoardele nesfarsite (bande infinite) vor trece muntii Transilvaniei, tintind catre Germania de rasarit si Austria, regiunea muntilor unde s-a nascut Hitler (par le mont Adrian).

Ele vor trece Nistrul (passer rivi貥) pe la Hotin (Hutin) printr-un pod de barci si scanduri (par pont la planque) si vor intra ca intr-o tara inamica, cu baionetele trase (bayonn頥ntrer) si cu strigatul de lupta: “catre Bucuresti!” (tous Bichoro criant).

Romania Mare si drama Regelui Mihai

In anul cand fratii crinului vor fi in varsta,

Unul dintre ei va detine Romania Mare:

Muntii sai se vor cutremura, trecerea Latina fiind deschisa,

Mahnit va fi pentru a fi admis marsul contra puternicului din Armenia.

Se stie ca intre dinastiile din Europa se stabilisera legaturi de rudenie in cursul secolelor. Astfel, Casa de Hohenzollern poate fi privita ca sora a Capetienilor, ea insasi de origine germanica si indicata in catren prin semnul ei heraldic: crinul.

Iata cum confirmarea acestei interpretari data printr-o enigma pe cat de ingenioasa, pe atat de neasteptata. Ea e continuta in expresia “ouvers Latin passage”.

Ceea ce ne-a sugerat ca e vorba de un joc de cuvinte este schimbarea lui “t” final din “ouvert” in “s” si, de asemenea, faptul ca “latin” e scris cu litera mare, sugerand un nume propriu. Se vede astfel ca e vorba de o scurta anagrama: -s LATIN=STALIN.

Dar iata ca o noua confirmare ni se prezinta in ultimul vers. Aici Stalin e numit “fort d?Arm鮩e”, e o varianta a expresiei “le grand duc d?Arm鮩e”, cum e numit in extraordinarul catren V-94, a carui solutie in extenso se afla in paginile 504-510 din prima noastra lucrare (1976) si la paginile 303-310 ale celeilalte (1987).

In sfarsit, ni se spune ca regele Mihai va fi “fach馱uot; (suparat), ceea ce in limbajul nostradamian implica o grea lovitura sau o nenorocire. Mihai a fost obligat, dupa cum se stie, sa abdice, de catre Stalin in 1947, dupa ce el este cel care, impotriva planului lui Antonescu, rupe alianta cu Germania si lasa libera trecerea fortelor sovietice prin tara. Faptul de a fi participat la agresiunea lui Hitler impotriva Uniunii Sovietice nu i s-a iertat totusi. Faptul de a fi “marcher contre fort d?Arm鮩e” a fost, dupa profet, cauza caderii sale.

Stalin si teroarea PCR

Toti aderentii care vor fi sustinut partidul

In favoarea celui al carui nume va fi dur si taios,

vor fi condamnati la moarte, striviti si distrusi.

Bunurile le vor fi luate prin confiscari publice,

pauperizare generala,

Niciodata poporul roman nu va fi fost atat de ultragiat.

Majoritatea aderentilor care vor fi sustinut “Partidul”: aservit lui Stalin (qui auront tenu party pour Rude en l贴res) vor fi condamnati la moarte (mis mort) si exterminati in inchisori si lagare de munca (saccag鳩.

Mai toate valorile vor fi distruse (grand neanty) si toate posesiile vor fi confiscate si “nationalizate” (biens publi鳠par fisc).

Niciodata in trecutul sau poporul roman nu va fi fost atat de umilit si urgisit (onc Romain peuple ne fut tant outrag驮

Colapsul blocului socialist dupa 1989

Inainte de conflict marele zid va cadea,

Un cap de stat va fi dat mortii, o moarte prea saubita si deplansa.

Noul nascut semi-perfect: caci majoritatea va inota:

Aproape de fluviu, pamantul va fi patat de sange.

Inaintea conflictului dintre seful reformator din Moscova si Ceausescu, ramas fidel totalitarismului stalinian (avant conflict), Zidul din Berlin va cadea.

Marele (tiran) roman va fi executat (le grand ࠭ort). Moartea sa, dupa doar trei zile de la arestare (mort trop subite), va fi mult regretata (plainte).

Noul guvern (nay) va fi doar jumatate din ceea ce revolutia populara va fi voit (miparfaict), caci majoritatea activistilor de partid se vor mentine la putere (la plupart nagera).

La Timisoara si la Bucuresti, doua orase apropiate de Dunare (aupr賠du fleuve), va fi pamantul patat de sangele revolutionarilor romani (de sang la terre teinte).

Publicitate

75 de gânduri despre „Prezicerile lui Nostradamus pentru Romania.

 1. totu’ e adevărat, a prezis caderea teunurilor gemene(pasari de foc din cer vor cadea si fratii gemeni vor pieri sau ceva de genu)
  Apoi pentru razboiul mondial a zis: fiinte cu forme dubioase, jumatate oameni jumatate porci, vor lupta tra la la numai stiu ca am citit-o acu vreo 10 ani. Cert e ca vazuse soldatii cu maştile de gaze, si aşa i-a descris(si da, într-o propoziţie avea trei patru cuvinte din limbi diferite)Pacat ca se descopera ce-a vrut sa spuna abia dupa ce lucrurile alea se intampla:))

 2. eu cred ca romania va fi cea mai bogata tara din lume ca deja uni omeni deja au puteri sa vorbasca in gand cu alti oameni se vede si pe canalele de stiri cum vorbesti ovidiu din romania cu gandul calculatoarelor

 3. Românii au fost întotdeauna marginalizaţi,dar eu am încredere în acest popor generos.,,Cei din urmă vor fi cei dintâi!,, SIC!

 4. E ingrozitor, ce sa mai…! Mai bine nu stim prea multe despre aceste preziceri ca sa nu ne taie aripile…, in loc sa fim optimisti si sa luptam sa traim ne gandim :daca!, cand! de ce!, totusi eu cred in Dumnezeu si sfarsitul lumii il va cunoaste doar EL.EL decide pana la urma ce se va intampla cu omenirea… mai tarziu sau cine stie, poate niciodata, cred ca este un ciclu care n-are finalitate, nu cred in sfarsitul lumii, cel putin nu la acest nivel…!

 5. O poezie cu cuvinte incurcate o poate toata lumea comenta in folosul fiacaruia. NOSTRADAMUS este un nume sonor , greu de uitat ,dar cuvintele lui pot fi usor intrepretate dupa placul fiecaruia, nu-i asa ??? Daca era adevarat ce a scris NOSTRADAMUS , TREBUIAU FOLOSITE exact cuvintele din zilele noastre nu traduse de X sau Y, cum le pofteste buricul…

  1. faza asta cu 21.12 a fost o miscare in masa…cei care au „proiectat”sfarsitul lumii au vrut sa vada, zic eu, cum reactioneaza populatia….eu zic ca se pregateste ceva urat de tot in viitor

 6. Detine cineva adevarul absolut? Avalansa de informatii actuale te zapaceste. Asta se si doreste.Sa ramanem tari in credinta si vom muta muntii.Nu imi este teama decat de Dumnezeu ,care spune:,,Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva!,,

 7. nu e asa de grav nu va speriati urmatorul razboi mondial va fi ca pe vremuri cu sabia si arcul.vom fi putin invadati de popoare venite din asia ,nu vor reusi sa faca nimic deoarece suntem mai buni in lupta ca oricine ,dovada faptul ca pe vremuri la curtile imperiale mari maestri in lupta erau proveniti din zonele carpatilor care la randul lor erau si buni mercenari adica se angajau pentru a lupta in diferite situatii contra cost normal,asa ca fiti mai buni si veti izbandi in orice situatie pa

  1. Marii maestrii in lupta de la curtile imperiale de care zici tu acum se indoapa cu Macdonalds KFC si Coca Cola si probabil ca nu-si vor putea misca burtile cand vom fi atacati (daca se va intampla aceasta minune vreodata)…Pe scurt, vom fi calcati in picioare.

   P.S. Sa nu cumva sa faci abuz de semne de punctuatie. Oamenii ar putea intelege ce ai vrea sa scrii si nu vrem asta, nu?

   1. adevarati cavaleri ce se vor ridica sub steagul marelui ,,IO,,stiu sa se pregateasca spiritual ,fizic si mental pt a duce mai departe crucea BRAVILOR nostri stramosi. Moartea inseamna renastere pt. cei ce nu se tem.

 8. Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

  Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului intrepretate sau traduse greșit.
  In 100 de catrene, Nostradamus a prezis evenimentele care aveau sa se intample pana in anul 3797. Pentru ca profanii sa nu le poata intelege, el si-a redactat oracolele folosind modalitatile sintaxei latine, cu inversiuni, antiteze, anagrame (Rapis pentru Paris, Nersaf pentru Franta, Norlaris pentru Loreni etc.), metafore, cuvinte celtice, romane, spaniole, latine, grecesti si ebraice.
  Interpretarile Centuriilor

  Unul dintre cei mai importanti interpreti ai profetiilor lui Nostradamus a fost Vlaicu Ionescu, un roman emigrat in anii 1960 in SUA. Acesta a incercat sa demonstreze ca Nostradamus ar fi prevazut, printre altele, caderea regimului comunist, dezmembrarea Uniunii Sovietice, precum si puciul de la Moscova in 1991. Aceste interpretari au fost publicate in mai multe carti cu mult inainte de a se intampla, fapt ce i-a sporit lui Vlaicu Ionescu credibilitatea. S-a sustinut ca Nostradamus a prezis masacrul din noaptea Sfantului Bartolomeu a anului 1572, incendiul Londrei din 1667, instituirea Premiului Nobel, criza economica din 1929-1933, o intalnire Hitler-Franco-Mussolini, revolutia din Ungaria din 1956, asasinarea fratilor Kennedy, razboiul din Golful Persic, caderea comunismului si sfarsitul lumii, atentie, in anul 3755, dupa altii, 3797. Nu este data explicita a parjolirii planetei, ci doar presupusa data a incheierii previziunilor sale.
  Nostradamus si-a prezis propria moarte

  Deosebit de limpede este prezicerea de catre Nostradamus a propriei sale morti regasita in mai multe catrene. De obicei, exprimarea sa este impersonala, dar intr-unul din catrene, el trece dramatic la persoana intai:

  ,,Intors din misiune, dar al regelui, tinut in loc, nu va mai face nimic. Se va intoarce la Dumnezeu. Prietenii mei apropiati si cei din sangele meu. Ma vor gasi mort intre pat si masa de lucru.”

  Nostradamus a fost gasit exact in locul indicat de el unde, incercand pesemne sa se ridice din pat, a cazut in noaptea de 1 spre 2 iulie 1566.
  Romania, limita a frontului estic

  Norneigre, Dacia si Insula Britanica vor fi atacate de fratii cei uniti.

  Un cap la Roma nascut din sange Galic.

  Si armatele lor vor fi respinse pana la paduri.

  Aici este vorba de operatia numita “metaplasma”: din doua nume se ia cate o parte, se pun laolalta si se formeaza un nou termen, care exprima sinteza primelor doua.

  Intelesul catrenului se deseneaza cu claritate limitele pana la care au ajuns Puterile Centrale, in Primul Razboi Mondial, pe cele trei fronturi: la apus Anglia, la sud Italia si regiunea nordica a Iugoslaviei, iar la rasarit Romania.
  Marile raiduri din 1944

  Patruzeci si cinci de grade cerul va arde

  Focul se va apropia de marea cetate noua:

  Intr-o clipa, flacari mari vor izbucni si se vor intinde,

  Atunci cand se va planui sa fie pusi la incercare cei din Normandia.

  Orasul Ploiesti e indicat aici prin paralela 45, care trece, intr- adevar, cu o mare precizie pe langa aceasta localitate. Nici un alt oras de o anumita insemnatate din Europa nu se afla pe aceasta paralela.

  Al doilea vers ne spune ca focul bombardamentelor se va apropia de “marea cetate noua”. Expresia se potriveste bine cu cetatea lui Bucur, care e una din cele mai recente capitale din Europa. Ea devine capitala doar dupa ce, la 1600 (un secol dupa moartea lui Nostradamus), Targoviste e distrus de turci.

  Sa remarcam acum exactitatea datelor acestui catren. Avioanele anglo-americane au bombardat, intr-adevar, mai intai Ploiesti, pentru a cobori apoi spre Bucuresti, unde au bombardat Gara de Nord: “Focul se va apropia de marea cetate noua”.

  Al treilea vers arata cum incendiul a izbucnit deodata (instant) si cum s-a intins subit pe o mare intindere (flamme esparse sautera).

  In sfarsit, pentru a nu ramane nici o indoiala asupra circumstantelor istorice ale acestor atacuri, ultimul vers ne spune ca acestea se vor face cand se va planui tentativa din Normandia. Si intr-adevar, dupa cum am aratat, suprimarea sursei de petrol romanesc a fost printre principalele masuri strategice care trebuiau sa preceada invazia din Normandia.
  Invazia sovietica din august 1944

  Insula franca va fi poluata de Arnani,

  Banda nesfarsita prin muntele Adrian:

  Raul va fi trecut Hutin prin pod de plute,

  Vor intra Bayonne toti strigand “Bichoro”.

  Romania, aceasta insula latina izolata in oceanul slav (isle franque), va fi intinata si profanata (tholoser) de sovietici (Arnani=Nanari), acesti descedenti ai prostitutiei revolutionare comuniste.

  Hoardele nesfarsite (bande infinite) vor trece muntii Transilvaniei, tintind catre Germania de rasarit si Austria, regiunea muntilor unde s-a nascut Hitler (par le mont Adrian).

  Ele vor trece Nistrul pe la Hotin (Hutin) printr-un pod de barci si scanduri (par pont la planque) si vor intra ca intr-o tara inamica, cu baionetele trase si cu strigatul de lupta: “catre Bucuresti!” (tous Bichoro criant).
  Romania Mare si drama Regelui Mihai

  In anul cand fratii crinului vor fi in varsta,

  Unul dintre ei va detine Romania Mare:

  Muntii sai se vor cutremura, trecerea Latina fiind deschisa,

  Mahnit va fi pentru a fi admis marsul contra puternicului din Armenia.

  Se stie ca intre dinastiile din Europa se stabilisera legaturi de rudenie in cursul secolelor. Astfel, Casa de Hohenzollern poate fi privita ca sora a Capetienilor, ea insasi de origine germanica si indicata in catren prin semnul ei heraldic: crinul.

  Iata cum confirmarea acestei interpretari data printr-o enigma pe cat de ingenioasa, pe atat de neasteptata. Ea e continuta in expresia “ouvers Latin passage”.

  Ceea ce ne-a sugerat ca e vorba de un joc de cuvinte este schimbarea lui “t” final din “ouvert” in “s” si, de asemenea, faptul ca “latin” e scris cu litera mare, sugerand un nume propriu. Se vede astfel ca e vorba de o scurta anagrama: -s LATIN=STALIN.

  Dar iata ca o noua confirmare ni se prezinta in ultimul vers. Aici Stalin e numit “fort d’Arme”, e o varianta a expresiei “le grand duc d’Arme”, cum e numit in extraordinarul catren V-94, a carui solutie in extenso se afla in paginile 504-510 din prima noastra lucrare (1976) si la paginile 303-310 ale celeilalte (1987).

  In sfarsit, ni se spune ca regele Mihai va fi “fachuot; (suparat), ceea ce in limbajul nostradamian implica o grea lovitura sau o nenorocire. Mihai a fost obligat, dupa cum se stie, sa abdice, de catre Stalin in 1947, dupa ce el este cel care, impotriva planului lui Antonescu, rupe alianta cu Germania si lasa libera trecerea fortelor sovietice prin tara. Faptul de a fi participat la agresiunea lui Hitler impotriva Uniunii Sovietice nu i s-a iertat totusi. Faptul de a fi “marcher contre fort d’Arme” a fost, dupa profet, cauza caderii sale.
  Stalin si teroarea PCR

  Toti aderentii care vor fi sustinut partidul

  In favoarea celui al carui nume va fi dur si taios,

  vor fi condamnati la moarte, striviti si distrusi.

  Bunurile le vor fi luate prin confiscari publice,

  pauperizare generala,

  Niciodata poporul roman nu va fi fost atat de ultragiat.

  Majoritatea aderentilor care vor fi sustinut “Partidul”: aservit lui Stalin vor fi condamnati la moarte (mis mort) si exterminati in inchisori si lagare de munca.

  Mai toate valorile vor fi distruse (grand neanty) si toate posesiile vor fi confiscate si “nationalizate”.

  Niciodata in trecutul sau poporul roman nu va fi fost atat de umilit si urgisit
  Colapsul blocului socialist dupa 1989

  Inainte de conflict marele zid va cadea,

  Un cap de stat va fi dat mortii, o moarte prea saubita si deplansa.

  Noul nascut semi-perfect: caci majoritatea va inota:

  Aproape de fluviu, pamantul va fi patat de sange.

  Inaintea conflictului dintre seful reformator din Moscova si Ceausescu, ramas fidel totalitarismului stalinian (avant conflict), Zidul din Berlin va cadea.

  Marele (tiran) roman va fi executat. Moartea sa, dupa doar trei zile de la arestare (mort trop subite), va fi mult regretata (plainte).

  Noul guvern (nay) va fi doar jumatate din ceea ce revolutia populara va fi voit (miparfaict), caci majoritatea activistilor de partid se vor mentine la putere (la plupart nagera).

  La Timisoara si la Bucuresti, doua orase apropiate de Dunare, va fi pamantul patat de sangele revolutionarilor romani (de sang la terre teinte).

 9. deci???? nu vad nici un semn de prezicere. mai degraba de postdictie. evenimentele astea s-au intampla demult. asa pot si eu. prezic ca basescu va castiga alegerie din 2009, boc va fi priministru, un nebun iese in strada in norvegia si lasa in urma multa nenorocie……, cam toate astea s-au si intamplat din pacate.
  predictia presupune a expune fapte care se vor intampla nu care s-au intaplat. sunt si documentare bune pe aici nu prosti dinastea.

 10. Este putin ciudat si pt. mine personal, cam neinsemnate aceste catrene. Ma intreb oare de ce deabia dupa ce se intampla ceva, se gaseste intrepretarea anumitor catrene in sensul de prezicere, previziune. Parca este puntin cam fortata si lungita aceasta legenda. Este placuta, interesanta si ne place sa fim pusi pe ganduri, dar totusi…

 11. Este interesant cum decodarea catrenelor se intampla sa se faca dupa ce s-au intamplat evenimentele. As vrea sa vad un catren care sa spuna „Asta se va intampla”.

  1. cand se va da lagea duminicala din america propusa de papa de la roma atunci va fi putin si domnul va veni iar despre nostradamus tot cea prezis el a fost inspirat de satana ca sa induca lumea an eroare sai duca pe oameni an ratacire si departe de cuvantul lui dumnezeu.TE ROG ATI DAU UN SFAT CITESTE NNOUL TESTAMENT DAR AR FI MAI BINE SA CITESTI . BIBLIA SI NU MAI BIBLIA .SAU CITESTE CELE 10 PORUNCI SI VEI VEDEA CA ZIUA DE REPAUS LASATA DE DUMNEZEU A FOST SAMBATA NU DUMINICA .IAR PORUNCA CATRE VA AVEA DE SUFERIT DIN PARTEA AMERICI ESTE PORUNCA A 4 IO ATI DAU UN SFAT FERESTE SA TE INCHINI DUMINICA SI LEGEA CE VOR SA O DEA ACESTA NOUA ORDINE GLOBALA FERESTETE DE EA DACA VREI CU ADEVARAT SA VEZI CUM VA FI SFARSITUL LUMI CITESTE CARTEA ,,TRAGEDIA VEACURILOR ,,. ACOLO ATI VA FI DAT CUM SE VA DESFASURA AN CURAND MAREA LUPTA DINTRE ISUS SI SATANA AICI PE PAMANT UNDE FIECARE ESTE CHEMAT SA ALEAGA CU CINE VA TREBUI SA FIE. aceasta carte o gasesti la solo scriptura la adventisti de ziua a 7 daca vrei sa vb voi ancerca sa te lamuresc cu biblia despre sfarsit contacteazama pe imeil

   1. Vlaic Claudiu,ar fi bine sa pui mana pe o carte de gramatica ,ce zici?,macar asa ai reusi sa scrii cat de cat corect si gramatical!

 12. fara misto-uri…………..nici unui om de pe Pamant nu i-a fost dat sa cunoasca viitorul…………..credeti ca la intampalre apar diferite interpretari abia dupa ce se petrec anumite fapte?tocmai pentru ca cineva selecteaza de undeva doar anumite fapte ca sa le asocieze cu ceva ce s-a petrecut si asa ajung sa devina celebri,oameni care atunci cand au scris ceva nici macar nu au stiut ce spun sau ce au vrut sa spuna….viitorul il cunoaste numai Dumnezeu………si nu cred ca ne-ar folosi prea mult sa-l cunoastem……….eu cred ca daca am conoaste viitorul am trai intr-o continua depresie avand in vedere faptul ca foarte putine lucruri bune si frumoase ni se intampla…….

 13. Oamenii evoluaţi spiritual văd în viitor aşa cum vedem noi (cu ochii minţii) în trecut. Vezi ceea ce a spus părintele Arsenie Boca despre România, sau părintele Paisie Aghioritul (de la Athos) despre conflictul mondial, care va începe din zona Turciei. Spre deosebire de Nostradamus aceşti iluminaţi nu vorbesc cifrat, ci relatează faptele cu multe amănunte.
  Ei nu pomenesc despre 2012 tocmai pentru că nu se va întâmpla nimic şi tot ce se spune despre acest an sunt doar profeţii mincinoase.
  Din referirea părintelui Arsenie Boca, în România se va face o mare descoperire, care va pune la îndoială concepţia materialistă despre lume. Asta va face ca România să ajungă în atenţia lumii întregi.
  Personal cred că este vorba de ceva inedit şi surprinzător pentru lumea noastră, căci sistemul solar este făcut de CINEVA, care a încifrat în parametrii săi dinamici nişte SEMNE (peceţi) ca dovadă a acestei măreţe lucrări. Odată evidenţiate aceste peceţi divine, cei care ascund adevărul nu vor mai avea ce să facă, lumea se va trezi la credinţă şi ştiinţa va fi nevoită să dea mâna cu religia, care susţine dintotdeauna că sistemul solar este o creaţie. La acest moment se referă şi Enoh în cartea sa (eliminată din biblie în anul 325, la celebrul Conciliu de la Niceea) când spune că după acest moment al revelării SEMNELOR „…stăpânii Pământului vor înceta de a mai avea putere şi autoritate.” El specifică totuşi că „…puternicii lumii nu vor fi nimiciţi, ci ei vor fi predaţi în mâinile celor drepţi şi sfinţi”.
  Cine sunt aceşti „drepţi şi sfinţi”? Greu de precizat, dar Enoh adaugă că „În acele zile, rasa sfântă şi binecuvântată, va coborî din înălţimea Cerului şi generaţia sa va trăi laolaltă cu fii oamenilor”. Să fie vorba de fiinţe din afara pământului, care au ajutat viaţa de pe Terra să se dezvolte sau despre revenirea lui Iisus în glorie?
  Momentul de care vorbesc este aproape pentru că a fost prevăzut şi de Iisus arătând că a doua venire va fi precedată de dezvăluirea acestor SEMNE : „vor fi SEMNE în Soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre popoare, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor” [Luca, 21; 25].
  Urletul mării şi al valurilor poate însemna valurile de revolte apărute ca urmare a crizei (stâmtorare printre popoare) şi a nemulţumirii oamenilor, care devin sclavi într-un sistem ce se mondializează pe zi ce trece.
  Deci trăim aceste momente pe care Enoh şi ceilalţi iluminaţi, de care aminteam, le-au prevăzut cu mult timp înainte, iar viitorul poate fi dezvăluit unora dintre noi.
  Să auzim de bine!

 14. nimeni nu stie cand va fi sfarsitul nici ingerii din ceruri nici fiul si numai dumnezeu tatal oricum ziua aceea va veni pe nepregatite pt a sti asta trebuie sa citim biblia cu mare atentie

  1. biblia originala nu e posibil sa o citesti de oarece ea de mult este ascunsa dar biblia actuala este scrisa partial dupa traducere ceea ce o face o bible a persoanelor din parlament ceea ce au vrut ei ca sa auda omenirea

 15. anul 2013 inceput cu o noua lume cea a pacii intre popoare a bunastarii a pacii vesnice a bucuriei omului de rand de a ridica capul sus dea nu mai avea grija zilei de maine,stiti ce spunea parintele justinian sati iubesti dusmanul nici nu stii ? de fericit o safii daca ii raspunzi cu aceeasi moneda o sa fie e doi oameni rai daca dusmanul iti da o palmape obraz tu sai dai si cellalalt obraz nici nu stii ? de fericit o sa fii si el ?de rusinat o sa fie si altceva basescu si clica lui are numai de la negresti vaslui doua zeci de oameni care au murit cu zile pt.ca a inchis spitalu orasenesc negresti el nu stie ? de mic o sa fie si nastase are tot respectu meu o fost cel mai bun prim ministruu al romaniei si o sa fie cel mai bun presedinte a ROMANIEI MARI post basescu stiti ce mia zis unfost presedinte aconsilului jud.vaslui care la rindu lui ofurato mai putin ca,nastase a spus si al citez o data ce a facut puscarie e un om terminat inchei citatu ,eu spun ca nare dreptate de ce basescu care o dat flota romana mindria tarii nui tras la raspundere si cel cu dosaru tamar prelucrat de basescu face pirnaie pt ,va spun voua de ce cel care omoara un om care avea vina de a merge cu bicicleta pedrumul proaspat asfaltat de la negresti la ipate nu face o zi de inchisoare pt. ca jum. din politia negresti si vaslui e corupa si mai sus de ce gelu florea agent de politie la negresti intra in ograda mea pe 19 noiembrie la ora 1 noaptea si confisca 53 kg peste si intoarce masina politiei la mine in ograda ma ia fortat la politie imi ia o decl. fara proces verbal adoua zi imparte pestele meu cu de la sine putere cu sofrone la ferma piscicola negresti avea puetul de crap cipuri in el de azis cae a fermei nr .inregistrare 260141 19.11.2012 la reclamatia care am facuto pe 20112012 abuz in serviciu si insusirea bunului confiscat de ce nici pina azi nu mo chemat procuroru de caz de ce nu o fost suspendat din functie pina la terminarea anchetei de ce pt ca imi spune ca doi au incercat sal faca cu procurori si nau putut de ce nu se sesizeaza ministerul de interne ce fel de oameni are? astai romania lu basescu bine faci bine gasessti ,rau faci rau gasesti va spun voua ca basescu e om insemnat omul lui lucifer ati vazut la tv cum so intors cu spatele presedintele frantei la reuniunea presedintilorOSCE de anul trecut sio dat seama cai omul lui lucifer ;anul 2013 osa se impace evreu cu arabu, china cu tibetu coreenii cu americanii si cujaponezii sirusia sa ne dea tezaurul luat in1944 daca vrea sa nee fie prieteni pana la ultimul gram de aur si masonul putin sa stie ca a doua meca e la romani si suntemi mindri de afi romani asaa cum a prezis nostradamus cine are ochi sa auda cine nu sai inchida

  vreau sa stie prima data parintele daniel al romanilor si daca el crede de cuviinta dati mesajul la masmedia daca nu crede el cae bine nul dati mai departe

 16. Buna ziua ,va steptam la cazanul cu smoala.Pa partea stnga pt. a va face viata usoara avem :
  – 1 sticla bere = 10 bice
  – 1 punga cu seminte = 2 bice
  – 1 bucata femeie striptis la bara = o schingiuire de 30 de minute

  In camerele albe avem foarte multa liniste si fara sport extrem,singurul post tv pe care il veti vedea pt. tot restul vieti este OTV …serialul neterminabil Elodia.

  Va rog alegeti !

 17. Intr-o editie a emisiunii Telenciclopedia, s-a demonstrat faptul ca Nostradamus recicla istoria, era un ilustru plagiator, obscur si evaziv ! (Teleenciclopedia nr. 2366 din 17 august 2013).

 18. Daca pina acum credeam cate ceva, in momentul de fata cred ca e o mare facatura, bine pusa la punct de anumite agentii. O singura intrebare ridic. Pe vremea lui Nostradamus nu exista Romania! Si inca o chestie, toate prezicerile apar deslusite dupa evenimente. Viitorul nu poate fi citit, dar poate fi programat. O masa de oameni care crede cu tarie intr-un fenomen, poate cauza acel fenomen. Ma gandesc ca e vorba de o subtila manipulare a mintilor pentru a crea un viitor cert, cu o anumita directie. Probabil catrenele exista, nu am fost curios sa le caut si nici sa citesc din ele. Cu siguranta nu voi intelege o iota!

 19. Toate bune si frumoase dar nu pricep nici in ruptul capului de ce nu a facut toate aceste profetii in clar.Totul ar fi fost mult mai simplu si mai sigur.Sunt un profan,va rog sa ma iertati de nestiinta.

 20. E usor de rastalmacit dupa ce se intampla un eveniment.Tragi cat poti de inteles sa semene cu ce sa intamplat. mda preziceri.Pai daca toata luema face asa vreo 200 de ani normal ca ajunge renumit 🙂

 21. Ce pot sa va spun este faptul ca se cam intampla previziunile dar si noi ajutam la infatuirea lor cu cat stim mai putin e mai bine cu cat incercam sa descifram mai mult cu atat se intampla cu precizie facem parte din scenariul lui nostradamus fiecare suntem cate un pion datorita zodiilor si tot ce este legat de zodii .numerologie etc.nostradamus prezicea numai in anumite zile si in anumite circumstante legate de luna plina calendar ul zodiacal si alte aspecte inclusiv anul cand s.a nascut el i.a fost prielnic orasul unde s.a nascut etc.asa ca fiti linistiti ca nu e bine sa stim pre mult despre viitor.tot ce va sa vina va veni de aceea se numeste si viitor.

 22. Trist este faptul ca anunta sfarsitul universului in anul 3755 si cum tot ceea ce a prezis a fost adevarat si s-a intamplat e inevitabil sa nu vina si sfarsitul lumii in anul prezis

 23. Da foarte interesant dar e trist ca a prezis si venirea sfarsitului universului in anul 3755 si cum ceea ce a prezis despre comunism si tot ceea ce a prezis e inevitabil ca va veni sfarsitul lumi

 24. Ce va mai place sa interpretati prostiile lui Nostradamus.
  Alt gen de articole nu mai aveti.
  Atentie Maine ne Mutam Pe MARTE.Asta tot Nostradamus a zis. Probabil in interpretarea voastra MARTE era numita de Nostradamus bla bla bla.

 25. Semnalare importanta.
  Dintre previzionarile referitoare la Romania lipseste: catrenul 26,din Centuria V, al carui text este, din cate m-am documentat:
  „Amas s-approche venant d’Esclavonie.
  L’Olestant vieux cate ruinera.
  Fort desolee vera Romainie.
  Puis la grande flamme estaindre ne scaura.”
  Acest text este fundamental deoarece se refera la un Stat numit: „Esclavonie” (Rusia-care exista),respactiv la un Stat numit: „L’Olestant vieux” (Grecia-care exista, in sensul de: „Vechiul Cuceritor”,respectiv la un alt Stat, numit:”Romainie”, intr-un context calendaristic-temporal in care Imperiul Roman nu mai exista, iar Statul Romania s-a infiintat abia la 24.01.1859,adica la aproximativ 400 ani dupa aceasta previzionare nostradamica. Previziunea in cauza se refera, pe de o parte, la un conflict armat intre „Esclavonie (in care era inclus si o parte a teritoriului actualului Stat Ucraina, care s-a numit,in trecut:”Rusia Kieveana” si „Romainie”,iar,pe de alta parte, la ruinarea Republicii Elene,descendenta a vechii Grecii.
  Lorin Fortuna/Timisoara/22.07.2015/E-mail: lorinfortuna@gmail.com
  Blog: http://www.lorin-fortuna.ro

 26. 45 de grade este intradevar o paralela geografica dar „cerul va arde la 45 de grade” si „focul se va apropia de NOUA cetate ” nu este in Europa ci in america in orasul New York. Si nu a fost in al doilea razboi mondial ci v-a fi al treilea care se aproprie. Nostradamus a prezis ca un copil se va naste intr-o familie saraca „Hitller” si aproape va cuceri Europa si asa a facut dar dar in ziua Z cand americanii englezii si canadieni au ajuns in normadia totul a fost pierdut pentru nazisti ne avand resurse sau oameni pentru a continua. „Anglia v-a fi mistuita de flacari” se intampla dupa bombardamentele naziste in Londra.

  1. Eu studiez domeniul profetiilor ajutat de faptul ca am primit si eu citeva pe care astfel le folosesc inclusiv sa evaluez ceva mai bine care profetii sint false si care adevarate sau cu erori din diferite cauze.
   Am inteles ca Dumnezeu are o anumita strategie care necesita tai.uirea unir adevaruri fata de o mare parte dintre oameni asa incit sa fie pusi iar la o incercare a credintei pt o noua religie mai bogata in cunoadtere si mai sfinta.

 27. Este afevarat.ar fi interesant sa aflam ce se intampla in 2016 sai 2017 pt ca asta e deja istorie si e chiar adevarat.de ex intr.un joc d p gplay in d day apare la un mom dat unul cu masca.sa nu uit ca jocurile ca si filme se inspira din fapte reale ec captain America sau fifa 16 etc
  Eu stiam altceva ca se pp ca a trait mult si ca cu greu gasesti unul care sa fie atat de exact dupa ani si ani.numele sau e tare Noatradamus.care stiti ce inseamna… Ideea e alta ai gresit vei plati.Rau a fost ca ne.am ucis dictatorul.a mai facut coneva in Europa sau in lume?nu cred

  1. O carte la care am participat ( coautor) va fi editata in 2017 cred ca a doua zi dupa ziua numita de ynele profetii ziua Revelatiei sau ziua Avertismentului .
   Matea tainna a Bibliei si a revelatiilor in general dintre care unele o ating dincolo de faptul ca adevarul lui Dumnezeu e mult mai sincretist decit pare majoritatii este o viitoare teofannie a lui Dumnezeu insusi intro forma tara si context intentionat incredibil pt fanatici . Unul din cele 70 de contexte biblice care fac referire in general discreta si vaga la Ea este 2Macabei2.4-12. unde e vb. si de scoaterea Chivotului si a Tablelor Legii care de fapt vor fi aduse in fata Sa si a lui Iisus revenit anonim inca o vreme tocmai in bis. Sf. Mormant care constituie acel locas sfint care va fi dezafectat 2300 zile.
   Inca doua lucruri subsumate e ca teofania va fi de fapt o dedublare a unei identitati a Sa intrupate cu care a trait relativ recent cit si faptul ca

 28. O carte la care am participat ( coautor) va fi editata in 2017 cred ca a doua zi dupa ziua numita de ynele profetii ziua Revelatiei sau ziua Avertismentului .
  Matra tainna a Bibliei si a revelatiilor in general dintre care unele o ating dincolo de faptul ca adevarul lui Dumnezeu e mult mai sincretist decit pare majoritatii este o viitoare teofannie a lui Dumnezeu insusi intro forma tara si context intentionat incredibil pt fanatici . Unul din cele 70 de contexte biblice care fac referire in general discreta si vaga la Ea este 2Macabei2.4-12. unde e vb. si de scoaterea Chivotului si a Tablelor Legii care de fapt vor fi aduse in fata Sa si a lui Iisus revenit anonim inca o vreme tocmai in bis. Sf. Mormant care constituie acel locas sfint care va fi dezafectat 2300 zile.
  Inca doua lucruri subsumate e ca teofania va fi de fapt o dedublare a unei identitati a Sa intrupate cu care a trait relativ recent cit si faptul ca

 29. cit si faptul ca aceasta mare venire nu e cu trup de barbat ci de Femeie .
  Ea pamanteste a fost unic mostenitor a averii unnui neam dinastic destul de oriental.
  Asa incit profetiile diverse o numesc Marele Monarh Regina ( aparent) Imbecila, Papa cu tenul intunecat din tara dominata , Sfintul.Graal ,Maitreya Pasarea Foenix, Zeita Vestului, Mahdi. Quatsalquatl Mama Universului cit si Duhul.Sfint revenirea Fecioarei.
  Revelatia secretizata numita Dogma Adevarului din 1910 vorbeste de intruparea Duhului Sfint

 30. Una dintre profeţii se va întâmpla curând, când acceleratorul de particule CERN de la Geneva ar putea exploda. Referirea lui Nostradamus este clară şi punctuală:

  „Fugiţi, fugiţi din Geneva cu toţii
  Saturn din aur în fier se va transforma
  Raza contra-pozitivă va extermina totul
  Vor fi SEMNE în cer înainte de aceasta.”

  Este nevoie de o catastrofă pentru ca savanţii să înţeleagă, odată pentru totdeauna, că materialismul actual este un drum greşit în înţelegerea lumii, şi chiar teoria relativităţii generalizate este o aberaţie prin care se introduc erori în calculul energiilor ce sunt dezvoltate în diferitele experimente, puse în practică la CERN.

  Accidentul va fi precedat de revelarea unor SEMNE (peceţi) înscrise în astre de către Inteligenţa cosmică creatoare a sistemului solar şi vor fi făcute publice din… Romania, conform previziunilor părintelui Arsenie Boca. Şi, ca o curiozitate, aceste peceţi inteligente cu care a fost pecetluit sistemul solar (în fond nişte constante fundamentale sau numere sacre) se regăsesc înscrise atât în Piramida-Keops, cât şi în Sanctuarul-Calendar de la Sarmisegetuza.

  Se pare că Creatorul (sau Creatorii!) ne-a(u) pregătit nişte surprize de proporţii, acum la sfârşit de ciclu cosmic.
  Numai bine!

 31. ROMANIA sufera si va suferi si in continuare,precum si alte TARI.Se-va confrunta cu un ,,CUTREMUR de PAMINT,, MARE.Poate fi sub mai multe forme… in,, BIBLIA ,, sunt relatate tot ce va fi in general,trebe inteleasa si citita cu atentie.

 32. TREI STATE MARi se vor ridica una inpotriva ce le-i lalte,va fi urgie,moarte si altele…am mai relatat odata,acestea mi-au fost aratate de Dumnezeu.Vin vtremuri grele,ne distrugem singuri precum si aceasta Planeta minunata Terra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s