Regimul Băsescu pune in aplicare „Planul Illuminati”!

Va mai amintiti articolul Ghidul Noii Ordini Mondiale?
Vom relua aici cateva citate, iar apoi vom posta un material cutremurator despre situatia actuala din Romania.


GHIDUL DE PIATRA DIN GEORGIA (USA)


Pe una dintre cele mai inalte coline din regiunea Elbert, statul Georgia (USA), sta un imens monument din granit. Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat in opt limbi diferite 10 ghiduri, sau porunci. Monumentul este recunoscut ca si Ghidul de piatra din Georgia sau Stonehenge-ul American. Desi relativ necunoscut majoritatii oamenilor, el reprezinta o legatura importanta cu Ierarhia Oculta care stapaneste lumea in care traim.

Originile acestui ciudat monument sunt invaluite in mister pentru ca nimeni nu stie identitatea persoanei, ori a grupului de oameni, care a comandat constructia lui. Tot ceea ce se stie cu certitudine este faptul ca, in iunie 1979, un strain bine imbracat a vizitat Compania de Prelucrare a Granitului din Elberton si a anuntat ca doreste construirea unui edificiu care sa transmita omenirii un mesaj. S-a prezentat ca fiind R.C. Christian, insa curand a devenit evident ca nu acesta era numele lui real. A spus ca reprezinta un grup de oameni care vrea sa ofere o directie umanitatii insa astazi, aproape doua decenii mai tarziu (1998)*, nimeni nu stie cu adevarat cine a fost R.C. Christian sau numele celor pe care el ii reprezenta. Cateva lucruri sunt evidente. Mesajul inscriptionat pe Ghidul de piatra din Georgia are de-a face cu domenii importante:

1. Instaurarea si stapanirea unui guvern mondial
2. Controlul populatiei si al reproductiei
3. Relatia mediului si omului cu natura
4. Spiritualitatea

“Am gasit in libraria publica din Elberton o carte scrisa de cineva care se numeste R.C. Christian. Am descoperit ca monumentul pe care acesta l-a comandat a fost in spiritul recunoasterii lui Thomas Paine si a filozofiei oculte pe care a imbratisat-o. De fapt, Ghidul de piatra din Georgia este folosit in cadrul ceremoniilor oculte si al celebrarilor mistice pana astazi. Din pacate, doar un singur lider religios din regiune a avut curajul sa vorbeasca impotriva Stonehenge-ului American, iar recent a fost mutat in alta parte cu locul de munca.”


Mesajul Ghidului de Piatra din Georgia

1. Mentineti umanitatea sub 500.000.000 intr-un echilibru permanent cu natura.
2. Ghidul reproducerii cu intelepciune – imbunatatirea adaptarii si diversitatii.
3. Umanitate unita printr-o noua limba.
4. Folosirea pasiunii – credintei – traditiei – si a tuturor lucrurilor cu cumpatare.
5. Protejati oamenii si natiunile prin legi bune si instante drepte.
6. Lasati toate natiunile sa se autoguverneze rezolvandu-si disputele externe intr-o instanta mondiala.
7. Evitati legile marunte si oficialii nefolositori.
8. Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale.
9. Castigati adevarul – frumusetea – dragostea – cautand armonia cu infinitul.
10. Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii – Lasati loc naturii.

Limitarea populatiei pamantului la 500 de milioane de oameni implica exterminarea a 90% din popolatia globului. Stonehenge-ul American face referire la instaurarea unei instante mondiale din umbra careia se va naste un Tribunal International si un guvern mondial. Ghidul de piatra pune acentul pe prezervarea naturii anticipand miscarea de mediu (ecologista) a anilor 1990, si referirea la “cautarea armoniei cu infinitul” reflecta efortul actual de inlocuire a credintelor iudeo-crestine cu o noua spiritualitate.

Regimul Băsescu pune in aplicare „Planul Illuminati”!

Printr-o persoana de maxima incredere am aflat ce a declarat un membru PD-L in urma unei sedinte cu usile inchise. Persoana in cauza este credincios si in urma acestui lucru a hotarat sa plece din partid.
S-a primit un mesaj de la E. Barosso cum ca in doi, trei ani populatia Romaniei trebuie sa scada cu 4 milioane. Pentru aceasta de la 1 ianuarie se va introduce in paine si produsele de panificatie saruri de plumb, cadmiu si altele. Cele mai multe victime vor fi din randul pensionarilor.
Chiar daca pare incredibil eu imi fac datoria sa spun si altora!
Solutia este sa nu mai consumam din comert paine si sa folosim faina proprie sau de la tarani….deocamdata!
Dumnezeu sa ne apere!
Publicitate

3 gânduri despre „Regimul Băsescu pune in aplicare „Planul Illuminati”!

  1. asasini .nu le este frica de dumnezeu. Dumnezeu a facut lumea, a dat viata pe pamant. Omul lacom de banii dracului, este an stare de orice… ESTE CORUPT…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s