Băsescu, slujitorul Fortelor Oculte?

Daniel Ruzo este un explorator peruvian care a pus în atentia lumii posibilele legaturi dintre civilizatia Markawasi si cea geto-dacica. Acesta a remarcat o serie de asemanari între Sfinxul din Bucegi si sculpturi monolitice din Anzi, dar si cu formatiuni de pietre subacvatice din Japonia . Descoperirile acestuia par a fi uluitoare. Ruzo a lansat o ipoteza în care explica faptul ca civilizatia umana este formata din ere, fiecare durând 8608 ani si care la rândul lor sunt formate din patru cicluri solare de 2125 ani. Potivit acestuia acum suntem în a cincea era. La fiecare 8608 ani, Pamântul sufera o catastrofa. Monumentele din jurul lumii, printre care si Sfinxul, marcheaza locurile unde oamenii se vor putea adaposti, sustine cercetatorul.

Una dintre ipotezele care capaciteaza atentia iubitorilor de conspiratii si de paranormal este ca sub Sfinx si muntele Omu s-ar afla o caverna de circa 20 de kilometri lungime. Pestera ar fi protejata de câmpuri energetice foarte puternice, ceea ce face ca ea sa devina invizibilasi neaccesibila celor din exterior. Pestera ar fi o legatura subterana cu lumea de sub Pamant – celebra Agartha, sau Shambala, care ar avea o retea de tuneluri ce ies la suprafata in diverse colturi ale lumii. In urma unei catastrofe, o parte din omenire, cei pomeniti in Vede, in Ramayana si Mahabharata ca zei ce dispuneau de aparatura de zbor sofisticata, prezenti si in alte culturi, s-au retras sub pamant. Unele religii ii vad ca pe niste zei, altele ca pe niste “ingeri cazuti”, niste demoni.

Cea mai celebra intrare in Shambala este – dupa cum se crede – in Tibet, iar cea mai “larga” deschidere este la Polul Nord terestru. Se crede ca datorita acelei catastrofe care a acoperit lumina soarelui, un posibil meteorit, ori o eruptie vulcanica in lant, acestia au fost nevoiti sa foloseasca in aparatele de zbor un echipament oarecum asemanator cu cel al astronautilor actuali, sau cu cei care piloteaza avioane cu reactie. Aceste imagini se regasesc in mai multe desene rupestre, mai ales in America de Sud. cei ce s-au retras sub pamant au dus cu ei o civilizatie si o tehnologie avansate, iar dupa catastrofa au iesit din cand in cand la suprafata sa invete omenirea – cei ce au ramas si s-au adapostit prin pesteri – despre noile tehnologii, despre cultivarea pamantului etc.

Acestia apar ca veritabili zei, dar care apoi s-au transformat, dupa ce s-au impreunat cu femeile oamenilor, ca ingeri cazuti, pedepsiti de Iahve. Datorita echipamentului de zbor si a formulei de respiratie tehnologica – probabil nu mai erau obisnuiti cu aerul de la suprafata – cei din pesteri i-au descris ca pe demoni, cu “copite” (incaltarile speciale ce nu lasau sa se vada piciorul si degetele), cu “coarne” (tuburi de respiratie, sau posibile antene de comunicare, sau cu ochii mari si bulbucati – de la castile de zbor, ori cu”aripi” – dispozitive de zbor personala, mai mici fata de aparatele de zbor care cuprindeau mai multi “ingeri” si conduse de un sef – “marele zeu”. – si care sunt descrise ca “tronuri de foc”, sau “nori de fum”, “coloane de foc”, conduse de heruvimi, cu traznetesi fulgere si cu “ecrane de diamant” (monitoare asemanatoare plasmelor tv actuale). Practic intreaga tehnologie, noile descoperiri ale omului, ar fi vechi “de cand lumea” si acum sunt “redescoperite” sub indrumarea “zeilor”. Acestia sunt si autorii “premonitiilor” si “clarviziunilor” transmise telepatic anumitor oameni care au capacitati de “mediumuri”. Jules Verne, de pilda, ar fi fost “insuflat” sa scrie despre descoperirile ce au avut loc ulterior, ca lumea sa fie pregatita.

Mai multe amanunte pe aceasta tema pot fi gasite consultand cartile colaboratorului nostru Cristian Negureanu, care vorbeste pe larg despre aceasta “civilizatie a lui Dumnezeu”. Si astazi aceste “care de foc” (in care a fost rapit si Sf Ilie cand s-a inaltat la cer, sau Enoh, cand a vazut Pamantul “de sus”). Dupa uniiinsusi Iisus ar fi apartinut acestei civilizatii,care l-ar fi inviat cu o tehnologie speciala, iar inaltarea ar fi fost produsa de un aparat de zbor individual. Se presupune ca A doua Venire a lui Iisus, de asta data in postura de conducator universal, se va face “pe norii cerului”, sau cu aceste aparate de zbor. Si astazi cei “de sub pamant” apar in fata omenirii, in ceea ce se numesc OZN-uri, ei fiind ceea ce noi numim “extraterestri”, in realitate ei fiind “intraterestri”.

Dupa alti autori, acestia ar fi cei ce au indus masoneria oamenilor din actuala era, inca de la Templul lui Solomon, ei fiind cei ce au lasat Piramidele Egiptului Antic si pleiada de zeitati la care faceau referire egiptenii si faraonii. Acestia ar fi pornit lucrarea lui Hiram Abif, primul francamason, iar de la el s-a structurat o societate secreta care “cunoaste adevarul” si stie cine ar fi “marele arhitect”. Aceasta societate, care din Egipt s-a transmutat la evrei in zona Istraelului, pentru a se raspandi si a conduce lumea, este “populatia iubita de dumnezeu, de conducatorul celor de sub pamant”, cei de odinioara “locuiau la suprafata” dar care s-au retras in Agartha. referitor la cataclism se presupune ca este acelasi care a “scufundat” – adica a trimis sub pamant, Atlantida si pe atlanti.

De aceea se si spune in masonerie despre loja Marelui Orient, sau ca masonul respectiv, dupa moarte (adormire), s-a retras la “tatal sau” din Marele Orient (locatia despre care se stie ca reprezinta intrarea in Shambala). Ca atare, Shambala este, dupa unii, Edenul, sau raiul pe pamant (o gradina infloritoare, cu plante nemuritoare, de o frumusete paradisiaca). Acest rai ar avea si o ramificatie pe sub muntii Bucegi catre tara noastra, care la randul ei a fost numita “gradina Maicii Domnului”.

Din aceasta pestera, des invocata in legendele dacice a venit Zamolxe, ca sa-i invete si sa-i stapaneasca pe geti. Populatia “de sub pamant” ar fi de statura mai inalta, 1,90 – 2,05 metri, ceea ce oamenilor de la inceputuri – cei ce au supravietuit la suprafata – si care din motivele catastrofice ce au actionat asupra organismelor nu depaseau 1,45-1,50 m, acestia li se pareau adevarati giganti. Ca atare, “ingerii cazuti” in impreunarea cu femeile oamenilor i-au dat pe giganti, dar si progenituri cu malformatii – ciclopi etc. Zamolxe era dupa cum spune legenda foarte inalt, avea “capul in nouri”, dacii fiind mici de statura cand se uitau in sus la el aveau imagine ca are capul in nori. Si adesea “plutea deasupra norilor dupa ce iesea din pestera sa”, ceea ce – spun adeptii acestei teorii – o facea cu un aparat de zbor individual.

Pe de alta parte este interesant cum povestea legata de zeul care este omorat si invie dupa trei zile spre a se inalta la cer este valabila in mai multe civilizatii, conform autorului Eduard Sure – “Marii Initiati”. Si in Mesopotamia, si in Egipt – la Horus, si in Israel (Iudeea), dar si la daci, si in India, la hindusi. Periodic, dupa cum se pare, acesti initiati “paraseau pesterile” spre a deveni invatatii omenirii, dupa care dispareau, mureau, inviau si se inaltau la cer, uimind populatia. Nici dacii n-au fost ocoliti de aceste invataturi ale lui Zamolxe, unul dintre cele “sapte spirite mari” care au dominat omenirea.

Chiar daca aceste relatari par aiuristice, din când în când se petrece ceva care sa dea un pic de crezare faptului ca este totusi ceva deosebit în Bucegi. În 1993 au avut loc o serie de cutremure, doar în zona Sinaiia si Busteni. Acestea au fost explicate oficial prin proximitatea cu zona Vrancea, dar exista mai multe marturii care spun ca înainte de crutremure se auzeau bubuituri puternice, iar multi locuitori din zona au spus ca sufereau de insomnie. Se spune ca autoritatile cunosc despre ce este vorba, iar masoneria care conduce lumea si care doreste sa instaureze Guvernul Mondial respecta cerintele celor de sub pamant, sau cum le denumesc unii – “satanice”.
Toti liderii popoarelor actuale ar fi luat deja legatura cu acesti “extraterestri” si sunt condusi de aceasta civilizatie. Este ceea ce sustine si Daniel Ruzo, dar si alti cercetatori, care considera ca Bucegii sunt “poarta “europeana cea mai mare” a acestei lumi de sub pamant. Alte porti mai exista la popoarele nordice, sau cele de origine anglo-saxona, care s-au confruntat cu elfii, dar si cu o alta populatie de sub pamant, de statura mult mai mica, ce a dat piticii, spiridusii etc.

Mai multi cercetatori ai acestei teorii explica de ce exista acum dorinta de realizare a Guvernului Mondial, de ce apar razboaiele planetei pentru cei ce nu se supun si de ce multora dintre locuitorii planetei li se pare ca liderii lor nu mai iau deciziile juste pentru care au fost alesi. Ca odata ajunsi la putere ei se supun unei alte vointe, care nu corespunde cu cea a poporului elector. Ceea ce, iata, li se pare si multor romani, care cred ca puterea face jocurile “americanilor”, sau “evreilor” sau “masonilor”. Crizele sunt provocate de grupuri oculte ca “Comisia Trilaterala”, sau “Bilderberg”, ori “Grupul de la Roma”, sau “Cei 300?, ori de “Illuminati”. Cert este ca oricum ai privi lucrurile nu poti sa nu vezi ca exista o legatura care pare o “conspiratie mondiala” si ca omenire a ajuns la un “prag”, prevazut de, cum spuneam mai devreme, “clarvazatori”, iar cei ce trag sforile in subteran trebuie sa se dezvaluie la un moment dat omenirii. Putem sa amintim aici ce furori a facut in Romania teoria “Flacarii Violet” lansata de Viorel Hrebenciuc despre cum este condus Traian Basescu de forte din umbra.

Dupa unii aceasta se va intampla in 2012, dupa care va urma “Armaghedon”, sau razboiul rebelilor de la suprafata cu fortele “de sub pamant”. Un razboi in care arabii au aflat din Coran ca fortele “luminii” vor fi sprijinite de Allah, de Dumnezeu cel adevarat, altul fata de dumnezeul sangeros al Vechiului Testament si care ar fi reprezentat de Iahve, zeul care conduce armata de sub pamant. Care armata, ajungand la o tehnologie foarte avansata a considerat la randul ei religia drept “o poveste” si au ajuns sa creada ca orice este posibil, inclusiv nemurirea, ceea ce i-a facut sa se inchipuie “asemenea lui Dumnezeu”. Numai ca, se spune in Vechiul Testament, ca si in Coran, Dumnezeu i-a pedepsit si i-a aruncat sub pamant, “va fereca Sarpele cel mare” intr-o pestera “pentru o mie de ani”, cat va dura pacea. Apoi, “Fiara” cu “mai multe capete si coarne” va fi eliberata in lume. Dupa care va urma “Armaghedon”.

Fiecare, dupa unghiul din care priveste lucrurile, poate sa deduca fie ca aceasta este “doar o poveste de adormit copiii, simple aiureli”, sau ca este adevarata, dar si aici cu doua variante: una ca acesti locuitori din adancuri care cu multe sute de mii de ani populau suprafata Terrei sunt benefici actualei omeniri, a doua ca, dimpotriva ei singuri si-ar fi provocat catastrofa in urma careia s-au adapostit sub pamant si ca sunt distructivi si malefici, fara a dori ca omenirea sa ajunga la adevarata Creatie. Sursa

Publicitate

3 gânduri despre „Băsescu, slujitorul Fortelor Oculte?

  1. Povesti dar cum spune proverbul ,,daca nu faci foc nu iese fum ” si daca este adevarat cu lumea din adancuri nu stiu cum vor raspunde preoti in fata lumi daca au stiut si au ascuns adevarul .Basescu nu este slujitorul fortelor oculte sant sinple speculatii care nu sant adevarate .

  2. Poate ca basescu nu este slujitorul fortelor oculte cum zici dar ne-a robit UE, ne-a bagat in datorii si are o gandire fundamental materialista, sa traiti bine, si tot cel ce nu este cu Dumnezeu este in tabara adversa, adica un fel de a spune este slujitorul fortelor oculte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s