Profetia unui anonim (1054 d.Hr.)

Pentru cele ce vor fi in zilele cele mai de pe urma, la veacul al saptelea.

1. Un mare razboi european.
2. Infrangerea Germaniei, distrugerea Rusiei si Austriei.
3. Infrangerea turcilor de catre greci.
4. Intarirea turcilor peste popoarele occidentale si infrangerea grecilor de catre Agar.
5. Macelul popoarelor ortodoxe.
6. Si mare neliniste a popoarelor ortodoxe.
7. Invazia celor 6 armate straine in Marea Adriatica. Cele care pregatesc iadul celor ce locuiesc pe pamant.
8. Un semn mare catre agareni (turci).
9. Un nou razboi european.
10. Unirea popoarelor crestine contra Germaniei.
11. Infrangerea galilor de catre Germania.
12. O revolutie a inzilor si ruperea lor de Anglia.
13. Anglia este limitata la Saxonia.
14. Inving popoarele ortodoxe si distrugerea generala a agareni lor (turcilor) de catre ortodocsi.
15. Nelinistea lumii.
16. Deznadejde generala pe pamant.
17. Batalia a sapte state in Constantinopol. Un macel de trei zile si trei nopti. Biruinta celui mai mare stat contra celor 6 state.
18. Alierea celor 6 state contra celui de al saptelea stat; trei zile si trei nopti macel.
19. Oprirea razboiului de catre un inger si predarea orasului grecilor.
20. Revenirea latinilor (romano-catolicilor) la credinta cea dreapta ortodoxa.
21. Prigonirea credintei ortodoxe de la Rasarit pana la Apus.
22. Frica si spaima acestora provocata de barbari.
23 Destituirea papei si proclamarea unui patriarh peste toata Europa.
24. In 55 de ani sfarsitul necazurilor. Iar al saptelea nu este necajit, nu este exilat, revenind in bratele mamei celei iubitoare (Biserici).

Asa va fi si asa se va petrece.
Amin. Amin. Amin.
Eu suit Alfa si Omega.
Inceputul si sfarsitul.
La sfarsit vor fi o turma si un pastor din credinta ortodoxa.
Aceasta se va intampla.
Amin. Amin. Amin. (Robul lui Hristos – Adevaratul Dumnezeu)

Profetia a fost scrisa de un anonim, asadar de cineva care din modestie nu a dorit sa-si faca cunoscut numele sau. Deja primele 8 semne ale profetiei s-au implinit cu multa exactitate, dupa cum vom relata in continuare. A mai ramas implinirea restului de semne. Deci descoperim in al 9-lea semn si in continuarea biruintei ortodoxe, lupta dintre rusi si turci, si macelul general al turcilor.

Nelinistea lumii, care urmeaza este lesne de interpretat fiindca razboiul va fi descoperit in desfasurare. Iar dupa ocuparea Constantinopolului, dupa cum vedem si din profetiile precedente, descurajarea oamenilor se va generaliza, si aici se are in vedere, in mod evident, utilizarea armelor nucleare. Semnul 17 prezice biruinta rusilor contra statelor din Apus in lupta de la Constantinopol. Urmeaza alianta celor 6 state din Apus contra rusilor. Acest razboi va fi crunt cu un macel nemaivazut; razboiul va inceta prin interventie dumnezeiasca. Papa urmeaza sa fie destituit.

Semnele care s-au indeplinit sunt urmatoarele: 1) Un mare razboi european (1914). 2) Infrangerea Germaniei si distrugerea Rusiei (1917) si a Austriei (1918). 4) Intarirea turcilor peste popoarele occidentale si infrangerea grecilor de catre Agar (turci) (1922). 5) Macelul popoarelor ortodoxe (1922). 6. Nelinistea crestinilor din cauza macelului provocat de turci. 7. Invazia celor sase armate straine in Marea Adriatica (1938 armata Italiana invadeaza Epirul), si care pregatesc iadul celor care locuiesc pe pamant (1938 al doilea razboi mondial care a inghitit milioane de oameni). 8) Un semn mare catre agareni (perioada de dupa cel de al doilea razboi mondial pana astazi cand Turcia se considera pe sine puternica (ocuparea Ciprului). 9) Un mare razboi european (probabil al treilea razboi mondial, care va incepe din zona Bosforului si care se va extinde pana in Palestina. Semnele 10, 11, 12, 13, vor consutui evenimente inlantuite, dupa cum au si inceput a se indeplini. Daca consideram semnul 10 ca s-a indeplinit cu alierea Germaniei cu Bulgaria si Romania in timpul celui de-al doilea razboi mondial, ca semnul 11 s-a adeverit cu infrangerea Frantei de catre Germania in primavara lui 1940 si ca semnele 12 si 13 reprezinta pierderea coloniilor de catre Anglia, fapt care s-a intamplat, atunci ne aflam in ajunul semnului 14, prin urmare in ajunul unui razboi mondial. Daca urmarim aceasta serie de evenimente, atunci semnul 9 trebuie sa reprezinte al doilea razboi mondial.

Urmarirea cu atentie a implinirii semnelor care ne-au fost profetite nu lasa loc de tagaduire asupra confirmarii si celorlalte semne care urmeaza, oricat de dureroase ar fi aceste evenimente pentru omenire. Oare cele doua razboaie mondiale nu au concentrat cruzimi nemaivazute de sarmana omenire ? Oare omul nu-si „va veni in sine” ca sa se pocaiasca si sa mearga pe calea lui Dumnezeu ? Exact contrar se intampla. Rezistenta morala a omului a slabit continu si pacatul ia proportii, si ameninta ca sa atraga inca si pe cei alesi, pentru ca raul este cu mai multe capete, iar atacul puterilor intunericului se generalizeaza. Nu mai ramme decat pocainta noastra curata si neintarziata. Pocainta, postul si rugaciunea sunt singurele arme ale crestinului cu care poate sa lupte ca sa schimbe hotararea lui Dumnezeu pentru multele infricosari care ne asteapta.

Sf. Scriptura si istoria Bisericii noastre este plina de exemple unde Dumnezeu, ascultand rugaciunile fiilor Sai credinciosi, a schimbat hotararea si le-a daruit mantuirea. Mantuirea Ninivei este un asemenea exemplu, fiindca pocainta, rugaciunea si postul locuitorilor au schimbat hotararea lui Dumnezeu, de a distruge Ninive.

Si astfel si frecventele cereri ale credinciosilor pentru evitarea secetei, sau a altor primejdii si calamitati, care ar putea veni, in general au rezultatul scontat. Cu toate acestea este nevoie de pocainta sincera si de schimbarea modului de viata.

Cititi si :

Profetia Sfantului Nil Atonitul, despre Antihrist si sfarsitul lumii

Profetia Sfantului Nil Atonitul, despre Antihrist si sfarsitul lumii

Publicitate

5 gânduri despre „Profetia unui anonim (1054 d.Hr.)

  1. „Profetia a fost scrisa de un anonim, asadar de cineva care din modestie nu a dorit sa-si faca cunoscut numele sau.”

    Modestie? Daca stia ca vorbeste doar prostii?

  2. Cei care cred astfel de profeţii sânt oamenii simpli,aflaţi şi rămaşi pe prima treaptă evolutivă a vieţii lor,şi care îşi trăiesc clipa vieţii cu teamă orbecăind mereu prin negura dogmei .

  3. fraierul care a publicat asta,cred ca sintem in 2012,care razboi?esti un fraier care publica toate rahaturile,,nu mai cititi pe blogul asta ca va prostiti,la revedere fraiere care ai publicat atitea vise ale unor prosti

  4. Acest site este un fel de „stirile de la ora 5”,un instrument al masoneriei care induce frica in randurile cititorilor acestor dezinformatii. Eu personal nu dau curs la ceea ce zic toti astia, astia care, dealtfel, nu se grabesc sa spuna in numele cui difuzeaza astfel de informatii.

  5. Am citit si eu cartea ,, Profetii. despre antîhrist”in 1999, o editie aparuta in muntele athos in 1987,tradusa în limba romana, cu coperta galbena, autorul,culegator de texte, fiind grec. Tot atunci a aparut, asemanator, o brosura ,,Despre buletinele si cardurile electronice”, cu privire la dictatura electronica ce se pregațea in SUA inca din anii 70. Cartea am citit-o inainte de extinderea UE, NATO, criza economica, aparitia cardurilor si cipurilor.In Rom. Nici macar nu aveam atunci codul de bare pe produse. Sunt avizat in ce priveste aceste scrieri fiind licentiat in teologie si pedagogie, detinatorul unui master in comunicare, si absolventul unui liceu de electronica, lucrand cativa ani in acest domeniu. Am urmarit aceste evenimente din anul 2000 indeplinindu-se pas cu pas si stiti f bine ca teoria sau ipoteza poate fi confirmata doar de practica. Eu am constatat ca evenimentele sunt reale, rusia va continua razboiul din Ucraina pe Marea Neagra spre Bosfor. De curand am auzit analisti ai UE spunand ca Rusia isi va relua, dupa sanctiunile UE, controlul asupra Bosforului dinainte de 1914. Deci proorocirile se implinesc, si nu vad ,,intunericul de ev mediu” ci ignoranta unor atei comunisti de nivel mediu. De fapt parerile de mai sus arata si incultura si o anumita rasa atinsa la coarda sensibila si lasa. Ca dovada cititi si restul cartii precum si ,,Proorocirile sf Paisie Aghioritul” pr Elpidie, pr Arsenie Boca etc, care sustin aceleasi lucruri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s