MI6 a desecretizat dosarele legate de OZN in Anglia

MI6 a desecretizat dosarele legate de OZN in Anglia

In Anglia au fost desecretizate 35 de rapoarte legate de aparitia obiectelor zburatoare neidentificate  (OZN) incepand cu anii ’50. Aceste documente cuprind atat relatarile oamenilor obisnuiti, cat si cele ale militarilor si fac parte din arhiva MI6 (celebrul serviciu secret britanic). Multe relatari se refera la aparitii misterioase care au fost amplu dezbatute in ziarele vremii.

“O nava solida in forma de bomboana mentolata”, “un inel”, “o meduza” sau “un titirez argintiu”. Cu asemenea cuvinte sunt descrise OZN-urile aparute pe cerul Angliei in decursul a jumatate de secol chiar de catre cei care au avut curajul sa trimita astfel de informari autoritatilor. Alaturi de relatari apar si dovezi precum fotografii, desene, articole din ziarele vremii, dar si scrisorile trimise de Ministerul Apararii ca raspuns la marturiile englezilor.

Spre exemplu, un astfel de dosar contine marturia unei femei care povesteste intalnirea sa de pe 20 noimebrie 1989 cu un extraterestru ce vorbea cu accent scandinav. Ciudata intalnire a avut loc in timp ce aceasta isi plimba cainele. Atunci se pare ca a fost abordata de un “barbat” imbracat cu o mantie maro de zbor, care i-ar fi comunicat ca este vizitata de extraterestri.

Alt raport vorbeste despre experienta unui ofiter RAF, pensionat, care a povestit intr-o scrisoare trimisa Ministerului Apararii cum a vazut un OZN in timp ce se afla in vacanta in Sri Lanka in aprilie 2004. In plus, acesta a atasat si o serie de fotografii “graitoare”. Englezul a spus ca a vazut o aparitie sub forma de inel pe cer.

Autoritatile engleze au declarat ca toate aceste aparitii si apoi marturiile legate de respectivele evenimente au fost atent analizate. De altfel, pentru fiecare s-a si intocmit un raport, totul pentru a se stabili daca au loc activitati ostile sau neautorizat pe spatiul aerian al Angliei.

Guvernul britanic a luat atat de in serios amenintarea OZN-urilor in 1950, incat sefii de la serviciile de informatii s-au intalnit atunci sa discute despre aceasta problema. Premierul de atunci, Winston Churchill, a dat in timpul razboiului un ordin prin care impunea ca informatiile cu privire la OZN-uri sa fie pastrate secrete pentru a preveni o panica generala.

Sursa :agentia.org

Publicitate

3 gânduri despre „MI6 a desecretizat dosarele legate de OZN in Anglia

  1. nu exista OZN-uri sau extraterestri.totusi navele neidentificate sunt fabricate pe pamant de oameni si suntem pacaliti ca ar exista alte civilizatii.Putini cred Adevarul caci oamenilor le place sa creada minciuni.Iar cei ce stiu de nave si minciuna cu extraterestri sunt foarte putini caci de fapt la orice nivel al informatiei se gasesc(sau sunt implicati )sunt mintiti sau dezinformati si ei la randul lor de altii.

    1. Dar si in Biblie scrie despre astfel de nave pe care le- a văzut profetul Ezekiel , asta cu peste 2.000 ani în urmă. Ce dovezi sunt pentru a nega existenţa altor făpturi în vastul Univers ? Domnul Iesus ne învaţă să ne respectăm şi să ne iubim unii pe alţii, chiar şi pe vrăşmaşi. Dacă există extraterestri atunci Dumnezeu i-a creat şi pe ei, deci să le arătăm dragoste pentru că Dumnezeu este DRAGOSTE ( PACE, ARMONIE, BUNĂTATE, ALTRUISM,…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s