Cutremurul din Japonia ar fi putut fi indus de HAARP

Datele obținute de la magnetometrul HAARP al Forțele Aeriene și Marinei Statelor Unite sugerează ceea ce ar fi putut să cauzeze cutremurul cu magnitudinea de 9 grade din Japonia în dimineața zilei de 11 martie 2011 la ora 05:46:23 (ora locală curentă). Imaginea de mai sus a fost descărcată de pe site-ul web al programului de cercetare asupra frecvențelor ridicate și a aurorei active, High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Este o spectrogramă timp-frecvenţă, ce arată conținutul de frecvenţe în semnalele radio înregistrate de magnetometrul de inducție HAARP. Acest instrument, ce a fost furnizat de Universitatea din Tokyo, măsoară variaţiile temporale din câmpul geomagnetic (magnetosfera Pământului) în ULF (frecvențe ultra-joase) în intervalul 0-5 Hz. La imaginea de mai sus au fost adăugate notițe pentru a înțelege ce se întâmpla în ziua în care cutremurul şi tsunami-ul au lovit Japonia.

Dacă analizați graficul spectrului de la HAARP atașat mai sus, puteţi observa momentul în care s-a declanșat cutremurul cu magnitudinea de 9.0 grade, linia roşie trasată pe verticală, şi ceea ce se întâmpla înainte şi după cutremur. Ceea ce mai puteţi vedea, de asemenea, este o frecvenţă ULF constantă de 2,5 Hz, fiind înregistrată de către magnetometru. Această frecvenţă ULF de 2.5 Hz este dovada unui cutremur indus. Graficul a înregistrat această constantă înainte, în timpul şi după cutremurul de magnitudinea de 9 grade. La data de 11 martie 2011, frecvenţa ULF de 2,5 Hz a fost emisă şi înregistrată de la ora 00:00 și până în jurul orei 10:00, adică pentru 10 ore. Ştim clar faptul că seismul din Japonia a durat doar câteva minute, aşa că de ce a fost frecvenţa constantă de 2,5 Hz înregistrată timp de 10 ore în dimineața cutremurului? Deoarece o reţea de antene tip HAARP a generat (transmis) frecvenţa ULF de 2.5Hz şi a declanşat cutremurul din Japonia urmat de tsunami. Sursa : Infocon.ro

Mai multe la: http://presscore.ca/2011/?p=1624

Un gând despre „Cutremurul din Japonia ar fi putut fi indus de HAARP

  1. Posibil sa fi provocat,nici nu ne-am mira de-ar fi asa..dupa atatea epidemii de gripa porcina,aviara,pasari care mor din senin,asta n-ar fi lucru mare..

Lasă un comentariu