HARDWIRED

VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CIPURI.

Filmul il puteti viziona aici : http://www.filmeonline.org/hardwired-2009-film-online/

După un accident tragic în care soţia lui, care era însărcinată, îşi pierde viaţa, Luke Gibson (Cuba Gooding Jr.) rămâne cu leziuni critice şi amnezie completă. O nou prototip tehnologic de la Hexx Corporation – un cip – este implantat în creierul lui Luca. Acest ,,cip,, îi salvează viaţa, dar în curând Luca constată că această nouă tehnologie vine cu un preţ şi că Hexx Corporation are planuri sinistre în legătură cu acest nou dispozitiv. Cu ajutorul noilor săi aliaţi, Luke încearcă să-şi recupereze amintirile din trecutul său în timp ce descoperă adevăratele motive ale Hexx Corporation.

Citez din http://saccsiv.wordpress.com/

„Multi dintre cei ce isi avertizeaza semenii asupra viitoarei actiuni de implantare a unui microcip in corpul uman se intreaba cum de industria de film a produs asa ceva. Consider ca din acelasi motiv pentru care a aparut si Matrix: obisnuirea maselor cu ideea ca vor exista in viitor niste forte (coordonate de corporatii sau calculatoare si roboti) care vor instaura o societate de tip Big Brother sau chiar mai rau, dar ca va exista sigur si o rezistenta. Nu auziti in aceste filme vorbindu-se de Dumnezeu. Si nici de draci.

In HARDWIRED cipurile sunt puse de o corporatie foarte puternica, aflata in relatii stranse cu celelalte corporatii de pe planeta. Iar motivul cipuirii in acest SF este departe de cel care va fi in mod real si se aproprie foarte putin de cel prezentat in documentarul Zeitgeist. Nici o vorba insa despre semnul fiarei.

Trebuie sa intelegem ca acest gen de filme nu sunt facute pentru cei ce deja nici nu concep ca fac parte dintr-o turma de spalati pe creieri si carora cu atat mai putin le trece prin cap sa iasa din ea. Lor probabil nici nu le place filmul iar la Matrix se uita pentru efectele speciale si scenele de lupta. Lor nu li se aprinde nici un beculet. Se uita si nu vad. Ele sunt produse insa pentru cei care simt ca ceva este putred in jur. Deoarece acestia nu e bine sa fie lasati de capul lor, ci trebuie canalizati spre o falsa solutie.

Foarte multi vorbim in aceste vremuri despre cipuri, dar foarte putini intelegem ce-i cu ele si care este legatura cu semnul 666. Si aceasta tocmai datorita filmelor de acest gen.”

Lasă un comentariu