Jeffrey Franks, Calaul Illuminati al Romaniei!

S-a tot vorbit de asasinii economici, s-au făcut documentare, s-au scris cărţi. Nouă, românilor, ni s-a părut că este o chestiune care-i priveşte pe alţii. Nouă nu are de ce să ni se întâmple. Pentru că ne-am crezut europeni. Şi noi, şi grecii, şi bulgarii.
Asasinatul economic, ne-am închipuit, e doar pentru ţările din America latină, pentru fostele state sovietice, precum Ucraina. Am citit în cărţi definiţia asasinului economic, dar niciodată închipuit aievea. Şi Agentia de Investigaţii Media a tratat subiectul, iar la vremea respectivă ni s-a spus că batem câmpii.
Iată ca asasinul economic al FMI şi-a arătat în fine faţa, s-a devoalat. Este acelaşi care a contribuit la criza majoră din Argentina, din 2001. Apoi, la prăbuşirile economice din Ecuador, iar recent, la anihilarea economiei din Ucraina, după 2004, odată cu venirea “portocaliilor” la putere.
De la finele lui 2008, Jeffrey Franks s-a mutat la alţi “potocalii”, odată cu noile alegeri, şi şi-a pus amprenta pe criza economică din România, începând cu 2009. Situaţia în care se află ţara, îndatorarea faţă de FMI, faptul că Franks este adevăratul conducător al României se vede cu ochiul liber. Ţara a intrat cu un picior în groapă, iar groparii sunt Franks şi reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu. Care Mihai Tănăsescu, cel mai probabil, aşa cum anunţa
AIM la începutul anului, ar putea deveni următorul premier al României.

Conform Jeffrey (Jeff) R. Franks, MPA ’88: “In 1997, Jeff moved to work on Latin American countries. He was desk economist for Argentina” (in 1997, Jeff s-a mutat în America Latină. El a fost desk economist pentru Argentina). Apoi a ajuns în Ecuator, după aceea în Paraguay, iar înainte de România s-a ocupat de Ucraina. În Paraguay s-a ocupat de criza serioasă care afecta ţara, de datoria uriaşă la FMI care a rezultat în urma acestei crize economice. La fel cum acum administrează datoria uriaşă a României.

Franks provine din gaşca de la Princeton, dintr-o “frăţie” de temut pe plan mondial: The Order Of St. Anthony, cu patronul Sf. Anton din Egipt, o societate secretă înfrăţită cu celebra Skull and Bones de la Yale (unde există şi o ramură numită Sigma – The St. Anthony Hall), cu o emblema la fel de înfricoţătoare, deşi în aparenţă societatea respectivă s-ar ocupa cu serate literare într-o clădire străveche, întreţinută de frăţie.
Despre Skull & Bones, ca şi despre The Order Of St. Anthony se spune că fac parte din pepiniera Illuminati şi pregătesc elitele care să conducă lumea într-o nouă ordine mondială social-economică.
Dacă despre preşedinţii SUA se spune că au fost în marea majoritate membri ai Skull & Bones, despre creierele economice ale planetei se spune la fel de clar că au aparţinut Ordinului St. Anthony Of Egypt.
Şi, iată, în urma cu doar câteva zile, Argentina a denunţat faptul că FMI aplică Greciei aceleaşi reţete de austeritate pe care le-a aplicat acestui stat latino-american fără a reuşi să îi împiedice acutizarea crizei, în 2001. “Reţeta FMI pentru Grecia este aceeaşi ca pentru Argentina înaintea prăbuşirii din 2001: scăderea salariilor şi creşterea impozitelor” afirmă Jorge Remes Lenicov, fost ministru argentinian al economiei în 2002, în timpul celei mai grave crize economice din istoria acestei ţări.

Si, dupa cum se observa nu este numai reteta pentru Grecia, ci si pentru Romania.

Un alt fost ministru al Economiei, Roberto Lavagna (2003-2005), artizanul redresării ţării sale: “FMI nu a tras nici un învăţământ din criza argentiniană, nu a învăţat nimic şi emite pentru Grecia aceleaşi recomandări ca pentru Argentina în 2002, cele pe care noi le-am respins abia in 2003, iar dupa ce nu le-am mai aplicat si am cautat solutii bune, altele decat cele impuse de FMI, a urmat redresarea”.

Deci iata ca respingerea cerintelor FMI – asa cum doreste si Ungaria acum, dupa noile alegeri – nu a dus la secatuirea tarii, ci la redresarea ei economica.
E adevarat, insa, România este deja datoare până peste cap la FMI, cu bani ce n-au ajuns în buzunarele românilor, ci în “băncile mamă” din Occident, sau în conturile clientelei politice a actualei puteri.
Dovada că Franks n-are, de fapt, nicio soluţie economică reală pentru România, ci în fapt doreşte adâncirea crizei în favoarea FMI, este şi ciorna pe care a folosit-o la începutul lui 2010, după o întâlnire cu Mugur Isărescu.
Pe hârtie, Franks a schiţat sovăielnic o linie de redresare încă de la începutul lui 2010. O redresare care n-a avut loc, iar acum ni se spune că va fi în 2011, când, probabil, nici atunci nu se va petrece. Aşa că predicţiile lui Franks în materie de economie sunt ca şi nule. Aşa cum au fost şi pentru Argentina.
Prăbuşirea economică a Argentinei a antrenat la finele anului 2001 o gravă criză socială şi proteste de stradă soldate cu 30 de morţi. A urmat o criză instituţională, între 20 decembrie 2001 şi 6 ianuarie 2002 succedându-se cinci preşedinţi. Argentina a revenit spre creştere economică cu mari sacrificii, după o devalorizare de 65% a monedei sale antrenând sfârşitul parităţii peso-dolar.
Şi asta după ce s-au respins indicaţiile FMI. Conform unor analişti economici, FMI este arma financiară a aşa-intitulatului Guvern Mondial, care are rolul de a conduce lumea dintr-o singură sursă, iar pentru asta trebuie să prăbuşească mai întâi economiile ţărilor care nu fac parte din elitele care constituie acum acest guvern planetar ce va instaura noua ordine mondială, socială, culturală şi, mai ales, economică. Iar arma aceasta mortală se află în mâinile unor asasini economici ca Jeffrey Franks….
Sursa:enigme-conspiratii.blogspot.com
Publicitate

3 gânduri despre „Jeffrey Franks, Calaul Illuminati al Romaniei!

  1. Fratilor inca dupa revolutie am remarcat ca Romania a cazut la mana unor nemernici corupti ,fara scrupule si niste idioti cu caractere rusesti , care ma scarbeau la fiecare pas si am cautat de atunci sa fiu cat mai departe de ei si asa a inceput cariera mea de emigrant si la 17 ani am trecut fraudulos pentru prima data in viata frontiera intre Polonia si Germania.Eram minor cand am ajuns in vest , autoritatile m-au oblligat sa merg la scoala, asa am invatat limba scrisa si vorbita ,plus obiceiurile nemtilor , fiind blond , ochii verzi spre albastru cand eram in Bonzano un oras in nordul Italiei unde se vorbeste germana , cand intram in vorba cu cineva toti credeau ca sunt neamt si erau asa de convingatori incat am inceput si eu sa cred ca sunt neamt , si normal ca m-am dus ata la politie si le-am spus ca tocmai ce am ajuns in Italia ca Italienii mi-au furat portofelul cu bani si acte …Politistii au ras de mine in Italiana spunand ca sunt un neamt prost ,plin de bani si ai lor m-au ars ….Mi-au facut poza , mi-au luat amprentele si mi-au dat o hartie la mana cum ma chema Thilo Meyer si cu hartia aia ttrebuia sa ma duc la ambasada sa-mi refac actele ….Ei eu am ajuns cu hartia mea in granita cu Franta unde vamesii mi-au urat bine ai venit in Franta …Am vizitat toata Europa , ajunsesem la Malaga , Tormolinos in Spania ….Dupa atatea aventuri trecand fraudulos in ori si ce tara doream incepuse sa fie ceva banal pentru mine pana intr-o zi cand am hotarat sa schimb continentul , voiam sa beau o bere la New York , dar pe mare nu e ca pe uscat si ascuns intr-un container am traversat Atlanticul dar cand am coborat in port nu eram la NewYork ci la Montreal un pic mai la nord dar aveau si astia bere oricum ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s