Si NSA a declasificat documente OZN

Agentia noastra a mai comentat faptul ca omenirii i se pun la dispozitie din ce in ce mai multe secrete privind viata extraterestra, ca si cum ar trebui sa fie pregatita pentru o urmatoare intalnire de gradul III, foarte apropiata in timp. Dupa ce filmele americane ne tot introduc in imagini apocaliptice, izbiri cu asteroizi, sau planete nedescoperite, ca sa nu mai vorbim de extraterestri, acum si organismele guvernamentale americane fac acelasi lucru. Cat despre Wikileaks, au aparut si aici o serie de documente referitoare la fenomenul OZN.

Recent, FBI a declasificat documente referitoare la OZN, la incidentul de la Roswell si la autopsierea extraterestrilor, dar si cu privire la alte incidente ce au framantat lumea si care au fost considerate pana acum simple “teorii ale conspiratiei”, asa cum se spune si depre Planeta Nibiru, despre Sfarsitul Lumii in 2012, despre Calendarul Maias etc.

Interesant este ca nici n-a terminat bine FBI (Federal Beaureau Of Investigations) sa “dea drumul” catre marele public documentelor clasificate ca, iata, saptamana aceasta a inceput cu declasificarea documentelor NSA (National Security Agency), tot referitoare la OZN si extraterestri. Documentele OZN la care facem referire pot fi gasite la adresa de aici.

De departe, unul dintre cele mai interesante dintre acestea, ce se refera la inteligenta extraterestra se numeste “NSA Technical Journal Vol XIV No 1 with FOIA Case number 41472 – Key To The Extraterrestrial Messages”.

Documentul este scris de Dr. Howard H. Campaigne, si prezinta o serie de 29 de mesaje receptionate din afara spatiului, iar articolul se doreste a fi un cod de decriptare a acestor mesaje, in fapt o dovada a legaturii noastre cu lumea extraterestra.

“Acest document nu numai ca demostreaza si confirma prezenta extraterestrilor, dar si faptul ca Guvernul SUA a receptionat transmisiuni de la civilizatii din afara sistemului nostru solar.”, explica  Dr. Campaigne.

Sursa : agentia.org

Citeste :

FBI confirma existenta extraterestrilor

Publicitate

2 gânduri despre „Si NSA a declasificat documente OZN

    1. Exact asa va fi, noi prosti si multi ei mai putini si hibrizi cu armament „tare” si vor sa conduca lumea in continuare ca si pan-acum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s