Guvernele fac depozite de hrană

 

Guvernele fac depozite de hrană

Guvernele fac depozite de hrană

Guvernele autoritare ale diferitelor state au început o politică agresivă de creare a unor rezerve de alimente.

Măsura intenţionează să protejeze populaţia împotriva costurilor în creştere ce ar putea provoca valuri de nemulţumire în rândul populaţiei, conform publicaţiei britanice The Telegraph, preluată de Agerpres.

Panica acestor guverne a apărut în contextul îndepărtarii de la putere în Tunisia a preşedintelui Zine al-Abidine Ben Ali pe fondul nemulţumirilor legate, printre altele, de penuria de alimente şi de creşterea preţurilor la produsele de bază.

Guvernele din Asia, Orientul Mijlociu şi Africa de nord au început să achiziţioneze mari cantităţi de alimente de pe pieţele libere.

Algeria şi Arabia Saudită şi-au făcut provizii de grâu pentru circa 12 luni.

Egiptul are aceiaşi intenţie, conform specialiştilor care notează triplarea importurilor de orez în Bangladesh şi stocurile din acelaşi produs făcute de Indonezia.

Specialiştii avertizează că acesta este doar începutul achiziţiilor de panică care vor duce la creşterea artificială a preţurilor.

Sursa : piatza.net

Publicitate

3 gânduri despre „Guvernele fac depozite de hrană

  1. daca ar fi posibil si eu mi-as face ceva rezerve de grau dar tot s-ar termina intr-o zi,de aceea ar trebui sa fim gata sa infruntam moartea adica sa murim ,caci e singurul lucru de care suntem foarte siguri ca se va intampla doar ca nu stim cand si cum.exista alta viata vesnica si fericita si cine o caute o gaseste!

  2. ŞI EU VĂ MULŢUMESC PENTRU CUPRINSUL ACESTUI SITE.AM RĂMAS STUPEFIAT CÂND ZIARUL ROMÂNIA LIBERĂ PRINTR-UN PERSONAJ CÂMPEANU ZIARIST,A TRANSFORMAT ZIARUL R.L.ÎN
    GAZETA DE PARTID A P.D.L.
    CE ESTE MAI RĂU CĂ FUNCȚIONEAZĂ CENZURA.MARE PĂCAT PENTRU ZIAR.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s