THE NEW WORLD ORDER

Programul NOII ORDINI MONDIALE de acum peste 200 de ani.

La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca) si cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”.

Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Iata doctrina lui, Novus Ordo Seclorum:

1) Abolirea monarhiei;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea tuturor religiilor.

ONU pregatita sa conduca Guvernul Mondial al Mediului?

Delegatii ONU sunt pregatiti sa propuna, la Conventia in legatura cu Schimbarea Climei ce va avea loc in  Copenhaga, un guvern mondial condus de ONU,  guvern ce va avea autoritatea sa nu tina cont de guvernele locale, statale si nationale din intreaga lume si aceasta de dragul protectiei mediului. Varful de sulita al acestei miscari il reprezinta Programul despre Mediu al Natiunilor Unite (UNEP), program din care se vor prezenta in timpul conferintei din 7-18 decembrie parti ale Strategiei pe Termen Mediu 2010 – 2013: Mediu pentru Dezvoltare.

Strategia UNEP a avut ca inspiratie documentul denumit UNEP-ul pe care il dorim, scris de Mark Halle, directorul pentru comert si investitii al Institutului International pentru Dezvoltare Durabila (IISD), o organizatie pentru cercetarea mediului. Conform spuselor lui George Russell de la  Fox News, Hale a scris UNEP-ul pe care il dorim dupa o sedinta ce nu a fost facuta publica, sedinta ce a avut loc cu alti 19 lideri din domeniu, in anul 2007, inclusiv cu alti oficiali ONU si UNEP si reprezentanti ai World Conservation Union, ai Forumului Mondial Economic  si ai Centrului de la Yale pentru Legi si Politici legate de Mediu. Oficialul UNEP John Scanlon, care a participat si el la intalnirea din 2007, este autorul principal al Strategiei pe Termen Mediu 2010 – 2013.

Russell arata ca propunerile, adunate in doua documente, seamana mult una cu alta, singura exceptie fiind actul IISD, deoarece este mult mai direct si mai explicit in limbaj. De exemplu, in UNEP-ul pe care il dorim scrie: “Mediul ar trebui sa depaseasca  religia, caci este singura poveste captivanta si valoroasa ce ii este accesibila umanitatii.” In timp ce strategia oficiala nu cere o religie globala a mediului, ea doar sustine: “Nu trebuie sa precupetim nici un efort sa eliberam intreaga omenire … de amenintarea de a trai pe o planeta ce este distrusa iremediabil de activitatile omului,” sugerand ca se pune “un reinnoit accent asupra evolutiei viitoare a guvernarii internationale pentru protectia mediului, inclusiv asupra apelurilor pentru o mai multa coerenta in sistemul Natiunilor Unite pentru armonie si ajutor sub o noua arhitectura, pentru o atentie crescuta asupra rolului sectorului privat, pentru  asimilarea la nivel national a programelor de dezvoltare si pe un management orientat inspre rezultate.”

Cele doua documente recomanda o serie de alte schimbari in politica internationala a mediului, conform spuselor lui Russell. Ambele cer ca problemele legate de mediu sa fie considerate prioritare pentru deciziile globale economice si politice, iar conform acestui fapt solicita finantarea UNEP atat de catre guverne cat si de catre sectorul privat ca o “evolutie” a sporirii puterii asupra autoritatii guvernelor nationale. Scopul final este ca UNEP sa devina arbitrul mondial final al problemelor legate de mediu. Dar viziunea lor asupra autoritatii UNEP nu se opreste la problemele legate de mediu. Ambele documente sugereaza fuziunea deciziilor legate de mediu si a celor economice in ceea ce priveste politica publica determinand “viitoarele oportunitati de pe piata“, asa cum sunt prevazute in planul strategic. Anunta de asemeni si intentia de a indoctrina “copiii si tinerii” cu misiunea UNEPfara a parea ca scopul este lupta in jurul guvernelor statelor membre“, o avertizare adaugata de catre Halle in documentul IISD.

Intr-un interviu acordat la Fox News, Halle pretinde ca primii pasi ai strategiei UNEP sunt deja in desfasurare sub forma Green Economy Initiative, sau Global Green New Deal, ce pretind ca mii de miliarde de dolari sa fie investiti in economia globala pentru a fi trimisi catre tarile in curs de dezvoltare din lume sub forma a “noi locuri de munca ecologice” si pentru a se inceta cu  “subventiile de energie pe baza de carbon.” Initiativa Economica Ecologica (Green Economy Initiative) reprezinta o componenta majora a tratatului pentru suprimarea emisiilor de gaze de sera, tratat ce se va dezbate in Copenhaga.

Sursa : http://saccsiv.wordpress.com/

Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

A devenit o practica obisnuita ca hotararile de care depind directiile pe care se vor inscrie tarile lumii sa urmeze o ciclicitate anuala ierarhizata. La inceputul fiecarui an se desfasoara intalnirea de la Davos, cu participarea unui mare numar de conducatori de companii nationale si multinationale, decidenti din cadrul guvernelor, experti in economie, finante si comert. Aici se fac stocuri de probleme tematice, se lanseaza ipoteze de politici investitionale, se dezbat studii de fezabilitate, se orienteaza bugete, se clarifica noi piete si cooperari, se contureaza tendintele consumismului global pentru anul care urmeaza. Acele procese economice care se coaguleaza in vectori evidenti ai dezvoltarii devin subiecte de analizat in treptele decizionale superioare. Primul dintre aceste etaje – care filtreaza informatiile economice si creeaza structurile politice care le vor face operative – este intalnirea anuala a Grupului Bilderberg. Mai tarziu se desfasoara intalnirea G8. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. Participantii nu au voie sa vorbeasca despre cele discutate in timpul reuniunilor, grupul nu are pagina de internet si nici o intalnire nu este inregistrata.
In fiecare an, un comitet coordonator influentat si de Comisia Trilaterala elaboreaza o lista cuprinzand aproximativ 100 de nume ce vor fi prezente la intalnirea grupului. Anul acesta intalnirea are loc in perioada 14-17 mai, la hotelul Nafsika Astir Palace din Vouliagmeni, Grecia. Se considera ca la aceasta reuniune se vor stabili modalitatile prin care recesiunea sa fie una foarte scurta dar intensa, care sa puna bazele unei noi economii mondiale sustenabile, care va oferi statelor lumii mai putina suveranitate, dar va fi mai eficienta.

Aratam in articolul • Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE ca ELITELE planetare au declansat de fapt voit aceasta recesiune, ca parte componenta a unei mega crize, formata dintr-un cumul de crize ce va mai cuprinde: razboi (Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)). ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu „solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

Evident, va fi probabil abordat si subiectul adoptarii Tratatului de la Lisabona, piesa cheie a mecanismului care va face din Uniunea Europeana un “superstat federal”.

Insa inca de cand a fost creat, in 1954, Grupul Bilderberg a lucrat tenace pentru edificarea visului ELITELOR camatariei planetare si ale varfurilor masoneriei de edificare a acestui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Trebuie inteles ca nu este o intalnirea a celor ce iau decizii ci mai degraba o prezentare a deciziilor deja luate de ELITE catre marionetele de rang inalt si o dezbatere a modalitatilor de punere a lor in practica.

Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa aceluiasi David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea Zbigniew Brzezinski, care a fost si director.

2 gânduri despre „THE NEW WORLD ORDER

  1. ei vor sa faca multe,guvernul mondial se va institui,cipul se va pune caci e scris in biblie deci e ingaduit de dumnezeu nu e voia lui.ingaduinta lui dumnezeu e una iar voia lui dumnezeu e alta.

Lasă un comentariu