Video: „OZN-uri in Rusia „

Video : „OZN urile Piramida ” o mare enigma !

Fotografia arata un obiect in forma de piramida ce plutea deasupra Moscovei.

O scurta analiza a gigantului in forma de piramida triunghiulara care se rotea deasupra Kremlinului.

Rusia 9 decembrie 2009.

Citez din articolul \”Video: Pyramid UFOs – One Of The Strangest Types\”

Ziar al Marii Britanii Telegraph confirmă o piramidă gigant, care părea să fie un OZN care plana asupra Kremlinului.Nick Pope, un fost membru al Ministerului britanic al Apărării impotriva  OZN,a recunoscut  ca la început a avut îndoieli. Dar atunci când triunghiul de zbor a fost vazut in filmul, in  care se deplasează în spatele unei linii de putere, Pope  a devenit mai puţin sceptic şi el a spus că a fost unul dintre cele mai extraordinare clipuri OZN pe care el le a văzut vreodată.

Pravda rapoarte, din 18 decembrie 2009, „un triunghi mare ,obiect în formă de mai sus, plutea deasupra  Pietei Roşii.” Presupus,un video de amatori de acelaşi tip a fost postat pe YouTube. Orice ar fi fost,  estimările Pravda spun ca triunghiul de zbor să fi avut1.5 km lăţime.

Această poveste deja bizara devine mai neobişnuita atunci când Michael Salla, Ph.D., susţine ca „piramida OZN”, de fapt a apărut pe 9 decembrie, în aceeaşi zi cu misterioasa” Norvegia spirala Lumini”, şi o zi inainte ca Presedintele Obama sa tina discursul pentru „Premiul Nobel pentru Pace”. Cu toate acestea Pravda, din anumite motive, nu a raportat piramida de zbor atunci când a avut loc incidentul, doar dupa nouă zile mai târziu. A incercat Pravda  să minimalizeze orice legătură posibilă între Norvegia spirală Light si OZN ul piramida de peste  Kremlin? Piramida OZN a fost filmata în aceeaşi zi de 9 decembrie 2009, de altfel odata  cu a 12-a  racheta rusa Bulava ICBM care a eşuat şi a provocat „Norvegia spirala OZN”.

O ciudata spirala de lumina a fost vizibila pe cerul Skjervoy, Norvegia, in 9Dec.

Anunțuri
 1. Aprilie 28, 2010 la 7:42 pm

  ma eu una cred in ozeneuri si vor veni chiar in 21 decembrie 2012 si va fi sfarsitul lumi hai sa fim seriosi nu tre sa ne ascundem asta e adevaru, nu suntem singuri in galaxie

 2. George
  Mai 21, 2010 la 7:38 pm

  Poi nsh ce sa zic… ozn-uri….extraterestri…culmea culmiilor eo astept sa vad care ii adevarul. Va saluta Geo bye!

 3. Alex
  Martie 20, 2012 la 10:19 am

  Dabea astept sa vina pe Pamant , asta daca nu sunt printre noi deja… vreau sa-mi fac 2-3 prieteni extraterestri .. sa bem , sa f… sa jucam fotbal .. Eu cred ca vor fi prietenosi .. totusi ..

 4. Decembrie 1, 2012 la 5:17 pm

  Toate statele la ora asta au aeronave neconventionale de diverse forme, ele sunt secrete militare si nu pot fi dezvaluite publicului, se lucreaza la cele invizibile, invizibilitatea a fost descoperita inca de acum 20 de ani poate si mai dinainte. Se lucreaza la forma si structura si la combustibili neconventionali(fuziune nucleara, energii magnetice, cuantice etc).

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: