VIDEO Teorii controversate despre atacurile din SUA: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul – atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca

Autoritatile americane si Comisia speciala de ancheta au afirmat ca atacurile de la 11 septembrie 2001 au fost organizate si realizate de catre organizatia Al Qaeda. 19 teroristi islamisti au deturnat patru avioane comerciale: doua aparate au lovit WTC din New York, unul a izbit cladirea Pentagonului iar un altul s-a prabusit in Shanksville (Pennsylvania). 2.993 de oameni din 90 de tari au murit in atacuri. Pe langa versiunea oferita de autoritati, au aparut insa si teorii care pun la indoiala concluzia oficiala.

Iata cateva dintre cele mai populare teorii ale conspiratiei despre 11 septembrie 2001 si contraargumentele autoritatilor:

*Autoritatile americane au stiut ca urma sa aiba loc un atac insa nu au reactionat din dorinta ca atentatele sa reuseasca. Guvernul de la Washington avea nevoie de un motiv pentru a declansa razboaiele din Afganistan si Irak si a impune asa-numita „Pax Americana”.

*Turnurile Gemene de la World Trade Center au fost distruse cu ajutorul unor demolari controlate, realizate din interior. Scepticii afirma ca impactul avioanelor si incendiile care au urmat nu puteau sa provoace prabusirea cladirilor.

Expertii sustin ca o demolare profesionista se realizeaza aruncand in aer, in primul rand, etajele inferioare. In plus, seismografele profesioniste aflate in partea de sud a cartierului Manhattan nu au inregistrat semnele vreunei explozii inainte de prabusirea cladirilor, ci doar in momentul in care bucati din cei doi zgarie-nori au inceput sa se prabuseasca. In plus, nimeni nu a observat inainte ca in cladire ar fi existat exploziv, cabluri, detonatoare, iar echipele care au curatat zona nu au gasit urme ale unor explozii controlate.

*Pentagonul nu a fost lovit de catre American Airlines Flight 77 ci de catre o racheta lansata de „elemente din interiorul guvernului american”.

Comisia de ancheta a precizat ca la locul impactului s-au gasit ramasitele pasagerilor si echipajului aparatului AA, ele fiind identificate prin teste ADN. Mai multi martori au declarat ca au vazut avionul lovind cladirea Departamentului Apararii, in timp ce echipele de cautare au descoperit ramasite ale aparatului. Cutiile negre ale avionului au fost, de asemenea, recuperate de la Pentagon.

*United Airlines Flight 93, care s-a prabusit in Pennsylvania, a fost doborat de catre o racheta. O alta teorie sustine ca aparatul a fost doborat dupa ce unii dintre pasageri au aflat de „complotul guvernului”.

Armata americana a anuntat ca nu a stiut ca aparatul a fost deturnat decat dupa prabusirea sa iar comandantii militari nu au dat vreun ordin de doborare a avionului. Aparatul care inregistreaza vocile din cabina a fost recuperat, el indicand faptul ca revolta unora dintre pasageri i-a determinat pe teroristi sa prabuseasca intentionat aparatul. In plus, teroristii au controlat avionul pana in momentul impactului cu solul.

*Cladirea numarul 7 din World Trade Center a fost distrusa de o explozie controlata.

Autoritatile afirma ca nu a existat niciun zgomot de explozie inainte de prabusirea cladirii, iar seismografele din zona nu au inregistrat nicio anomalie. Focul care a a distrus Turnul de Nord din WTC a provocat incendiul de la WTC7, ducand in final la prabusirea cladirii.

* Avioanele care au distrus Turnurile Gemene au fost teleghidate si dirijate de la sol.

Compania Boeing a declarat ca toate aparatele sale comerciale, inclusiv cele doua prabusite in WTC, sunt realizate in asa fel incat nu pot fi controlate decat din cabina. In plus, pasagerii si membrii echipajelor din cele doua avioane au dat mai multe telefoane in care au descris ca mai multi teroristi au pus stapanire pe avioane.

* Actiunile listate la bursa ale companiilor United Airlines si American Airlines au cunoscut „fluctuatii neobisnuite” chiar inainte de 11 septembrie.

Comisia oficiala a confirmat ca au existat niste „tranzactionari neobisnuite, insa fiecare s-a dovedit a avea explicatii inofensive”.

* Patru mii de angajati evrei nu s-au prezentat la munca la World Trade Center in ziua atacului, fapt ce confirma existenta unei „conspiratii evreiesti mondiale”.

Potrivit informatiilor, 10%-15% din victimele de la WTC erau evrei (intre 270 si 400 persoane), lucru care indica ca nu a existat o „absenta in masa”. In plus, cinci cetateni israelieni au murit in atacuri.

*Atacurile nu au fost opera Al Qaeda, iar inregistrarile video si audio cu liderii organizatiei care vorbesc despre „succesul lor” sunt falsuri.

Oficialii americani sustin ca liderul organizatiei, Osama ben Laden si mana sa dreapta, Ayman al-Zawahiri, au confirmat in repetate randuri ca ei au planificat si au dus la indeplinire atacurile. „Am calculat in avans numarul de victime… cine va fi omorat… Am fost cel mai optimist dintre toti…. Datorita experientei mele, ma gandeam ca incendiul provocat de kerosenul din avioane va topi structura de otel a cladirii si va prabusi doar zona unde a lovit avionul si etajele de deasupra”, spune ben Laden intr-o inregistrare din noiembrie 2001.


*North American Aerospace Defense Command (NORAD) a stiut de atacuri, pentru ca a tinut avioanele de vanatoare la sol sau le-a trimis prea tarziu pentru a intercepta aparatele deturnate. Scopul? Sa le ofere „teroristilor” suficient timp sa-si atinga tintele.

Expertii afirma ca nu este usor sau foarte rapid sa localizezi si sa interceptezi un avion care zboara haotic, iar teroristii au stricat dispozitivele de recepţie-transmisie automata din cele patru aparate comerciale, ceea ce a complicat incercarile de a le localiza exact. In plus, in acea zi existau doar 14 avioane de vanatoare aflate in stare de alerta pentru intreg teritoriul american.

*Telefonele date de catre pasageri si echipaje au fost contrafacute deoarece este imposibil sa folosesti telefonul celular la o altitudine atat de mare.

Expertii afirma insa ca nu este imposibil sa folosesti telefoanele celulare in timpul zborurilor. In plus, avioanele deturnate au zburat la o altitudine mai joasa decat cursul lor firesc, lucru care ar fi permis utilizarea telefoanelor.

*Guverne straine, precum cel pakistanez sau cel din Arabia Saudita au finantat teroristii, in timp ce servicii de securitate (gen Mossad) au avut diferite roluri in atacuri.

Sursa: hotnews.ro

Publicitate

7 gânduri despre „VIDEO Teorii controversate despre atacurile din SUA: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul – atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca

 1. Cum puteti sa credeti ca o tara care dispune de cea mai sofisticata tehnologie si de cei mai performanti sateliti,de cele mai tari sisteme Radar a fost atacata de teroristi ? Cum credeti ca cinci indivizi au luat avioanele alea,just like that si au intrat in acele turnuri ?

 2. misto de tot, se vede clar cai implozie controlata la milimetru, dopa care se duc in irak, cica dupa arme chinice, ai fac pe aia zob le iau petrolul si femeile captura de razboi si pleaca triumfatori lasand in urma lor democratita, wraw wraw wraw, acum urmeaza siria si tot asa pana este democratita totala, adica nu vor mai fi invinsi si invingatori, bucuria tiganilor romani ca vor fura tot ce mai ramane si in sfarsit vor omori romani, visul lor din antichitate ca de ceau fost ei slugi aici, da drecu io adus?

  1. valahu

   Subscriu parerii tale !!! Aranjamente de genul asta se petrec acum in Europa cu „atentatele” regizate atat de prost si efectul lor: sporirea masurilor de siguranta, adica cipuirea maselor in paralel cu invazia musulmana. Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa!

 3. …si eu cred ca cele intamplate in 11 septembrie 2001 este facatura americana,dar nu va mai dura mult si americanii are sa si-o ieie in buza rau de tot…pericolul vine din Asia,si se anuntza tot mai des…ambele Coreie ai va lovi,una direct si cealalta sub centura…

 4. IPOTEZĂ NĂUCITOARE! | Un fost pilot CIA a depus o mărturie ȘOCANTĂ: pe 11 septembrie, turnurile gemene nu au fost lovite de niciun avion! De fapt, s-a întâmplat ceva de NEIMAGINAT!

  Într-o declarație sub jurământ, un fost pilot CIA afirmă că este fizic imposibil ca vreun avion Boening-767 să fi lovit şi distrus turnurile gemene în 11 septembrie 2001, mai ales pilotat de cineva neexperimentat. John Lear, fiul inventatorului Learjet – Bill Lear, având o vastă experienţă ca pilot şi instructor de zbor, a ajuns la această concluzie analizând cu luciditate datele oficiale ale atentatului. Piloții avioanelor Boeing care au efectuat zborurile AA11 şi UA175 au fost, conform afirmaţiilor mass-media şi autorităţilor, hijackeri fără prea mare experienţă în pilotaj.
  Cităm din declaraţia pe proprie răspundere a lui John Lear:
  „Niciun Boeing 767 nu a lovit turnurile gemene, aşa cum au susţinut în mod fraudulos în declaraţiile oficiale guvernul, mass-media, NIST (National Institute of Science and Technology – Institutul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie) şi experţii în domeniul construcţiilor.”
  „Astfel de accidente nu au avut loc deoarece sunt fizic imposibile așa cum au fost descrise, din următoarele motive: în cazul zborului UA175 care ar fi lovit turnul de sud, un Boeing 767 real ar fi început să se telescopeze în momentul în care botul avionului ar fi lovit structura masivă din coloane de oţel cu diametrul de 14 inch (aproximativ 35,5 cm) la bază şi vârf şi de 39 de inch (aproximativ 99cm) în partea de mijloc.”
  „Coada orizontală şi cea verticală s-ar fi separat instantaneu de avion, ar fi lovit coloanele de oţel şi ar fi căzut la sol. Aceste resturi nu au fost găsite.”
  „Motoarele, la impactul cu coloanele de oţel, şi-ar fi menţinut forma generală şi fie ar fi căzut la sol, fie ar fi fost găsite printre ruinele clădirii prăbușite.”
  „Niciun Boeing 767 nu ar fi putut atinge viteza pe care declaraţiile oficiale susţin că ar fi avut-o, de 540 mile/h (aprox. 870 km/h), la 1000 de metri deasupra nivelului mării. Sistemul de ventilaţie al motorului nu este conceput pentru a accepta la acea altitudine un volum şi o presiune a aerului corespunzătoare unei astfel de viteze.” (La altitudinea de 8000-12000 de metri la care evoluează aeronavele actuale, aerul este rarefiat, opunând o rezistă minimă înaintării avioanelor, iar temperatura lui este de cca -50°Celsius, n.r.)
  „Bucata de fuzelaj extern cu trei sau patru hublouri găsită printre dărâmături este incompatibilă cu un avion care ar fi lovit coloane din oţel de 14 inch (35,5 cm), la o viteză de peste 500 mph (870km/h), aşa cum susţin autorităţile şi mass-media. În urma unui asemenea impact fuzelajul avionului «s-ar fi făcut armonică».”
  „Nicio parte semnificativă a Boeingului 767 sau a motorului nu ar fi putut străpunge structura solidă, cu coloanele groase de oţel a turnului, fără ca bucăţi din ea să nu fie găsite la sol.”
  „Resturile rămase în urma coliziunii ar fi trebuit să conţină secţiuni masive ale Boeing-ului 767, inclusiv miezurile celor trei de motoare, având fiecare o greutate de aproximativ patru tone, care nu ar fi avut cum (şi de ce, n.r.) să fie ascunse sau «să se piardă». Cu toate acestea, nu există nicio «urmă-probă» din aceste componente structurale masive ale niciunuia din cele două Boeing 767 la WTC. Dispariţia completă a celor două avioane Boeing 767 este imposibilă.”
  „Presupusa coborâre a avioului în New York, cu o viteză foarte mare, pe o linie relativ dreaptă, de către un pilot novice este puţin probabilă din cauza dificultăţii extreme de a controla poziţia, rata de coborâre şi viteza de coborâre în parametrii de zbor «controlat».”
  „Este nevoie de un pilot cu înaltă calificare pentru a interpreta EFIS (displayurile electronice de zbor) şi de a folosi comenzile, inclusiv eleroanele, cârma, elevatoarele, spoilerele şi drosselii, cu care piloţii hijacker, neinstruiţi, nu aveau cum să fie familiarizaţi, astfel încât să iniţieze, să menţină şi să controleze o asemenea coborâre.”
  John Lear, în conformitate cu declaraţia sa sub jurământ, are peste 19000 de ore de zbor la activ, a zburat cu peste 100 de tipuri diferite de avioane în timpul celor 40 de ani de zbor şi deţine mai multe certificate de aviator FAA decât orice alt pilot FAA certificat. A zburat pentru CIA în misiuni secrete din Asia de Sud-Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa între 1967 şi 1983, apoi a lucrat timp de 17 ani în cadrul mai multor companii aeriene de transport de pasageri şi de marfă ca instructor de zbor şi căpitan.
  Declaraţia pe propria răspundere din care v-am oferit citatele de mai sus a fost dată pe 28 ianuarie 2014, în cadrul unui proces deschis de către Morgan Reynolds la Tribunalul Districtual SUA al Districtului de Sud, New York.
  În martie 2007, Reynolds, fost economist-şef în administraţia George W. Bush a depus o cerere de corectare la Institutul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie din SUA, invocând convingerea sa, susţinută de dovezi concludente, că turnurile WTC nu au fost lovite de avioane.
  Deşi Mişcarea Adevărul despre 9/11 a respins iniţial teoria „Nu au existat avioane” ca fiind prea bizară, după o analiză ştiinţifică şi raţională, aceasta a devenit o explicaţie larg acceptată, datorită probelor colectate.
  Spre deosebire de orice altă formă de declaraţii, o declaraţie pe propria răspundere devine adevăr de drept, în cazul în care aceasta nu este infirmată. În acest caz, guvernul american va fi obligat să admită că varianta oficială dată de Comisia 9/11 este greşită.
  Comisia de investigare a atacului asupra turnurilor WTC nu a luat probe de la experţi în zbor sau piloţi, atunci când a efectuat cercetările în 2002-2004.
  Ideea vehiculată recent în ceea ce priveşte prăbuşirea turnurilor gemene este că s-a folosit tehnologie holografică pentru a induce imaginea, prezentată şi pe posturile de televiziune, a două avioane care au intrat cu viteză în cele două turnuri, dar acestea au fost lovite şi distruse cu o armă electromagnetică, scalară, cu impuls sau de alt gen, necunoscută nouă.
  sursa: yogaesoteric.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s