Vanga despre misiunea planetară a României

Vangelia (care inseamna in greceste “mesagerul cu vesti bune”) s-a nascut la Strumiţa (astazi in Macedonia) si s-a mutat mai apoi in Petrici (Bulgaria). Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.

Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.

Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.

In anul 1967 a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care inregistrau toate discutiile si predictiile sale.

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80 %. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. “Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator.”

PROFETIA DESPRE ROMANIA

Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete.

Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.

Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

Textul predictiei este acesta:

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Anul 2005 a trecut… mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta.

Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

PROFETIILE VANGAI
– a prevazut cu exactitate inceperea celui de-al doilea razboi mondial si invadarea fostei Iugoslavii de armata germana. Cu putin inainte sa inceapa razboiul, un barbat blond, frumos, imbracat ca un razboinic din antichitate, in armura, calarind pe un cal alb, s-a oprit in fata portii Vangai. A intrat in camaruta intunecoasa iradiind atata stralucire incat inauntru s-a facut lumina. El i-a spus: “In curand lumea se va tulbura si multi oameni vor pieri. Tu vei ramane in acest loc si vei prooroci despre morti si vii. Nu te teme! Eu iti voi spune ce sa prezici. La 6 aprilie, asa cum spusese Vanga cu un an in urma, trupele germane au intrat in Iugoslavia

– a prezis cu exactitate moartea fratelui ei mai mare. In timpul razboiului l-a avertizat sa nu se inscrie in randul partizanilor pentru ca va muri la varsta de 23 de ani. El nu a ascultat-o si numai dupa cateva luni a fost prins de germani, torturat si executat.

– este cunoscut cazul lui Boris Gurov, vecinul Vangai, un taran al carui frate in varsta de 15 ani, Nikola, disparuse in 1923. Vanga a spus:” Fratele tau, Nikola, se afla intr-un mare oras din Rusia. A crescut acolo. A ajuns om de stiinta. Dar… acum nu este acolo. A fost prins de germani. Nu-ti face griji, el va veni la tine in primavara acestui an. Il vei recunoaste dupa uniforma sa gri. Va veni cu doua valize.” Boris Gurov nu a crezut-o. Doua luni mai tarziu, intr-o dimineata de primavara, un strain s-a oprit in dreptul casei lui Gurov. Avea doua valize si uniforma gri. Nu parea cunoscut nimanui. Era Nikola, care se intorsese dupa aproape 20 de ani.

– in 1942 a fost vizitata de tarul Bulgarie, Boris al III-lea caruia Vanga i-a spus la plecare sa tina minte bine data de 28 august. Ulterior, tarul Bulgariei a murit in data de 28 august 1943.

– cu o jumatate de an inaintea mortii lui Stalin, Vanga a prezis cu exactitate ziua si imprejurarile in care acesta va pieri. A fost arestata, intemnitata si eliberata abia dupa moartea sangerosului dictator.

– a prezis invazia trupelor sovietice in Praga revoltata 1968

– a anticipat victoria Indirei Ghandi la alegerile parlamentare anticipate

– a prezis razboiul din Liban – 1982

– a prezis catastrofa de la Cernobil – 1986

– in anul 1988, Vanga a facut o declaratie demna de consemnat: “Suntem martori ai unor evenimente decisive pentru planeta. Doi dintre cei mai mari conducatori ai Pamantului si-au strans mana si au semnat, pentru a dovedi ca au facut primul pas pentru a ajunge la pacea universala. Dar va trece inca mult timp. Va curge inca multa apa… Va veni al Optulea (in grupul G8?) si el va semna pacea finala a planetei.”

– a prezis perestroika, iesirea lui Gorbaciov de pe scena politica si destramarea URSS

– “la inceputul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de apa si intreaga lume va deplange acest eveniment” (1980). Mentiune: predictia nu avea niciun sens atunci. Din pacate, dupa 20 de ani a avut sens cand un submarin nuclear rusesc s-a scufundat in august 2000. Submarinul se numea Kursk.

– “Groaza!Groaza! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile de fier. Lupii vor urla in tufis si sange nevinovat va curge in valuri” (1989). Mentiune: Predictia s-a adeverit. Turnurile gemene WTC din New York s-au prabusit in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avioanele – pasari de fier. “Lupii vor urla in tufis” – in limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza “bush”, deci tragedia se va produce in timpul presedentiei lui Bush sau a fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush.

ALTE PROFETII
– “In 2010 este debutul celui de-al treilea razboi mondial, care va incepe in noiembrie si se va termina in octombrie 2014. Se va desfasura, la inceput, cu arme conventionale, ca apoi sa aiba loc atacuri cu arme nucleare si chimice, spre final.”

– “In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni” (1960). Mentiune: Pana in 2012, savantii sustin ca vor reusi sa porneasca extractia industriala a heliului de pe luna iar Rusia a anuntat ca va incerca sa puna acest plan in practica, in comun cu China. Heliul-3 este produsul activitatii solare si un combustibil pentru reactoare nucleare, care in esenta reprezinta un mic soare artificial. Reactorul genereaza electricitate, care trece prin “sfori” de la soare si pune in functiune trenurile.

– “In spatiu va fi descoperita viata si atunci se va clarifica cum a aparut viata pe Pamant, iar in urmatorii 200 de ani oamenii vor intra in contact cu fratii lor spirituali, dotati cu ratiune, din alte lumi” (1979)

– “lumea va trece prin multe cataclisme si mizeria va apare. Constiinta umana insasi se va schimba.Vremuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti conform credintei lor. Vom asista la evenimente importante ce vor schimba destinul omului.

– despre moarte, Vanga spunea ca reprezinta doar o trecere intr-o alta dimensiune spatio-temporala.

Sursa piatza.net

 1. Wa za banga
  octombrie 23, 2010 la 12:32 pm

  Pai nu suntem deja un exemplu pt popoare la capitolul “nu faceti ca ei!”? Pacat ca nu e Base mai tanr, parca-l vad calare pe motor trecand printr-un zid de flacari!

 2. laura
  noiembrie 1, 2010 la 8:50 am

  Dar scrieti si despre clarvazatorii nostri, scrieti despre Georgeta Florea, cititi cartile ei…in momentul asta sunt 13 oameni pe lume, care trebuie sa duca cuvantul de avertizare al Lui Dumnezeu. Intr-adevar din 1997 a inceput Razboiul Crestin Cernerea, care se va intinde pana in 2046. Civilizatia pe care o vom descoperi este cea de pe Planeta Sill, cu care avem contacte de foarte mult timp si care ne ajuta in continuare pentru purificarea planetei, pentru ca din cauza energiei negative ne-am autodistruge. Noi, romanii, trebuie s-o ajutam pe acesta femeie si sa implinim ceea ce doreste Dumnezeu de la noi…sa facem Drumul Crucii, sa construim Biserica Credintei Crestine, sa construim cate o troita in anumite localitati, s-o ajutam sa tiparesca toate aceste carti. Momentan construieste prima troita la Valenii de Munte. Ce bine ar fi daca am avea cat mai multi urechi de auzit si ochi de vazut.Sunt atat de multe de spus…amintiti-va si de scheletele atlantilor descoperite in Bucegi…si de legendele cu Zamolxis care a trait printre daci si i-a condus dupa voia Domnului…ganditi-va la puterea rugaciunii si cum ea nu este auzita daca nu este spusa cum trebuie, ganditi-va doar cine pe lumea asta poate sfinti numele Lui Dumnezeu si cand vreodata ne-a dus Dumnezeu in ispita. Doamne ajuta sa ne trezim cat mai multi.
  Si vreau sa va felicit pentru documentarul despre crimele din Transilvania, sper sa-l vada cat mai multi dintre cei carora le este rusine ca traiesc in tara asta si sa se trezeasca si ei la realitate!

 3. decembrie 12, 2010 la 6:56 pm

  cutremurator,dar adevarat,sa ne intoarcem cu totii spre credinta,spre Dumnezeu.
  Asa sa ne ajute Domnul

 4. Tudor
  septembrie 1, 2011 la 1:56 pm

  In urma Judecarii sufletului ei, Georgeta Florea a obtinut din partea lui Dumnezeu si Fiului Sau Iisus Hristos, clar auditie, clar viziune si puterea de a comunica cu Entitatea sa, Inger de Lumina Credinta si Coroana. Mai clar are al Treilea ochi deschis , Ochiul lui Dumnezeu.

  Georgeta Florea – Mesaj către Români

  http://www.georgeta-florea.org/

 5. Gheorghe
  decembrie 11, 2011 la 5:40 pm

 6. Hublea Marius
  decembrie 13, 2013 la 7:49 am

  Sunt adevarate unele preziceri personal am fost dus in intergalactic in anul 2002 de persaona Duhului Sfant si am vazut lucruri pe care omul nici nu a visat vreodata sa vada asa ceva ce a pregatit dumnezeu pentru copii Lui ,Biserica asteapta rapirea prin teleportare in intergalactic si dupa acea se va dezlantui mania lui Dumnezeu asupra oamenilor care nu au crezut in persoana Domnului Isus Hristos,Cunosc anul in care voi fi luat de pe pamant anul 2014 sau in anul 2047.Am multe de spus dar cine te crede.Daca spui un lucru pe care lai vazut ti se spune ca esti dus cu caoul si oamenii nu vor sa creada.In ziua acea se vor duce la munti si vor zice cadeti peste noi si acoperitine de mania care se va dezlantui peste aceasta omenire care este razvratita impotriva celui care a creato.Va fi o mare stramtorare dupa ce biserica va fi rapita.Nu zidurile vor fi rapite ci oamenii care au crezut acea este Biserica vie zidurile vor ramane aici.Sunt multe de spus,

  • diana
   decembrie 21, 2013 la 6:41 pm

   toate aceste lucruri ce le spuneti voi sunt foarte interesante si eu as vrea sa fiu intro legatura mai buna cu Dumnezeu dar nu sunt demna nu merit sunt prea pacatoasa

   • sabina
    mai 13, 2014 la 7:03 pm

    Poate ar fi fost bine să învăţaţi mai întâi oleacă de carte: pentru început să scrieţi corect româneşte! Să mai citiţi câte ceva din cultura universală, că numai biblia e muuuult prea puţin. Caraghioşilor!

   • Nina Paun
    martie 7, 2015 la 1:39 pm

    Ar fi bine sa renunti la aceste tipare de subevaluare si depreciere a persoanei tale .Sufletul tau e unic si esti scânteie divina,esti lumina si ai venit aici cu un scop, cu o misiune . Meriți totul pe lumea aceasta , mai ales sa te bucuri din plin de absolut orice . Nu ai pacatuit cu nimic . Totul se iartă. E calea urmată de sufletul tau in acesta viața . Nu rata sa traiesti din plin , fiecare clipa

  • lori
   aprilie 28, 2014 la 8:01 pm

   Poţi să povesteşti că eu te cred,şi poate mai sunt care ar crede.Eu sunt ochi şi urechi.Multă sanatate

 7. sebastian c
  ianuarie 15, 2014 la 2:01 am

  ce teleportare …suntem in 2014 deja domnul marius si nimic nu sa intanplat si nici nu o sa se intample..sunt plecat de 10 ani din romania si credetima ca as fi vrut sa stau in tara mea..nu asteptati ca un clarvazator sa ne salveze…dupa parerea mea singura salvare ar fi o noua revolutie si schinbat guvernul asta care il avem si care ne roade tara ca si un cáncer..

 8. Roby
  aprilie 19, 2014 la 5:08 pm

  Hai să ne unim câţiva, apoi incet incet vor mai veni. Vom face un plan amplu de reconstructie prin consfatuire. Facem un consiliu, iar apoi ne luam fiecare sarcini diverse. Luam fiecare domeniu de activitate in parte. Faptele e rodul muncii se spune, asa ca, daca oamenii, fratii nostrii vor vedea ca ne straduim se vor strange mai multi la reconstructie. Intradevar, nu e usor, dar unui om ce crede in cauza lui si a semenului nu e imposibil. Numai pierdeti vremea cu prooroci si cai verzi. Fiti barbati in putere si luati realitatea ca atare.

  • lori
   aprilie 28, 2014 la 8:05 pm

   Să ne unim dar,ai cu cine?noi românii suntem răi,egoişti nu suntem uniţi.ne merităm soarta

  • iunie 30, 2014 la 12:27 pm

   BRAVO!!!!!!!!!!!!

 9. Mihai
  iunie 11, 2014 la 3:52 pm

  Baba Vanga se refera la Domnul Larriman
  http://jackylarriman.wordpress.com/descoperirea-secretului-de-la-fatima-pentru-papa-benedict-xvi-lea/
  Mesajul a fost trimis Prea Fericitului Teohtist inainte de intalnirea cu Papa Ioan Paul II
  http://jackylarriman.wordpress.com/

 10. iunie 30, 2014 la 7:16 am

  de ce va grabiti domnule sebastian cu comentariile anul 2014 nu s-a incheiat,si eu am o intamplare petrecuta in 2007 am vb desprea ea cu prieteni dar m-au luat in ras de aceea nu am m-ai vb cu nimeni poate intr-o zi am sa o scriu

 11. iunie 30, 2014 la 7:18 am

  ciao

 12. iulie 4, 2014 la 3:17 pm

  Mai Sabina,nu e frumos si nici onest sa scrii un comentariu,in care sa faci unele personae*caraghiosi* ,se intampla sa scriu si sa nu recites si sa dau drumul cuvintelor apasand pe tastatura gresit,///cine zice,ala este /te raportezi cam caraghios tu,pacat ca te legi de oameni,pos ca asa esti in genere ,o bagareata unde nu-ti fierbe oala *

 13. octombrie 8, 2014 la 7:15 pm

  Imi propun sa va comunic ceva scurt si la obiect:
  – intodeauna inainte de a afirma ceva cauta dovezi solide
  -(pentru toti astia foarte credinciosi) Dumnezeu ,Isus , Sfintii nu exista!!! sunteti cu totii spalati pe creer de metode vechi si simple de manipulare si control a maselor de oameni , cautati si veti afla ca nu exista nici o dovada coerentă a faptului ca a existat sau exista ceva din ce am spus mai sus Just wake the fuck up!

 14. kremena
  noiembrie 10, 2014 la 7:09 am

  What Vanga said about Romanians is true. You can learn more here:
  http://theorderoftheway.org/

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 465 other followers

%d bloggers like this: