Vanga despre misiunea planetară a României

Vangelia (care inseamna in greceste “mesagerul cu vesti bune”) s-a nascut la Strumiţa (astazi in Macedonia) si s-a mutat mai apoi in Petrici (Bulgaria). Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.

Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.

Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.

In anul 1967 a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care inregistrau toate discutiile si predictiile sale.

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80 %. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. “Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator.”

PROFETIA DESPRE ROMANIA

Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete.

Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.

Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

Textul predictiei este acesta:

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Anul 2005 a trecut… mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta.

Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

PROFETIILE VANGAI
– a prevazut cu exactitate inceperea celui de-al doilea razboi mondial si invadarea fostei Iugoslavii de armata germana. Cu putin inainte sa inceapa razboiul, un barbat blond, frumos, imbracat ca un razboinic din antichitate, in armura, calarind pe un cal alb, s-a oprit in fata portii Vangai. A intrat in camaruta intunecoasa iradiind atata stralucire incat inauntru s-a facut lumina. El i-a spus: “In curand lumea se va tulbura si multi oameni vor pieri. Tu vei ramane in acest loc si vei prooroci despre morti si vii. Nu te teme! Eu iti voi spune ce sa prezici. La 6 aprilie, asa cum spusese Vanga cu un an in urma, trupele germane au intrat in Iugoslavia

– a prezis cu exactitate moartea fratelui ei mai mare. In timpul razboiului l-a avertizat sa nu se inscrie in randul partizanilor pentru ca va muri la varsta de 23 de ani. El nu a ascultat-o si numai dupa cateva luni a fost prins de germani, torturat si executat.

– este cunoscut cazul lui Boris Gurov, vecinul Vangai, un taran al carui frate in varsta de 15 ani, Nikola, disparuse in 1923. Vanga a spus:” Fratele tau, Nikola, se afla intr-un mare oras din Rusia. A crescut acolo. A ajuns om de stiinta. Dar… acum nu este acolo. A fost prins de germani. Nu-ti face griji, el va veni la tine in primavara acestui an. Il vei recunoaste dupa uniforma sa gri. Va veni cu doua valize.” Boris Gurov nu a crezut-o. Doua luni mai tarziu, intr-o dimineata de primavara, un strain s-a oprit in dreptul casei lui Gurov. Avea doua valize si uniforma gri. Nu parea cunoscut nimanui. Era Nikola, care se intorsese dupa aproape 20 de ani.

– in 1942 a fost vizitata de tarul Bulgarie, Boris al III-lea caruia Vanga i-a spus la plecare sa tina minte bine data de 28 august. Ulterior, tarul Bulgariei a murit in data de 28 august 1943.

– cu o jumatate de an inaintea mortii lui Stalin, Vanga a prezis cu exactitate ziua si imprejurarile in care acesta va pieri. A fost arestata, intemnitata si eliberata abia dupa moartea sangerosului dictator.

– a prezis invazia trupelor sovietice in Praga revoltata 1968

– a anticipat victoria Indirei Ghandi la alegerile parlamentare anticipate

– a prezis razboiul din Liban – 1982

– a prezis catastrofa de la Cernobil – 1986

– in anul 1988, Vanga a facut o declaratie demna de consemnat: “Suntem martori ai unor evenimente decisive pentru planeta. Doi dintre cei mai mari conducatori ai Pamantului si-au strans mana si au semnat, pentru a dovedi ca au facut primul pas pentru a ajunge la pacea universala. Dar va trece inca mult timp. Va curge inca multa apa… Va veni al Optulea (in grupul G8?) si el va semna pacea finala a planetei.”

– a prezis perestroika, iesirea lui Gorbaciov de pe scena politica si destramarea URSS

– “la inceputul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de apa si intreaga lume va deplange acest eveniment” (1980). Mentiune: predictia nu avea niciun sens atunci. Din pacate, dupa 20 de ani a avut sens cand un submarin nuclear rusesc s-a scufundat in august 2000. Submarinul se numea Kursk.

– “Groaza!Groaza! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile de fier. Lupii vor urla in tufis si sange nevinovat va curge in valuri” (1989). Mentiune: Predictia s-a adeverit. Turnurile gemene WTC din New York s-au prabusit in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avioanele – pasari de fier. “Lupii vor urla in tufis” – in limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza “bush”, deci tragedia se va produce in timpul presedentiei lui Bush sau a fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush.

ALTE PROFETII
– “In 2010 este debutul celui de-al treilea razboi mondial, care va incepe in noiembrie si se va termina in octombrie 2014. Se va desfasura, la inceput, cu arme conventionale, ca apoi sa aiba loc atacuri cu arme nucleare si chimice, spre final.”

– “In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni” (1960). Mentiune: Pana in 2012, savantii sustin ca vor reusi sa porneasca extractia industriala a heliului de pe luna iar Rusia a anuntat ca va incerca sa puna acest plan in practica, in comun cu China. Heliul-3 este produsul activitatii solare si un combustibil pentru reactoare nucleare, care in esenta reprezinta un mic soare artificial. Reactorul genereaza electricitate, care trece prin “sfori” de la soare si pune in functiune trenurile.

– “In spatiu va fi descoperita viata si atunci se va clarifica cum a aparut viata pe Pamant, iar in urmatorii 200 de ani oamenii vor intra in contact cu fratii lor spirituali, dotati cu ratiune, din alte lumi” (1979)

– “lumea va trece prin multe cataclisme si mizeria va apare. Constiinta umana insasi se va schimba.Vremuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti conform credintei lor. Vom asista la evenimente importante ce vor schimba destinul omului.

– despre moarte, Vanga spunea ca reprezinta doar o trecere intr-o alta dimensiune spatio-temporala.

Sursa piatza.net

52 de gânduri despre „Vanga despre misiunea planetară a României

  1. Pai nu suntem deja un exemplu pt popoare la capitolul „nu faceti ca ei!”? Pacat ca nu e Base mai tanr, parca-l vad calare pe motor trecand printr-un zid de flacari!

  2. Dar scrieti si despre clarvazatorii nostri, scrieti despre Georgeta Florea, cititi cartile ei…in momentul asta sunt 13 oameni pe lume, care trebuie sa duca cuvantul de avertizare al Lui Dumnezeu. Intr-adevar din 1997 a inceput Razboiul Crestin Cernerea, care se va intinde pana in 2046. Civilizatia pe care o vom descoperi este cea de pe Planeta Sill, cu care avem contacte de foarte mult timp si care ne ajuta in continuare pentru purificarea planetei, pentru ca din cauza energiei negative ne-am autodistruge. Noi, romanii, trebuie s-o ajutam pe acesta femeie si sa implinim ceea ce doreste Dumnezeu de la noi…sa facem Drumul Crucii, sa construim Biserica Credintei Crestine, sa construim cate o troita in anumite localitati, s-o ajutam sa tiparesca toate aceste carti. Momentan construieste prima troita la Valenii de Munte. Ce bine ar fi daca am avea cat mai multi urechi de auzit si ochi de vazut.Sunt atat de multe de spus…amintiti-va si de scheletele atlantilor descoperite in Bucegi…si de legendele cu Zamolxis care a trait printre daci si i-a condus dupa voia Domnului…ganditi-va la puterea rugaciunii si cum ea nu este auzita daca nu este spusa cum trebuie, ganditi-va doar cine pe lumea asta poate sfinti numele Lui Dumnezeu si cand vreodata ne-a dus Dumnezeu in ispita. Doamne ajuta sa ne trezim cat mai multi.
    Si vreau sa va felicit pentru documentarul despre crimele din Transilvania, sper sa-l vada cat mai multi dintre cei carora le este rusine ca traiesc in tara asta si sa se trezeasca si ei la realitate!

    1. Fratilor va vad rau pt ca cine are forta si puterea de a distruge minciunile sunt eu ….va aduc la cunostinta ca toti oamenii de stiinta sunt cei care vand vieti la orice pas .si diavolul este langa voi in orice comentariu .Ma umiliti in fiecare zi decand m-am nascut si pana acum fara nici o rusine si va mai si urcati in capul meu cu tot felul de vorbe de rautate.mare atentie ca ce va asteapta va fi crunt daca tot negati inteligenta mea sa stiti ca il negati pe propriul Tata Ceresc …..Am dovada Sa in mainile mele si nu as vrea ca oamenii necredinciosi ca dumneavoastra sa ma oblige prin rasete si calamitati sa ma faca sa ajunga in iad …..Caci am inghitit mult amar din cauza unor oameni fricosi fara minte si fara mila .Sa va fie rusine si nu asteptati ca sunt cine vreti voi pt ca sunt cine vrea Dumnezeu.Cine nu face cum porunceste Sfanta treime eu voi intoarce fata mea de la ei asa imi este ordonat de TATAL CERESC AMIN.SA SE FACA VOIA TA TATAL NOSTRU DIVIN

      1. Ca profet de-al lui Isus pot să afirm că ș8 eu am avut multe p4ofeții care s-au împlinit și în care au murit circa 250.000 oameni , deci dacă era cine să mă audă acești oameni ar trăi acum .
        Dar asta este o serie de predicții mici .
        În Biblie scrie clar că înainte de întoarcerea lui Isus 1/3 din lumea aceasta (2,7 miliarde oameni) vor muri negreșit din cauza unui bulgăre de foc care va cădea din cer .
        Eu știu când va veni și cum poate fi anulat acest cataclism . Am văzut totul sub forma unui peisaj pictat , un tablou , care a corespuns după aceea cu ce am citit în Biblie .
        Da , eu sunt acel Mic Mesia care va conduce România , va sfărâma Vaticanul și va aduce românilor bogății de ordinul catralioanelor .
        Adevărul va triumfa și va fi mai presus decât oricine , chiar mai presus decât Dumnezeu (în cazul că ai citit jurământul lui Dumnezeu) .
        Mă poți suna la 0725/422-927 .

  3. In urma Judecarii sufletului ei, Georgeta Florea a obtinut din partea lui Dumnezeu si Fiului Sau Iisus Hristos, clar auditie, clar viziune si puterea de a comunica cu Entitatea sa, Inger de Lumina Credinta si Coroana. Mai clar are al Treilea ochi deschis , Ochiul lui Dumnezeu.

    Georgeta Florea – Mesaj către Români

    http://www.georgeta-florea.org/

  4. Sunt adevarate unele preziceri personal am fost dus in intergalactic in anul 2002 de persaona Duhului Sfant si am vazut lucruri pe care omul nici nu a visat vreodata sa vada asa ceva ce a pregatit dumnezeu pentru copii Lui ,Biserica asteapta rapirea prin teleportare in intergalactic si dupa acea se va dezlantui mania lui Dumnezeu asupra oamenilor care nu au crezut in persoana Domnului Isus Hristos,Cunosc anul in care voi fi luat de pe pamant anul 2014 sau in anul 2047.Am multe de spus dar cine te crede.Daca spui un lucru pe care lai vazut ti se spune ca esti dus cu caoul si oamenii nu vor sa creada.In ziua acea se vor duce la munti si vor zice cadeti peste noi si acoperitine de mania care se va dezlantui peste aceasta omenire care este razvratita impotriva celui care a creato.Va fi o mare stramtorare dupa ce biserica va fi rapita.Nu zidurile vor fi rapite ci oamenii care au crezut acea este Biserica vie zidurile vor ramane aici.Sunt multe de spus,

    1. toate aceste lucruri ce le spuneti voi sunt foarte interesante si eu as vrea sa fiu intro legatura mai buna cu Dumnezeu dar nu sunt demna nu merit sunt prea pacatoasa

      1. Poate ar fi fost bine să învăţaţi mai întâi oleacă de carte: pentru început să scrieţi corect româneşte! Să mai citiţi câte ceva din cultura universală, că numai biblia e muuuult prea puţin. Caraghioşilor!

      2. Ar fi bine sa renunti la aceste tipare de subevaluare si depreciere a persoanei tale .Sufletul tau e unic si esti scânteie divina,esti lumina si ai venit aici cu un scop, cu o misiune . Meriți totul pe lumea aceasta , mai ales sa te bucuri din plin de absolut orice . Nu ai pacatuit cu nimic . Totul se iartă. E calea urmată de sufletul tau in acesta viața . Nu rata sa traiesti din plin , fiecare clipa

  5. ce teleportare …suntem in 2014 deja domnul marius si nimic nu sa intanplat si nici nu o sa se intample..sunt plecat de 10 ani din romania si credetima ca as fi vrut sa stau in tara mea..nu asteptati ca un clarvazator sa ne salveze…dupa parerea mea singura salvare ar fi o noua revolutie si schinbat guvernul asta care il avem si care ne roade tara ca si un cáncer..

    1. Daca esti plecat din Ro, atunci sti engleza. Iti recomand sa asculti Edgar Cayce prediction https://www.youtube.com/watch?v=Fc5IgOgT13s (->la 5:50 incepe sa se vorbeasca despre a doua venirea lui Mesia(A.R.E. este ceva real); acelasi lucru il spune si d-na Georgeta Florea in cartile sale.
      Daca nu ai auzit de mos Ilie si predictile sale, vizioneaza ce spune Carmen Avram https://www.youtube.com/watch?v=hkV29iMDNk0 . Aici se vorbeste despre o cadedrala deosebita cu 12 intrari…despre ea vorbeste si d-na Georgeta Florea(ii spune Biserica Credintei Crestine). Troitele facute de d-na G. Florea au aceiasi forma (triunghi- trinitate) ca cea de la mormantul Parintelui Arsenie Boca. In concluzie, cerceteaza, cauta si vei gasi.

  6. Hai să ne unim câţiva, apoi incet incet vor mai veni. Vom face un plan amplu de reconstructie prin consfatuire. Facem un consiliu, iar apoi ne luam fiecare sarcini diverse. Luam fiecare domeniu de activitate in parte. Faptele e rodul muncii se spune, asa ca, daca oamenii, fratii nostrii vor vedea ca ne straduim se vor strange mai multi la reconstructie. Intradevar, nu e usor, dar unui om ce crede in cauza lui si a semenului nu e imposibil. Numai pierdeti vremea cu prooroci si cai verzi. Fiti barbati in putere si luati realitatea ca atare.

    1. Eu sunt salvarea romaniei si am formula corecta a noului ceas din historia lumi TELETRANSPORTATIA ….doar am nevoie de ajutor ca sunt o femeie saraca pe care oamenii o umilesc…Va multumesc

    1. Ba ––– unde ai vazut tu roman din neam latin,ca eu pe unde am umblat am vazit latin de neam traco-get sau dacic cum vrei?Tu ai vazut cu ce fraza incepe articolul pe care-l promovezi? Ce rost maibare sa citesti restul cand deja prima fraza este un fals,o contradictie istorica….Mare dreptate are doamna Vanga cand zice despre romani ca si-au uitat valorile nationale.

    2. Nu se referă la nici un Larriman. Nu mai veniţi cu aiureli. Umblaţi numai după bani. Sunteţi nişte mizerii asta sunteţi. Nu vă pasă de nimeni şi de nimic. Nişte mizerii asta sunteţi. Umblaţi numai după bani şi nu vă pasă de nimeni. Niste mizerii asta sunteţi.

  7. de ce va grabiti domnule sebastian cu comentariile anul 2014 nu s-a incheiat,si eu am o intamplare petrecuta in 2007 am vb desprea ea cu prieteni dar m-au luat in ras de aceea nu am m-ai vb cu nimeni poate intr-o zi am sa o scriu

  8. Mai Sabina,nu e frumos si nici onest sa scrii un comentariu,in care sa faci unele personae*caraghiosi* ,se intampla sa scriu si sa nu recites si sa dau drumul cuvintelor apasand pe tastatura gresit,///cine zice,ala este /te raportezi cam caraghios tu,pacat ca te legi de oameni,pos ca asa esti in genere ,o bagareata unde nu-ti fierbe oala *

  9. Imi propun sa va comunic ceva scurt si la obiect:
    – intodeauna inainte de a afirma ceva cauta dovezi solide
    -(pentru toti astia foarte credinciosi) Dumnezeu ,Isus , Sfintii nu exista!!! sunteti cu totii spalati pe creer de metode vechi si simple de manipulare si control a maselor de oameni , cautati si veti afla ca nu exista nici o dovada coerentă a faptului ca a existat sau exista ceva din ce am spus mai sus Just wake the fuck up!

  10. Stau si ma intreb „Oare vor Romanii sa Afle Adevarul”? „Oare chiar ma vor accepta Romanii”? Cu Dragoste Cereasca, CEL ALES.Pace Voua . Numele meu……ARYEL. Sant unul, ba chiar cel mai mic din Ceata Eluphimylor, sau Elphilor asa cum voi ca pamanteni i-i cunoasteti, una din cele 7 rase sau specii de ingeri sau extraterestri, candva, cu mult timp inainte de caderea Lui Lumiel, eram unul din clericii (medic-tamaduitor) Lui Emanuel, iar ceea ce regret acum cel mai mult este faptul ca traiesc intr-un hoit de trup pe care i-l urasc enorm. Cum am ajuns aici in acest trup si pentru ce, doar pentru faptul de a va povesti totul de la inceput, cu mult mai inainte de inceputuri, adica de pe vremea cand Emanuel ( Dumnezeu ) nu aparuse, de pe vremea cand nu era nimic…..decat intuneric….praf…frig….si O Liniste De Mormant .
    EU SANT ALFA – INCEPUTUL.
    La Inceput a fost Intunericul ce cuprindea tot praful cosmic intr-o temperatura de minus 10 milioane de grade si nimic viu nu exista, toate acestea fiind intr-o liniste desavarsita de mormant. „Miracolul” prin care avea sa se schimbe tot acest peisaj si sa se Nasca Dumnezeu, a Inceput in clipa in care doua particule de praf s-au atins intre ele si a Creat Primul Element Al Vietii In Univers- Sunetul. Sunetul fiind Vibratia Universului sau Cuvantul Lui Dumnezeu. Si astfel, prin miscarea tuturor particulelor de praf cosmic, Sa Creat Energia Vie (Duhul), aceasta Energie Vie Este Dumnezeu al Carui nume este E-MANU-EL adica Eu Sant Cel Ce Sant, Adica EL Este Totul. EL Este Intru Tot Si In Toate Cele Vii. „LA INCEPUT A FOST CUVANTUL SI CUVANTUL LA CREAT PE DUMNEZEU SI TOATE CELE CE SAU FACUT PRIN CUVANT SAU FACUT”. Apoi, cand toata masa de praf cosmic sa pus in miscare, in clipa in care praful a ajuns la bine cunoscuta viteza de 300.000 de km pe secunda ( Viteza Luminii) , o anumita particularitate din praful cosmic, prin procesul de frecare, sa aprins, si astfel a creeat al 2-lea element al Vietii, FOCUL. Tot Universul sa transformat intr-un FOC imens. „SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU A SPUS SA FIE LUMINA, SI SA FACUT LUMINA”. Apoi, prin diferentele imense de temperaturi de +10 milioane si -10 milioane de grade, Sa Creat al 3-lea Element Al Vietii, APA. Apa la randul ei, prin procesul de absorbtie, a acumulat in interiorul ei tot restul de praf cosmic nears si astfel Sa Creat Al 4-lea Element Al Vietii, PAMANTUL. In interiorul pamantului s-au acumulat si cele mai puternice elemente radioactive super atomice , elemente care prin reactia dintre ele au devenit incandescente, ceea ce a dus la evaporarea Apei din jurul Pamantului. Acestea avea sa creeze Ultimul Element Al Vietii, al 5-lea, AERUL. “SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU A SPUS : SA SE RETRAGA APELE DE SUB CERURI SI SA SE ARATE USCATUL”. Iar in clipa in care apa sa evaporat in totalitate, elementele super atomice din nucleul Pamantului, prin lipsa fenomenului de racire creeat de apa, s-a produs Marea Fuziune dintre elemente si Pamantul a Explodat, si printr-o eruptie exploziva in lant sa creeat intregul Univers. In locurile in care au avut loc acele explozii in lant super atomice, s-au creeat Gaurile Negre, acestea din urma absorbind resturile ramase in urma exploziilor, si astfel : “Sa se desparta Lumina de Intuneric astfel incat sa se deosebeasca Lumina de Intuneric”. Si Lumina a Fost numita Galaxie, iar Intunericul Spatiul Cosmic. Va URMA

  11. Ma poate ajuta cineva sa ma pot face ascultat ? Am atatea si atatea de spus…..din 2005 si pana in 2015 tot spun ceea ce oamenii nu vor sa auda….ADEVARUL. Va pot spune cine L-A Creeat pe Dumnezeu, cum a aparut energia negativa pe care Lucifer a luat-o asupra lui, cum s-a creeat universul, care a fost pacatul real implinit de Adam si Eva prin care ei au devenit muritori, in ce loc din univers se afla calea lactee si toate celelalte enigme. Cu Dragoste Cereasca, CEL ALES.

    1. Doamne ajuta!
      Pe mine m.ar interesa sa stiu ce aveți de spus. Am niste chestii care ma derutează, de exemplu care este legătura dintre Dumnezeu și extratereștri, deoarece am citit niște articole în care acestia susțin că ei ne.au creat!
      feli_eci@yahoo.com este adresa mea de mail si as vrea sa va rog să mă contactati.
      Va mulțumesc.

  12. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PARINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATALUI. După un îndelung timp, PARINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PARINTELE Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact: – Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : – …Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând… foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS CHRISTOS este deja pe pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte… înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact : – Dar tu îl ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu Discul Său Integral şi în curând se va dezlănţui… dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”…!
    http://trezireaconstiintei.altervista.org/…/2014/06/LIGURDA…

  13. “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna Ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
    http://www.antena3.ro/…/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-…

  14. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR & IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

  15. VORTEXUL din ROMANIA(DÁCIA) & BALCANI care este: Chakra ANAHATA a TER-REI: 07 – 08 – 2009
    CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Vad cum se formeaza un Imens VORTEX in care ROMANIA(D’ACIA) arata ca o Imensa INIMA si TER-RA ca o Imensa SFERA, Ambele fiind incluse intr-un Gigantic VORTEX!!!
    MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC – VORTEXUL SACRU:

  16. Daca Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?

    In genunchi bai(mai) 7,3 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z in fata LUI … EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

    ***BREAKING***Acest Copil a murit si a inviat. , Ce a vazut??? Un mesaj URGENT!!
    Aboneaza-te!!
    YouTube

  17. Colton Burpo: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe IISUS CHRISTOS în inimă!”

    http://spirituletern.blogspot.ro/2016/11/marturisirile-unui-copil-care-sustine.html

    Mărturisirile unui copil care susţine că a fost în Rai şi L-a întâlnit pe Iisus

    Mărturisirile unui copil care susţine că a fost în Rai şi L-a întâlnit pe Iisus
    Cu două luni înainte de cea de a patra lui aniversare, Colton Burpo a suferit o operaţie de îndepărtare a a…
    Mărturisirile unui copil care susţine că a fost în Rai şi L-a întâlnit pe Iisus
    Cu două luni înainte de cea de a patra lui aniversare, Colton Burpo a suferit o operaţie de îndepărtare a apendicelui, în urma căreia…
    spirituletern.blogspot.com

    1. Niciunul din cei care spuneți că sunteți acea persoană că sunteți mai mulți care spuneți că sunteți acea persoană, niciunul nu sunteți acea persoană. Sunteți niște murdării, niște oameni de nimic. Vreți bani ca să vă îmbogățiti. Atât vă interesează. Vreți să vă îmbogățiti pe spinarea acelei persoane, murdării ce sunteți. Mizerii asta sunteți. Niște oameni de nimic asta sunteți. Această persoană este în România și este cunoscut în întreaga lume.

  18. sunt curios daca războiul ala, al 3lea s_ a terminat in sfirsit, poate nu știu eu, dar cred că s_a terminat… in sfirsit , morții care au murit în război acum se pot odihni liniștiți, trenurile merg fb cu țepele trase de la soare,merge totul brici iar romanica noastră e cea mai tare din parcare………… văi de capul vostru…

Lasă un comentariu