Al treilea război mondial începe în 2010

PREVIZIUNI. O celebră clarvăzătoare din Bulgaria a mai prezis, pe lângă conflictul de anul viitor, accidentul submarinului Kursk, venirea lui Obama la Casa Albă şi criza economică.

Onouă conflagraţie mondială – purtată după toate „regulile“ impuse de un armament sofisticat, un preşedinte de culoare pentru Statele Unite, atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001 şi multe alte evenimente care au schimbat faţa lumii se regăsesc în viziunile babei Vanga, cea care a fost denumită şi „Nostradamus din Est“. „Se spune că după profeţiile bătrânei se ghida şi Gorbaciov în deciziile pe care le lua“, afirmă scriitorul autohton Pavel Pavlov, în cartea pe care i-a dedicat-o prezicătoarei.

„Ultimul preşedinte va fi negru“

Venirea la conducerea SUA a unui preşedinte de culoare va coincide cu o criză economică majoră, „iar America se va prăbuşi atât de la sud, cât şi de la nord“, a prezis Vanga. Dar vorbele sale nu sunt atât de recente ca ale altor prezicători. Cu puţin timp înaintea morţii sale, pe 11 august 1996, „Regina vrăjitoarelor“ – aşa cum este numită şi acum de bulgari – a făcut această afirmaţie şocantă pentru toate mediile de informare în masă.

Vorbele sale nu au fost uitate însă, blogurile internauţilor din estul Europei readucând profeţia în actualitate în 2008, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. Mai mult, clarvă- zătoarea a spus că „omul negru“ va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, pentru că, pe perioada domniei sale, SUA se vor diviza în mai multe ţări independente.

O altă viziune a Vangăi ar urma să se adeverească anul viitor. Prezicerea este una mult mai dureroasă decât criza economică. „În 2010 este debutul celui de-al treilea război mondial, care va începe în noiembrie şi se va termina în octombrie 2014. Se va desfăşura, la început, cu arme convenţionale, ca apoi să aibă loc atacuri cu arme nucleare şi chimice, spre final“, indică profeţia bulgăroaicei.

Kursk, un naufragiu anunţat

O altă prezicere care s-a împlinit a fost accidentul submarinului Kursk, din august 2000. Dar, în 1980, când Vanga „vedea“ catastrofa, nimeni nu a înţeles. Toţi cei care au auzit-o s-au gândit că este vorba despre oraşul cu acelaşi nume, situat în plină câmpie, la foarte mare depărtare de mări şi de fluvii. Abia după scufundarea submarinului şi moartea celor 117 marinari, lumea i-a înţeles premoniţia.

Oamenii de ştiinţă care s-au ocupat îndeaproape de studiul „fenomenului Vanga“ afirmă că ea ar fi prezis chiar şi atacul terorist de la 11 septembrie 2001, asupra Turnurilor Gemene din New York. „Groază! Groază! Fraţii noştri din America se prăbuşesc de la mare înăl- ţime, înjunghiaţi de moarte de ciocurile unor păsări de oţel! Apoi, lupii vor ieşi urlând din tufişuri şi mult sânge nevinovat va curge în valuri“, prevestea bătrâna bulgăroaică în 1989. „Traducerea“ experţilor ruşi a remarcat în cuvintele sale atât atacul terorist, cât şi replica furibundă a americanilor în atacarea Irakului – Bush, numele fostului preşedinte american, se traduce prin „tufiş“.

Vizitată pe timpul vieţii de oameni simpli, dar şi de regi şi preşedinţi de stat, de ţărani şi de miniştri, bătrâna ţărancă oarbă este şi acum venerată în Bulgaria ca o sfântă care a ajutat sute de mii de oameni sfătuindu-i în legătură cu ce le pregătea viitorul, indiferent de condiţia lor socială.

„BUNA VESTIRE“

Lovită de trăsnet, a rămas oarbă

 • Pe numele ei de fată Evanghelia Sourcheva (în limba greacă, Evanghelia se traduce prin Buna Vestire), Vanga s-a născut pe 31 ianuarie 1911, în localitatea Strumiţa din Macedonia. Venită pe lume prematur, cu urechile lipite de cap şi cu degetele unite între ele şi la mâini, şi la picioare, a reprezentat încă de atunci un semn divin pentru familia de plugari săraci care i-a dat viaţă.
 • La 12 ani este surprinsă de o furtună, luată pe sus de vânt şi lovită de fulger. Cele două verişoare care o însoţeau scapă neatinse. Şocul a orbit-o, dar i-a adus şi harul care o va face renumită. Intră în contact cu persoane decedate de sute de ani, se conversează cu mici entităţi care îi spun ce va urma, ea ajungând să prezică detaliat locuri, evenimente şi persoane din viitor. În 1942 se mută în Bulgaria, în urma căsătoriei.
 • După venirea comuniştilor la putere, Vanga are nefericita inspiraţie de a prezice locul şi data morţii lui Stalin. Regimul o aruncă în temniţă, de unde va ieşi doar după moartea dictatorului rus. Comuniştii bulgari îşi dau seama de potenţialul clarvăzătoarei, considerând că este mai bine să se folosească de puterile ei. De atunci, pe la căsuţa ei din orăşelul bulgar Rupiţe s-au perindat peste un milion de oameni, cerându-i ajutorul. Vanga şi-a prezis până şi data morţii – 11 august 1996, cu mult timp înainte. Pe patul de moarte, le-a spus celor apropiaţi că puteri similare cu ale ei are acum şi o franţuzoaică de doar 10 ani.

Bush amenintand cu al treilea razboi mondial

Politicianul american Lyndon LaRouche vorbind despre secretele celui de-al treilea razboi mondial

Rolul acestui articol nu este acela de a induce teama si nici de a face propaganda capacitatilor reale sau imaginare ale Vangai de a prezice viitorul, ci de a atrage atentia ca o conflagratie mondiala e oricand posibila si probabila, mai ales in contextul actualei crize economice mondiale, al amenintarilor SUA si Israelului cu atacarea Iranului daca statul islamic va continua programul sau nuclear. Asa cum ne arata experienta trecutului, criza financiara globala va fi urmata de un razboi mondial, in care vor fi folosite arme tot mai sofisticate. (bataiosu.com)

Publicitate

13 gânduri despre „Al treilea război mondial începe în 2010

 1. Oameni buni, nu mai raspinditi asemenea zvonuri inspaimantatoare, pentru ca exista si oameni care sa le ia in serios. Daca suntem crestini, nu putem sa luam in seama „prezicerile”. Biblia si, in special, Apostolul Pavel ne avertizeaza sa nu credem in cei care vin sa ne spuna altceva decat ce zice Evanghelia. Ce zice Evanghelia – citez din memorie: Rugati-va neincetat! Paziti-va simturile! Paziti-va gandurile!N-o sa sitit nici ora nici momentul! Credinta muta muntii din loc!
  In afara de asta, rugaciunile pot sa schimbe cursurile evenimentelor. Dumnezeu asculta rugaciunile: Cand doi sau trei se aduna in numele Meu, acolo voi fi si eu!
  Apoi, faptul ca batrana din Bulgaria isi face public darul este si acesta un indiciu ca trebuie ignorata. In general, cei care au intr-adevar acest dar sunt foarte smeriti, nu le vine sa creada si nu indraznesc sa faca publice vedeniile lor, de teama ca s-ar putea sa se insele si sa sperie lumea.
  Sa ne tinem bine de ce spun Parintii Biserici si sa lasam babele sa-si vada de treaba lor. sa ne rugam si pentru ele. Sfantul Duh si Maica Domnului, cand au ceva de spus, nu inspaimanta lumea. Sunt blanzi intotdeauna. Sa ne rugam si sa veghem.
  In timpuri incerte ca cele pe care le traim, oamenii sunt gata sa creada in orice pentru ca sunt deja speriati. Cel mai b leac este rugaciunea, pentru frica si poate si pentru a schimba cursul vremurilor, daca vrea Dumnezeu.

  1. Rugaciunea? :)) Hai sa fim seriosi. Eu zic sa iti iei o icoana si un crucifix si sa pornesti o miscare ceva. Biserica e la fel de falsa ca si politica. Lasand babele clarvazatoare deoparte, nu trebuie sa fii un geniu ca sa realizezi ca tarile ca Iran, Iraq, Israel detin cam ultimele resurse de petrol de pe Terra si ca SUA il vrea. Asa ca ori te rogi la Dumnezeu sa ne dea mult petrol ori deschizi ochii. Cum manipuleaza politicienii prin media asa manipuleaza si Biserica oamenii ca tine.

   1. Ma bucur ca exista pe lume oameni ca Dvs. care le stiu pe toate: si despre politica, si despre petrol, si despre babe, si despre biserica, etc, etc. Asta ma face sa cred ca lumea este in maini bune. Cei care pornesc miscari cu icoane si crucifix in mana nu ies ca paduchele in frunte, cum spunea Bunica mea, si nu apar la tv. Isi vad de treaba in tacere. Sunt anonimi si nu se bat pentru glorie. Pax vobiscum!

   2. oricum esti un posedat cred ca faci parte din masoni dar in acest caz iti reamintim ca iti denigrez tatal si chiar nu simtim nevoia sa il vedem pe diavol printre noi stai cuminte acasa si uitate la filme de groaza nu te obliga nimeni sa militezi pentru nimic oricum Dumnezeu este indurator

 2. bravo numai ruga ne poate salva,ca spune acolo „sanu ne temem de cel care poate sa omoare trupul ci mai degraba de cel care le omoara pe amindoua si trupul si sufletul” si Acela este Dumnezeu.

 3. eu cred ca pentru Vanga ca sa auda,sa intre in legatura cu morti de sute de ani a fost ceva foarte greu,ii ceva de neimaginat.Nu stiu cum a rabdat,putini oameni pot rabda asemenea lucruri multi ani.

 4. In privinta argumentului TDW privind consumul de petrol, acest argument, cunoscut sub denumirea de „Oil Peak” – ideea ca se va ajunge la un consum care sa depaseasca resursele – este folosit pentru cresterea preturilor la petrol si pentru reducerea populatiei. Este adevarat ca Statele Unite folosesc petrolul si derivatele fara masura:

  Petrolul extras din Arabia Saudita costa cca 5 dol/baril, iar folosirea altor tehnologii pentru extractie in alte regiuni ale globului (Canada, Rusia) ar fi si sunt mai costisitoare.

  Dumnezeu a lasat sufieciente resurse; lacomia si egoismul oamenilor sunt probleme mai greu de rezolvat. De asemenea, frica/teama este intotdeauna arma principala in razboiul vazut si nevazut. O populatie speriata este foarte usor de manipulat. De aceea, sa nu ne temem!

 5. DACA NOI SUNTEM CU DUMNEZEU, ATUNCI DUMNEZEU ESTE CU NOI ! DE CINE NE VOM TEME CIND STAPINUL VIETII SI AL MORTII ESTE CU NOI ?!

  DOAMNE AJUTA !

  Mircea

 6. Faptul ca sa umplut paharul maniei lui Dumnezeu este cert, intradevar rugaciunea si fapta buna mai poate salva ceva, dar cati se intorc la Domnul in ziua de azi.Mai mult ca batranica Vanga prezice un conflict global, asta e, mai mult nu zice ca va fi sfarsitul.Intradevar al III-lea razboi mondial bate la usa, luna noiembrie 2010 pare a fi sigura, mai ramane ziua se pare ca va fi 14.11.2010. Domnul sa ne ajute!

 7. A inceput deja….14 milioane copii avortati in Romania din ’89 pana acum, daca cifrele sunt corecte…probabil mai multi.
  Cum sa ne ajute Dumnezeu, daca ne-o facem cu mana noastra? Ne-a dat voie libera…

 8. Faptele Apostolilor cap2 v37
  dupa ce au azit aceste cuvinte, ei au ramas strapunsi ininima si au zis lui Petru si celorlalti apostoli: ,,Fratolor ce sa facem”

  v38,,Pocaitiva le-a zis Petru si fiecare din voi sa fie botezat in |Numele lui Iisus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre ; apoi veti primi darul sfantului duh.
  v39
  caci fagaduinta aceasta este pentru voi ,pentru copii vostri si pentru toti cei ce sunt departe acum, in oricat de mare numar il va chema Domnul ,Dumnezeul nostru .

  Apoc.22v13.
  Eu sunt Alfa si Omega , Cel dintai si cel de pe urma , inceputul si sfarstul.
  v14.Ferice de cei ce isi spala hainele, ca sa aiba drept la pomul vietii si sa intre pe porti in cetate.
  v15
  Afara sunt cainii,vrajitorii,curvarii,ucigasii,inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna
  v16Eu, Isus , am trimes pe ingerul Meu sa va adevereasca aceste lucruri pentru biserici.Eu sint Radacina si samanta lui David , Luceafarul stralucitor de dimineata
  v17
  si duhul si mireasa zic:vino ! si cine aude ,sa zica : vino! si celui ce ii este sete sa vina ; cine vrea ,sa ia apa vietii fara plata
  v18Marturisesc oricui aude cuvintele proorociei din cartea aceasta ca, daca va adauga cineva ceva la ele, dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta
  v19si daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei proorocii,ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta,scrise in carte aceasta.
  v20.cel ce adevereste aceste lucruri zice:da , Eu vin curand. Amin! Vino doamne Isuse
  v21.Harul Domnului Iisus Hristos sa fie cu voi toti! Amin.

 9. Mai mamaie …ai tras o liniuta pe nasuc suntem in 2013 si tot nu e rezbel….visati cuminti …in alta lume caci noi suntem satui de vrajeli ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s