2 gânduri despre „Energia liberă – Cursa către punctul zero

  1. ENERGIA LIBERA exista cu adevarat. Pana in prezent s-au inregistrat mai mult de 5.000 de brevete de inventii ce prezinta tehnologii ce pot produce energie libera. Pe langa aceste inventii mai avem si pe cele care nu sunt patentate din cauza piedicilor ce se pun. Spre exemplu in SUA oficiul de patente refuza inregistrarea unor inventii pe motiv de siguranta nationala. Multe dintre patente sunt cumparate de concernele energetice si le ascund in sertarele lor pentru ca aceste tehnologii să nu se putea implementa. In momentul in care aparatele ce produc energie libera apar pe piata concernele energetice nu vor mai face profite. Asta este motivul pentru care se ingreuneaza aparitia acestei tehnologii minunate. In curand insa vom avea cu siguranta energie libera.

  2. Da , asa este cum spunea persoana dinaintea mea!
    Ce ar insemna sa avem energie libera?
    Multe avantaje, foarte multe din problemele lumii s-ar rezolva!
    Tari care detin resurse energetice uriase momentan ar fi in situatia de a nu a mai pute dicta politici convenabile pentru ei prin santajarea tarilor care nu au resurse energetice.
    Din experienta multor secole de dictatura energetica putem trage concluzia ca aceste tari care au momentan resurse, aparent pe termen lung, nu vor ca noi tehnologii de producere a energiei libere sa patrunda pe piata mondiala!
    Cedarea acestor atuuri de a avea resurse prin care ei sa controleze lumea nu va putea fi facuta decat prin forta!
    Doamne fereste sa se ajunga acolo!
    Intrebarea este : Ce este de facut?

Lasă un comentariu