THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?

„THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?)

Veti afla de inceputurile folosirii unor termeni de tip „forta„ sau „open mind„ sau „unitate si diversitate„. De parerea membrilor ei ca oamenii ar fi dumnezei si divinitatea sta in ei. De Shambala.

La minutul 25:53 incepe o frumoasa destainuire a unui mistic indian, provenit dintr-o casta de preoti, care a descoperit crestinsimul.

Oamenii sunt atrasi prin povesti cu tehnici de levitatie. Veti asculta dezvaluiri ale unor fosti membri convinsi ca manifestarile erau demonice.

Filmul este bine construit chiar daca fiind realizat in 1983 nu are la dispozitie tehnica  productiilor lui Alex Jones. Este remarcabil caci este facut la inceputurile pandemiei new age. Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media (NOTA 2) era mult mai mica decat cea actuala. Oameni care isi exprima temerea unei NOI ORDINI MONDIALE (NOTA 3) cu 6 ani inaintea caderii blocului comunist !!! Oameni care vedeau semnele inca de atunci si trageau semnale de alarma . Oameni care sesizau pericolul indroducerii conceptelor anti crestine de tip new age in sistemul educational, in emisiunile pentru copii, in cartile pentru copii, pline cu stelute cu cinci varfuri, ce le explica micutilor ca pot deveni Iisusi Hristosi. Ca Domnul nostru este acelasi cu Budha.

In documentar se mai aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul „ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate.

Mai aflam despre Clubul de la Roma,  rosicrucieni si Alice Bailey (NOTA 4). Sunt semnalate simboluri moderne ca fiind vechi paganisme (daca ar mai trai acum si ar vedea cum ne sufoca acestea …) 

Sunt constatate simboluri comune new age si nazism (NOTA 5) si se avertizeaza: asa cum au pregatit religios venirea lui Hitler, pregatesc si noul imperiu.

Se sesizeaza „coincidenta„ aparitiei in aceeasi perioada a superproductiilor evreului Steven Spielberg (NOTA 6) sau a exploziei de studii parapsihologice din URSS.

Sursa :  saccsiv.wordpress.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s