Cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor şi efectele lor secundare

Cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor şi efectele lor secundare

– Au trecut 70 de ani de la al doilea război mondial, dar oamenii de ştiintă de la companii precum IG Farben, BASF, Hoechst, Dow and Bayer, care au conceput camerele de gazare şi au testat vaccinuri periculoase pe evrei nevinovaţi, nu au dispărut pur şi simplu. De fapt, aceştia au ajuns să lucreze pentru companiile farmaceutice din SUA, care coordonează azi industria vaccinurilor, scrie Natural News.

Cel puţin o duzină de aceşti ucigaşi cu sânge rece au fost angajaţi direct la ieşirea din închisoare, după doar 4 până la 7 ani de la procesul de la Nürnberg, unde au fost găsiţi vinovaţi de genocid şi sclavie.

De altfel, în al doilea război mondial, clădirea IG Farben din Frankfurt a fost protejată de bombardamente de la cele mai înalte niveluri de comandă militară. De ce? Deoarece IG Farben a fost “braţul farmaceutic” al celui de-al patrulea Reich al lui Hitler, iar Rockefeller avea un interes financiar în menţinerea şi controlul acestui imperiu farmaceutic, care avea să fie, curând, catapultat pe teritoriul Statelor Unite.

Cercetarea relevă faptul că Hitler a investit, şi el, masiv, în Merck şi în alte companii farmaceutice.

Criminali nazişti condamnaţi au devenit directori în marile companii farmaceutice din SUA

Fritz ter Meer, găsit vinovat de sclavie şi ucidere în masă la Auschwitz, a stat numai 7 ani în închisoare, după care a devenit preşedinte al consiliului la Bayer, în 1956.

Carl Krauch, membru executiv al IG Farben şi coordonator al departamentului de Economie militară pentru Hitler, găsit vinovat de sclavie şi genocid, a ieşit după doar 6 ani în închisoare, apoi a devenit preşedinte al consiliului de BASF în 1952.

Azi vorbim despre aceeaşi industrie a vaccinurilor care i-a protejat şi angajat pe criminalii de război nazişti.

În prezent, Guvernul SUA se bazează numai pe producătorii de vaccinuri pentru a raporta problemele grave din sistemul sanitar, afecţiunile şi decesele. E ca şi cum ai lăsa criminalii să fie proprii judecători în instanţă! Unde sunt organismele de control şi instanţele echilibrate? Vaccinurile au acum agende economice şi politice, iar Food and Drug Administration nu face absolut nici o testare proprie înainte să le elibereze pe piaţă.

Vaccinurile de azi conţin versiunile vii ale bolilor pe care nu doriţi să le aveţi, dar şi organisme modificate genetic, hormoni de la vaci infectate, de la porci, găini şi maimuţe, combinaţii netestate de viruşi (cum ar fi H1N1), aluminiu, mercur, emulgatori şi bacterii hibride de la animale , ţânţari şi oameni.

  • Vaccinul cu virsul viu al rujeolei (Attenuvax), realizat de Merck. Sunt făcute două injecţii – una la 1 an şi alta la 4 ani. Conţine gelatină, sorbitol, clorură sodiu, ser bovin, proteine din ou şi albumină.
  • Vaccinul cu virsul viu al rujeolei şi oreionului,  (MM-Rvax), produs de Merck. Injectat la copii de un an. Conţine gelatină, sorbitol, clorură de sodiu, ser bovin şi albumină umană.
  • Vaccinul împotriva difteriei, tetanosului şi poliomielitei: cinci injecţii făcute copiilor între 2 şi 6 ani, plus boostere “recomandate”, la fiecare 10 ani. Conţine formaldehidă, fenoxietanol si fosfat de aluminiu.
  • DTaP, IPV, HVB şi Hib (difterie, tetanos, poliomielită, hepatita B şi Haemophilus gripal de tip B): administrat la sugari între 2 şi 12 luni, cu rapel un an mai târziu. Conţine hidroxid de aluminiu, formaldehidă şi ser bovin.
  • Gardasil HPV: Vaccinul papilomavirus făcut de Merck. Sunt “recomandate” 3 injecţii intramusculare, făcute  la naştere, apoi la 2 şi 6 luni. Re-administrat copiilor de 9 ani pentru o boală rară cu transmitere sexuală. Conţine polisorbat 80, clorură de sodiu, aluminiu, şi o formă “denaturată” (fragmentată şi slăbită) a virusului.

Ingredientele toxice ale unui vaccin şi efectele lor adverse:


• Serul bovin
. Este extras din piele de vacă. Atunci când este injectat, provoacă tulburări ale ţesutului conjunctiv, artrită şi lupus. De asemenea, provoacă dificultăţi de respiraţie, scade tensiunea arterială, produce dureri în piept şi reacţii cutanate.

• Sorbitol: îndulcitor sintetic, care metabolizează foarte lent, agravează sindromul de colon iritabil şi provoacă probleme gastro-intestinale.

• Gelatina: derivat din colagen, din piele şi os de animal. Injectarea cu gelatină prezintă riscul de infecţie de la hormonii sintetici de creştere şi infectarea cu boala vacii nebune.

• Clorura de sodiu: creşte tensiunea arterială şi inhibă creşterea şi contracţia musculară.

• Proteina din ou. Vaccinurile sunt preparate din ouă (cu siguranţă nu organice). Ar putea conţine hormoni de creştere, antibiotice şi salmonella.

• Thimerosal: o subtanţă mercurică neurotoxică ce provoacă autism. Cantitarea de thimerosal într-un vaccin antigripal este de 25 de mcg, iar limita de siguranţă este de 5 micrograme. Copiii care sunt vaccinaţi simultan cu mai multe vaccinuri pot depăşi de 10 ori limita de siguranţă a mercurului la o singură administrare.

• Albumină umană: proteină din sânge. Când este administrată, poate provoca febră, frisoane, urticarie, erupţii cutanate, dureri de cap, greaţă, dificultăţi de respiraţie şi accentuarea ritmului cardiac. De asemenea, poate duce la o pierdere a masei de celule din organism şi poate provoca infecţii cu virusul imunodeficienţei, SIDA, cancer sau hepatita B (de la cei dependenţi de droguri).

• Formaldehidă: o substanţă cu un risc cancerigen ridicat, utilizată pentru îmbălsămarea cadavrelor. Clasat pe locul întâi între componentele cele mai periculoase pentru sănătatea umană, poate provoca leziuni hepatice, probleme gastro-intestinale, probleme de reproducere, detresă respiratorie şi cancer. În plus, formaldehida este cunoscută pentru faptul că nu poate dezactiva virusul pe care vaccinul trebuie să îl distrugă, permiţând astfel unui virus viu să intre în sânge şi să infecteze sistemul.

• Phenoxyethanol: subtanţă chimică extrem de toxică pentru sistemul nervos, rinichi şi ficat. FDA avertizează că “poate provoca blocarea sistemului nervos central, vărsături şi dermatită de contact” dacă este identificat în produsele cosmetice. Vă puteţi imagina ce efecte are atunci când este injectat în sânge.

• Fosfat de aluminiu: creşte foarte mult nivelul de toxicitate al mercurului, accentuând riscul de toleranţă minimă la mercur.

• MSG (glutamat monosodic): atunci când este injectat, devine o neurotoxină, cauzând tulburări ale sistemului nervos central şi leziuni pe creier la copii.

Dacă vă place să fiţi mintiţi, vizitaţi vaccinateyourbaby.org, unde vi se spune că formaldehida este sigură, deoarece este “prezentă în mediul înconjurător şi este un produs secundar al metabolismului, astfel că este deja prezentă în corpul uman”.  Tot aici suntem informaţi că aluminiul este bun pentru organism, fiind frecvent întâlnit în alimente, apă şi chiar laptele matern”.

Atunci, dacă se găseşte în mediu, trebuie să fie bun şi de injectat în vene – atunci de ce să nu folosim şi veninul de şarpe, clor sau plutoniu? Sursa : financiarul.ro

Surse utilizate:

http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

http://www.supernutrient.com/articles/fibromyalgia/taf.html

http://www.vaccinateyourbaby.org/about/ingredients.cfm

http://frank.mtsu.edu/~baustin/trials3.html

Un gând despre „Cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor şi efectele lor secundare

Lasă un comentariu