Chevron se pregăteşte să înceapă explorarea gazelor de şist în Dobrogea

Sonda urmează să fie amplasată, cel mai probabil, în zona localităţilor Arsa – Hagieni

Americanii de la Chevron se pregătesc să înceapă explorarea gazelor de şist şi în Dobrogea. Primele instalaţii au ajuns la Mangalia.

Sonda urmează să fie amplasată, cel mai probabil, în zona localităţilor Arsa – Hagieni, aproape de o sursă de apă, necesară pentru operaţiunile de fracturare.

Potrivit site-ului Mangalia.Tv, muncitorii de la Chevron au fost cazaţi deja în staţiunea Venus, în trei hoteluri. În faţa unităţilor de cazare sunt acum parcate peste 40 de vehicule de teren şi trei autobuze.

Sursa :realitatea.net

Citeste:

Chevron aruncă în aer Marea Neagră

2 gânduri despre „Chevron se pregăteşte să înceapă explorarea gazelor de şist în Dobrogea

  1. FRATI SUPARATI PLECATI ORISIUNDE NUMAI SPRE AMERIGA NU . Visai ca venise o primejdie mare care rupea America in 2 jumatati pe lung ,nu pe lat.Auzeam pronuntat Michigan si vedeam ca in buletinele de stiri :De la Michigan o crapatura prin munti in jos si nu de tot ci suficient cit sa puna de-o catastrofa naturala. In visele mele eu cred ,sint in ultimul timp prea exacte, mai ales ca maninc seara tirziu prea mult dupa miezul noptii. Adica sint cu subiect si predicat, nu e nimic de interpretat.
    In China zicea un om intr-un videoclip despre limba chineza,ca nu mai sint surse de apa potabila in natura, cind sa spui apa de baut spui cumva 😮 sticla de apa de baut(adica trebuie precizat clasificatorul sticla). Pe intelesul tuturor, nea ION nu mai zice:Ada niste apa! Ca nu o sa mai aiba fintina cu apa de baut in curte sa-i aduca nevasta o cana sau o galeata cit vrea el sa duca la bot. Va zice chinoromaneste:Adu unul recipient pentru apa de baut de la magazin.
    Nu rid dar vor veni vremuri mult mai grele decit enervarea ca porcii de la Chevron au venit sa-si bata joc de pamintul romanesc,romanii vor muri de foame si fara ajutorul strainilor,ca si aceia,strainii ,multele neamuri vor avea treaba unii cu altii.Din razboi economic mai frate, sa vezi cum uita economia si se iau de par de-a binelea.

Lasă un comentariu