Teorie ŞOCANTĂ: Ni s-a scurtat timpul. Trecem într-o ALTĂ DIMENSIUNE? Consecinţele incredibile | VIDEO

Specialiştii susţin că o zi mai are doar 16 ore din 24, Rezonanţa Schumann accelerând de la 7,8 Hz la 12,5 Hz.

Geofizicienii contemporani considera ca Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.

Ne-a avertizat

Potrivit cocoon.ro, unele filme precum “Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau “Ziua in care Pământul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore. „Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.
Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Doar Tesla

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de “punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsa de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în “momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.
Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor sai, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi elevarea asupra conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.

Sursa: evz.ro

CITESTE SI: Rezonanta Schumann 

26 de gânduri despre „Teorie ŞOCANTĂ: Ni s-a scurtat timpul. Trecem într-o ALTĂ DIMENSIUNE? Consecinţele incredibile | VIDEO

    1. Fratilor nu va speriati totul a inceput in Munti Bucegi si tot acolo se va sfirsi acolo este tablul de siguranta al pamintului zile si pamintul nu se va schimba numai atunci cind va reveni ISUS , ACEST PAMINT SE VA FACE SULL VA FI CREAT UN PAMINT BOU SI UN CER NOU PINA ATUNCI SPECULATII STINTIFICE FANTASTICE GRUPUL DE EXTRATERESTII A LUI LUCIFER SE AFLA IN AMERICA IN ZONA 51 TOTII PRESEDINTII AMERICANI AU COMUNICAT CU EI BATALIA LUI LUCIFER ESTE SA ACAPAREZE ROMANIA AICI UNDE SUNT EXTRATERESTII PE CARE LA CREAT PE ISUS

  1. Pt mine nu are logica… si e f simplu…. ceasul este un mecanism…. deci nu are treaba cu natura…. e ca si cum ai spune ca stropii ploii cad cu viteza cu care se feplaseaza o masina…. nu are logica…..

    1. baiatule … Ceasul e un mecanism … Masurarea timupului e un proces prin care se masoara anumite intervale repetitive . Ceasul tau de pe perete e un mecanism .. Daca nu are logica pentru tine , aia e problema ta . E vorba despre cum percepe omul trecerea timpului .

    2. Ceasul e un mecanism care e influentat de gravitatie. Gravitatie e influentata de anumiti factori ca: marimea si densitatea nucleului, mantaleui, viteza de roatie, etc. Daca un factor se schimba, ceasul o sa mearga mai repede sau mai incet. E posibil sa iei doua ceasuri identice, unul sa il tii pe pamant si altul in spatiu, si sa apara diferente intre ele.

  2. nu mai pretuim noi timpul cat trebuie asta e problema, nu mai avem timp pt ca il ocupam cu facebookul si net etc… incredibil cum unii sunt platiti cu bani grei sa dezvaluie bazaconii

  3. Credeti sau nu , este adevarat faptul ca timpul tinde spre valoarea 0. Probabil ca ati observat ca o zi trece mult mai repede si pe o perioada da un an va amintiti mult mai multe , „ca si cum s-a intamplat ieri ” , asta deoarece mintea simte diferenta fata de ceasul de la mana … Referitor la cele trei zile de intuneric si ca soarele va rasarii de la Vest la Est nu stiu si nu prea cred, insa ce cred eu este ca in aceelasi mod cum timpul tinde spre zero , la fel dupa aceasta trecere, ce probabil nu o vom simtii , timpul incepe sa se extinda din nou, ajungand sa fie la aceeasi valoare ca in 1980 … Nu sunt specialist sau om de stiinta insa imi place sa ma interesez despre ceea ce se intampla in jurul nostru si imi pun multe intrebari la care incerc sa gasesc un raspuns .

  4. Idioti , poate unele modificari minore pot fi reale cum ar fi incalzirea glogala dar scurgerea timpului pare a fi o tampenie , pamantul va avea aceeasi viteza de rotatie in jurul axei sale , deplasarea lui in spatiu se face fara frecari ,doar ciocnirea cu un alt corp ceresc de mari dimensiuni ne poate influenta traectoria sau viteza de rotatie . Totusi sa constatat ca luna se indeparteaza usor de pamant si cica ar fi fost mai mare cu multi ani in urma, dar si aici sunt suspiciuni , cand o fi sa dam coltu pamantului asta e ,

  5. Pe dracu ! Timpul e definit de perioada de revoluție a planetei. Perioada de revoluție a unei planete în jurul soarelui și în jurul axei sale este determinată de masa ei. Dacă specialiștii ăia îmi pot dovedi că în ultimul timp Pământul a pierdut o treime din masa lui… îi recunosc de specialiști… Până atunci sunt doar niște căcați de mincinoși ordinari care răspândesc prostii. Iar rezonanța Schumann nu are nici o legătură cu perioada de revoluție a pământului în jurul axei sale și ca urmare nici cu vreo modificare a timpului ! NU v-ar fi rușine !

  6. Serios? Eu stiam altceva de la fizica! Frecvența fundamentală a Rezonanței Schumann este o undă staționară în cavitatea Pământ-ionosfera cu o lungime de undă egală cu circumferința Pământului. Cea mai mica frecvență (și cea mai mare intensitate) de rezonanță Schumann este de aproximativ 7,83 Hz, dar poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi tulburări ale ionosferei cauzate de Soare, care comprima peretele superior al cavității. Frecvențele mai mari sunt separate de intervale de aproximativ 6,5 Hz, caracteristică atribuită geometriei sferice a atmosferei. A opta armonica se află la aproximativ 60 Hz. Clar?

  7. Nonsens…..daca urmarim un film produs in anii 80 sa zicem…..care are durata de 90 de minute…..uitandu-ne pe ceas…tot atat dureaza si in ziua de azi….WTF???

  8. ceasul e un mecanism construit de om orice e construit de om poate da errori pana si un calculator si apsolut tot….singurul lucru care nu poate da gres este natura este cev ace nu e construit de noi ci de dumnezeu…..si accelerarea pamantului chiar e adevarata in mare parte in articol o singura chestie nu prea e logica in acest articol faptu ca se roteste mai repede dar vom ajunge in punctul 0 acel moment de punct 0 inseamna ca pamantul nu se mai invarte si daca teoria asta e adevarata cu punctul zero inseamna ca cealalta cu accelerarea nu e adevarata ar trebui sa incetineasca si mai apoi sa inceapa sa se roteasca in cealalta parte ca sa poata rasari soarele de la vest la est……totusi as vrea sa subliniez ceva din articol…..faptu ca vor fi efecte asupra organismului uman are o samanta de adevar,,,,,observ si nu doar eu sa fim sinceri si realisti lasand deoparte articolul obs ca si voi ca de ceva ani buni timpul trece foarte repede parca acum o luna 2 eram in vara pe caldurile alea sufocante iar deodata ne’am trezit ca vine craciunu si revelionu,,e adevarat ca parca sa scurtat si ziua si zilele trec mai repde dar cred ca aceste lucruri sunt controlate de cei ce au lucrat la masinaria din elvetia si defapt acea masinarie are alte scopuri….mai de mult am urmarit un video a lui un anumit jurnalist renumit american care vb de masoni de cipurile care vor sa le implanteze de apocalipsa care defapt va fi o facatura si va fi o holograma facuta pe cer cu ajutorul satelitilor….si de daramarea blocurilor gemene si mai multe evenimente……gen otravuri in aer care vor imbolnavii lumea de maladiie sida si alte boli….iar cand va aparea acest ^*mesia*facut pe calculator vor spune sa intre in nustiu ce capsule sa ii protejeze sa fie salvati dar defapt acele capsule sunt sa ii omoare pe aceei oameni sa reduca populatia planetei…..e un circ total ce se intampla……acest jurnalist celebru din anul 1998 din america i sa cerut colaborarea cu acesti oamenii si a refuzat si a facut public toate planurile americanilor despre razboaiele din irak afganistan si la fel si de cel din siria a vorbit despre multe chestii care nu erau intamplatoare observ,,,,,roswell il chema pe acest om care a fost omorat dupa ce a spus intregii lumii ce vor sa faca ia omorat toata familia toate rudele de orice grad statul ameican,,,,,scapase 1 nepot si fata lui care au fost prinsi la granita cu mexicul si au fost omorati si ei….cine a vazut filmul 2012 in care apare acel nebun la radio care vb despre sfarsitul lumii cu vulcanul yellowstone ca va erupe la un momendat ii spune personajului principal de acest Roswell Robert din care daca cautati articolele publicate de el flmarile si toate cele sunt disparute dupa youtube dupa orice site.,,si regizorul filmului a facut acest film si a pomenit si de acest om

  9. si alceva viteza este egala cu distanta….daca o masina merge cu 100 la ora iar alta cu 110 care ajunge prima cea cu 110 logic si timpul e mai putin pe ceas e foarte logic dar gandestete ca rotatia planetei nu se masoara pe ceas…au alt sistem de masurare a timpului nu cu ceasurile dupa perete si alte rahaturi..de ceasuri de mana……daca stai si te uiti atent si vrei sa faci ceva logic gandeste logic asa…..dc ceasul de mana dupa perete sau cel electronic nu se schimba odata cu ora din alte zone ale lumii cand calatoresti pentru ca el este creeat setat sa enumere 24 de ore dar daca calatoresti tot globul pamantului ii dai rotocol castigi cate o ora la fiecare meridian parcurs….documentativa inainte sa lasati comentarii sau chestii de genu asta pentru ca naveti habar despre ce vb nu zic ca articolul tot este adevarat dar sunt seminte de adevar in orice minciuna…..

  10. ..de parca ni se spune noua realitatea studiilor..este o schimbare majora pe tera si anume ca animalul numit om sa pus pe rele..razboie..homo..invazii.etc..singura solutie e sa se ia dela zeroo..binenteles fara noi..numai asa se poate rezolva ceva..

Lasă un comentariu