George Soros dă bani mulţi pentru legalizarea marijuanei

Celebrul şi controversatul om de afaceri susţine cu un milion de dolari campania de legalizare a consumului de marijuana desfăşurată în statul California. În anii ’90 George Soros a mai cheltuit trei milioane de dolari pentru marijuana, militând pentru legalizarea utilizării ei în scopuri terapeutice.

Filantropul susţine acum campania de legalizare a marijuanei, cu doar o săptămână înainte de referndumul care va avea loc în statul California asupra legii privind statutul drogului. „Simplu fapt că problema este ridicată pe un buletin de vot a legitimizat discutarea publică a statutului marijuanei într-un mod pe care nu mi l-aş fi imaginat cu doar doi ani în urmă”, prezintă declaraţia lui Soros

Sursa realitatea.net

Publicitate

4 gânduri despre „George Soros dă bani mulţi pentru legalizarea marijuanei

  1. corect. daca oamenii vor sa fumeze tutun sau alcool, legea ii lasa. de ce nu i-ar lasa sa fumeze si marijuana ? oricum, e mai putin periculoasa decat acele etnobotanice si stimulente de sinteza. in plus, canepa are multiple utilizari- tulpinile se folosesc pentru a prepara fibre de canepa, foarte sanatoase pentru tesut imbracaminte. uleiul de seminte de canepa este foarte sanatos, previne cancerul si alte boli degenerative. rasina din flori este de asemenea un balsam teapeutic. nu exista argumente valabile suficiente pentru a interzice canepa. cate cazuri de violenta nu au fost din cauza alcoolului, si totusi acesta inca nu a fost interzis…

  2. AR FII 1 LUCRU POZITIV LEGALIZAREA MARIHUANEI IN LUME ,DIN PLANTEDE MARIHUANA SE POT PRODUCE APARTE MEDICINE SI TESTILE DE ALTA CUALITATE SI HIRTIE PENTRU TIPARIREA ZIARELOR ASA SAR DEFISA MAI PUTINE PADURI.

  3. There are definitely plenty of particulars like that to take into consideration. That may be a great point to deliver up. I provide the ideas above as common inspiration but clearly there are questions like the one you carry up where a very powerful thing will be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged round issues like that, however I’m sure that your job is clearly recognized as a good game. Both girls and boys really feel the impact of only a second’s pleasure, for the rest of their lives.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s