Ce contin vaccinurile pe care le injectam in copiii nostri? Substante chimice toxice: conservanti, aluminiu, antibiotice, formaldehida, MSG, mercur, timerosal etc. NU a existat si nu va exista niciodata un vaccin sigur (s)

Pericolele vaccinurilor continut vaccinuri prea mult pentru copiiDr Suzanne Humphries – „NU a existat niciodată un vaccin sigur” (sursa AICI)

Majoritatea americanilor nu ar lua toată viața lor nici măcar o singură decizie legată de sănătatea lor fără a consulta un doctor mai întâi. Țeapa medicinei vestice i-a păcălit complet iar ei probabil nu se vor trezi niciodată să realizeze acest lucru. Oamenii consideră în mod automat că dacă doctorii s-au dus la instruire medicală în facultate/spitale etc între 8-12 ani, atunci ei știu ce e bine pentru sănătatea ta și pentru sistemul tău imunitar în general.

Peste 80% dintre americani cred ca dacă îți injectezi toxine în corp prin vaccinuri îți vei îmbunătăți imunitatea. Mai mult de 8 din 10 americani cred că poți scoate cancerul din celulele corpului dacă acesta este tăiat cu cuțitul de către un chirurg priceput și că îți poți iradia celulele canceroase până mor dacă găsești un oncologist foarte priceput. Însă ce își fac oameni cu adevărat prin iluzia ca substanțele chimice îi ajută? Din moment ce oamenii sunt ființe organice, care se nasc organice și sunt făcute să consume hrană naturală, ce se întâmplă când li se injectează unele dintre cele mai toxice și mortale substanțe chimice de pe Pământ direct în mușchi și țesuturi, fără a trece prin filtrarea făcută de digestie sau plămâni, substanțe care ajung direct la bariera hematoencefalică (sânge-creier)? Boală și dereglări! Asta se întâmplă! Ai ocazia să asculți acum un doctor care dezvăluie adevărul despre îndoctrinarea pro-vaccinuri, de care America suferă pe mâinile celorlalți doctori.

Injectând boală și aluminiu în țesutul muscular – o nebunie!

O fi bine să-ți injectezi metale grele, emulsificatori, conservanți și aditivi sintetici direct în țesutul muscular? Dar MSG (monoglutamat de sodiu) și formaldehidă? Dar aluminiu și mercur? Chiar și CDC (centrul pentru diagnostic și controlul bolilor din SUA) confirma prezența lor în vaccinuri pe propriul site:http://www.cdc.gov.

Doctorul Suzanne Humphries din organizația International Medical Council on Vaccination, are următoarea opinie despre vaccinare: ”Vaccinurile nu au fost niciodată sigure – nu a existat niciodată un vaccin sigur, nu va exista niciodată un vaccin sigur și este imposibil sa producem un vaccin sigur”.

Detalii în continuare:

Dr. Humphries explică modul în care tot procesul de vaccinare este fundamental eronat și cum vaccinarea afectează negativ sistemul imunitar si procesele care se desfășoară in mod natural în corp. Vaccinurile dau peste cap sistemul imunitar, creând un echilibru ne-natural în corp, care lasă organismul susceptibil la și mai multe probleme precum boli infecțioase și bacterii. Să introduci ser cu boală în muschi este periculos. Corpul pur și simplu nu știe ce să facă cu acest cocktail de toxine iar sistemul imunitar este șocat și zdruncinat astfel încât nimic bun nu poate ieși dintr-o reacție a acestuia, nici pe termen scurt, nici pe termen lung.

Dr. Humphries susține că prin folosirea vaccinurilor nu stimulăm doar un răspuns anormal în locul de injectare. Anticorpii sunt doar o mică parte din întreaga reacție imunitară. Medicina vestică încearcă să crească imunitatea chemând la raport niste anticorpi foarte imprevizibili printr-un cocktail chimic injectat direct în țesutul muscular. E o nebunie.

Poate că suntem cu toții prea idioți să înțelegem cât de „miraculoasă” este toată treaba asta și să vedem cum oamenii vaccinati sunt mai susceptibili de a se îmbolnăvi.

Vaccinurile sunt impuse publicului. Este mitul turmei: faceți cu toții parte dintr-o turmă de animale care s-au născut slăbite și trebuie să fie injectate cu chimicale pentru a deveni normale. De ce ar trebui un astfel de produs minunat să fie impus cu forța oamenilor? Nu ne forțează să bem lapte de migdale în loc de lapte de vacă, nu ne forțează să mâncăm hrană organică/bio în locul celei procesate nocive. În schimb ne forțează să ne vaccinăm. Să-mi explice cineva în ce mod ne ajută injectarea de aluminiu în corp?

Evadați din această nebunie! Citiți mai mult despre toxinele din vaccinuri și protejați-vă pe voi și pe cei la care țineți. Cumpărați cât mai multe legume și fructe bio de la producătorii locali și fiți sănătoși!

Mai multe detalii despre vaccinare de la dr Suzanne Humphries pe site-ul ei AICI.

……………………………………

LISTA OFICIALĂ DE INGREDIENTE DIN VACCINURI – a CDC (eng):

http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additives.htm

Additives used in the production of vaccines may include:

  1. suspending fluid (e.g. sterile water, saline, or fluids containing protein);
  2. preservatives and stabilizers to help the vaccine remain unchanged (e.g. albumin, phenols, and glycine); and
  3. adjuvants or enhancers to help the vaccine to be more effective.

Common substances found in vaccines include:

  • Aluminum gels or salts of aluminum which are added as adjuvants to help the vaccine stimulate a better response. Adjuvants help promote an earlier, more potent response, and more persistent immune response to the vaccine.
  • Antibiotics which are added to some vaccines to prevent the growth of germs (bacteria) during production and storage of the vaccine. No vaccine PRODUCED in the United States contains penicillin.
  • Egg protein is found in influenza and yellow fever vaccines, which are prepared using chicken eggs. Ordinarily, persons who are able to eat eggs or egg products safely can receive these vaccines.
  • Formaldehyde is used to inactivate bacterial products for toxoid vaccines, (these are vaccines that use an inactive bacterial toxin to PRODUCE immunity.) It is also used to kill unwanted viruses and bacteria that might contaminate the vaccine during production. Most formaldehyde is removed from the vaccine before it is packaged.
  • Monosodium glutamate (MSG) and 2-phenoxy-ethanol which are used as stabilizers in a few vaccines to help the vaccine remain unchanged when the vaccine is exposed to heat, light, acidity, or humidity.
  • Thimerosal is a mercury-containing preservative that is added to vials of vaccine that contain more than one dose to prevent contamination and growth of potentially harmful bacteria.

CUM PUTEM SĂ CREDEM CĂ INJECTAREA ACESTOR SUBSTANTE ÎN CORPUL UNUI COPILAȘ E CEVA DE BINE?!?!

Pericolele vaccinurilor continut vaccinuri prea mult pentru copii………………..

Schema de vaccinare România 2014

Am găsit și schema de vaccinare valabilă petru 2014 în România – minim 13 vaccinuri (/combinații de vaccinuri) gustoase pentru fiecare copil nevinovat până la 14 ani (schema o găsiți în Ordinul ministrului sănătății nr. 422/2013 – imaginea de mai jos e luată de AICI):

Schema program national vaccinare vaccinuri toxice pentru copii 2014 Ce contin vaccinurile pe care le injectam in copiii nostri Substantele chimice toxice din vaccinuri conservanti, aluminiu, mercur, msg

Am gasit și cum se numesc vaccinurile (denumirea lor comercială), pe site-ul centrului Victor Babeș (doar că acolo sunt listate mult mai multe). Trebuie corelate prescurtările gen DTP + polio + Hib din schema națională cu numele produsului farmaceutic – gen PENTAXIM. Apoi, cine vrea sa gaseasca pe net INGREDIENTELE oficiale din vaccin – caută prospectul vaccinului pe net. Nu stau să pierd timpul și cu asta – nu sunt idiot să cred că în industria farmaceutică activează corporații de bună credință care trec cu sfințenie fiecare substanță folosită pe prospect (în industria parfumurilor s-a demonstrat că PUBLICUL ESTE MINȚIT, iar industria farmaceutică este mult mult mai valoroasă – miliarde și miliarde de dolari, miliarde și miliarde de OAMENI). E suficient să știu că suntem o colonie a SUA+UE (care la rândul lor sunt colonii ale Stăpânilor lumii), este suficient să știu că vaccinurile făcute copiilor români sunt cumpărate de la companii din Vest sau importate din altă parte (Inst. Cantacuzino e iarăși dat la o parte, deși n-am de ce să am încredere nici în ce se PRODUCE acolo – mai ales cu miniștri la sănătate vânduți mafiei, precum Bănicioiu – ce glumă sinistră de ministru :)))) ). În plus, e suficient să văd ingredientele din vaccinuri de pe site-ul oficial CDC postate mai sus. De ce ar sta colonia americană România mai bine la capitolul Vaccinare decât SUA? Cam aceleași vaccinuri sunt probabil și în Europa. Lista detaliată a ingredinetelor din fiecare vaccin oferită de CDC – AICI.

……………

Exemplu – prospect vaccin Tripedia

În acest articol am găsit un exemplu de vaccin din afară (Tripedia) care recunoaște pe prospect că injectarea poate cauza convulsii, encefalopatie, AUTISM, SIDS (moarte bruscă, neașteptată și neexplicată a bebelușilor sau copilașilor) etc. Prospectul este postat si pe site-ul oficial al FDA (Food and Drug Administration), la acest LINK:

prospect vaccin boli cauzate dtp autism sids encefalopatie, convulsii Ce contin vaccinurile pe care le injectam in copiii nostri Substantele chimice toxice din vaccinuri conservanti, aluminiu, formaldehida………….

Câteva ingrediente gustoase din vaccinuri, preluate de AICI (unde găsiți și sfaturi de detoxifiere și un documentar cu subtitrare în RO):

Avem formaldehida (substanta cancerigena), avem mercur (o neurotoxina, pe locul doi in lista substantelor cele mai toxice cunoscute de om), avem aluminiu (o neurotoxina cunoscuta, care ramane inproportie de 75% in organismul unui nou-nascut si in proportie de pana la 40% intr-un organism adult, fiind stocata in rinichi, splina, ficat, inima, creier, ganglioni limfatici si muschi), avem bromura de cetiltrimetilamoniu (osubstanta periculoasa, inflamabila), avem glutamat de monosodiu (la fel, o neurotoxina), mai avem2-fenoxietanol (o toxina periculoasa) si polisorbat80 (un detergent care strabate bariera hematoencefalica asociata cu efecte adverse grave, inclusiv moartea), acestea fiind doar cateva. 

Copilași, bine v-ați născut! Bine ați venit pe această lume! Pentru a vă primi cum se cuvine, urmează să vă injectăm o grămăjoară de substanțe chimice toxice care vă vor da peste cap sistemul imunitar, ca să vă retezăm din start orice sansă de a vă dezvolta normal și a trăi o viață lungă și sănătoasă!

……………

Manipularea și dezinformarea cetățenilor pe net și la TV

În timp ce există informații, studii și mărturii ale doctorilor despre pericolele vaccinurilor, uite ce spun gunoaiele de ne-oameni care dețin publicația manipulatorie – Ce se întâmplă doctore? – ”Vaccinarea (imunizarea) este una dintre intervenţiile cele mai de succes la nivel mondial în domeniul sănătăţii publice”. AHAHAHHA Superb! Observați manipularea: vaccinarea = imunizarea adică îți induce în creier ideea că vaccinarea te imunizează. Aceeași formulă (”imunizare”) este folosită și de autorități, și în textul legilor. Schema naţională de vaccinare recomandată în România se numeşte “Program naţional de imunizare. Cum or fi trăit oamenii pe planetă mii de ani fără să fie „imunizați” prin vaccinuri nu știu. În aceeași categorie de site-uri manipulatorii (probabil toate deținute și gestionate de mafia străină care conduce România) se află și alte site-uri ce postează informații ca „autoritate în domeniu”: copilul.ro, desprecopii.com, mamica.ro,sfatulmedicului.ro etc, site-uri care NU suflă un cuvânt despre PERICOLELE VACCINURILOR semnalate de ani de zile de DOCTORI din toată lumea. Măcar așa ca idee, să zică „Sunt totuși si doctori care condamnă vaccinarea ca fiind dăunătoare organismului uman”. Nu nu, niciun cuvințel, doar propagandă pro-vaccin și chiar atenționări de genul – ”Vedeți să nu credeți ce citiți pe alte site-uri despre vaccinuri! Riscați probleme de sănătate dacă nu vă vaccinați!”. Să ne tot informăm de la publicațiile mafiei și de la TV (adică tot de la mafie)! Perfect!

Sursa:ceicunoi.wordpress.com

Citeste:

Bill Gates, interesat de agricultura africană. Ce interese ascunde?

Bill Gates admite ca Vaccinurile sunt folosite pentru Reducerea Populatiei

Bill Gates admite depopularea prin vaccinuri

DR. CHRISTA TODEA-GROSS: „VACCINURILE: PREVENŢIA CARE ÎMBOLNĂVEŞTE ŞI UNEORI CHIAR UCIDE”

Adevarul despre vaccinuri

Companiile farmaceutice falsifică testele vaccinurilor

Cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor şi efectele lor secundare

Adevaruri mai putin cunoscute despre vaccinuri si vaccinare

Un gând despre „Ce contin vaccinurile pe care le injectam in copiii nostri? Substante chimice toxice: conservanti, aluminiu, antibiotice, formaldehida, MSG, mercur, timerosal etc. NU a existat si nu va exista niciodata un vaccin sigur (s)

  1. nu e o problema daca vaccinarea asta imbecila ‘livreaza’ zeci de cazuri de leucemii si limfoame la tineri…sustinatorii vaccinarilor sa fie primii care-si trateaza copiii cu vaccinuri din primele zile de viata
    unii ar zice ceva si despre activarea oncogenelor dar ce stiu eu despre proteina aia p53….si niste vaccinuri..nimic…si daca e o legatura nu-mi pasa…am crescut cu lapte de capra ecologic…am mers desculta pe pamint daca ma asteapta pamintul e de bine
    cui i-e frica de p53?sa se vaccineze!

Lasă un comentariu