Constantinescu acuză: și rețelele de socializare sunt controlate de Securitate

„Toate televiziunile care s-au format în România au fost conduse de Securitate! Principalele ziare și rețelele de socializare sunt încă controlate de acele persoane și de colaboratorii lor” acuză fostul președinte al țării, Emil Constantinescu. Afirmațiile fără echivoc  au fost făcute la Bookfest, unde Constantinescu a participat la lansarea cărții „Moștenitorii Securității” , scrisă de Marius Oprea. Și seria de acuzații nu s-a oprit aici.
„Rezidenții Securității sunt cei ce au fost adevărații proprietari sau chiar cu acte, lucruri știute…  Asta face să ne aflăm în situația tragică aș spune, că adevărul despre Revoluție, despre mineriade, să îl așteptăm de la Procuratură și de la Tribunal, dacă el va apărea și în această situație? Unde au fost istoricii, unde au fost comentatorii, unde au fost jurnaliștii? A fost o uriașă campanie de manipulare, permanentă, eu v-o spun fiindcă am simțit-o. Am fost învins de cei care s-au dus în presă, de presa Securității, presa securității pe care am avut-o atunci, presa Securității pe care o avem și acum. Acum însă s-au extins și pe rețelele de socializare și pot manipula orice. Aceasta este marea problemă a României.”, a explicat Constantinescu.

Potrivit fostului președinte, problema nu este că în România nu se știe adevărul.

„Ceea ce auziți de aproape 3 decenii este Nu știm adevărul. Nu este adevărat! Adevărul există, este la îndemână, ceea ce lipsește este curajul nu de a-l afla, că asta e foarte ușor, ci de a ți-l asuma. (…) Puterea serviciilor secrete apare numai din slăbiciunea noastră, din slăbiciunea celor care pot să fie șantajați. (…) Soluția este ca tinerii să-și construiască viață respectând legea și morala, astfel încât să nu poată fi șantajați. „, a spus Constantinescu, preluat de http://www.epochtimes-romania.com .

Publicitate

Un gând despre „Constantinescu acuză: și rețelele de socializare sunt controlate de Securitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: